In dit artikel

De Ontwikkeling van Sander Aarts (2022) Unbreakable Academy

De Ontwikkeling van Sander Aarts | Unbreakable Academy

In dit artikel

Als je denkt aan de best getrainde militair van de Nederlandse Special Forces, dan denk je gelijk aan de beste man Sander Aarts. Sander Aarts heeft hiermee ook als één van de weinige de zwaarste Nederlandse militaire opleiding afgerond.

In 1996 begon Sander aan zijn carrière in het leger: hij werd lid van het Korps Mariniers toen hij 17 jaar oud was. Nadat hij de opleiding had afgerond, wilde hij al gauw verder komen in zijn carrière. Hij besloot zich aan te sluiten bij de Special Forces, de best getrainde militairen. Sander Aarts heeft in totaal 16 jaar bij de Special Forces aaneengesloten operationeel gediend waar hij verschillende taken op zich heeft. Zo heeft hij over de jaren heen verschillende leidinggevende functies ingevuld.

Hij had de jongensdromen van velen waar gemaakt: een teamleider bij de Special Forces. (1) Doordat hij in zoveel verschillende leidinggevende functies heeft gezeten, is hij onder andere ook opgeleid als marinier, commando, sniper, medic en nog véél meer. Het is dan ook niet gek dat hij voor zijn diensten is bekroond als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden in 2018.

Beste kortingscodes; Mijn selectie

  1. Lid worden van de online community Team Unbreakable: 20% korting met kortingscode “persoonlijkegroei002
  2. 12 Hour Evolution training: 5% korting met de kortingscode “persoonlijkegroei001
  3. Phoenix Selectietest: 5% korting met de kortingscode “persoonlijkegroei001
  4. Project Phoenix: 5% korting met de kortingscode “persoonlijkegroei001
  5. Crucible: 5% korting met de kortingscode “persoonlijkegroei001
  6. Extra bonus: een gratis e-book, genaamd “25 superkrachten voor meer weerbaarheid”.
De Ontwikkeling van Sander Aarts (2022)  Unbreakable Academy
Sander Aarts bekroond als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Oprichting van Unbreakable Academy

Na zijn uitdiensttreding (eervol ontslag) wist hij zich moeilijk te aarden aan het ‘gewone’ leven. Hij besloot daarom de Unbreakable Academy op te richten in 2017. Hier geeft hij, samen met andere trainers, trainingen over persoonlijke ontwikkeling. De persoonlijke groei wordt zowel fysiek als mentaal bevorderd bij de Unbreakable Academy.

Sander Aarts is veelgevraagd spreker en geeft bijvoorbeeld ook trainingen over de mentale weerbaarheid van je eigen leven te versterken. Door deel te nemen aan zijn trainingen word je getest op onder andere angst en presteren onder druk. Dit kan je zowel individueel als in een teamverband doen.

Zo kan je bijvoorbeeld ook jouw bedrijf aanmelden voor een cursus. Sander Aarts en de trainers gaan dan met jouw team of afdeling aan de slag om de beste prestaties naar boven te kunnen halen op het gebied van persoonlijk leiderschap. De inzichten die Sander heeft opgedaan als best getrainde militair bij de special forces neemt hij hierin mee.

Community van Unbreakable Academy

De community dat Sander Aarts over de jaren heeft opgebouwd, is inmiddels zeer hecht geworden. Iedereen kan zijn of haar verhalen daar delen en samen groeien naar de beste versie van hunzelf. Lid worden van de online community Team Unbreakable? Gebruik dan de kortingscode “persoonlijkegroei002” om 20% korting te krijgen! Lees ook onze uitgebreide review over Unbreakable Academy. Daarnaast scoort Unbreakable Academy ook erg goed in ons onderzoek naar beste mindset training en beste training persoonlijke ontwikkeling.

De Ontwikkeling van Sander Aarts (2022)  Unbreakable Academy

Bibliografie van Sander Aarts

Sander Aarts heeft veel kennis opgedaan uit zijn verleden bij de special forces als best getrainde militair en besloot dit dan ook vast te leggen in een aantal boeken dat hij heeft geschreven. Zijn bestseller, ‘Niet te breken’, is inmiddels al meer dan 20.000 keer verkocht!

Niet te breken gaat over de gebeurtenissen tijdens Sander Aarts zijn carrière en welke lessen hij heeft kunnen halen uit deze gebeurtenissen. Hij heeft zoveel meegemaakt tijdens uitzendingen en de zwaarste militaire opleidingen, waardoor hij mentaal wel sterk moést zijn. Hij heeft na zijn ontslag dan ook zijn missie ervan gemaakt om andere mensen hiermee ook te helpen. Het boek is dan ook geschreven om jou als lezer te inspireren om je prestaties te verbeteren.

In dit boek wilt Sander Aarts laten zien dat je met de juiste denkwijze en houding alles kunt bereiken wat je wilt bereiken. Hij is immers het levende bewijs dat dit kan! De meest bizarre situaties waar Sander Aarts zich in bevond én hoe hij hier zich uit wist te halen. Dit kun jij op je eigen leven ook toepassen, bijvoorbeeld wanneer je snel angst voelt. Door middel van dit boek probeert Sander zich in te zetten om anderen zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zijn ervaringen waarin hij de special forces gediend heeft kan jij toepassen op je persoonlijke ontwikkeling.

Verder heeft Sander Aarts ook een trainingsprogramma opgezet dat je als PDF kunt aanschaffen. Dit programma duurt 12 weken en kan je gemakkelijk vanaf thuis volgen. Het programma heet ‘Rugzak training’.

Rugzak training Unbreakable Academy Review (2021) + Kortingscode Sander Aarts

Om zijn denkwijze voor iedereen toegankelijk te maken, heeft Sander Aarts ook een E-book geschreven dat voor iedereen gratis te downloaden is. Het boek heet ‘25 superkrachten voor meer weerbaarheid’ en geeft jou praktische inzichten en tips om jouw weerbaarheid een boost te geven.

Het E-book is geschreven door Sander Aarts en Rutger de Groot. Rutger de Groot is een toegepast psycholoog en mental coach. Samen maken zij de perfecte combinatie voor een mooi E-book over persoonlijke en mentale ontwikkeling.

Het E-book heeft een aantal mooie voordelen:

✅ Leef jezelf weerbaarder te maken in het leven;

✅ Leer beter omgaan met stress en angst;

✅ Verbeter je prestaties;

✅ Leer jezelf minder te laten afleiden;

✅ Laat je energieker voelen.

Het E-book is een succesvolle eerste stap om jezelf te ontwikkelen. Het E-book is dan ook niet voor niets al meer dan 2.000 keer gedownload en heeft ondertussen al meer dan 15.000 volgers op sociale media! Ben je ook geïnteresseerd geworden? Dan kun je hem hier downloaden.

25 superkrachten voor meer weerbaarheid Unbreakable Academy Review (2021) + Kortingscode Sander Aarts

Extra kortingscodes

Ben je enthousiast geworden van Sander Aarts? Dan zijn er nog een paar andere kortingscodes die voor jou ideaal zijn:


Klik hier voor korting bij Unbreakable Academy met kortingscode: “persoonlijkegroei001” of “persoonlijkegroei002”

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Er zijn verschillende coaches die hun sporen in persoonlijk ontwikkelingsland al ruimschoots hebben verdiend. Denk bijvoorbeeld is aan Michael Pilarczyk, Sander Aarts, Isabella Feteris of Tibor Olgers. Ook de Doorbraak Methodiek en Maxyourlife.now hebben super mooie resultaten geboekt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over Sander Aarts

Heb je nog vragen na het lezen van dit artikel? Ben je bijvoorbeeld benieuwd wie Sander Aarts precies is of wat de Unbreakable Academy inhoudt? Lees dan nog even verder, want dit is bij de meest gestelde vragen hieronder beschreven.

Wie is Sander Aarts?

Sander Aarts heeft 16 jaar gediend bij de Special Forces. Dit is een onderdeel van het Korps Mariniers, waarin soldaten extreme situaties en omstandigheden tegemoet gaan. Als een van de weinige Nederlanders heeft Sander Aarts de zwaartse militaire trainingen en opleidingen afgerond. Tegenwoordig inspireert en motiveert hij allerlei mensen om meer uit hun leven te halen. Zijn verleden, alles wat hij aan lessen geleerd heeft en de ervaringen die hij heeft opgedaan bij de Special Forces, dienen als basis voor zijn trainingen en lezingen.

Wat is de Unbreakable Academy precies?

De Unbreakable Academy is opgericht door Sander Aarts. Hij geeft trainingen, lezingen en organiseert hele weekenden waarin hij mensen leert om alles uit zichzelf te halen. Je kunt bijvoorbeeld meedoen met een zware training die vergelijkbaar is met een militaire training. Maar het is ook mogelijk om via een van Sander’s lezingen of trainingen meer te leren over jezelf. Het is Sander Aarts zijn missie om Nederland meer weerbaar te maken. Dat doet hij door middel van de Unbreakable Academy.

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips