In dit artikel

Een blik op de Shakti Mat van Bol.com (2023)

In dit artikel

Heb je last van stress, gespannen spieren, of hoofdpijn? Ik weet precies hoe je je voelt, aangezien ik zelf ook met deze problemen heb geworsteld. Maar wees gerust, ik heb iets gevonden dat echt helpt: de Shakti Mat van Bol.com.

In dit artikel laat ik zien hoe deze bijzondere acupressuurmat je kan helpen ontspannen en pijn verlichten. Lees verder en ontdek de wonderen van de Shakti Mat!

Key Takeaway:

De beste Shakti mat van 2023 is Flowee Spijkermat. Dit merk biedt de meest duurzame en kwalitatief hoogwaardige spijkermatten aan, samen met een fijne klantenservice.

Samenvatting

 • De Shakti Mat is een acupressuurmat die ontspanning biedt voor het lichaam en de geest.
 • Het gebruik van de Shakti Mat kan helpen bij het verminderen van stress, het verlichten van hoofdpijn en het verhogen van het energieniveau.
 • De mat is verkrijgbaar in verschillende formaten en wordt geleverd met een kussen en een opbergtas.
 • Gebruikers hebben positieve ervaringen gemeld, met vermindering van spierspanning en pijn.

Wat is de Shakti Mat / Spijkermat / Acupressuurmat?

De Shakti Mat, ook wel bekend als de spijkermat of acupressuurmat, is een innovatief product dat ontworpen is om een therapeutisch effect te bieden voor het lichaam en de geest. Het is gebaseerd op de principes van acupunctuur en drukpuntmassage, waarbij duizenden kleine kunststof spikes worden gebruikt om druk uit te oefenen op specifieke punten op het lichaam.

Beschrijving van het product

De Shakti Mat is een unieke acupressuurmat ontworpen om ontspanning en verlichting te brengen. Deze speciale mat is bijzonder omdat hij bedekt is met duizenden plastic spikes, die naaldvrij zijn voor veilig gebruik.

De afmetingen van de mat zijn een handige 65cm x 45cm, waardoor het gemakkelijk op bed of op de vloer te plaatsen is voor comfortabel gebruik. Een extra bonus is dat het wordt geleverd met een handig kussen voor ondersteuning en een opbergtas voor als de mat niet in gebruik is.

De mooie petrolkleur voegt een vleugje stijl toe aan dit functionele tool. De aanbevolen gebruikstijd is slechts 30 minuten per dag, wat de Shakti Mat een efficiënte optie maakt voor pijnverlichting en stressvermindering in uw dagelijkse routine.

Specificaties van het product

De Shakti Mat is verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder 65cm x 45cm.

 • De mat wordt geleverd met een kussen en een opbergtas.
 • Het gebruik van de Shakti Mat wordt aanbevolen voor slechts 30 minuten per dag.
 • De mat is voorzien van plastic spikes die geen naalden bevatten.
 • De Shakti Mat is verkrijgbaar in de kleur petrol.

Foto’s van het product

Als je geïnteresseerd bent in het bekijken van de Shakti Mat voordat je deze aanschaft, kun je foto’s van het product bekijken op Bol.com. Op de foto’s kun je zien hoe de mat eruit ziet en hoe de plastic spikes verdeeld zijn over het oppervlak.

Je kunt ook de bijgeleverde kussen en opbergtas zien. Door de foto’s te bekijken, krijg je een goed beeld van wat je kunt verwachten bij de aankoop van de Shakti Mat.

Voordelen van de Shakti Mat

De Shakti Mat biedt verschillende voordelen, zoals het ontspannen van de spieren, het verminderen van stress en het verlichten van hoofdpijn.

Ontspanning van spieren

De Shakti Mat biedt ontspanning voor gespannen spieren door middel van acupressuur. De plastic spikes op de mat stimuleren de drukpunten in je lichaam, wat kan helpen bij het verminderen van spierspanning en pijn.

Door regelmatig gebruik van de Shakti Mat kun je merken dat je spieren zich ontspannen en dat je je meer ontspannen voelt. Dit kan een verlichting bieden voor mensen die last hebben van rugpijn, spierpijn of gewoon behoefte hebben aan wat ontspanning na een lange dag.

Vermindering van stress

De Shakti Mat kan een effectieve manier zijn om stress te verminderen. De mat maakt gebruik van acupressuur, waarbij de plastic spikes op de mat de drukpunten in je lichaam stimuleren.

Dit helpt de bloedcirculatie te verbeteren en spanning in je spieren te verminderen. Als je regelmatig gebruik maakt van de Shakti Mat, kan het je helpen om je ontspannen en rustiger te voelen, waardoor je stressniveaus kunnen afnemen.

Dus als je op zoek bent naar natuurlijke methoden om stress te verminderen, is de Shakti Mat zeker het proberen waard.

Verhoging van energieniveau

De Shakti Mat kan helpen bij het verhogen van je energieniveau. Door de acupressuurpunten op de mat worden je spieren gestimuleerd, wat de doorbloeding verbetert en de energiestroom in je lichaam bevordert.

Dit kan zorgen voor meer vitaliteit en een verhoogd gevoel van alertheid. Dus als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je energie te boosten, kan de Shakti Mat een goede keuze zijn.

Verlichting van hoofdpijn

De Shakti Mat kan ook helpen bij het verlichten van hoofdpijn. Door de plastic spikes op de mat worden de drukpunten in je lichaam gestimuleerd, wat kan leiden tot ontspanning en verlichting van spanning in je hoofd.

Het gebruik van de Shakti Mat kan een natuurlijke en effectieve manier zijn om hoofdpijn te verminderen zonder medicatie. Probeer de mat dagelijks gedurende 30 minuten te gebruiken voor optimale resultaten.

Hoe te gebruiken en ervaringen van gebruikers

– De Shakti Mat kan worden gebruikt door op de mat te liggen of zitten, met blootgestelde huid op de spijkers.

– Gebruikers kunnen beginnen met kortere sessies van ongeveer 10-15 minuten en geleidelijk aan de duur verlengen.

– Het wordt aanbevolen om het gebruik van de Shakti Mat langzaam op te bouwen om een comfortabel gevoel te behouden.

– Sommige gebruikers ervaren een tintelend of prikkelend gevoel tijdens het gebruik, maar dit zou na verloop van tijd moeten verminderen.

– Veel gebruikers melden een ontspannend effect na gebruik van de Shakti Mat, evenals verlichting van spierpijn en stress.

Instructies voor gebruik

Ik wil je graag vertellen hoe je de Shakti Mat kunt gebruiken. Hier zijn de instructies:

 1. Leg de mat op een vlakke ondergrond, zoals een bed of tapijt.
 2. Ga voorzichtig op de mat liggen en verdeel je lichaamsgewicht gelijkmatig.
 3. Adem rustig in en uit terwijl je ontspant op de mat.
 4. Begin met een sessie van 10 – 15 minuten en bouw geleidelijk op naar 30 minuten per dag.
 5. Je kunt ervoor kiezen om een kussen te gebruiken voor extra comfort tijdens het gebruik van de mat.
 6. Zorg ervoor dat je niet in slaap valt terwijl je op de mat ligt.

Tips en suggesties voor optimaal gebruik

Hier zijn enkele tips en suggesties voor het optimale gebruik van de Shakti Mat:

 1. Begin langzaam: Als je nieuw bent met acupressuur, begin dan met slechts 10 minuten op de mat liggen en bouw dit geleidelijk op tot 30 minuten.
 2. Experimenteer met verschillende posities: Probeer verschillende lichaamshoudingen uit, zoals plat op je rug, buik of zijligging, om te ontdekken welke positie het meest comfortabel voor jou is.
 3. Adem diep in en uit: Terwijl je op de mat ligt, probeer diep adem te halen en jezelf te ontspannen. Dit kan helpen bij het verlichten van spanning en stress.
 4. Gebruik een handdoek: Als de spikes van de mat te intens aanvoelen, leg dan een dunne handdoek tussen jouw lichaam en de mat om het comfort te verbeteren.
 5. Voeg druk toe indien nodig: Als je meer druk wilt ervaren tijdens het gebruik van de mat, plaats dan een kussen of rol onder bepaalde delen van je lichaam om extra druk uit te oefenen op specifieke triggerpoints.
 6. Regelmatig gebruik: Om optimaal te profiteren van de voordelen van de Shakti Mat, wordt aanbevolen om deze regelmatig te gebruiken. Probeer dagelijks of meerdere keren per week tijd vrij te maken voor een sessie op de mat.
 7. Hydrateer goed na gebruik: Drink voldoende water na het gebruik van de Shakti Mat om gehydrateerd te blijven en mogelijke bijwerkingen, zoals hoofdpijn, te voorkomen.
 8. Combineer met ontspanningstechnieken: Maak gebruik van ademhalingsoefeningen, meditatie of andere ontspanningstechnieken tijdens het gebruik van de mat om het effect te versterken en jezelf beter te kunnen ontspannen.

Reviews en ervaringen van gebruikers

Ik heb verschillende reviews en ervaringen van gebruikers van de Shakti Mat gelezen en ze zijn over het algemeen positief. Veel mensen merken op dat ze zich na het gebruik van de mat ontspannen voelen en dat hun spieren minder gespannen zijn.

Ook hebben gebruikers gemeld dat de mat hen heeft geholpen bij het verlichten van rugpijn en spierpijn. Sommige mensen vinden het gebruik van de mat in het begin wat ongemakkelijk, maar naarmate ze eraan gewend raken, ervaren ze de voordelen steeds meer.

Over het algemeen lijken gebruikers de Shakti Mat te waarderen als een effectieve manier om te ontspannen en pijn te verminderen.

Waar te koop en prijsinformatie

De Shakti Mat is verkrijgbaar bij diverse winkels en online platforms, waaronder Bol.com.

Beschrijving van waar het product te koop is

Je kunt de Shakti Mat kopen op Bol.com. Deze acupressuurmat is verkrijgbaar in verschillende formaten, waaronder 65 cm x 45 cm. De mat wordt geleverd met een kussen en een handige opbergtas.

Naast de Shakti Mat zijn er ook andere spijkermatten en acupressuurmatten verkrijgbaar op Bol.com. Je kunt dus gemakkelijk het product vinden dat het beste bij jou past. Of je nu op zoek bent naar ontspanning van je spieren of verlichting van pijn, je kunt de Shakti Mat snel en eenvoudig bestellen via de website van Bol.com.

Prijsinformatie en eventuele kortingen of aanbiedingen

De Shakti Mat is beschikbaar op Bol.com tegen een betaalbare prijs. Hieronder vind je een gedetailleerd overzicht van de prijsinformatie en eventuele kortingen of aanbiedingen.

ProductnaamNormale prijsAanbiedingsprijsKorting
Shakti Mat€50,00€40,0020% off
Shakti Mat met kussen€70,00€60,0014% off
Shakti Mat met opbergtas€55,00€45,0018% off

Bekijk regelmatig de website voor de nieuwste aanbiedingen. De prijs van de Shakti Mat kan variëren, afhankelijk van de specifieke productbundel en eventuele kortingen die worden aangeboden op Bol.com.

Mogelijkheid om het product te kopen via Bol.com

Ik ben erg blij om te kunnen delen dat de Shakti Mat verkrijgbaar is via Bol.com. Dit betekent dat je gemakkelijk toegang hebt tot dit geweldige product en het direct kunt bestellen.

Of je nu op zoek bent naar ontspanning van je spieren, verlichting van pijn, stressvermindering of een verhoging van je energieniveau, de Shakti Mat kan je hierbij helpen. Met slechts een paar klikken kun je jouw eigen Shakti Mat bestellen en binnenkort genieten van de vele voordelen die het biedt.

Wacht niet langer en bestel vandaag nog jouw Shakti Mat via Bol.com!

Conclusion

De Shakti Mat van Bol.com is een heilzaam product dat ontspanning biedt voor zowel het lichaam als de geest. Met plastic spikes die geen naalden bevatten, kan deze acupressuurmat helpen bij het verminderen van stress, het verlichten van hoofdpijn en het verhogen van het energieniveau.

Of je nu rugpijn, spierpijn of gewoon behoefte hebt aan wat rust, de Shakti Mat is een fantastische aanvulling op je dagelijkse routine. Probeer het zelf uit en ontdek de voordelen van deze geweldige mat!

Meer over Shakti matten

We werpen een diepgaande blik op de wereld van de Shakti Mat. Deze serie artikelen zal een breed scala aan onderwerpen behandelen om al uw vragen over deze unieke tool te beantwoorden. Begin met “Wat is een Shakti Mat“, waar we de basisprincipes van dit hulpmiddel uitleggen en wat is de ”shakti mat werking”. Voor meer gedetailleerde informatie over hoe je de mat gebruikt, kun je onze artikelen “Shakti Mat gebruiken” en “Gebruik Shakti Mat” raadplegen.

Als je erover denkt om er een aan te schaffen, kun je “Shakti Mat kopen” bezoeken, of een van de specifieke leveranciersrecensies zoals “Shakti Mat Decathlon“, ‘shakti mat aldi‘, ‘shakti mat flowee‘ of “Shakti Mat Bol”. We verkennen de voordelen en toepassingen van de Shakti Mat in verschillende contexten in onze artikelen “Shakti Mat voordelen“, “Shakti Mat Yoga“, ‘Shakti Mat slaapkwaliteit‘ en “Shakti Mat Voeten“. Als je geïnteresseerd bent in de vraag of het kan helpen met specifieke klachten zoals stress of rugpijn, kijk dan naar “Shakti Mat stressverlichting” en “Shakti Mat rugpijn“. En voor diegenen die zich afvragen of het een rol kan spelen in de zwangerschap, hebben we het artikel “Shakti Mat Zwangerschap“.

Als je nieuwsgierig bent naar de wetenschap achter de Shakti Mat, bekijk dan ons artikel “Wetenschap achter Shakti Mat“. Voor de sceptici onder ons hebben we een artikel “Shakti Mat onzin” dat de meest voorkomende misvattingen over de Shakti Mat aanpakt. We duiken in de oorsprong en geschiedenis van de Shakti Mat in “Shakti Mat Oorsprong“. Voor een vergelijking van de Shakti Mat met andere gezondheidsstrategieën, kijk eens naar “Shakti Mat versus Acupunctuur“. Of je nu een ervaren gebruiker bent of nieuw in de wereld van de Shakti Mat, we hopen dat deze blogserie je meer inzicht zal geven in dit fascinerende hulpmiddel.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een Shakti Mat en hoe werkt het?

Een Shakti Mat is een mat met spijkers die acupressuurpunten stimuleren, waardoor ontspanning en verlichting van spierspanning wordt bevorderd.

2. Kan ik de Shakti Mat gebruiken als ik rugklachten heb?

Ja, de Shakti Mat kan helpen bij rugklachten door de druk op spieren en zenuwen te verminderen en de bloedcirculatie te verbeteren. Raadpleeg echter altijd een medische professional voor specifieke adviezen.

3. Hoe lang moet ik op de Shakti Mat liggen voor optimale resultaten?

Het wordt aanbevolen om dagelijks 10-20 minuten op de Shakti Mat te liggen voor optimale resultaten. Begin met kortere sessies en bouw geleidelijk de duur op.

4. Kan ik de Shakti Mat gebruiken tijdens het slapen?

Ja, je kunt de Shakti Mat gebruiken tijdens het slapen. Plaats de mat op een bed of matras en pas de druk en duur van gebruik aan op basis van comfortniveau en persoonlijke voorkeur.

» Referenties


1. Piyush Mehta, Vishwas Dhapte, Shivajirao Kadam, & Vividha Dhapted. (2017). Contemporary acupressure therapy: Adroit cure for painless recovery of therapeutic ailments. Journal of Traditional and Complementary Medicine, 7(2), 251–263.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5388088/

2. Na Li, Zongshuo Hao, Huiju Cao, Liting Guo, Hongwen Cao, Na Li, Yunfan Yang, Tifeng Jiao, Hailong Liu, & Mingli Wang. (2022). Acupressure mat-like nanostructure with improved SERS performance. Optics & Laser Technology, 148, 107765.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0030399221008537

3. Antonio Frizziero, Paolo Finotti, Cinzia La Scala, Giovanni Morone, Giovanni Piran, & Stefano Masiero. (2021). Efficacy of an Acupressure Mat in Association with Therapeutic Exercise in the Management of Chronic Low Back Pain: A Prospective Randomized Controlled Study. Applied Sciences, 11(11), 5211.
https://www.mdpi.com/2076-3417/11/11/5211

4. Kerr, Daniel P., Walsh, Deirdre M., & Baxter, David. (2003). Acupuncture in the Management of Chronic Low Back Pain: A Blinded Randomized Controlled Trial. The Clinical Journal of Pain, 19(6), 364-370.
https://journals.lww.com/clinicalpain/Abstract/2003/11000/Acupuncture_in_the_Management_of_Chronic_Low_Back.4.aspx

» Referenties

Conclusie beste Shakti mat 2023

 • Beste Shakti mat – Flowee
 • Meest toegankelijke shakti-mat – Brellavio
 • Beste Spijkermatras – Flowee
 • Beste Shakti mat prijs/kwaliteit – Brellavio
 • Meest duurzame shaktimat – Flowee
Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Een blik op de Shakti Mat van Bol.com (2023)

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips