Pilates 24 Seven | Review (2021) + Korting + Gratis Online Pilates Les!
19 april 2021 

Pilates 24 Seven | Review (2021) + Korting + Gratis Online Pilates Les!

Zwoegen in een sportschool en vechten om een plekje op de apparaten moet maar bij je passen. Harde muziek, opgepompte spieren… het heeft voor- en nadelen. Voor veel mensen die niet per se heel gespierd willen worden, maar wel lekker fit wil zijn, is er niet echt een alternatief. 

Soms beginnen we heel dapper en fanatiek met een yogamatje in huis, maar vaak strandt dat ook ergens door een gebrek aan discipline. Herkenbaar? Dan heb ik iets voor je! 

Ben je op zoek naar een actieve vorm van bewegen waarbij je je jouw lichaam en geest weet te trainen? En ben je geen liefhebber van het zeulen met gewichten? Dan is pilates interessant voor jou. Deze vorm van beweging is in de afgelopen jaren in ieder geval bijzonder populair geworden. Ik ging het zelf ervaren om te zien wat het nou is en waarom het populair wordt.

Dat is onder meer te danken aan verschillende initiatieven die door de jaren heen gestart zijn. Eén van de meest opvallende initiatieven is zonder twijfel Pilates 24 seven. Deze pilatescursus is van een hoog niveau, leuk om te volgen en valt bij veel mensen dus in de smaak. 

In deze Pilates 24 seven review deel ik graag mijn persoonlijke ervaring met je. Daarbij geef ik je ook alle informatie over bijvoorbeeld de online pilateslessen die je kunt volgen en wat de pluspunten van deze online cursus zijn. Neem deze Pilates 24 seven review door en laat je verrassen!

Gezond en sterker lichaam dankzij Pilates 24 seven

Heb je regelmatig last van rugklachten? Heb je het idee dat de stress de overhand heeft gekregen? Heb je daardoor last van jouw pijn in jouw lichaam? En heb je regelmatig aan het einde van de werkdag last van een stijve nek en schouders? Dergelijke lichamelijke klachten zijn puur het gevolg van spanning en vaak ook een verkeerde houding. 

De spanning zorgt voor onder meer hoofdpijn, pijn in het bovenlichaam en een onrustig gevoel. Een onrustig gevoel, waardoor je mogelijk ook een stuk minder slaapt. Tevens kun je je ook lusteloos voelen, waardoor je eigenlijk geen zin hebt om te sporten. Velen weten niet precies waar het vandaan komt en blijven daardoor te lang met de klachten doorlopen. Met alle gevolgen van dien.

Met het Pilates 24 seven programma is dat definitief verleden tijd. Met dit programma ga je namelijk op een leuke en soepele manier toewerken naar een gezonder en een sterker lichaam. Het feit dat dit programma prima werkt, blijkt onder meer uit de volgende beoordeling:

pilates-24-seven-review-korting-ervaring-online-pilates-lessen

Zoals je aan deze beoordeling al kunt zien, zorgt het Pilates 24 seven programma voor de nodige veranderingen. Of beter gezegd; voor de nodige verbeteringen. Met dit programma kun je, naar mijn eigen bevinding ook, gericht toewerken naar een gezond en sterk lichaam.

Op een leuke manier sporten, zonder dat het voelt als sporten

Zie jij het niet zitten om na een lange werkdag nog te sporten? Heb je bijvoorbeeld geen zin om nog naar de sportschool of sportvereniging toe te gaan? Dan heb ik goed nieuws voor je; met de online pilates cursus van Pilates 24 seven kun je vanuit huis met pilates aan de slag gaan.

Pilates thuis uitvoeren; het is wat mij betreft echt een feestje. Er is niemand die vernietigend naar je kijkt, er is niemand waar je je voor hoeft te schamen en je kunt je volledig uitleven. Zet een lekker muziekje op, trek je spotkleding aan en kom direct in actie. Met de pilates thuis workouts van deze cursus wordt het opeens erg leuk om te sporten!

Pilates 24 Seven Review + Korting Gratis Online Pilates Les!

Waar bestaat de Pilates 24 seven cursus uit?

In totaal bestaat deze cursus uit meer dan 6,5 uur aan videomateriaal. In deze video's worden vele oefeningen voorgedaan, waarbij je de oefeningen direct zelf uit kunt oefenen. De les die daarop volgt, sluit weer volledig aan op de voorgaande les. Nadat je alle lessen gevolgd hebt, kun je de lessen nogmaals volgen. Door de levenslange toegang kun je eigenlijk genieten van gratis online pilateslessen.

Pilates thuis doen is in ieder geval een feestje met Pilates 24 seven. Je geniet al snel van meerdere voordelen, waarover ik later in deze review meer vertel. Op dit moment kan ik je alvast één ding verklappen; persoonlijk ben ik helemaal weg van Pilates 24 seven.

Wie heeft Pilates 24 seven ontwikkeld?

Sporten op een leuke en comfortabele manier lijkt altijd onmogelijk. Terwijl het zó belangrijk is, want je wil toch echt toewerken naar een sterker en gezonder lichaam. Zeg maar gedag tegen rugklachten, schouder- en nekpijn, want met pilates ga je de juiste spieren sterker maken. Bovendien is het ook een lekkere uitlaatklep na een lange werkdag. Win-win! Maar wie maakt het voor jou mogelijk om afscheid te nemen van de pijn in jouw lichaam?

Op de website van Pilates 24 seven kwam ik al snel de volgende foto tegen. Deze jongedame is de ontwikkelaar van de Pilates 24 seven cursus. Haar naam is Miranda en ze stelt zich netjes voor op de website.

Pilates 24 Seven Review + Korting | Ervaring Online Pilates Lessen!

Ze geeft hierbij zelf aan dat ze jarenlang heeft lopen kwakkelen met gezondheidsproblemen. Zo had ze last van haar rug en had ze bijzonder weinig energie. Ze dacht in eerste instantie dat dit kwam doordat ze voor de 3e keer moeder geworden was, maar dat was niet het geval.

Pas toen ze met pilates in aanraking kwam, wist ze dat dít het voor haar was. Ze ging zich volledig verdiepen in de wereld van pilates en ging haar eigen oefeningen ontwikkelen. Ook wilde ze les gaan geven en andere mensen gaan motiveren. Al deze wensen hebben uiteindelijk gezorgd voor de komst van de Pilates 24 seven cursus. Een cursus waarmee de ontwikkelaar echt probeert om andere mensen te helpen. In mijn ogen gaat dat haar bijzonder goed af!

Mijn persoonlijke bevindingen met Pilates 24 seven

Persoonlijk had ik na een lange werkdag echt heel erg last van mijn nek, schouders en rug. Het was net alsof alle spanning zich daar ging ophopen. Nadat ik hier enige tijd niks aan gedaan had, werd ik echt elke ochtend met hoofdpijn wakker. Ook werd de pijn in mijn bovenlichaam alleen maar heviger, waardoor ik me eigenlijk geen moment meer écht kon concentreren. In eerste instantie wilde ik gratis pilates gaan doen. Al snel kwam ik erachter dat dit niet handig was, aangezien ik echt behoefte aan een goede trainer had.

Lange tijd kon ik geen geschikte training of cursus vinden, totdat ik met de Pilates 24 seven cursus in aanraking kwam. Ik heb me voor de cursus aangemeld en ben de verschillende oefeningen gaan volgen. Al snel had ik een WOW-gevoel bij deze cursus.

Dankzij deze cursus heb ik in ieder geval van de volgende voordelen geprofiteerd:

Ik vind sporten leuk(er). Niet eerder heb ik sporten echt leuk gevonden, maar daar is bij Pilates 24 seven toch wel sprake van. Ik vind het leuk om deze oefeningen uit te voeren en om tot het maximale te gaan. 

Ik heb betere beheersing over mijn lichaam. Dankzij de Pilates 24 seven oefeningen heb ik ook mijn spieren goed weten te ontwikkelen. Hierdoor heb ik meer beheersing over mijn spieren en daarmee over mijn gehele lichaam.

Mijn lichaam is sterker en gezonder. Het hoofddoel van pilates is om een gezond en sterk lichaam te krijgen. Nou, met deze cursus is dat absoluut gelukt. Mijn lichaam voelt erg robuust, sterk en gezond aan. Ik zit eigenlijk heerlijk in mijn vel dankzij de Pilates 24 seven cursus.

Ik heb geen last meer van rugklachten. Ook de spanning in mijn bovenlichaam is bijna volledig verdwenen. Op dit moment heb ik geen last meer van mijn rug, van mijn nek en van mijn schouders. Ideaal, aangezien ik nog steeds lange werkdagen zittend doorbreng. 

Ik heb minder last van stress. Doordat de spanning uit mijn bovenlichaam verdwenen is, ervaar ik ook minder stress. Bovendien kan ik me tijdens de pilates lessen even volledig uitleven; ik vergeet hierdoor alles om me heen, inclusief mijn business.

Al met al heeft de Pilates 24 seven cursus bij mij voor grote verandering gezorgd. Ik voel me een stuk fitter, ik zit beter in mijn vel en ik ben bovendien een stuk sterker geworden. Ook ben ik super blij dat de pijn uit mijn bovenlichaam volledig verdwenen is; ik heb eigenlijk het gevoel alsof ik weer herboren ben.

En dat vind ik ook echt een mooie aan pilates. Het is niet alleen sporten, het is ook echt een manier om je geest tot rust te brengen. Om je bewust te zijn van je ademhaling en echt te voelen wat er in je lichaam gebeurt. Als jij net als ik je mindset en geestelijke gezondheid belangrijk vindt, dan is dit echt iets voor jou.

Met pilates starten is dankzij deze cursus in ieder geval prima te doen. Je kunt alle oefeningen online uitvoeren, de oefeningen zijn leuk en je merkt al snel de nodige veranderingen op. Zo helpt pilates tegen rugklachten en zorgt pilates ook voor een sterkere rug; ideaal voor als je vele uren op een dag zittend doorbrengt. Daarnaast is een goede werkplek natuurlijk wel essentieel, want anders houd je het probleem in stand. 

Pilates 24 Seven Review + Korting Gratis Online Pilates Les!

Waar bestaat de Pilates 24 seven cursus uit?

Heb je door deze Pilates 24 seven review interesse gekregen in deze cursus? Dat kan ik maar al te goed voorstellen. Als je je voor deze cursus aan gaat melden, krijg je ook nog de beschikking over enkele bonussen:

Levenslange toegang. Je krijgt echt levenslang toegang tot deze pilates cursus. Dit betekent dat je lessen meerdere keren kunt volgen.

Onbeperkte support. Vanuit Miranda en het Pilates 24 seven team krijg je onbeperkte support voorgeschoteld. Als je vragen hebt, kun je deze rechtstreeks aan hen stellen.

Toegang tot de privé community. Tevens krijg je exclusieve toegang tot de community van deze pilates cursus. In deze community kun je jouw vragen stellen, kun je jouw successen vieren en kun je inspiratie op doen bij andere leden.

25% korting op een pilatesmat. Bij deze pilates cursus krijg je ook nog eens 25% korting op een pilatesmat, in samenwerking met yoga-pilatesshop.nl.

In mijn ogen sluiten deze bonussen perfect aan op de cursus. Zeker met de toegang tot de exclusieve community kun je nóg meer genieten met deze pilates cursus. Al met al ben ik dus echt fan van deze cursus!

Wat kost de Pilates 24 seven cursus?

Ben je op zoek naar een Pilates 24 seven kortingscode? Of wil je graag genieten van een doorlopende Pilates 24 seven korting? Dan ga ik je heel blij maken. Je kunt namelijk tijdelijk genieten van een interessante korting.

Als je je voor de Pilates 24 seven cursus aan wil melden, zou je normaal gesproken een bedrag van €297 moeten betalen. Tijdelijk betaal je echter slechts €79 voor deze uitgebreide pilates cursus! Liever niet in één keer betalen? Dan kun je ook nog kiezen voor vier betaaltermijnen van €25. Deze optie komt in totaal op €100 uit.

Bovendien kun je ook een gratis les volgen. Met dank aan deze gratis les krijg je een duidelijk beeld van de Pilates seven 24 cursus.

Nadat je de cursus besteld hebt, kun je binnen 14 dagen jouw geld terugvragen. Dankzij deze garantie loop je eigenlijk geen enkel risico. Wat mij betreft is dit voldoende reden om je direct aan te melden voor de Pilates 24 seven cursus. Veel plezier en succes met het sporten; je merkt al snel op dat je je een stuk fitter en gezonder gaat voelen!

Kies je voor de gratis pilates proefles? Of ga je voor de uitgebreide pilates cursus?

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download