In dit artikel

Sapmeesters | Review | Gezonde Sapjes!

Sapmeesters | Review | Gezonde Sapjes!

In dit artikel

Meer en meer mensen kiezen voor het drinken van gezonde sapjes. Door deze sapjes te drinken, krijg je simpelweg alle benodigde voedingsstoffen binnen. Lukt dit ook met de sapjes van Sapmeesters? Dat lees je in deze Sapmeesters review. In deze review laten wij je kennismaken met het aanbod van dit bedrijf, maar ook met bijvoorbeeld een Sapmeesters kortingscode en Sapmeesters ervaringen.

Wil je Sapmeesters proberen? IN deze review vertellen we alles over de lekkere sapjes die je bij de sapkuur krijgt, hoeveel zin het daadwerkelijk heeft, of de detox kuur lichte inspanning vereist of juist veel, en of het nou wel of niet de ideale manier is om je lichaam te ontgiften. Kortom, wij zorgen dat jij straks alles over Sapmeesters weet!

Kort samengevat:

Het beste Sapmeester product is naar mijn mening de effectieve Sapmeester sappenkuur van 5 dagen.
✅ Het zijn pure sappen vol gezonde voedingsstoffen en verse ingrediënten;
✅ De 5 daagse sappenkuur bevat maar liefst 45 sapjes en 5 shotjes, vers geperst en ijskoud
❌ Zonder mijn kortingscode is een 5 daagse sappenkuur wat prijzig.


Klik hier voor de beste deal

Wat is Sapmeesters Detox Sapkuur precies?

De Sapmeesters werd al in 2007 opgericht door twee studenten. Deze studenten wilden een bezorgservice voor verse sappen binnen Amsterdam opzetten. Dit lukte, waarna deze studenten elke ochtend verse sappen maakten. Deze sappen werden vervolgens in een speciale verpakking bij de klanten thuisbezorgd.

Dit ging goed, maar de studenten vonden dit wel iets te veel werk. Ze besloten dan ook om naar andere sapjes te kijken, zoals een detox sapkuur. Hiermee kwamen ze al in 2010 in aanraking. In die tijd waren sapkuren nog helemaal niet gebruikelijk in ons land, maar wel in de Verenigde Staten van Amerika. De heren hoorden van zo’n kuur en leverden in 2010 al de eerste sapkuren aan hun klanten in Nederland.

Door de jaren heen heeft de Sapmeesters een indrukwekkende groei doorgemaakt. De focus is nu meer en meer op online verkoop komen te liggen, maar Sapmeesters heeft nog steeds een vestiging in Amsterdam.

Sapmeesters Review Gezonde Sapjes!

Het aanbod van Sapmeesters: verse sapjes en erg smakelijk

Wil je graag een stuk gezond bezig zijn en gezonder leven? Dan is het zeker aan te raden om voor de gezonde sapjes van Sapmeesters Amsterdam te kiezen. Dit bedrijf biedt niet alleen hele gezonde sappen aan, maar ook nog eens meerdere soorten sappen. Hier vertellen we je hieronder graag iets meer over.

Sapkuren

Het belangrijkste product bij Sapmeesters zijn de speciale sapkuren. Op het moment van schrijven, biedt dit bedrijf meerdere soorten sapkuren aan:

 • Deep: deze sapkuur zorgt voor een intensieve reiniging van het lichaam en bevat 800 kcal per dag. Je kunt deze sapkuur voor drie dagen of voor 5 dagen bij Sapmeesters bestellen.
 • Advanced: deze sapkuur zorgt eveneens voor een geweldige reiniging van het lichaam, waarbij de calorie-inname iets hoger ligt: 900 kcal per dag. Ook bij deze sapkuur kun je tussen een periode van 3 en 5 dagen kiezen.
 • Gentle: wil je nog meer calorieën per dag binnenkrijgen? Dan is het Gentle pakket van Sapmeesters aan te raden. Ook deze sapkuur kun je voor 3- of 5 dagen bestellen.
 • Proefpakket: je kunt bij Sapmeesters ook nog een proefpakket bestellen. In dit proefpakket zitten meerdere sapjes afkomstig uit het Gentle pakket. Dit proefpakket stelt je in staat om een 1-daagse detox sapkuur te volgen.

Welke van deze sapkuren spreekt jou het meeste aan? Ongeacht voor welke sapkuur je kiest, kun je keuzes maken tussen verschillende smaken. Hierbij moet je wel goed op de meerkosten letten: voor meerdere smaken moet je bijvoorbeeld 3,95 euro per stuk extra betalen.

Ons advies is om de inhoud van de pakketten even goed door te nemen. Per detox sapkuur staat vermeld wat de inhoud van het pakket is en tussen welke smaken je kunt kiezen.

Sapmeesters Review Gezonde Sapjes!

Soepkuren: citroenshots, aloë vera shots en meer!

Sapmeester heeft niet alleen allerlei soorten sapkuren op de markt gebracht, maar heeft ook nog soepkuren op de markt gebracht. Je kunt hierbij kiezen tussen een 3-daagse soepkuur en een 5-daagse soepkuur.

Deze soepkuren zijn op een unieke manier samengesteld. Het gaat om bijvoorbeeld citroenshots, aloë vera shots, meerdere voedingssupplementen en 15 soepen. Ook met deze soepen krijg je alle benodigde voedingsstoffen binnen.

Sap & soep

Je kunt ook kiezen voor een combinatie van puur sap & soepkuren. Als je online op ‘Sap & soep’ klikt, krijg je zes verschillende pakketten te zien. Elk pakket bestaat uit 10 of 20 stuks, waardoor je met deze pakketten langere tijd vooruit kunt. Belangrijk voordeel hierbij is dat je ook nog eens uit meerdere smaken kunt kiezen.

Sapmeesters Review Gezonde Sapjes!

Health shots

Je bent bij Sapmeesters ook aan het juiste adres voor het bestellen van shots. Met deze health shots krijg je alle voedingsstoffen binnen die je lichaam nodig heeft. Ook hierbij geldt weer dat je uit meerdere pakketten kunt kiezen.

Zo is het mogelijk om voor speciale gembershots te gaan, maar ook voor een Healthboost pakket of een Mix ’n Match shotspakket. Ons advies is om de verschillende pakketten even goed door te nemen. Elk pakket heeft namelijk het nodige te bieden.

Oh My Raw Balls

Sapmeesters richt zich niet meer alleen op sapjes, maar ook op heerlijke tussendoortjes. Deze tussendoortjes hebben de typerende naam ‘Oh My Raw Balls gekregen’. Als je het Gentle sapkuur pakket bestelt, vind je deze gezonde tussendoortjes overigens ook in dit pakket terug. De Oh My Raw Balls zijn kleine balletjes met daarin biologische, glutenvrije en veganistische voedingsmiddelen.

Cadeaus

Wat ook nog uniek is, is dat je bij Sapmeesters cadeaus kunt bestellen. Je hebt op dit moment de keuze uit drie soorten cadeaus, waaronder een bonbon doosje met daarin de Oh My Raw Balls.

Verder is het mogelijk om een compleet cadeaupakket te bestellen. Dit pakket kun je naar wens samenstellen, waardoor je het volledig op de ontvanger af kunt stemmen. Tot slot kun je ook nog voor een Sapmeesters Cadeaubon kiezen. Mocht je iemand in je directe omgeving hebben die graag bewuster wil leven, dan is een van deze cadeaus een geweldige optie.

Sapmeesters Review Gezonde Sapjes!

Wat zijn de voor- en nadelen van Sapmeesters?

Op een rijtje wat de voor- en nadelen zijn van de sappen van Sapmeesters? Je vindt ze hieronder. 

De voordelen van Sapmeesters

✅ Divers en hoogwaardig aanbod. Als je producten bij Sapmeesters wilt kopen, weet je hoe dan ook dat je voldoende keuze hebt. Deze firma heeft een divers en hoogwaardig assortiment samen weten te stellen. Je vindt hierdoor in ieder geval altijd de gewenste producten bij deze firma;

✅ Duidelijke informatie. Online vind je bij de Sapmeesters ook nog eens duidelijke informatie. Per pakket staat uitgebreid vermeld hoe het pakket opgebouwd is. Ook is het fijn dat je het pakket nog naar eigen wens aan kunt passen, maar daarbij moet je wel rekening met de meerkosten houden;

✅ 100% verse producten. De producten die je bij Sapmeesters koopt, zijn 100% vers. Deze producten worden namelijk dagelijks vers gemaakt, waarvoor men uitsluitend verse streekproducten gebruikt. Men gebruikt absoluut geen conserveringsmiddelen in de producten, waardoor je van de gewenste versheid verzekerd bent;

✅ Betrouwbare partij. We kunnen ook stellen dat Sapmeesters een betrouwbare partij is. Sinds het jaar 2010 heeft men een goede naam en reputatie opgebouwd, waardoor je op dit bedrijf echt kunt bouwen en vertrouwen. Zeker als je naar een gezonde leefstijl hunkert, sluit Sapmeesters perfect op je wensen en situatie aan.

De nadelen van Sapmeesters

❌ Niet de goedkoopste partij. Wil je eens een goedkope detox sapkuur of goedkope shots uitproberen? Dan ben je hiervoor bij Sapmeesters niet helemaal aan het juiste adres. Juist door de voordelen moet je bij deze firma namelijk met vrij forse prijzen rekening houden. Daarbij moet je dus ook even goed kijken naar de meerkosten die gerekend worden, afhankelijk van de manier waarop je een pakket samenstelt.

Sapmeesters Review Gezonde Sapjes!

Wat zijn de Sapmeesters ervaringen?

Door de jaren heen heeft Sapmeesters een goede naam opgebouwd. Dit blijkt onder meer uit de Sapmeesters ervaringen die je online kunt vinden. Op de website van deze firma zijn wij meerdere beoordelingen tegenkomen, maar ook bij bijvoorbeeld Google Reviews.

Wat hierbij absoluut opvalt, is de positiviteit van mensen. De meeste mensen die online een beoordeling over Sapmeesters achtergelaten hebben, zijn super enthousiast. Zij geven aan dat de producten heerlijk zijn, dat de producten het gewenste resultaat opleveren en dat ze zich ondertussen ook nog goed voelen. Zeker bij de detox kuren heeft Sapmeesters voor de juiste balans gezorgd.

Onder aan de streep zijn de meeste Sapmeesters ervaringen positief. Dit komt overigens ook nog doordat het bij deze firma mogelijk is om uit veel producten te kiezen. Dit vinden wij zelf ook een van de sterkste punten van Sapmeesters.


Klik hier voor de beste deal

Onze eindconclusie over Sapmeesters

Al met al zijn wij over Sapmeesters erg te spreken. Aan alles is te merken dat deze partij al sinds 2010 nadrukkelijk bezig is met sapkuren en gezonde sapjes. Dit merk je aan het huidige aanbod, maar ook aan bijvoorbeeld de service en de informatievoorziening online.

Dat het aanbod van Sapmeesters zo divers is, vinden wij een essentieel voordeel. Ongeacht wat je voorkeuren precies zijn, kun je bij deze partij de gewenste sapkuren of sapjes bestellen. Dit doe je ook nog eens gemakkelijk online, waarbij je wel even goed rekening met de meerkosten moet houden. Wij zijn in ieder geval fan van dit bedrijf en de heerlijke, gezonde sapjes.

Probeer je Sapmeesters voor de eerste keer? Houd dan in de gaten dat je rustig begint en dat het niet te zwaar voor je wordt. Luister bovenal naar je lichaam; je hoort geenhonger te lijden, dus je dient voldoende ietwat kauwbaars te eten, zoals verse groente of fruit, om geen last te krijgen van je maag of darmen. Heb je niks te kauwen, dan kan bouillon, lauwwarm water of een soepje ook nog helpen. Feit is dat je lichaam gewend is voldoende te eten, dus zorg dat je tijdens de kuur de goede moed niet verliest en je lichaam geeft wat het behoeft.

Sapmeesters Review Gezonde Sapjes!

Meest gestelde vragen over Sapmeesters

Wat is de beste detox kuur van Sapmeesters?

Het is niet mogelijk om de beste detox kuur van Sapmeesters aan te wijzen. Wat de beste kuur is, hangt vooral van je eigen voorkeuren af. Feit is dat je uit meerdere pakketten en meerdere tijdsduren kunt kiezen. Ga je voor een detox kuur van 1 dag, of voor een paar dagen? Zoals drie dagen of 5 dagen? Aan jou de keus, dankzij het diverse aanbod van Sapmeesters.

Is er een Sapmeesters kortingscode beschikbaar?

Als je online naar een Sapmeesters kortingscode zoekt, kom je enkele codes tegen. Jammer genoeg is op de website van Sapmeesters geen overzicht te vinden van kortingscodes.

Hoe werkt een Sapmeesters detox kuur?

Als je een Sapmeesters detox kuur koopt, krijg je het totale pakket thuisbezorgd. In dit pakket is ook een schema te vinden, waarin duidelijk vermeld staat wat je wanneer moet nuttigen. De sapkuren van Sapmeesters zijn hierdoor door iedereen te volgen.(1)

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis