Senang Masterclass | Review (2021) + Gratis Online Workshop!
31 mei 2021 

Senang Masterclass | Review (2021) + Gratis Online Workshop!

Elke dag lekker in je vel zitten? We zouden het allemaal willen, maar helaas is het niet vanzelfsprekend. De file waar je zojuist een half uur instond; een zeurderige klant of weer een regenachtige dag. Allemaal redenen die ons niet vrolijk maken.

Heb jij hier ook wel eens last van? Begrijpelijk! Ik heb er zelf ook wel eens last van. Echter is het belangrijk om te beseffen dat je je dan slecht laat voelen door externe factoren waar je zelf geen invloed op hebt.

De Senang Masterclass zorgt ervoor dat je dit inziet en je zult focussen op de factoren waar je wel invloed op hebt. Want daar heb je de macht. Vervelende externe factoren zullen altijd in ons leven aanwezig zijn. Dat is een gegeven! Maar de manier hoe je hiermee omgaat kun je veranderen. En juist daar zit het geheim van elke dag lekker in je vel voelen!

Dat geheim heet Senang – de schoonheid van het leven weer inzien.

Lees je snel verder?

Vergeet je niet alvast in te schrijven voor het gratis webinar. De ideale manier om meer te weten te komen over Senang Masterclass. En… het is geheel gratis! Kijk, daar worden wij Nederlanders nou gelukkig van. Ik begin me spontaan weer lekker in me vel te voelen.

Senang Masterclass Review (2021) + Gratis Online Workshop!

Klik hier voor de gratis Senang Masterclass Workshop

Wat betekent Senang?

Zoals je al kunt horen is Senang geen oer-Hollands woord.

Het woord Senang vindt zijn oorsprong in de Maleisische taal. Dit is een taal die in bepaalde delen van Azië gesproken wordt. De letterlijke vertaling van het woord Senang is gelukkig. Dat is ook precies waar een Senang Masterclass om draait. Het vinden van geluk.

Want dit blijkt nog knap lastig te zijn!

Veel mensen zoeken geluk in materiële dingen. Een prachtige auto, een prachtige huis, mooie horloges. Maar zorgen deze producten wel voor het ultieme geluk?

Ik weet nog goed dat ik graag een nieuwe auto wilde kopen. Niet zomaar een auto, maar mijn droom auto! Een prachtige BMW. Ik kocht de BMW en het reed fantastisch. Ik voelde me helemaal Senang! Maar na 3 maanden was ik er weer aan gewend. Ik betrapte me er zelfs op dat ik alweer naar een andere auto ging kijken.

Toen besefte ik me dat geluk niet in materiele zaken zit, maar in hele andere dingen, zoals liefde, passie en saamhorigheid. En dat is waar Senang Masterclass ook over gaat!

Als je deze masterclass volgt ga je de schoonheid van de wereld en het leven weer inzien.

Wat houdt de Senang Masterclass precies in?

Bij de Senang Masterclass ga je een hoop moois leren. Na het volgen van deze masterclass kun je de helende kracht van Senang gebruiken om jouw leven op een positieve manier te veranderen.

Senang Masterclass Review (2021) + Gratis Online Workshop!

Dit krijg je bij de Senang Masterclass

Als je de masterclass besluit te volgen ontvang je gedurende zeven weken iedere dag een video. Deze video's helpen je om de meester over je eigen energie te worden. Je ontvangt ook de persoonlijke patronen van Broer Rasta. Deze patronen hebben te maken met hoe hij zichzelf in de juiste energie en vibratie brengt om iets tot stand te laten komen.

Ook krijg je een lidmaatschap voor de Senang Studenten Community, met een duur van één jaar. Je krijgt toegang tot Senang afspeellijsten die vol staan met muziek die ervoor zorgt dat jij je senang kan voelen op ieder moment.

Daarnaast is er een community ondersteuning. Hierbij kom je in contact met mensen die dezelfde weg aan het afleggen zijn als jij. Er is sprake van een garantie van zeven dagen, waarbij je je geld terug kan krijgen als de masterclass toch niets voor jou is.

Na de inschrijving zal je direct toegang krijgen tot de trainingen en de masterclass.

Er is ook de optie tot het volgen van een Senang webinar. Dit webinar duurt 60 minuten en is volledig GRATIS te volgen.

Senang Masterclass Review (2021) + Gratis Online Workshop!

Dit kun je na de Senang Masterclass

✅ Je kunt je spirituele gaven gebruiken om jezelf en anderen te genezen;

✅ Ook kun je je intuïtie gemakkelijk activeren;

✅ Daarentegen kun je ook energie voelen, waardoor je je bewust gaat zijn van al het onzichtbare dat gebeurd in het leven;

✅ Je kunt het heilige licht en kleuren inzetten om te kunnen helen, genezen en zuiveren;

✅ Ook kun je in een hogere staat van bewustzijn komen door de toepassing van heilige ademhalingstechnieken;

✅ Doordat je energetische verbindingen kan doorsnijden zal je jezelf kunnen zuiveren;

✅ Je hebt kennis over de drie krachtige types van heilige geometrie. Deze zijn altijd handig om in te zetten tijdens je healingen;

✅ Je bent in staat om negatieve energie op te zoeken en te vinden binnen chakra's;

✅ Je weet alle stappen die je moet ondernemen voor spirituele reiniging. Zo blijf je na elke sessie beschermd tegen de negatieve energie die je tijdens de sessie hebt losgelaten;

✅ Negatieve energie kun je ook gemakkelijk verwijderen doordat je vijf handige stappen kan doorlopen. Het is bovendien bewezen dat deze stappen ook daadwerkelijk werken;

✅ Je kunt jezelf ook goed beschermen. Je weet namelijk hoe je een vortex kan creëren en nog allerlei andere schilden die ervoor zullen zorgen dat je jezelf kunt beschermen;

✅ Binnen je chakra's kun je zorgen voor balans na het volgen van deze masterclass;

✅ Je kunt ook zorgen voor de reiniging van je aura en energetisch veld;

✅ Naast al deze dingen kun je nog veel meer na het volgen van deze masterclass. Genoeg kennis en vaardigheden dus om op te doen!

Senang Masterclass Review (2021) + Gratis Online Workshop!,,

Voor wie is de Senang Masterclass geschikt?

De Senang Masterclass is voor iedereen geschikt. Iedereen zit wel eens met problemen en wil deze verhelpen. De Senang Masterclass kun je daarbij helpen. De masterclass is zowel in België als in Nederland te verkrijgen.

Wie geeft de Senang Masterclass?

De Senang Masterclass wordt gegeven door Broer Rasta. Deze man heeft veel ervaring met senang en weet deze kennis ook goed op je over te brengen.

Senang Masterclass | Review (2021) + Gratis Online Workshop!

Kosten Senang Masterclass

Je kunt de Senang Masterclass op twee verschillende manieren verkrijgen. De eerste manier waarop dit kan is met een éénmalige betaling. Deze betaling bedraagt een bedrag van €377. Het is ook mogelijk om in meerdere termijnen te betalen. Dit is vooral handig als je niet graag in één keer een groot bedrag uit wil geven. Als je kiest om het bedrag in meerdere termijnen te betalen, dan zal dit in drie termijnen gebeuren.

Je zal dan iedere termijn een bedrag van €147 betalen.

Het bedrag van slechts €377 is een enorme korting. Normaal betaal je namelijk €2752. Je hebt dan een korting van maar liefst 86,3%. Twijfel dus niet langer en grijp je kans om de senang training goedkoop te kunnen gaan volgen.

Het webinar is overigens, zoals eerder gezegd, volledig gratis te volgen.

Senang Masterclass Review (2021) + Gratis Online Workshop!

Klik hier voor de beste Senang Masterclass deal

Hoe ervaren anderen de Senang Masterclass?

Er zijn veel mensen die de Senang Masterclass hebben gevolgd. Zij zijn erg positief over de masterclass die ze gevolgd hebben. De masterclass wordt bijvoorbeeld een investering voor de rest van je leven genoemd. Je hebt er dus voor langere tijd wat aan. Broer Rasta wordt ook geroemd om zijn vaardigheden.

Hij helpt je zo goed mogelijk in het proces en het is erg duidelijk dat hij wil dat je slaagt in wat je graag wilt bereiken. Hij doet er dan ook alles aan om dit te bewerkstelligen en is een goed voorbeeld. Veel mensen zeggen weer kracht te hebben om door te gaan met leven na het volgen van deze masterclass. Men zegt veel inzichten te hebben gekregen. Deze inzichten gaan met name over de energieën die er zijn en die je kunt voelen.

Valt de Senang Masterclass aan te raden?

Als je graag van problemen af wilt komen en weer meer zin in het leven wilt hebben dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk iets voor vinden. De Senang Masterclass is een plek waar je van problemen af kunt komen en je leven weer aangenamer kunt maken. Je krijgt er veel kennis over energieën en hoe je jezelf kunt beschermen tegen allerlei negativiteit.

Uit de reacties van anderen en uit mijn eigen ervaringen blijkt dat je veel kunt hebben aan deze cursus. Voor veel mensen is deze cursus namelijk de perfecte uitweg gebleken. Iedereen heeft weer meer zin in het leven en is ook in staat om problemen op te lossen en om negatieve energieën te verwijderen uit zijn of haar leven. De kosten van de cursus zul je snel vergeten. Het is het namelijk helemaal waard om deze prijs te betalen voor de cursus. Gezien de resultaten die je kunt boeken door het volgen van deze Senang Masterclass ben je je na verloop van tijd al niet eens meer bewust van het feit dat je er geld voor hebt betaald. Het volgen van de Senang Masterclass is dan ook echt een aanrader.

Aan de slag met de Senang Masterclass!

Problemen en andere negativiteit is moeilijk te ontwijken. Je krijgt er in je leven vaak mee te maken, terwijl je dit natuurlijk liever niet hebt. Daarom wil je er ook zo snel mogelijk van af zijn. Het is helemaal ideaal als je deze problemen of negativiteit dan niet opnieuw hoeft te ervaren. De Senang Masterclass kan ervoor zorgen dat dit allemaal verleden tijd is. Dit geldt voor zowel jezelf als voor anderen. Na het volgen van de Senang Masterclass ben je namelijk in staat om je eigen leven te verbeteren, maar ook dat van anderen. Je hebt weer zin in het leven na de Senang Masterclass

Senang Masterclass Review (2021) + Gratis Online Workshop!

Klik hier voor de beste Senang Masterclass deal

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download