In dit artikel

Shakeplus afvallen: Effectief afvallen met shakeplus 30 dagen plan

In dit artikel

Proberen om overtollige kilo’s kwijt te raken kan aanvoelen als een eindeloze strijd. Ik weet hoe het is, want ook ik heb gezocht naar manieren om effectief af te vallen. Gelukkig stuitte ik op het Shakeplus 30 dagen plan, een programma waarbij je met wetenschappelijk bewezen shakes en persoonlijke ondersteuning aan de slag gaat.

Dit artikel neemt je mee door het proces van gezond afvallen met Shakeplus – simpel, natuurlijk en vol houvast. Lees verder en ontdek hoe!

Samenvatting

 • Shakeplus biedt een 30 dagen afvalplan met natuurlijke maaltijdshakes vol eiwitten, vitaminen en essentiële vetzuren, zonder kunstmatige toevoegingen.
 • Er is keuze uit verschillende pakketten zoals Ultimate, FastTrack of QuickStart, inclusief gratis verzending, coaching en toegang tot een Support Groep op Facebook.
 • Door de shakes te combineren met gezonde maaltijden en voldoende water te drinken, kan afvallen met Shakeplus gezond en effectief zijn.
 • Klanten hebben positieve ervaringen met Shakeplus; sommigen zijn zelfs tientallen kilo’s verloren en prijzen de persoonlijke ondersteuning aan.
 • Met Shakeplus kun je in slechts 30 dagen resultaat zien, mits het programma correct wordt gevolgd en gecombineerd met een verantwoord dieet.

Wat is Shakeplus?

Een vrouw drinkt een Shakeplus maaltijdvervanger in een rustgevende bosomgeving.

Shakeplus is een uitgekiend programma gericht op afvallen, waarbij natuurlijke maaltijdshakes centraal staan als vervanging voor dagelijkse maaltijden. Deze shakes zijn samengesteld op basis van hoogwaardige eiwitten en essentiële vitaminen zoals B1, B2, B3, B5, B6, B8 en B12, ontworpen om het lichaam te ondersteunen tijdens een energiebeperkt dieet.

Ingrediënten in Shakeplus

Ik heb me echt verdiept in wat Shakeplus zo bijzonder maakt. Een belangrijk aspect is de zorgvuldig gekozen samenstelling van ingrediënten die jouw lichaam ondersteunen tijdens het afvalproces.

 • Hoogwaardige melkeiwitten: Deze vormen de basis van elke shake, en zijn essentieel voor het behoud van spiermassa terwijl je vet verbrandt.
 • Plantaardige vezels: Ze helpen bij een gezonde spijsvertering en geven een vol gevoel, wat snacken tussen maaltijden helpt voorkomen.
 • Vitaminen en mineralen: Met vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8 en B12 draagt Shakeplus bij aan een goede weerstand en natuurlijke energie.
 • Essentiële vetzuren: Deze zijn noodzakelijk voor diverse lichaamsfuncties en worden niet door ons lichaam aangemaakt dus moeten uit voeding komen.
 • Zonder kunstmatige toevoegingen: Je vindt geen onnodige vulstoffen of chemische stoffen in deze shakes – puur natuurlijk is het motto.
 • Geschikt voor een energiebeperkt dieet: De shakes zijn zo ontworpen dat ze passen binnen diverse diëten zonder dat je tekort komt aan belangrijke voedingsstoffen.

Hoe werkt het Shakeplus 30 dagen plan?

Vibrante Shakeplus shakes omringd door verse groenten en fruit op de boerenmarkt.

Ontdek hoe je met het Shakeplus 30 dagen plan op een gestructureerde wijze kunt werken aan jouw afvaldoelen, terwijl je wordt ondersteund met persoonlijke begeleiding en voedzame shakes.

Bestel producten

Ik kies mijn afvalplan en bestel meteen de producten die ik nodig heb. Of het nu het Ultimate, FastTrack of QuickStart pakket is, alle opties staan duidelijk vermeld en ik vind eenvoudig wat bij mij past.

Met gratis verzending en zonder verborgen kosten, wordt alles direct naar mijn adres gestuurd. De maaltijdshake aardbei en de eiwitreep aardbei-framboos zijn mijn favorieten!

Elk product dat ik selecteer, is zorgvuldig samengesteld op een natuurlijke basis, zonder vervelende toevoegingen. Ik weet dat ik kwaliteit in handen heb, omdat alle Shakeplus producten streng gecontroleerd worden binnen de Europese Unie.

Zonder twijfel voel ik me goed bij elke slok of hap – vol vitamines zoals B1, B2, B3, B5, B6, B8 en B12.

Volg het programma

Mijn dagelijkse routine met het Shakeplus 30 dagen plan is simpel en doeltreffend. Elke ochtend start ik met een gezonde shake, rijk aan vitamines zoals B1, B2, B3, B5, B6, B8 en B12.

Deze nutriëntrijke kick-start vervangt mijn ontbijt en zorgt ervoor dat ik tot de lunch geen honger heb. Voor de lunch herhaal ik dit met een andere heerlijke shake, die mij alle essentiële voedingsstoffen biedt en helpt bij het vet verbranden.

Tussendoor geniet ik van verantwoorde snacks die onderdeel zijn van het Ultimate pakket of het FastTrack pakket, afhankelijk van mijn doelen voor die maand. De avondmaaltijd verzorg ik zelf; deze is gebalanceerd en volgens de richtlijnen van Shakeplus om te zorgen voor een optimale gewichtsafname.

Met gratis coaching, e-books boordevol shake recepten en support via de Shakeplus support groep houd ik mezelf gemotiveerd en op koers. Gratis coaching biedt mij persoonlijke begeleiding en de Facebook groepen zijn een bron van steun en inspiratie van mede-shakers.

Gratis support

Tijdens het volgen van het Shakeplus 30 dagen plan sta je er niet alleen voor. Je krijgt toegang tot onze exclusieve Support Groep op Facebook, waar je ervaringen deelt, tips ontvangt en vragen kunt stellen.

Support is een cruciaal onderdeel van het afvallen en wij zorgen ervoor dat je dit volop krijgt, helemaal gratis. Niet alleen via social media, maar ook telefonisch kun je bij ons terecht voor directe ondersteuning bij elke stap van het programma.

We begrijpen dat afvallen een persoonlijke reis is en dat iedereen af en toe een aanmoediging kan gebruiken. Daarom hebben onze deskundigen bij Shakeplus BV altijd een luisterend oor en praktisch advies op maat.

Of je nu worstelt met het programma of gewoon even je hart wilt luchten, onze support is er om jou te helpen succesvol af te vallen.

Afvallen met Shakes: Is het Gezond? – [Insert internal link]

Het gebruik van Shakeplus shakes kan een gezonde manier zijn om gewicht te verliezen, mits je het op de juiste manier toepast. De shakes bevatten een gebalanceerde hoeveelheid vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 en andere essentiële voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft.

Ik zorg er altijd voor dat ik genoeg water drink en naast de shakes ook gezonde maaltijden eet.

Als ik kies voor afvallen met shakes, vervang ik niet alle maaltijden om de juiste balans te behouden. Ik houd in gedachten dat zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven extra voorzichtig moeten zijn en professioneel advies dienen in te winnen.

Dit is omdat hun voedingsbehoeften anders zijn. Uiteindelijk is het belangrijk om naar mijn lichaam te luisteren en te kiezen voor een afvalmethode die veilig en verantwoord is, iets wat ook de Voedsel- en Warenautoriteit benadrukt.

Ervaringen van tevreden klanten

Nu we hebben besproken of afvallen met shakes gezond is, laten we luisteren naar mensen die daadwerkelijk hun doelen hebben bereikt met de Shakeplus afslankmethode. Klanten geven vaak aan dat ze niet alleen verrast zijn door de snelle levering van Shakeplus, maar ook door hoe eenvoudig het is om het dieet in hun dagelijks leven te integreren.

De shakes zijn makkelijk te maken en passen perfect in een hectisch schema. Dit maakt het volhouden van het dieet een stuk minder ingewikkeld dan veel mensen vooraf denken.

Een inspirerend succesverhaal komt van Milusca, die met trots deelt dat ze 25 kilo is kwijtgeraakt sinds ze begonnen is met Shakeplus. Ze prijst niet alleen de effectiviteit van de producten, maar ook de persoonlijke ondersteuning die ze kreeg tijdens haar reis.

Andere klanten echoën haar gevoelens en waarderen de constante hulp en advies die het Shakeplus team biedt via gratis e-books en product reviews. Deze positieve ervaringen komen overeen met wat de voedsel- en warenautoriteit stelt over verantwoord afvallen: ondersteuning kan een cruciale rol spelen in het succesvol behalen van gewichtsverlies doelstellingen.

Conclusie

Heb je ooit gedacht aan gemakkelijk en effectief afvallen? Met Shakeplus kun je dit echt bereiken. Deze voedzame shakes passen perfect in een druk leven en maken afvallen minder complex.

Geef jezelf de kans om in slechts 30 dagen een slanker figuur te ontwikkelen. Durf jij de uitdaging aan te gaan en het verschil te maken in jouw leefstijl? Voel je energiek, gezond en straal zelfvertrouwen uit met Shakeplus als jouw trouwe partner in gewichtsverlies.

Veelgestelde Vragen

1. Wat houdt het Shakeplus 30 dagen afvalplan in?

Het Shakeplus 30 dagen plan is een methode om effectief gewicht te verliezen door middel van voedzame shakes als vervanging van maaltijden, ondersteund door een gezond eet- en bewegingsplan.

2. Is Shakeplus erkend door de Voedsel- en Warenautoriteit?

Ja, Shakeplus voldoet aan de strenge eisen van de Voedsel- en Warenautoriteit, wat betekent dat het veilig is voor consumptie als onderdeel van een dieetplan.

3. Kan ik met alleen Shakeplus shakes afvallen?

Shakeplus shakes kunnen helpen bij gewichtsverlies, maar voor het beste resultaat is het belangrijk om ze te combineren met gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging.

4. Biedt Shakeplus ook ondersteuning tijdens het 30 dagen plan?

Shakeplus biedt begeleiding en ondersteuning tijdens het 30 dagen plan om je te helpen gemotiveerd te blijven en effectief af te vallen.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Shakeplus afvallen: Effectief afvallen met shakeplus 30 dagen plan

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips