In dit artikel

Puur in je Figuur | Gratis Weekmenu's, Korting en Ervaringen!

Puur in je Figuur | Gratis Weekmenu’s, Korting en Ervaringen!

In dit artikel

Puur in je figuur zitten is wat we allemaal willen. Maar we zijn niet op zoek naar een boekje waarin staat wat je wel en niet mag eten. Ikzelf en jij waarschijnlijk ook zijn veel meer gebaad bij een compleet programma en een prettige begeleiding.

Maar is het mogelijk om puur in je figuur te komen met een methode zodat je op een simpele manier slank wordt? We hebben allemaal het jojo’en meegemaakt waardoor blijvend slank zijn een onmogelijke opgave lijkt te zijn.

Vind je het ook zo moeilijk om een dieet vol te houden en kom je uiteindelijk meer aan dan dat je afgevallen bent? Lees dan snel verder!

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Simpel slank worden?

Simpel slank worden en blijven? Hoe kan dat eigenlijk? Afslanken is toch afzien en moeilijke momenten doorstaan? Niet meer snoepen en doorzetten? Klopt helemaal.

Zelf heb ik ook meerdere keren geprobeerd om wat kilo’s kwijt te raken, meestal gebeurde dit zo rond de periode April-Juli om in de zomer wat strakker in mijn vel te zitten.

Maar wat was het dan soms afzien, al die lekkere dingen zijn maar moeilijk te weerstaan, maar ja, ik wilde afvallen dus ik moest doorzetten.

Meestal lukte het mij wel om de nodige kilo’s kwijt te raken maar als de zomer dan voorbij was, was ik minder kritisch en voor ik het wist was ik zo weer op mijn oude gewicht.

Door de jaren heen ben ik enkele methodes tegengekomen die echt werken om puur in je figuur te komen en te blijven en daar vertel ik je graag meer over.


Klik hier voor korting op de Smoothie Afslankbijbel

Voor wie is Puur in je Figuur bedoelt?

Ik kan hier natuurlijk kort over zijn en waarschijnlijk voel je hem al aankomen. De weekmenu’s zijn ontwikkeld voor iedereen die het zat is van de ‘normale’ afslankmethodes en voor iedereen die uren in de sportschool doorbrengt zonder noemenswaardige resultaten.

Het is voor zowel mannen als vrouwen en is geen moeilijk dieet waarbij je allerlei uitdagende gerechten moet koken of uren in de keuken hoeft te staan.

  • Voor iedereen die jojo’en en crash diëten zat is en niet wilt detoxen.
  • Voor iedereen die het zat is om uren in de sportschool door te brengen zonder noemenswaardige resultaten.
  • Voor iedereen die er geen belang bij heeft om allerlei moeilijke recepten te bereiden of uren in de keuken te moeten staan.

Puur in je figuur Weekmenu’s

Weekmenu’s om puur in je figuur te komen stimuleren het ‘afslankhormoon’. Er zijn verschillende onderzoeken gedaan naar dit afslankhormoon waarbij mensen die dit hormoon goed in balans hadden bewonderenswaardige resultaten behaalden. Als dit hormoon optimaal in balans is verbrand je namelijk veel gemakkelijker vet op verschillende ‘moeilijke’ plaatsen zoals, heupen, billen, kin, armen of je buik.

De weekmenu’s leggen de nadruk op het veranderen van je hormonen, zo worden verschillende hormonen aangesproken om ervoor te zorgen dat afvallen eenvoudig wordt.

Is dit nieuw? Nee zeker niet, in het verleden zijn er verschillende doktoren geweest die ook de kracht van een goede hormoonhuishouding gebruikten om succesvol af te slanken.

Gratis weekmenu voor puur in je figuur

In samenwerking met Happy Healthy hebben we een gratis weekmenu voor je samengesteld. Allemaal lekkere recepten die eenvoudig te maken zijn en inclusief boodschappenlijstje. Je hebt voor dit weekmenu dus geen kortingscode of kortingsbon nodig.

Klik hier voor het gratis weekmenu met recepten en boodschappenlijstje >>

Puur in je Figuur | Gratis Weekmenu en Ervaringen!

Met korting weer puur in je figuur komen

Wil jij snel overtollig buikvet verbranden? Dit is mogelijk zonder honger te hoeven lijden of last te hebben van gejojo. Gebruik hiervoor de snel te maken overheerlijke afslank recepten.

Om puur in je figuur te komen en overtollig buikvet te verbranden is de Afslank Receptenbijbel ontwikkeld. Nu met een exclusieve korting en 5 tijdelijke bonussen!

Klik hier voor korting op de Afslank Receptenbijbel >>

Maar misschien ben je net als ik wel enorm fan van smoothies? Kies dan voor de snel te maken en overheerlijke (groene) smoothie afslank recepten. Ook met smoothies kan je puur in je figuur komen is mijn ervaring.

De Smoothie Afslankbijbel is nu met een exclusieve korting en 4 tijdelijke bonussen!

Klik hier voor korting op de Smoothie Receptenbijbel >>

Op de Afslank Receptenbijbel en de Smoothie Receptenbijbel geldt een niet goed, geld terug regeling en mag je het 60 dagen uitproberen. Er worden geen vragen gesteld en geen verdere moeilijkheden. Gewoon je geld terug op je rekening.


Klik hier voor korting op de Smoothie Afslankbijbel

Puur in je figuur ervaringen en reviews

Het is altijd fijn om de ervaringen en recensies van andere gebruikers te lezen. Hieronder een aantal reviews van gebruikers die weer puur in hun figuur zitten door middel van de week menu’s.

Ik heb al verschillende diëten geprobeerd maar ik viel telkens terug in mijn oude eetgewoonten. Met de Receptenbijbels heb ik een nieuwe lifestyle gecreëerd waardoor ik geen last meer heb van het bekende jojo effect. – Ervaring Marjanne, 43 jaar-

Ik moet eerlijk toegeven dat ik in eerste instantie nog wat sceptisch was. Houd ik het dit keer wel vol? Is dit niet het zoveelste gouden ei? Nu achteraf heb ik nog geen moment spijt gehad van het aanschaffen van de Smoothie Receptenbijbel – Review Petra, 48 jaar-

Diëten vind ik niet goed. Diëten is namelijk van tijdelijke aard, het is een periode waarin je minder eet dan je normaal doet. Maar daarna dan? Als je terugvalt in je oude patroon kom je binnen no-time weer aan. De Afslank Receptenbijbel heeft mij hiervoor behoedt. Ik ben eind 2019 gestart en gebruik het nog steeds! – Rcensie Sophie, 32 jaar-

Zoals je kan lezen zijn de ervaringen erg positief en afkomstig van echte personen. Zelf kan ik het hier alleen maar mee eens zijn. Ik heb ervaring met de Afslank Receptenbijbel en de Smoothie Receptenbijbel en ik kan maar tot één conclusie komen.

Beide Receptenbijbels zijn prima programma’s waarbij je in staat bent om op een prettige manier af te slanken. Het mooie is, is dat je de gerechten uit het kookboek altijd kan blijven gebruiken zodat je een lifestyle switch maakt. Volgens mij is dat gewoon het allerbelangrijkste in het afslanken. Om een jojo effect tegen te gaan is het belangrijk dat je op een dusdanige manier eet zodat je het makkelijk voor de rest van je leven volhoudt.

Meer informatie en gezondheid tips

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere punten zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzureneiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals green juice.

Ook is er veel winst te behalen om meer met ontspanning bezig te zijn en hieronder valt zeker ook slaap. Meer bewegen zorgt voor een gezond lichaam en geest, hoeveel stappen zet jij per dag? Ook voeding en de rol van hormonen kan heel veel waarde toevoegen aan een optimale gezondheid.

Er is een verschil tussen het parasympatische en sympatische zenuwstelsel. Het autonome zenuwstelsel is een belangrijke graadmeter voor een goede gezondheid. Hieronder vallen ademhaling, hartritmevariabiliteit, cellulair geheugen en hartslag. Het parasympatische zenuwstelsel richt zich meer op acties die in gang gezet worden. Dus daarmee kun je invloed hebben op energieniveau verhogen en metabolisme verhogen bijvoorbeeld.

Er bestaan mogelijkheden tot biohacking om tot meer inzicht te komen in je eigen gezondheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Lumen metabolisme tracker, Whoop of Oura ring. Andere tools als, BMI berekenen, vetpercentage berekenen en caloriebehoefte berekenen kunnen helpend zijn om jouw lifestyle aan te passen. Calorieën tellen kan erg prettig zijn om inzicht te krijgen in hoeveel koolhydraten per dag je mag eten. Een andere optie is om een EMB test, gezondheidstest, bloedtest, vitamine test, speekseltest, urinetest of DNA test af te laten nemen om jouw patronen bij te kunnen stellen waar nodig.

Wellicht helpt een boek over voeding hierbij om patronen te doorbreken. Over suikervrij eten of hoeveel water per dag te drinken is al heel erg helpend. Het kan ook zijn dat je biologische klok tikt en je die dikke buik bij overgang wil aanpakken of de overgangsklachten wil verminderen.

Om meer aan je immuunsysteem te werken en bijvoorbeeld hooikoorts of andere ziekteverschijnselen te voorkomen kun je ook denken aan een ijsbad of koud douchen.

In diverse programma’s wordt hier ook meer over gesproken en uitleg gegeven. Denk bijvoorbeeld aan Richard de Leth oersterk, My Shredded Lifestyle of lees het boek Brain Balance. Het kan ook zomaar zijn dat jij baat hebt bij een weekmenu planner van Puur Figuur.

Wil je meer weten over gezondheid? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je producten bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke tools jij in huis gaat halen!

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Puur in je Figuur | Gratis Weekmenu’s, Korting en Ervaringen!

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips