arrow_drop_up arrow_drop_down
Sap.je Review + tot 15% Korting | Ervaringen Sapjes & Detox Review
11 november 2020 

Sap.je Review + tot 15% Korting | Ervaringen Sapjes & Detox Review

Heel wat mensen kiezen er tegenwoordig voor om een detox kuur te doen, en daarvoor zijn sappen op basis van groenten en fruit een goed hulpmiddel. Maar in de huidige maatschappij is tijd schaars, en daarom zijn er bedrijven die kant-en-klare sapjes aanbieden – zoals Sap.je! Sap.je ontzorgt je met kant-en-klare groentesappen die thuis worden geleverd.

Sap.je neemt vooral de kwaliteit en versheid van hun groentesappen erg serieus, en stelt die als prioriteit boven alles. Op basis van een detox kuur van enkele dagen kan men groentesappen van bij Sap.je bestellen en thuis laten leveren. Wat heeft Sap.je nu precies te bieden en wat zijn de voordelen en nadelen ervan? In deze review lees je alles wat je moet weten!

De Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je - Korting - Kortingscode

Het verhaal van Sap.je

Sap.je werd opgericht in het jaar 2014 door Joël Goudsmidt en Rosalynn Campbell, die op zoek waren naar manieren om gezond eten gemakkelijker te maken. Met niet meer dan verse groenten en een slowjuicer slaagden ze erin om ultragezonde groentesappen te maken, die ze zelf dagelijks dronken. De gezondheidsvoordelen van deze ‘detox' waren volgens hen echt fantastisch.

Al gauw trokken hun groentesappen de aandacht van familie en vrienden, maar later ook andere bekenden als sterrenchef Ron Blaauw, Restaurant de Librije en het NOC-NSF. Hoe bekend Sap.je ook mag zijn, nog altijd hanteert het bedrijf dezelfde kernwaarden: alle sappen zijn helemaal biologisch en ambachtelijk gemaakt, bevatten geen conserveringsmiddelen en zijn niet aan conserveringsprocedures onderworpen.

Een detox kuur met Sapje

Als je met groentesap van Sapje een detox kuur doet, doe je dat op basis van een bepaald schema. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeur of welke aanpak het beste is kan er een detox van verschillende dagen gevolgd worden: 1, 3, 5 of 7 dagen. Doorgaans zijn de iets langere detoxkuren wat intenser, aangezien je lichaam meer tijd heeft om grondig te ontgiften. De kuur van een week kan je het beste kiezen als je al wat ervaringen hebt met detoxen met sapjes.

Daarbij kan je ook tussen twee vormen van detox kiezen: normaal en plus. Bij de normale kuur drink je iets minder sapjes en shots, waardoor de effecten iets milder zijn. De plus variant is beter geschikt voor als je al eens een kuur hebt gedaan en op zoek bent naar iets intensiever. Bij de plus kuur bevatten de sapjes meer groene groenten en drink je wat meer shots.

Een detox kuur met Sap.je

Sap.je raadt aan om voor een officiële detox ook een zogenaamde pretox te doen. Hierbij ga je je lichaam als het ware voorbereiden op een grondige reiniging, zodat het proces vlotter verloopt en de effecten sterker zijn. Tijdens een pretox gelden de volgende richtlijnen:

 • Vermijd koffie, thee, cola, en andere producten waar cafeïne of theïne in zit
 • Vermijd alcohol
 • Eet geen vlees, wel eventueel een kleine hoeveelheid vis of gevogelte
 • Drink of eet geen zuivelproducten
 • Eet geen voedingsmiddelen met gluten, zoals brood, pasta,..

De pretox wordt gedaan tijdens de laatste dagen voor de detox, zodat het lichaam minder belast is en klaar is om intensief gereinigd te worden!

Sap.je Review + tot 15% Korting

Sap.je kopen en bestellen

Het bestel- en betaalproces van Sap.je groentesappen is relatief eenvoudig. Het enige wat je moet doen is de sapjes die je wenst te kopen via de online webshop in je winkelmandje zetten, online afrekenen en wachten tot de producten bij je thuis of ergens anders worden geleverd. Op de geplande afleverdag krijg je op voorhand een berichtje (of meerdere berichten) van de bezorgdienst met het exacte tijdstip van levering.

De sapjes worden in een doos en afhankelijk van de duur van de detox kuur in verschillende hoeveelheden, geleverd. Voor de kuur van 3 dagen krijg je 21 flesjes met groentesap en shots, 3 flesjes met bereide soep, rustgevende kamillethee en ook een instructieboekje met uitleg over wat de sapjes bevatten en hoe je ze gebruikt. Het voordeel is dat alle sapjes bevroren worden geleverd, wat garant staat voor hun versheid!

👉 Klik hier en profiteer tot wel 15% korting op sapjes.

Review van de Sap.je detox kuur en sapjes

Sap.je onderscheidt zich van veel andere aanbieders van detox groentesappen, en dan vooral door de kwaliteit van de sapjes. Ook valt de smaak van veel groentesappen goed mee, juist doordat de aanwezigheid van een kleine hoeveelheid fruit het geheel wat zoeter maakt. Daarbij is het ook aangenaam om de koude sappen te kunnen afwisselen met een warme soep. Dat maakt de kuur over het algemeen een stuk aangenamer en gemakkelijker om vol te houden! Samenwerkingen met Ron Blauw en het 3 Michelin- sterren bekroonde restaurant De Librije maken Sap.je echt uniek.

De eerste dag van de kuur is eigenlijk het meest uitdagend, aangezien dan wat vermoeidheid en ‘food cravings' naar ongezonde voeding kunnen opkomen. Voor wie zelf een Sap.je detox kuur wil gaan volgen, is het altijd handig om een overzicht te krijgen van de voordelen en nadelen ervan:

Voordelen Sap.je (Review)

1. Biologische sapjes

Eerst en vooral ben je bij Sap.je altijd zeker van ambachtelijk geproduceerde, biologische sapjes. Daarbij worden veel groenten die ze gebruiken lokaal geteeld. Het gevolg? Een betere smaak en natuurlijk veel meer vitaminen en mineralen! De meeste aanbieders van gelijkwaardige sapjes maken gebruik van op conventionele wijze geteelde groenten, dus op dat vlak is Sap.je wel een uitzondering.

Biologische sapjes van Sap.je

2. Meer groenten, minder fruit

Ook bevatten de detox groentesappen van Sap.je relatief meer groenten dan de meeste andere merken, tot wel 85%. Groenten bevatten doorgaans minder calorieën, minder suikers en meer belangrijke vitaminen en mineralen. Dat maakt de Sap.je detox sappen dus nog beter geschikt voor een doeltreffende detox.

Sapje Meer groenten, minder fruit

3. Slowjuice sapjes

Er bestaan tal van verschillende manieren om groentesap te bereiden, waaronder met een blender, juicer of slowjuicer. Sap.je maakt gebruik van een slowjuicer, en dat betekent dat het sap meer van zijn vitaminen behoudt en minder pulp bevat. De voedingswaarde van slowjuice sap kan tot wel 50% hoger liggen dan sap uit een blender of gewone juicer!

4. Ingevroren detox groentesappen

Ook zijn de Sap.je groentesappen de moeite waard omdat ze ingevroren worden geleverd. Hierdoor behouden ze tijdens het transport nog meer van hun voedingsstoffen. Een ander voordeel is dat de smaak van de groenten op zich beter wordt behouden, en dat maakt een detox kuur toch net iets aangenamer. Gelijk na aflevering had ik alle groentesap flesjes in de vriezer gedaan en de sapjes voor de volgende dag in de koelkast lasten ontdooien.

Ervaring ingevroren groentesappen van Sap.je

5. Milieuvriendelijke sapjes

Ten slotte kan je bij Sap.je zeker zijn van een milieuvriendelijke detox. Doordat alle groentesappen in glazen flessen worden bewaard en verzonden, is er minder plastic afval. Ook heeft dat een positief effect op de gezondheid van de sapjes, aangezien bij plastic flessen een deel van het plastic in het sap zelf terechtkomt – en dat is funest voor de gezondheid.

Enkele nadelen van Sap.je (Review)

1. Veel verpakkingen

De sapjes van Sap.je zijn afzonderlijk verpakt in glazen flessen, waardoor je dus snel wat meer glasafval hebt. Het beste is om deze flessen te hergebruiken in het huishouden, ofwel om ze op milieuvriendelijke wijze te sorteren! Mijn moeder gebruikt ze voor jam en andere gezonde dingen uit eigen tuin!

2. Relatief hoge prijs

Doordat de sapjes biologisch en ambachtelijk geproduceerd zijn, en ze voor een kleine hoeveelheid al heel wat geperste groenten en fruit bevatten, ligt de prijs aan de hogere kant. Natuurlijk krijg je daar dan wel de best mogelijke kwaliteit voor in de plaats! De prijs wordt al interessanter als je een detoxkuur of een box koopt en je krijgt extra korting bij herhaalbestellingen.

3. Kortingscode Sap.je

Klik hier voor de Beste Korting op de Sappen van Sap.je. Op dit moment is er geen speciale Kortingscode van Sap.je actief. Sap.je heeft enkele kortingscodes in 2020 gehad maar we verwachten niet dat er nieuwe kortingscodes in 2021 komen. Profiteer ook zonder kortingscode van de Korting bij Sap.je tot wel 15%.

Het Sap.je Reboot je gezondheid boek

Het is duidelijk dat Sap.je heel wat te bieden heeft in de vorm van verse, gezonde groentesappen die je helpen om het beste uit je detoxkuur te halen. Voor wie echter nog dieper in de wereld van de groentesappen en detoxkuren wil duiken, is er ook het boek ‘Reboot je gezondheid'. Dit boek helpt je om je dagelijkse gewoontes van opstaan tot aan slapen gaan te veranderen.

Joël neemt je mee in de wereld van gezonde gewoonten en natuurlijk biologische sapjes. Elk sapje is anders op het vlak van aantal ingrediënten, seizoen waarin je het best drinkt en moeilijkheidsgraad. Altijd ben je zeker van een heerlijke smaak door de combinatie van groenten en fruit, een boost voor je gezondheid en meer informatie over de gezondheidsvoordelen van elk ingrediënt. Een leuk boek en zeker een aanvulling op je kennis over een gezond leven.

Podcast Interview Joël Goudsmit bij Kukuru (Giel Beelen)

Super mooi, leerzaam en inspirerend podcast interview van Joël bij de Kukuru Podcast van Giel Beelen.

Sap.je Korting tot wel 15% en Abonnementen

Sap.je maakt het bestelproces van detox groentesappen eenvoudig door verschillende abonnementen aan te bieden met korting. Je kan in één keer 3, 6 of zelfs 12 leveringen inplannen met je lievelingssapjes, soepen, een hele sapbox of een detox kuur. Daarbij kan je per levering ook tot wel 15% korting verwachten.

Wil je flexibeler sapjes kunnen bestellen? Dan kan je ook een met korting flexibel abonnement kiezen, waarbij je na elke bestelling vrij kunt kiezen wanneer je de volgende lading ontvangt.

Hieronder de verschillende abonnementen met korting:

 • 3 Leveringen, korting van 5%
 • 6 Leveringen, korting van 10%
 • 12 Leveringen, korting van 15%

De Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je - Korting - Kortingscode

Sap.je ervaringen

Voor je met een Sap.je detox kuur begint, wil je misschien weten hoe ikzelf en anderen hun sapbox of detoxkuur hebben ervaren. Toen ik voor het eerst van Sap.je hoorde en de video zag over het verhaal achter Sap.je was ik direct onder de indruk.

Ik had bij mijn eerste bestelling gekozen voor een detox kuur van 1 dag, de groentesapbox en nog wat losse groentesappen en shotjes. Het kopen van de sapjes ging echt heel erg eenvoudig via de website zoals je vandaag de dag van een webshop mag verwachten. Direct na het bestellen ontving ik een bevestiging van de bestelling en de leverdatum. Op de dag van aflevering ontving ik nog een smsje met het tijdstip en stipt op dat moment werden de dozen met diepgevroren sapjes afgeleverd.

We hadden al wat ruimte vrij gemaakt in de vriezer en daar konden nu mooi alle verschillende sapjes in. De sapjes die we de volgende dag wilden proberen hebben we in de koelkast geplaatst en waren binnen 24 uur perfect om te drinken. Dagelijks drink ik een groentesap van Sap.je om de essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. Ik ervaar gemak maar ook heel erg veel vertrouwen omdat ik er zeker van ben dat ik alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijg. Als je het mij vraagt koop en bestel je de beste sapje bij sap.je!

Sap.je ervaringen

Hieronder vind je de ervaringen van enkele andere personen van het platform:

“Lekkere sapjes! Ik heb net een detoxkuur van 5 dagen afgerond, en ga nu een after detox doen met heerlijke recepten. Ik voel me heel goed!”

Sap.je ervaring van Bethly

“De sapjes zijn erg lekker, waar ik heel verrast over was, en werden daarbij snel en gemakkelijk geleverd. Ik ben zeker van plan om nog een bestelling te doen. Nog leuker zou zijn als je de flesjes voor hergebruik terug kunt sturen!”

Ervaring Simone met Sap.je

Ben je enthousiast geworden over de groentesappen en detoxkuren van Sap.je? Profiteer dan van de Korting bij Sap.je tot wel 15%.

De Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je - Korting - Kortingscode

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download