In dit artikel

Het leven, dat is pas Topsport - Sanne van Paassen (Boek Review)

Het leven, dat is pas Topsport – Sanne van Paassen | Review (2023)

In dit artikel

“Het leven, dat is pas topsport” is het boek van ex-topsportster Sanne van Paassen. Sanne van Paassen is voormalig wereldbeker winnares veldrijden en neemt je in haar boek mee om in 7 stappen je zakelijke doelen te realiseren zonder privé te verliezen.

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Sanne van Paassen en Jouw persoonlijke groei

Wij kennen Sanne van Paassen alweer een tijdje van haar inspirerende Masterclass “Mentale weerbaarheid sporters” waarin ze jou als sporter ondersteunt om mentaal weerbaarder te worden en jouw persoonlijke records te verbreken. Deze Masterclass is speciaal voor jou als je stappen wil maken in jouw sport. Doe jij aan wielrennen, mountainbiken, hardlopen, fitness, krachttraining, crossfit, atletiek, zwemmen, triatlon of schaatsen?

Ik heb het geluk dat ik regelmatig samen met Sanne mag werken. Sanne heeft iets aanstekelijks op haar omgeving in de vorm van energie. Het is oprecht knap hoe Sanne dit op magische wijze op papier heeft weten te zetten zodat jij dat ook gaat ervaren bij het lezen van het boek “Het leven, dat is pas topsport”!

Boek Sanne van Paassen – Het leven, dat is pas topsport

In het boek van Sanne van Paassen – “Het leven, dat is pas topsport” neemt ze je mee langs haar succesmomenten maar ook haar f*ck ups van tijdens, en na haar topsportcarrière. Sanne leert je om de ambitieuze doelen die jij stelt op een energieke en relaxte manier te behalen. Vaak zijn het de excuses waardoor doelen al ver voor de eindstreep sneuvelen.

Sanne gaat je helpen naar een balans om zakelijk te winnen zonder privé te verliezen. En laat je inzien dat het niet nodig is om je privé; relatie, gezin en sociale leven, op een laag pitje te zitten om zakelijk te kunnen presteren.

In 7 overzichtelijke stappen ga jij jou zakelijke doelen realiseren zonder privé te verliezen! Met dit boek ga jij letterlijk en figuurlijk in beweging komen.

Topsport ervaring Sanne van Paassen

Het boek “Het leven, dat is pas topsport” is een combinatie tussen persoonlijke groei en tools uit de topsport. En wie kan dit nou beter met je delen dan wereldbeker winnares veldrijden Sanne van Paassen!

Na haar topsportcarrière kwam Sanne erachter dat het leven pas echt topsport is. Ze maakte er haar werk en missie van om anderen te gaan helpen ook topprestaties te leveren. Waar ze tijden haar sportcarrière zich volledig kon focussen op veldrijden kwamen er na haar topsportcarrière andere aspecten bij kijken. Zoals het hele sociale leven. Ineens moest Sanne op heel veel gebieden de balletjes in de lucht houden.

Sanne heeft dit onder controle gekregen door de tools en technieken uit haar sportcarrière toe te passen in haar dagelijks leven. Dit resulteerde in meer energie, een succesvol bedrijf, voldoening en meer verbinding met haar sociale contacten.

Boek presentatie: Het leven dat is pas topsport

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Ben jij specifiek op zoek naar boeken over persoonlijke groei? Lees dan zeker even mee. Wat dacht je van De Doorbraak van Michiel van der Pols, Hoe de fuck vind ik geluk van Thijs Lindhout, De meeste mensen deugen van Rutger Bregman, Golven van Geluk van Linda Dronkers-Steijn en Het mooiste uit de put halen.

Er zijn ook veel interessante boeken over sport, boeken over geluk, mindset boeken, spirituele boeken, boeken over het menselijk lichaam, boeken over voeding, boeken over slaap en natuurlijk Engelstalige boeken over persoonlijke ontwikkeling.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de boeken van Sanne van Paassen en Charlies Kitchen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

4 Reacties on Het leven, dat is pas Topsport – Sanne van Paassen | Review (2023)

  Martijn
  28/12/2020

  Hallo Arno,

  Wat tof dat je zo enthousiast bent over het boek 'Het leven, dat is pas topsport'. Sanne gaat het leuk vinden om dit te lezen!

  Persoonlijk vond ik het ook een erg fijn boek en heb een hoop praktische dingen kunnen integreren in mijn leven.

  Mooie dag!

  Martijn
  23/11/2020

  Hoi Robin, bedankt voor je reactie en tof om te horen dat je met Keto aan het testen bent.
  Voor de meeste diëten geldt toch vaak dat je het zelf moet ervaren om te kijken of het bij je past. Zelf heb ik super mooie resultaten met de combinatie van Keto en Intermittent Fasting.
  Succes met je ontwikkelingen!

  Martijn
  28/12/2020

  Beste Angela,

  Helaas is het met geen enkel dieet mogelijk om plaatselijk vet te verbranden. Het is wel aan te raden om naast het keto dieet ook aan kracht training te doen en zo de bijvoorbeeld de buikstreek extra te trainen voor de gewenste shape.

  Heel veel succes!

  Martijn
  25/01/2021

  Hoi Lynn,
  Bedankt voor je compliment over het artikel.
  Ik heb de alinea omtrent ""Is Keto dieet gevaarlijk?' wat herschreven omdat het wat genuanceerder ligt.

  Vaak wordt beweerd dat het ketogeen dieet gevaarlijk is door de grote hoeveelheid dierlijke vetten. Een teveel aan dierlijke vetten is op de lange termijn inderdaad niet zo gezond, maar dat probleem kan je grotendeels voorkomen door voldoende andere gezonde voedingsmiddelen te eten, zoals verse groenten, noten en zaden. Zo blijft er een beetje balans tussen dierlijke en plantaardige producten, en dat is toch wel belangrijk!

Laat een reactie achter