Platform Ali B 'Ik Wil Groeien' | Review (2021) | Persoonlijk Groeien?
16 april 2021 
in Mindset

Platform Ali B 'Ik Wil Groeien' | Review (2021) | Persoonlijk Groeien?

Het platform van Ali B ‘Ik Wil Groeien'. Velen onder ons kennen Ali B als de stoere rapper en ondernemer, maar hij is nu ook actief met Persoonlijke Ontwikkeling. Door middel van het online platform, ‘Ik Wil Groeien' wil Ali Bouali, 38 jaar, zijn volgers en fans ook helpen bij het ontwikkelen van zichzelf. Het omgaan met tegenslagen en het ontwikkelen van een ijzersterke Mindset zijn daar deel van. En wat heeft Ali gemotiveerd om die stap te zetten, en dagelijks jong én oud te helpen bij hun zoektocht naar meer geluk en voldoening? Zijn eigen drang naar Persoonlijke Groei.

50 Praktische Groei Tips - Download Gratis - Jouw Persoonlijk Groei

Download het Gratis E-book

Jaren lang heeft Ali geproefd van rijkdom, bekendheid en aandacht, maar toen hij besefte dat daar het Geluk niet in te vinden was, maakte hij een innerlijke ommekeer. Ali B's platform is het gevolg van een zoektocht naar zelfverwezenlijking en geluk, die dieper ligt dan het oppervlakkige. Wil je meer te weten komen over het platform ‘Ik Wil Groeien' en wat wij ervan vinden? Lees dan snel verder!

Ali B vertelt je eerlijk wat ‘Ik Wil Groeien' precies inhoudt

Als er één iemand is die weet hoeveel tijd en energie het vraagt om succesvol te worden, dan is het Ali B. Hoewel hij het als rapper en ondernemer zeker gemaakt heeft, beseft hij ook dat het leven helemaal niet gemakkelijk is. Niet iedereen is een superster of multimiljonair. Het jammere is dat de meeste mensen zich door die gedachte laten tegenhouden, met als resultaat:

Er gebeurt helemaal niets!

Eerst en vooral wijst Ali erop dat je jezelf moet checken. Heb je de ambitie om keihard te gaan voor je droomleven en om daar al het nodige voor te doen? Wil je koste wat het kost de beste ondernemer, muzikant, ouder of iets anders worden? Heb je het gevoel dat je vast zit, of weet je niet zo goed hoe je aan je dromen moet werken?

“Let's do it together!” zegt Ali B

Ali B leert ons door middel van zijn platform ‘Ik Wil Groeien' om stap voor stap te werken, met als voorbeeld zijn eigen ervaringen. Hij biedt ons een blik achter de schermen van zijn eigen leven. Daarbij geeft hij vragen van leden zelfs door aan de bekendste namen in zijn Persoonlijke Ontwikkeling netwerk. Alsof dat nog niet genoeg is, word je als deelnemer ook geholpen door een enorme community, die je altijd ondersteunt. En dat maakt het natuurlijk gemakkelijker om harder te werken én er ook nog eens plezier bij te hebben!

Vitaily Korting - Alle supplementen in één! - Kortingscode - Richard de Leth

Lees onze uitgebreide review over Vitaily supplementen

Kortom, het platform ‘Ik Wil Groeien' geeft je de mogelijkheid om je leven te veranderen, zoals Ali B dat zelf heeft gedaan. Hij kon niet zingen, maar is er toch in geslaagd om de langstzittende coach te worden bij hét bekendste zangprogramma. Hij werkte in een magazijn, maar is nu ondernemer en eigenaar van meerdere bedrijven met miljoenen omzet. Veel leden hebben reeds actie ondernomen en zijn ervan overtuigd dat ze hun leven kunnen veranderen. Door in zichzelf te investeren en samen met Ali B het beste uit zichzelf te halen. ‘Ik Wil Groeien' is daar de ideale tool voor. En dat hebben wij zelf ook ondervonden!

Waarom zou je aan je Persoonlijke Ontwikkeling moeten werken met Ali B en ‘Ik Wil Groeien'?

Natuurlijk zitten veel mensen waarschijnlijk met de vraag: waarom nu juist vertrouwen op Ali B en zijn platform, ‘Ik Wil Groeien'? Als je al een beetje onderzoek hebt gedaan naar cursussen en websites voor zelf-hulp en Persoonlijke Groei, dan wordt al snel duidelijk dat er een heleboel zijn. Wat maakt ‘Ik Wil Groeien' nu precies zo speciaal?

 • Leer van de beste

Eerst en vooral geeft Ali B je de kans om in contact te komen met alle grote experts op tal van gebieden. Hij nodigt ze uit om hun ervaringen te delen, waardoor dus ook de deelnemers van het platform belangrijke lessen kunnen leren. En dat in een veel kortere tijd!

 • Een sterk netwerk

Daarbij kan je dankzij Ali B rekenen op een heus netwerk van mensen die elkaar helpen om sterker te worden als persoon, en zichzelf willen ontwikkelen. Van de straat tot de staat en alles daartussen, Ali B betrekt iedereen erbij om members zoals jij te helpen!

 • Eerlijkheid is alles

Ten slotte kan je zeker zijn van een eerlijke behandeling als member. Het is niet altijd leuk om te horen wat je verkeerd doet, maar het zijn wel die dingen die je kunnen helpen groeien. De basis van Zelfontwikkeling ligt daarin, en Ali B helpt je die ontdekken.

Ten slotte biedt Ali B ook live Q&A sessies, elke dag opnieuw, 365 dagen per jaar. Wat kan je verwachten? Geen nonsens, maar wel waardevolle feedback die je verder helpt. Ten slotte kan je altijd terecht bij de community, met leden van alle leeftijden en afkomsten, maar met éénzelfde doel: groeien als mens. Ook is er een members-only-Instagram waar je met vragen en ervaringen terecht kunt!

De Beste Detox Sapkuur Deal bij Sap.je Kortingscode Korting

Lees onze uitgebreide review over de sapjes van Sap.je

Wat je allemaal krijgt van Ali B, plus Bonus!

Neem je deel aan het ‘Ik Wil Groeien' programma, dan krijg je toegang tot het unieke online platform, zowel op Instagram als op de community website. Hierop kan je communiceren en connecten met mensen die ook willen groeien! Daarbij krijg je regelmatig input en raad van Ali, zoals bijvoorbeeld tips om jezelf te blijven ontwikkelen.

Ook nemen Ali B en tal van andere experts de tijd om je vragen te beantwoorden. Geen onzin, geen zweverige fantasieën: duidelijke input, gericht op het ondernemen van actie. Je moet dan ook kunnen bewijzen dat je effectief actie hebt ondernomen – want dat is de enige manier om te groeien!

Vervolgens biedt het platform van Ali B je ook nog andere mogelijkheden:

 • Elke dag een handige tip, of oefening, die Ali ook zelf in zijn leven toepast.
 • Je kan vragen stellen aan enkele van de grootste atleten, artiesten en ondernemers van Ali's persoonlijke netwerk.
 • Elke dag worden live coachingsessies en Q&A's gehouden met Ali B.
 • Toegang tot vijf besloten accounts op Instagram, waarop Ali vaak live zit. Hier gaat hij het gesprek aan met leden, beantwoord hun vragen en geeft tips om ze verder te helpen groeien.
 • Je krijgt inzicht in de routines van Ali en vele andere bekenden, helemaal achter de schermen.
 • Je leert elke dag bij over jezelf uitdagen, ondernemer, je grenzen verleggen en omgaan met tegenslagen, stress en kritiek.
 • Je krijgt exclusieve toegang tot meet-ups met Ali en andere members

Ten slotte is er ook nog een unieke bonus beschikbaar: toegang tot een exclusieve community met positief ingestelde mensen, die er alles aan willen doen om verder te groeien!

Onze persoonlijke ervaringen met ‘Ik Wil Groeien' van Ali B

Deelnemen aan het ‘Ik Wil Groeien' programma van Ali B is écht iets voor jou als je overtuigd bent dat je méér uit het leven kan halen. Als je actie wilt ondernemen, en gelooft dat je zelf je leven in handen kunt hebben. Wil je levensbelangrijke skills aanleren of je huidige vaardigheden verbeteren? Heb je nood aan een community die je helpt beter te worden als mens, en die je motiveert om waarde toe te voegen aan de wereld?

Dan is ‘Ik Wil Groeien' van Ali B iets voor jou!

Wil je echter snel rijk worden, zonder daarvoor aan jezelf te sleutelen? Wil je geen verantwoordelijkheid nemen voor je leven, en kan je er niet tegen om met de waarheid geconfronteerd te worden? Voel je je slecht als anderen succesvol worden? Dan kan je het ‘Ik Wil Groeien' programma van Ali B beter links laten liggen…

Beste Green Juice Review Korting

Klik hier en vergelijk de beste Green Juices met korting

Wie is Ali B en waarom ‘Ik Wil Groeien'?

Voor je aan een platform als ‘Ik Wil Groeien' deelneemt, is het natuurlijk belangrijk dat je weet wie Ali B is. Zoals reeds vermeld begon de reeds 38-jarige ondernemer als straatrapper, maar al snel maakte hij succes binnen de muziekwereld. Daarna volgden ook zijn ambities om cabaretier te worden, en ten slotte verscheen hij in The Voice. Allemaal mooi, zegt hij zelf, maar toch was er nog die drang om als persoon te groeien, en om zichzelf te blijven uitdagen.

Maar waarom zo'n groot platform oprichten? Het gaat verder dan zijn eigen drang naar persoonlijke groei; Ali B wil met ‘Ik Wil Groeien' de status quo veranderen en persoonlijke ontwikkeling integreren in het leven van veel mensen. Zijn initiële plan was om het concept te verwerken in theater, maar door de COVID-crisis werd hij gedwongen het anders te doen. En dat betekende het begin van het platform van Ali B!

Aanbieding: Korting op ‘Ik Wil Groeien' van Ali B en een bonus

Bij ‘Ik Wil Groeien' van Ali B kan je op verschillende manieren toegang krijgen tot alle content en ondersteuning bij jouw eigen persoonlijke groei. Dat gebeurt op basis van een lidmaatschap:

Beide lidmaatschappen bevatten gelijkwaardige content, maar bij het premium abonnement krijg je bonusmateriaal, toegang tot een Q&A, een besloten groep en een live meeting met Ali B zelf. Extra's die toch wel de moeite waard zijn maar in eerste instantie niet noodzakelijk zijn, vinden wij zelf. Ons advies is ook om te starten met het jaarlidmaatschap.

Garantie: niet tevreden, geld terug!

Het platform van Ali B geeft je de mogelijkheid om je leven te veranderen – compleet. Ali B geeft dan ook GARANTIE dat, als je na een maand als member nog altijd het gevoel hebt dat je te weinig waarde krijgt om gemotiveerd te blijven en concrete doelen te bereiken, je je geld terug krijgt!

Ultieme Powernap Formule - 2 uur Energie Tanken! In Slechts 5 Minuten

Klik hier voor de Ultieme Powernap Formule

Reviews van deelnemers

Wat is er beter dan real-life voorbeelden om de efficiëntie van een programma als ‘Ik Wil Groeien' te bewijzen? Ali B maakt meteen duidelijk dat zijn aanpak direct is: in gesprekken met enkele van zijn leden toont Ali aan hoe belangrijk het is om doelgericht te denken, maar vooral te werken. Van leden die geld willen verdienen met de verkoop hoodies, tot jongeren die alles op alles willen zetten om een betere mindset te krijgen, Ali B kan iedereen wat bijbrengen.

Het platform van Ali B steunt goede doelen

Ali B wil met zijn platform ‘Ik Wil Groeien' echter niet enkel mensen helpen om het beste uit zichzelf te halen; hij wil ook de wereld beter maken! Sinds hij op het Ritz-Carlton hotel is verbleven, beseft hij dat tegenover zijn rijkdom ook heel wat armoede staat, verspreid over de wereld.

Zijn plotselinge inzicht en missie? 10 miljoen kinderen te eten geven. En dat wil hij bereiken door te werken met een speciaal programma uit de USA, dat het mogelijk maakt om voor slechts 40 tot 70 cent per dag kinderen eten te geven. Door een bedrag van 1000 euro bovenop elk van zijn optredens te gooien, kan hij zo tot wel 2000 kinderen eten te geven. ‘Ik Wil Groeien' is dus méér dan een Zelfhulp programma: het is ook een manier om de wereld op grote schaal beter te maken!

Eindconclusie

Het platform ‘Ik Wil Groeien' van Ali B is, in onze ogen, één van de beste programma's die er zijn voor mensen die zichzelf willen blijven ontwikkelen. De no-nonsense aanpak van Ali B maakt het op zich al de moeite waard, maar daarbij zijn ook de ijzersterke community, geld terug garantie en het steunen van goede doelen ook goede redenen om het programma uit te proberen.

Dankzij een sterk netwerk en een basis van eigen ervaringen kan Ali B écht als geen ander helpen om je Mindset én je leven te veranderen. Wat je doelen ook zijn, ‘Ik Wil Groeien' is een programma dat je écht niet mag missen. Maak kennis met het platform van Ali B ‘Ik Wil Groeien' en je leven verandert voorgoed!

Ja, ik wil groeien!

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét Platform voor Zelfontwikkeling

We hebben een exclusief overzicht gemaakt met de Beste Tools voor de volgende stap in Jouw Persoonlijke Groei.

Daarnaast vind je op Jouwpersoonlijkegroei.nl de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, super leerzame Events, en de beste Boeken over Persoonlijke Ontwikkeling.

👉 Tip: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig!

Heel veel succes en vooral plezier met de volgende stap in Jouw Persoonlijke Groei!

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie of jij ervaring hebt met het Platform van Ali B? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd persoonlijk reageren 🙂

50 Praktische Groei Tips - Download Gratis - Jouw Persoonlijk Groei

Download het Gratis E-book

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download