In dit artikel

Sapje Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

In dit artikel

Heel wat mensen kiezen er tegenwoordig voor om een sapjes detox kuur te doen, en daarvoor zijn sappen op basis van groenten en fruit een goed hulpmiddel. 

Wanneer je niet de juiste voeding, vitaminen en mineralen binnenkrijgt, kan je lichaam niet optimaal presteren. Complete onderzoeken en jarenlange studies zijn eraan voorafgegaan om te ontdekken wat we nou eigenlijk precies nodig hebben. 

En het zal je verbazen wat daaruit is gekomen. 


Klik hier voor de beste deal bij Sapje

Hoe je het went of keert: we zijn allemaal afhankelijk van onze gezondheid. En we hebben daar niet altijd alles over te zeggen, maar wel heel veel. 

Het is meer dan alleen sporten, bewegen, mindset, slaap en voeding. Het één kan niet zonder het ander. Je complete levensstijl moet daarop zijn aangepast en dan pas ga je ontdekken wat voor impact het heeft.

Om gezond en fit te zijn en te blijven is het innemen van gezonde voeding erg belangrijk. Gezonde voeding zorgt namelijk voor:

✅ Meer energie om beter te presteren op school, werk of in je vrije tijd. 

✅ Langer fit blijven. Je spieren en botten blijven langer in goede conditie. 

✅ Kans op ziektes verkleinen. Gezond eten helpt mee het risico te verkleinen op hart- en vaatziektes, diabetes en kanker.

✅ Betere afweer tegen griep. Goede voeding bevat veel vitamines en mineralen. Hierdoor blijf je griepjes beter de baas.  

✅ Minder stress. Met de juiste voeding voel je je minder prikkelbaar. 

“54% van de Nederlanders heeft het gevoel het te druk te hebben, dat blijkt uit een onderzoek van het Sociaal Cultureel Planbureau.”

Een probleem dat ik vaker terug hoor – want leuk al die verhalen over gezonde voeding, maar waar haal ik de tijd vandaan om gezonde voeding te kopen, te bereiden en te nuttigen? 

Tegen dit probleem liepen ook Joël Goudsmidt en Rosalynn Campbell aan. Vanuit dit probleem is Sapje ontstaan. 

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Wat is Sapje?

De naam zegt het eigenlijk al. Sapje biedt kant-en-klare biologische groentesappen of groentesapjes aan die thuis of bij jou op kantoor kunnen worden geleverd. 

Sapje is opgericht in 2014 door Joël Goudsmidt en Rosalynn Campbell. Joël en Rosalynn waren op zoek naar een manier om gezond eten gemakkelijker te maken. 

Met niet meer dan wat verse groenten en een slowjuicer gingen Joël en Rosalynn aan de slag en samen maakten ze overheerlijke, maar supergezonde groentesapjes, die ze zelf dagelijks dronken. 

De gezondheidsvoordelen van de sapjes werden al snel zichtbaar. 

“Ik slikte zelf 8 pillen per dag en na een halfjaar dagelijks 1 tot 2 groentesapjes te hebben gedronken, kon al mijn medicatie de prullenbak in.” – Joël Goudsmidt

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

De biologische groentesappen bleven niet onopgemerkt door familie en vrienden – en daar weer buren en vrienden van. Joël en Rosalynn moesten inmiddels opschalen naar een “groentesappen laboratorium” om de steeds meer toenemende vraag naar hun groentesappen aan te kunnen. 

De missie en ultieme droom van Joël en Rosalynn is dan ook om om zoveel mogelijk mensen, maakt niet uit van welke leeftijd ze zijn, bewuster te maken van de voordelen en de krachten van gezonde voeding, dat slaat op de werking van het eigen lichaam.

Doordat Sapje producten gevarieerde en overheerlijke sapjes maakt, willen zij hiermee laten zien dat biologische, lokale en seizoensgebonden voeding van waarde kan zijn voor jou.

Toen ontstond de ultieme droom van Joël en Rosalynn

“Onze ultieme droom is om zoveel mogelijk mensen – van jong tot oud – bewuster te maken van de kracht van gezonde voeding en de werking van het eigen lichaam. Met onze gevarieerde en lekkere sapjes willen we laten zien wat de waarde is van biologische, lokale en seizoensgebonden voeding.”

Sapje werd geboren.

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Voordelen van Sapje

Zoals je eerder hebt gelezen heeft het innemen van gezonde voeding voor jou veel voordelen. Maar waarom zou je hiervoor de sapjes van Sapje kopen? 

✅ Je bespaart veel tijd en energie dankzij deze sapjes. Je hoeft zelf geen groentes te kopen en te bereiden – maar met het drinken van een groentesapje krijg je alle nodige voedingsstoffen binnen die goed zijn voor jouw lichaam. 

✅ Meest gezonde sapjes die te verkrijgen zijn. De sapjes bestaan voor 85% uit groentesap. Meer dan bij andere sapjes – en des te meer groentesap, des te gezonder.

✅ Raw groentesap bevat meer goede voedingsstoffen dan fruitsap en bovendien minder suiker en calorieën. Goedkopere sapjes van andere merken bevatten vaak veel fruitsap en weinig groentesap. Dit is veel minder gezond voor je.

✅ Biologische en lokale ingrediënten in de sapjes. Alle ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en zijn lokaal geteeld. Dit zorgt niet alleen maar voor versere, lekkere en gezondere sapjes – maar is ook beter voor het milieu. Veel andere aanbieders van sapjes halen hun groenten en fruit uit intensieve landbouw. Dit is weer niet goed voor het milieu. 

✅ Gemaakt met de slowjuicer: de beste, maar langzame manier om voedingswaarde te behouden. Uit een studie blijkt dat sap, dat gemaakt is met een slowjuicer, 47% meer voedingswaarde bevat dan sap dat op een snellere manier wordt gemaakt – zoals met sapcentrifuge of koude persing. 

✅ De sapjes worden bevroren geleverd, waardoor de goede voedingsstoffen bewaard blijven.

✅ Wordt geleverd in milieuvriendelijke glazen flesjes – dus niet in plastic, dat schadelijk is voor het milieu. Verder zijn glazen flesjes ook beter voor het behoud van de kwaliteit van het sap. 

✅ Heerlijke smaken sapjes en tevens ook goed bedacht. Zo zijn er heerlijke sapjes die je meer energie geven, maar ook sapjes geschikt voor een detox of om na het sporten goed te kunnen herstellen. 

✅ Geweldige detox pakketten, waarbij als enige detox methode ook warme soep kan worden gegeten. Wil je dus aan de slag gaan met een detox? Dan ben je bij Sapje ook aan het juiste adres voor een geschikt detox pakket. 

Zoals je ziet heeft Sapje ontzettend veel voordeel te bieden. Niet alleen maar om dagelijks een flesje te drinken. Voor sommige is het de ideale uitkomst om een detox te volgen. 

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Enkele nadelen van Sapje

Ieder voordeel heeft zijn nadeel. Een bekende uitspraak van Johan Cruijff. Naast zijn geweldige voetbaltalent heeft hij ons ook verrijkt met prachtige uitspraken. En hoe gek ze soms ook klinken: ze zijn vaak wel waar! 

En dat is ook het geval bij Sapje. 

❌ Relatief aan de prijs. Het heerlijke sapje biologisch en ambachtelijk geproduceerd. Ook bevatten de sapjes van Sapje meer groente dan andere sapjes, die aan de lopende band worden geproduceerd. Je betaalt hiervoor, maar je krijgt wel een sapje product van de hoogste kwaliteit!

❌ Veel glazen verpakkingen. De sapjes van Sapje worden geleverd in glazen verpakkingen. Fijn, want plastic is slecht voor het milieu en tast de kwaliteit van de sapjes aan. Maar je zit wel met een doos vol glas. 

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Een unieke ervaring met Sapje

Wat Sapje heel goed doet, is op een aantal vlakken zich onderscheiden ten opzichte van zijn concurrenten.

Qua sapjes zal Sapje wel ongeveer gelijk zijn met de concurrenten. Je kunt namelijk niet zoveel veranderen aan een sapje als je allemaal ongeveer dezelfde ingrediënten en groenten gebruikt.

Echter, bij Sapje houden ze enorm veel van de natuur. Ze noemen zichzelf ook wel ‘natuur freaks’. Ze onderscheiden zich hiermee doordat ze seizoensgebonden ingrediënten bij lokale boeren halen.

Verder wekken ze de energie op door onder andere zonne- en windenergie. Dit zorgt ervoor dat de CO2-Voetafdruk van Sapje flink wordt gereduceerd. Dat is niet iets waar ieder bedrijf zich mee bezighoudt.

Een heel ander belangrijk punt waar Sapje zich in onderscheidt is dat de verpakkingen biologisch afbreekbaar zijn. Dit houdt in dat de verpakkingsmaterialen geheel recyclebaar zijn en minder effect zal hebben op de natuur.

Dit is natuurlijk niet alleen goed voor de natuur, maar het zorgt er ook nog eens voor dat de groentesapjes veel langer goed blijven. Ook de essentiële voedingsstoffen die in de sapjes zitten worden beter behouden.

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Verder zijn de ingrediënten en kruiden, specerijen en zeewieren biologisch. Deze zijn daarbij ook vaak nog biodynamisch (via Demeter) gecertificeerd.

Dit houdt in dat de boeren waar alles vandaan komt een meer holistische kijk hebben op hun bedrijf. Hierbij geloven ze dat hun land onderdeel is van de kosmos en volgen ze een bepaalde filosofie. Deze filosofie is een stroming binnen de landbouw die extreem veel aandacht heeft voor een vruchtbare bodem.

Ze doen er dan ook alles aan om hun grond zo goed mogelijk te behandelen. De gezondheid van hun bodem is het allerbelangrijkst.

Verder zet Sapje zich in voor de dieren. Alle groente- en fruitpulp die zij namelijk overhouden na het persen van de sapjes, worden gebruikt als biologisch dierenvoer. Dit biologische dierenvoer wordt geleverd aan de biodynamische boerderij in het Amsterdamse bos.

Bij het maken van de sapjes worden de ingrediënten in de slowjuice geplaatst. Deze ingrediënten worden vanuit lokale boeren geleverd en direct na ontvangst gebruikt, om de gezonde voedingsstoffen zoveel mogelijk te behouden in de ingrediënten.

De slowjuicer is een op maat gemaakte juicer dat volledig is goedgekeurde door de pers- en opslagfaciliteit in de Kwakel. De juicer is gemaakt van RVS-materiaal.

Nadat de sapjes zijn geperst, worden deze direct in de zogenoemde ‘shockvriezer’ geplaatst. Door de ‘shock’ worden de sapjes sneller ingevroren dan normaal.

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Een ander groot voordeel van Sapje is het bezorggebied. Het is vanzelfsprekend dat een bedrijf in Nederland in Nederland bezorgt. Maar wist je dat Sapje ook in heel België bezorgt?

In Nederland worden de sapjes van maandag tot zaterdag bezorgd. Hier kun je een tijdvak kiezen wanneer je het thuis wilt hebben. De tijdvakken waar je uit kunt kiezen zijn als volgt: 08:00-14:00, 12:00-18:00 & 17:00-22:00.

Wanneer je zelfs vóór 13:00 uur op werkdagen hebt besteld, krijg je de sapjes de volgende dag al in huis. Sapje bezorgt echter helaas niet op de Waddeneilanden.

In België bezorgen ze iedere woensdag en zaterdag van 8.00-18.00. Ook hier kun je tijdvakken kiezen. De kosten verschillen echter wel, ten opzichte van Nederland.

Wat ook goed is om te weten, is dat steeds meer horecagelegenheden de sapjes van Sapje schenken. Mocht je het dus ook willen uitproberen, zonder het te bestellen, kun je ook kijken op de website van Sapje. Klik door naar partners en dan kun je zien of er bij jou in de buurt een horeca locatie is dat Sapje schenkt.


Klik hier voor de beste deal bij Sapje

Sapje in de media

Dat er vele voordelen hangt aan Sapje, weet je inmiddels wel. Daarom is het ook niet gek dat Sapje in grote media al diverse keren is voorgekomen. Zo heeft onder andere RTL Nieuws, NRC en Nederlands Dagblad al kennis gemaakt van het bedrijf.

Zo beschreef RTL Nieuws dat Paula (23) een driedaagse sapkuur volgde. In dit artikel staat een uitgebreid dagboek beschreven met hoe zij dit ervaarde. Per dag wordt beschreven wat ze moest doen en hoe ze zich erbij voelde.

In het Nederlands Dagblad beschrijft Joël Goudsmit, de eigenaar van Sapje, de transformatie van zijn leven. Hij vertelt dat hij van blikjes Red Bull, naar de raw groentesapjes is overgestapt. Dit kwam omdat zijn vriendin diëtiek studeerde. Hij raakte hierdoor gefascineerd van haar verhalen over voeding. Hij ontdekte hierbij het belang van groenten: zijn inhalator die hij altijd nodig had kon zo de prullenbak in.

Ook de NRC beschrijft het verhaal van Joël Goudsmit en zijn vriendin, Rosalynn. Hoewel Joël al redelijk succesvol was met een online uitgaansplatform, ging het minder succesvol met zijn gezondheid. Het ging zelfs fysiek slecht.

Hij was constant gestrest, waardoor hij ook slecht sliep en ongezonde voeding binnenkreeg. Tot hij rond die tijd zijn vriendin, Rosalynn, ontmoette. Sindsdien is hij bezig met het verbeteren van zijn leven en heeft daarom een sapjesbedrijf opgestart.

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Een detox kuur met Sapje

Sapje is ook ideaal om te gebruiken bij een detox kuur. Martijn, een detox kuur? Wat bedoel je daarmee?

“Detoxen of ontgiften is een term uit de alternatieve geneeskunde. Er wordt het verwijderen van afval- en gifstoffen uit het lichaam mee bedoeld.”

Bij het volgen van een detox kuur stop je vaak met eten en drink je in plaats daarvan dagelijks een X-aantal detoxsapjes. Hierdoor krijg je nog steeds alle voedingsstoffen binnen, maar komen je organen tot rust en kunnen ze beter ontgiften. 

Een detox kuur is hartstikke gezond voor je. Eens in de zoveel tijd een detox kuur volgen kun je zien als een onderdeel van een gezond en gebalanceerd leven en is een goede manier om je gezondheid te ondersteunen.

Bij Sapje kun je een detox kuur met biologisch groentesap bestellen van 3, 5 of 7 dagen. Des te langer je een detox kuur gaat volgen, des te meer sapjes je ontvangt. Een detox box bestaat uit sapjes van verschillende smaken. Iedere sapkuur bevat ook geconcentreerde ontgiftingsshotjes die het reinigingsproces bevorderen. 

Uniek: ook is iedere detox kuur aangevuld met biologische groentesoep en kruidenthee. Zo krijg je tijdens de detox kuur ook iets warms binnen en voel je je daardoor extra verzadigd. Wel zo fijn als je even niets kunt eten!

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Vergeet niet de pretox!

Om je lichaam goed voor te bereiden op een detox kuur, adviseert Sapje om een zogeheten pretox te doen. Door een pretox te volgen zullen de effecten van een detox nog beter zijn. Tijdens een pretox gelden de volgende richtlijnen:

  • Vermijd koffie, thee, cola, en andere producten waar cafeïne of theïne in zit
  • Vermijd alcohol
  • Eet geen vlees. Een kleine hoeveelheid vis of gevogelte is wel prima
  • Drink of eet geen zuivelproducten
  • Eet geen brood, pasta of andere producten vol met gluten

Volg de pretox een paar dagen voordat de detox begint, en jouw lichaam is helemaal klaar om gereinigd te worden!

Een review van iemand die Sapje al langer drinkt

Om een goede beeld te kunnen geven over de drankjes van Sapje, heb ik een goede vriend van mij gevraagd om zijn eerlijke mening over de drankjes van Sapje te geven.

Hij heeft best vaak een lage energievermogen. Daarom bestelt ie regelmatig sapjes waarvan je energie krijgt. Door zijn donkere tint heeft hij chronisch vitamine D tekort en bloedarmoede. Zulke sapjes helpen dan goed om zijn energie te kunnen boosten.

Hij bestelt dan vaak de sapjes recharge, energy, fuel, power en boost. Hij maakt hier gebruik van een sapje abonnement, waarbij hij per keer drie leveringen krijgt. Hij betaalt dan gemiddeld per sapje een bedrag van €4,37.

Zodra zijn sapjes bij Sapje zijn geperst, worden deze ingevroren. Deze sapjes krijgt hij dan ook bevroren thuis. Hij kiest gemakkelijk online een bezorgmoment en de sapjes worden persoonlijk afgeleverd.

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Omdat hij al langer gebruik maakt van het sapje abonnement van Sapje, heeft hij dus veel ervaring hiermee. Ook hij kan alleen maar positief zijn.

Doordat hij chronisch energie tekort heeft, is hij dus verplicht om supplementen te nemen om zijn energielevel omhoog te krikken. Hij slikte altijd diverse pillen hiervoor, zoals onder andere vitamine D. Vitaily is ook een krachtige multivitamine op eens te proberen.

Maar jarenlang had hij nog steeds een lage energielevel. Niks leek hem te helpen. Tot hij ineens achter Sapje kwam, waarbij er beloofd werd dat de sapjes wonderen zou doen voor je lichaam.

Hij besloot het uit te proberen. En na een week voelde hij zich veel energieker en fitter. Daarom kan hij ook volmondig zeggen dat hij zéér positief is over Sapje. We hebben Sapje ook vergeleken met Juice Brothers en Dr. Blend.


Klik hier voor de beste deal bij Sapje

Mijn ervaringen met Sapje

Nadat ik de positieve verhalen van mijn goede vriend heb aangehoord, besloot ik ook maar te beginnen aan Sapje. Gezien de goede verhalen over Sapje en de vele voordelen kon ik namelijk zelf ook niet langer meer achterblijven.

Om klein te beginnen, heb ik daarom een detox kuur met biologisch groentesap besteld voor 3 dagen. In het verleden heb ik wel eens een aantal detox kuren al gevolgd. Dus dit is volledig niet nieuw voor mij.

Ook bij mij kon ik het sapje gewoon gemakkelijk online bestellen. Ik selecteerde een paar sapjes waarvan ik dacht dat het een goede kuur voor mij zou kunnen zijn.

De bezorger kwam netjes op tijd op het afgesproken moment. De sapjes werden keurig bevroren geleverd. Het is hierbij dan goed om te weten dat diepgevroren biologische sapjes maandenlang goed kunnen blijven in de vriezer, mits de vriezer op minimaal -18 graden staat.

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Maar goed, terug naar mijn ervaring met Sapje, ik open het eerste sapje om te proeven. En ik moet zeggen: wat een verademing om een detox kuur te volgen via Sapje zeg!

Het voelde direct, net als bij mijn goede vriend, alsof ik meer energie kreeg en fitter werd.

Ook kreeg ik positieve resultaten omtrent mijn gewicht. Ik viel natuurlijk niet gelijk kilo’s af, maar ik merkte wel dat ik veel vocht vasthield. Na deze detox was ik dat eindelijk grotendeels kwijt en raakte daardoor ook wat gewicht kwijt.

Ik merkte door de detox kuur dat ik ook ineens veel minder last had van uitbraken op mijn gezicht. Niet dat ik als volwassenman super veel last heb van onzuiverheden, maar als je niet zuiver genoeg eet, kun je een vette huid en enkele pukkels hier en daar krijgen.

Doordat ik de kuur deed, was mijn huid veel minder vet, met name op mijn voorhoofd.

Het fijne van Sapje is dat doordat je een kant-en-klare detox box kunt kopen, hoef je niet zelf alle sapjes bij elkaar te verzamelen bij bijvoorbeeld de plaatselijke Albert Heijn. Het kan je enorm veel tijd schelen.

Daarnaast krijg je bij de plaatselijke supermarkt vaak geen gericht advies, terwijl je bij Sapje kunt zien wat er allemaal in het sapje zit. Ook staat er in de beschrijving waar het sapje allemaal voor dient en welke gezondheidsvoordelen het met zich mee kan brengen.

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Verder ben ik ook erg tevreden met het feit dat Sapje zich zo goed bezighoudt met de natuur. Sapjes uitbrengen in plasticflesjes is namelijk niet geheel milieuvriendelijk.

Ik ben zelf ook een grote liefhebber van de natuur en vind het daarom dus juist fijn dat Sapje zijn sapjes levert in een glazen flesje. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je het milieu sterk vervuild.

Ook heb je direct veel verschillende sapjes met verschillende ingrediënten en smaken. Het bestellen via de webshop ging verder erg gemakkelijk en de levering was top. Alle sapjes ontving ik bevroren en snel thuis. 

Uniek is ook dat je met Sapje alsnog kunt genieten van iets warms, namelijk soep en kruidenthee. Hartstikke fijn, want bij mijn vorige detox kuren had ik het, naarmate de kuur langer duurde, steeds meer trek om te eten. 

Door de warme soep en kruidenthee heb ik van dit gevoel geen last meer gehad. Eigenlijk had het van mij nog wel langer mogen duren!

Maandelijks bestel ik nu de raw Groentesap Box waardoor ik dagelijks kan genieten van een heerlijk biologisch sapje en alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijg. Ik ervaar gemak maar ook heel erg veel vertrouwen omdat ik er zeker van ben dat ik alle belangrijke voedingsstoffen binnen krijg. Als je het mij vraagt koop en bestel je de beste sapje bij sapje!

Bij mijn volgende detox durf ik het zeker aan om voor de 7 dagen durende detox kuur van Sapje te gaan ?. 

Ervaring ingevroren groentesappen van Sap.je

Hieronder vind je de ervaringen van enkele andere personen van het platform:

“Lekkere sapjes! Ik heb net een detoxkuur van 5 dagen afgerond, en ga nu een after detox doen met heerlijke recepten. Ik voel me heel goed!” – Sapje ervaring van Bethly

“De sapjes zijn erg lekker, waar ik heel verrast over was, en werden daarbij snel en gemakkelijk geleverd. Ik ben zeker van plan om nog een bestelling te doen. Nog leuker zou zijn als je de flesjes voor hergebruik terug kunt sturen!” – Ervaring Simone met Sapje

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Sapje kortingscode

Helemaal overtuigd van Sapje? Op dit moment is er geen speciale sapje kortingscode van Sapje actief. Sapje heeft enkele kortingscodes in 2020 en 2021 gehad maar we verwachten niet dat er nieuwe sapje kortingscodes in 2022 komen. Klik hier voor de beste korting op de Sappen van Sapje.

Ik heb wel een goede tip voor je waarmee je kan profiteren van extra korting. Zo kun je sapjes los bestellen, maar het is veel voordeliger om sapjes te bestellen via een sapje  abonnement. Zo kun je in één keer 3, 6 of zelfs 12 leveringen inplannen met je lievelingssapjes, soepen of sapjes voor een detox kuur. Uiteindelijk levert dat je een soort kortingscode sapje op, omdat je minder betaalt!

✅ Kies je voor 3 leveringen, dan ontvang je 5% Sapje korting

✅ Kies je voor 6 leveringen, dan ontvang je 10% Sapje korting

✅ Kies je voor 12 leveringen, dan ontvang je 15% korting Sapje

Dus ook zonder sapje kortingscode maar met een abonnement kun je profiteren van korting bij Sapje tot wel 15%!

Wil je liever op een flexibele manier sapjes bestellen? Dan kun je kiezen voor een flexibel sapje abonnement. Hiermee kun je na elke bestelling vrij kiezen wanneer je de volgende lading ontvangt. Ook dan profiteer je van bovengenoemde korting Sapje. 

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Helemaal klaar voor een dagelijkse gezondheid boost?

Ben jij er klaar voor en wil je aan de slag met het boosten van jouw gezondheid? Bestel dan eenvoudig sapjes van Sapje via de webshop. En profiteer van een gezond, fit en energiek lichaam waarmee jij jouw doelen kunt laten uitkomen. 

Want dat is waar we het uiteindelijk voor doen! Sapje komt ook als beste uit de test in onze beste detox kuur, sapkuur en biologisch groentesap onderzoek.

Ben je enthousiast geworden over de raw groentesappen en detoxkuren van Sapje? 

Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

Meest gestelde vragen over Sapje

Heb je nog vragen over Sapje? Je bent niet de enige. Ik heb de meest gestelde vragen over dit merk en haar producten opgezocht en beantwoord. Je vindt ze hieronder!

Kan ik een Sapje kortingscode krijgen?

Ja, het is mogelijk om Sapje korting te krijgen via een Sapje kortingscode. Er komen regelmatig kortingscodes online op de website van Sapje. Zo heb ik in het verleden zelf meerdere kortingen kunnen scoren. Houd de website van Sapje daarom in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.

Is er een Sapje aanbieding?

Ja, er is een Sapje aanbieding waar je gebruik van kunt maken. Dit werkt als volgt. Als je kiest voor drie Sapje leveringen, dan krijg je 5% Sapje korting. Kies je voor 6 leveringen, dan krijg je 10% Sapje korting op je bestelling. Kies je voor een verpakking met 12 leveringen, dan krijg je maar liefst 15% Sapje korting. Dat is nog eens een mooie aanbieding, toch?

Wat is een sapkuur precies?

Een sapkuur is een kuur waarbij je alleen groenten/fruitsapjes drinkt. Je kunt een sapkuur één dag volgen of meerdere dagen. Over het algemeen volgt men maximaal 7 dagen lang een sapkuur. Het is een manier om het lichaam te helpen om afvalstoffen af te voeren die opgehoopt zijn en niet vanzelf uit het lichaam gaan. Je reset je lichaam dus door een sapkuur te volgen. Ook helpt het om af te vallen.

Hoe moet je een detox kuur doen?

Een detox kuur kun je op verschillende manieren doen. Hoe dat precies werkt, verschilt per kuur. Volg je bijvoorbeeld een sapkuur als detox kuur, dan drink je gedurende één of meerdere dagen alleen bepaalde sappen vol groenten en eventueel met fruit. Er zijn ook andere detox kuren, zoals een thee detox kuur. Daarbij eet je wel vast voedsel, maar drink je regelmatig detox thee om je spijsvertering te stimuleren.

Waarom moet je een detox kuur doen?

Waarom je een detox kuur zou moeten doen? Je moet natuurlijk niets. Maar als je je lichaam – en daarmee je gezondheid – een handje wilt helpen, kan een detox kuur handig zijn. Het helpt je lichaam namelijk resetten en opgehoopte afvalstoffen afvoeren. Op die manier krijg je meer energie en wordt je lichaam letterlijk schoongemaakt vanbinnen. Mensen doen ook een detox kuur om af te vallen of om een frisse start te krijgen bij een nieuwe periode waarin zij gezonder willen leven. (1)

Hoeveel kun je afvallen met een sapkuur?

Je kunt gemiddeld tot 2,5 kilo per week afvallen met een sapkuur. Het is overigens ook niet aan te raden om een sapkuur langer dan 7 dagen te volgen. Je lichaam kan gerust een paar dagen zonder vast voedsel, maar uiteindelijk moet je dit wel weer opbouwen. Let op: opbouwen is heel belangrijk. Doe dus rustig aan en ga niet direct weer eten zoals je gewend was voor de sapkuur.

Welke sapkuur is het beste?

Welke sapkuur het beste is, heb in een eerder artikel al eens onderzocht. Ik heb toen verschillende sapkuren met elkaar vergeleken. Op basis van allerlei factoren heb ik een winnaar gekozen. Voor mij is dat zonder twijfel Sap.je. In dit artikel kun je alles lezen over Sap.je en ontdek je waarom dit de beste sapkuur is van dit moment.


Klik hier voor de beste deal bij Sapje

Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Sapje | Review (2022) + Korting tot wel 15% op Sapjes!

    Laat een reactie achter