Sap.je | Review (2021) + Korting tot wel 15% | Ervaringen Sapjes & Detox
8 april 2021 

Sap.je | Review (2021) + Korting tot wel 15% | Ervaringen Sapjes & Detox

Heel wat mensen kiezen er tegenwoordig voor om een detox kuur te doen, en daarvoor zijn sappen op basis van groenten en fruit een goed hulpmiddel.

Wanneer je niet de juiste voeding, vitaminen en mineralen binnenkrijgt, kan je lichaam niet optimaal presteren. Complete onderzoeken en jarenlange studies zijn eraan voorafgegaan om te ontdekken wat we nou eigenlijk precies nodig hebben. 

En het zal je verbazen wat daaruit is gekomen. 

De Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je - Korting - Kortingscode

Klik hier voor de Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je

Hoe je het went of keert: we zijn allemaal afhankelijk van onze gezondheid. En we hebben daar niet altijd alles over te zeggen, maar wel heel veel. 

Het is meer dan alleen sporten, bewegen, mindset, slaap en voeding. Het één kan niet zonder het ander. Je complete levensstijl moet daarop zijn aangepast en dan pas ga je ontdekken wat voor impact het heeft.

Om gezond en fit te zijn en te blijven is het innemen van gezonde voeding erg belangrijk. Gezonde voeding zorgt namelijk voor:

✅ Meer energie om beter te presteren op school, werk of in je vrije tijd. 

✅ Langer fit blijven. Je spieren en botten blijven langer in goede conditie. 

✅ Kans op ziektes verkleinen. Gezond eten helpt mee het risico te verkleinen op hart- en vaatziektes, diabetes en kanker.

✅ Betere afweer tegen griep. Goede voeding bevat veel vitamines en mineralen. Hierdoor blijf je griepjes beter de baas.  

✅ Minder stress. Met de juiste voeding voel je je minder prikkelbaar. 

“54% van de Nederlanders heeft het gevoel het te druk te hebben, dat blijkt uit een onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau.”

Een probleem dat ik vaker terug hoor – want leuk al die verhalen over gezonde voeding, maar waar haal ik de tijd vandaan om gezonde voeding te kopen, te bereiden en te nuttigen? 

Tegen dit probleem liepen ook Joël Goudsmidt en Rosalynn Campbell aan. Vanuit dit probleem is Sap.je ontstaan. 

De Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je Kortingscode Korting

Klik hier voor de Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je

Wat is Sapje?

De naam zegt het eigenlijk al. Sap.je biedt kant-en-klare groentesappen aan die thuis of bij jou op kantoor kunnen worden geleverd. 

Sap.je is opgericht in 2014 door Joël Goudsmidt en Rosalynn Campbell. Joël en Rosalynn waren op zoek naar een manier om gezond eten gemakkelijker te maken. 

Met niet meer dan wat verse groenten en een slowjuicer gingen Joël en Rosalynn aan de slag en samen maakten ze overheerlijke, maar supergezonde groentesapjes, die ze zelf dagelijks dronken. 

De gezondheidsvoordelen werden al snel zichtbaar. 

“Ik slikte zelf 8 pillen per dag en na een halfjaar dagelijks 1 tot 2 groentesapjes te hebben gedronken, kon al mijn medicatie de prullenbak in.” – Joël Goudsmidt

De groentesappen bleven niet onopgemerkt door familie en vrienden – en daar weer buren en vrienden van. Joël en Rosalynn moesten inmiddels opschalen naar een “groentesappen laboratorium” om de steeds meer toenemende vraag naar hun groentesappen aan te kunnen. 

Toen ontstond de ultieme droom van Joël en Rosalynn

“Onze ultieme droom is om zoveel mogelijk mensen – van jong tot oud – bewuster te maken van de kracht van gezonde voeding en de werking van het eigen lichaam. Met onze gevarieerde en lekkere sapjes willen we laten zien wat de waarde is van biologische, lokale en seizoensgebonden voeding.”

Sap.je werd geboren.

Biologische sapjes van Sap.je

Voordelen van Sapje

Zoals je eerder hebt gelezen heeft het innemen van gezonde voeding voor jou veel voordelen. Maar waarom zou je hiervoor Sapje kopen? 

✅ Je bespaart veel tijd en energie. Je hoeft zelf geen groentes te kopen en te bereiden – maar met het drinken van een groentesapje krijg je alle nodige voedingsstoffen binnen die goed zijn voor jouw lichaam. 

✅ Meest gezonde sapjes die te verkrijgen zijn. De sapjes bestaan voor 85% uit groentesap. Meer dan bij andere sapjes – en des te meer groentesap, des te gezonder. Groentesap bevat meer goede voedingsstoffen dan fruitsap en bovendien minder suiker en calorieën. Goedkopere sapjes van andere merken bevatten vaak veel fruitsap en weinig groentesap. Dit is veel minder gezond voor je.

✅ Biologische en lokale ingrediënten. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en zijn lokaal geteeld. Dit zorgt niet alleen maar voor versere, lekkere en gezondere sapjes – maar is ook beter voor het milieu. Veel andere aanbieders van sapjes halen hun groenten en fruit uit intensieve landbouw. Dit is weer niet goed voor het milieu. 

✅ Gemaakt met de slowjuicer: de beste, maar langzame manier om voedingswaarde te behouden. Uit een studie blijkt dat sap, dat gemaakt is met een slowjuicer, 47% meer voedingswaarde bevat dan sap dat op een snellere manier wordt gemaakt – zoals met sapcentrifuge of koude persing. 

✅ Bevroren geleverd, waardoor de goede voedingsstoffen bewaard blijven.

✅ Wordt geleverd in milieuvriendelijke glazen flesjes – dus niet in plastic, dat schadelijk is voor het milieu. Verder zijn glazen flesjes ook beter voor het behoud van de kwaliteit van het sap. 

✅ Heerlijke smaken en tevens ook goed bedacht. Zo zijn er heerlijke sapjes die je meer energie geven, maar ook sapjes geschikt voor een detox of om na het sporten goed te kunnen herstellen. 

✅ Geweldige detox pakketten, waarbij als enige detox methode ook warme soep kan worden gegeten. Wil je dus aan de slag gaan met een detox? Dan ben je bij Sapje ook aan het juiste adres voor een geschikt detox pakket. 

Zoals je ziet heeft Sapje ontzettend veel voordeel te bieden. Niet alleen maar om dagelijks een flesje te drinken. Voor sommige is het de ideale uitkomst om een detox te volgen. 

Sapje Meer groenten, minder fruit

Enkele nadelen van Sap.je

Ieder voordeel heeft zijn nadeel. Een bekende uitspraak van Johan Cruijff. Naast zijn geweldige voetbaltalent heeft hij ons ook verrijkt met prachtige uitspraken. En hoe gek ze soms ook klinken: ze zijn vaak wel waar! 

En dat is ook het geval bij Sapje. 

❌ Relatief aan de prijs. De sapjes van Sapje worden biologisch en ambachtelijk geproduceerd. Ook bevatten de sapjes van Sapje meer groente dan andere sapjes, die aan de lopende band worden geproduceerd. Je betaalt hiervoor, maar je krijgt wel een sapje van de hoogste kwaliteit!

❌ Veel glazen verpakkingen. De sapjes van Sap.je worden geleverd in glazen verpakkingen. Fijn, want plastic is slecht voor het milieu en tast de kwaliteit van de sapjes aan. Maar je zit wel met een doos vol glas. 

Sap.je Review + tot 15% Korting

Een detox kuur met Sapje

Sapje is ook ideaal om te gebruiken bij een detox kuur. Martijn, een detox kuur? Wat bedoel je daarmee?

“Detoxen of ontgiften is een term uit de alternatieve geneeskunde. Er wordt het verwijderen van afval- en gifstoffen uit het lichaam mee bedoeld.”

Bij het volgen van een detox kuur stop je vaak met eten en drink je in plaats daarvan dagelijks een X-aantal detoxsapjes. Hierdoor krijg je nog steeds alle voedingsstoffen binnen, maar komen je organen tot rust en kunnen ze beter ontgiften. 

Een detox kuur is hartstikke gezond voor je. Eens in de zoveel tijd een detox kuur volgen kun je zien als een onderdeel van een gezond en gebalanceerd leven en is een goede manier om je gezondheid te ondersteunen.

Bij Sap.je kun je een detox kuur met groentesap bestellen van 3, 5 of 7 dagen. Des te langer je een detox kuur gaat volgen, des te meer sapjes je ontvangt. Een detox box bestaat uit sapjes van verschillende smaken. Iedere sapkuur bevat ook geconcentreerde ontgiftingsshotjes die het reinigingsproces bevorderen. 

Uniek: ook is iedere detox kuur aangevuld met biologische groentesoep en kruidenthee. Zo krijg je tijdens de detox kuur ook iets warms binnen en voel je je daardoor extra verzadigd. Wel zo fijn als je even niets kunt eten!

Een detox kuur met Sap.je

Vergeet niet de pretox!

Om je lichaam goed voor te bereiden op een detox kuur, adviseert Sapje om een zogeheten pretox te doen. Door een pretox te volgen zullen de effecten van een detox nog beter zijn. Tijdens een pretox gelden de volgende richtlijnen:

 • Vermijd koffie, thee, cola, en andere producten waar cafeïne of theïne in zit
 • Vermijd alcohol
 • Eet geen vlees. Een kleine hoeveelheid vis of gevogelte is wel prima
 • Drink of eet geen zuivelproducten
 • Eet geen brood, pasta of andere producten vol met gluten

Volg de pretox een paar dagen voordat de detox begint, en jouw lichaam is helemaal klaar om gereinigd te worden!

Mijn ervaringen met Sap.je

Gezien de goede verhalen over Sap.je en de vele voordelen kon ik zelf ook niet achterblijven. Ik heb daarom een detox kuur met groentesap besteld voor 3 dagen. In het verleden heb ik wel eens een aantal detox kuren al gevolgd. Dus dit is niet nieuw voor mij. 

Maar wat een verademing om een detox kuur te volgen via Sapje! Doordat je een kant-en-klare detox box kunt kopen, hoef je niet zelf alle sapjes bij elkaar te verzamelen bij bijvoorbeeld de plaatselijke Albert Heijn. 

Ook heb je direct veel verschillende sapjes met verschillende ingrediënten en smaken. Het bestellen via de webshop ging verder erg gemakkelijk en de levering was top. Alle sapjes ontving ik bevroren en snel thuis. 

De Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je Kortingscode Korting

Klik hier voor de Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je

Uniek is ook dat je met Sapje alsnog kunt genieten van iets warms, namelijk soep en kruidenthee. Hartstikke fijn, want bij mijn vorige detox kuren had ik het, naarmate de kuur langer duurde, steeds meer trek om te eten. 

Door de warme soep en kruidenthee heb ik van dit gevoel geen last meer gehad. Eigenlijk had het van mij nog wel langer mogen duren!

Maandelijks bestel ik nu de Groentesap Box waardoor ik dagelijks kan genieten van een heerlijk biologisch sapje en alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijg. Ik ervaar gemak maar ook heel erg veel vertrouwen omdat ik er zeker van ben dat ik alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijg. Als je het mij vraagt koop en bestel je de beste sapje bij sap.je!

Bij mijn volgende detox durf ik het zeker aan om voor de 7 dagen durende detox kuur van Sap.je te gaan 😉

Ervaring ingevroren groentesappen van Sap.je

Hieronder vind je de ervaringen van enkele andere personen van het platform:

“Lekkere sapjes! Ik heb net een detoxkuur van 5 dagen afgerond, en ga nu een after detox doen met heerlijke recepten. Ik voel me heel goed!” – Sap.je ervaring van Bethly

 

“De sapjes zijn erg lekker, waar ik heel verrast over was, en werden daarbij snel en gemakkelijk geleverd. Ik ben zeker van plan om nog een bestelling te doen. Nog leuker zou zijn als je de flesjes voor hergebruik terug kunt sturen!” – Ervaring Simone met Sap.je

Sap.je ervaringen

Sapje kortingscode

Helemaal overtuigd van Sapje? Op dit moment is er geen speciale sapje kortingscode van Sap.je actief.  Sap.je heeft enkele kortingscodes in 2020 gehad maar we verwachten niet dat er nieuwe sap.je kortingscodes in 2021 komen. Klik hier voor de beste korting op de Sappen van Sap.je.

Ik heb wel een goede tip voor je waarmee je kan profiteren van extra korting. Zo kun je sapjes los bestellen. Maar het is veel voordeliger om sapjes te bestellen via een abonnement. Zo kun je in één keer 3, 6 of zelfs 12 leveringen inplannen met je lievelingssapjes, soepen of sapjes voor een detox kuur. 

Kies je voor 3 leveringen, dan ontvang je 5% Sapje korting

Kies je voor 6 leveringen, dan ontvang je 10% Sap.je korting

Kies je voor 12 leveringen, dan ontvang je 15% Sapje korting

Dus ook zonder sapje kortingscode maar met een abonnement kun je profiteren van korting bij Sapje tot wel 15%!

Wil je liever op een flexibele manier sapjes bestellen? Dan kun je kiezen voor een flexibel abonnement. Hiermee kun je na elke bestelling vrij kiezen wanneer je de volgende lading ontvangt. Ook dan profiteer je van bovengenoemde kortingen. 

De Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je - Korting - Kortingscode

Klik hier voor de Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je

Helemaal klaar voor een dagelijkse gezondheid boost?

Ben jij er klaar voor en wil je aan de slag met het boosten van jouw gezondheid? Bestel dan eenvoudig sapjes van Sapje via de webshop. En profiteer van een gezond, fit en energiek lichaam waarmee jij jouw doelen kunt laten uitkomen. 

Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen!

De Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je Kortingscode Korting

Ben je enthousiast geworden over de groentesappen en detoxkuren van Sap.je? Klik hier voor de Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download