Sander Aarts: best getrainde militair van Nederland
01 juli 2021 
9 min. leestijd

Sander Aarts: best getrainde militair van Nederland

Als je denkt aan de best getrainde militair van de Nederlandse Special Forces, dan denk je gelijk aan de beste man Sander Aarts. Sander Aarts heeft hiermee ook als één van de weinige de zwaarste Nederlandse militaire opleiding afgerond.

In 1996 begon Sander aan zijn carrière in het leger: hij werd lid van het Korps Mariniers toen hij 17 jaar oud was. Nadat hij de opleiding had afgerond, wilde hij al gauw verder komen in zijn carrière. Hij besloot zich aan te sluiten bij de Special Forces. Sander Aarts heeft in totaal 16 jaar bij de Special Forces gezeten waar hij verschillende taken op zich heeft. Zo heeft hij over de jaren heen verschillende leidinggevende functies ingevuld.

Hij had de jongensdromen van velen waar gemaakt: een teamleider bij de Special Forces. Doordat hij in zoveel verschillende leidinggevende functies heeft gezeten, is hij onder andere ook opgeleid als marinier, commando, sniper, medic en nog véél meer. Het is dan ook niet gek dat hij voor zijn diensten is bekroond als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau met zwaarden in 2018.

Unbreakable Academy Korting Review (2021) + Kortingscode Sander Aarts

Klik hier voor korting bij Unbreakable Academy met kortingscode: “persoonlijkegroei001” of “persoonlijkegroei002”

Oprichting van Unbreakable Academy

Na zijn uitdiensttreding wist hij zich moeilijk te aarden aan het ‘gewone’ leven. Hij besloot daarom de Unbreakable Academy op te richten in 2017. Hier geeft hij, samen met andere trainers, trainingen over persoonlijke groei. De persoonlijke groei wordt zowel fysiek als mentaal bevorderd bij de Unbreakable Academy.

Sander Aarts geeft bijvoorbeeld ook trainingen over de weerbaarheid van je eigen leven te versterken. Door deel te nemen aan zijn trainingen word je getest op onder andere angst en presteren onder druk. Dit kan je zowel individueel als in een teamverband doen.

Zo kan je bijvoorbeeld ook jouw bedrijf aanmelden voor een cursus. Sander Aarts en de trainers gaan dan met jouw team of afdeling aan de slag om de beste prestaties naar boven te kunnen halen.

Sander Aarts best getrainde militair van Nederland.

Community van Unbreakable Academy

De community dat Sander Aarts over de jaren heeft opgebouwd, is inmiddels zeer hecht geworden. Iedereen kan zijn of haar verhalen daar delen en samen groeien naar de beste versie van hunzelf. Lid worden van de online community Team Unbreakable? Gebruik dan de kortingscode “persoonlijkegroei002” om 20% korting te krijgen!

Sander Aarts best getrainde militair van Nederland.

Bibliografie van Sander Aarts

Sander Aarts heeft veel kennis opgedaan uit zijn verleden en besloot dit dan ook vast te leggen in een aantal boeken dat hij heeft geschreven. Zijn bestseller, ‘Niet te breken’, is inmiddels al meer dan 20.000 keer verkocht!

Niet te breken gaat over de gebeurtenissen tijdens Sander Aarts zijn carrière en welke lessen hij heeft kunnen halen uit deze gebeurtenissen. Hij heeft zoveel meegemaakt, waardoor hij mentaal wel sterk moést zijn. Hij heeft na zijn ontslag dan ook zijn missie ervan gemaakt om andere mensen hiermee ook te helpen. Het boek is dan ook geschreven om jou als lezer te inspireren om je prestaties te verbeteren.

In dit boek wilt Sander Aarts laten zien dat je met de juiste denkwijze en houding alles kunt bereiken wat je wilt bereiken. Hij is immers het levende bewijs dat dit kan! De meest bizarre situaties waar Sander Aarts zich in bevond én hoe hij hier zich uit wist te halen. Dit kun jij op je eigen leven ook toepassen, bijvoorbeeld wanneer je snel angst voelt. Door middel van dit boek probeert Sander zich in te zetten om anderen zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Verder heeft Sander Aarts ook een trainingsprogramma opgezet dat je als PDF kunt aanschaffen. Dit programma duurt 12 weken en kan je gemakkelijk vanaf thuis volgen. Het programma heet ‘Rugzak training’.

Rugzak training Unbreakable Academy Review (2021) + Kortingscode Sander Aarts

Om zijn denkwijze voor iedereen toegankelijk te maken, heeft Sander Aarts ook een E-book geschreven dat voor iedereen gratis te downloaden is. Het boek heet ‘25 superkrachten voor meer weerbaarheid’ en geeft jou praktische inzichten en tips om jouw weerbaarheid een boost te geven.

Het E-book is geschreven door Sander Aarts en Rutger de Groot. Rutger de Groot is een toegepast psycholoog en mental coach. Samen maken zij de perfecte combinatie voor een mooi E-book over persoonlijke en mentale ontwikkeling.

Het E-book heeft een aantal mooie voordelen:

✅Leef jezelf weerbaarder te maken in het leven

✅Leer beter omgaan met stress en angst

✅Verbeter je prestaties

✅Leer jezelf minder te laten afleiden

✅Laat je energieker voelen

Het E-book is een succesvolle eerste stap om jezelf te ontwikkelen. Het E-book is dan ook niet voor niets al meer dan 2.000 keer gedownload en heeft ondertussen al meer dan 15.000 volgers op sociale media! Ben je ook geïnteresseerd geworden? Dan kun je hem hier downloaden.

25 superkrachten voor meer weerbaarheid Unbreakable Academy Review (2021) + Kortingscode Sander Aarts

Extra kortingscodes

Ben je enthousiast geworden van Sander Aarts? Dan zijn er nog een paar andere kortingscodes die voor jou ideaal zijn:

 • Lid worden van de online community Team Unbreakable: 20% korting met kortingscode “persoonlijkegroei002”
 • 12 Hour Evolution training: 5% korting met de kortingscode “persoonlijkegroei001”
 • Phoenix Selectietest: 5% korting met de kortingscode “persoonlijkegroei001”
 • Project Phoenix: 5% korting met de kortingscode “persoonlijkegroei001”
 • Crucible: 5% korting met de kortingscode “persoonlijkegroei001”
 • Extra bonus: een gratis e-book, genaamd “25 superkrachten voor meer weerbaarheid”.

Unbreakable Academy Korting Review (2021) + Kortingscode Sander Aarts

Klik hier voor korting bij Unbreakable Academy met kortingscode: “persoonlijkegroei001” of “persoonlijkegroei002”

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download