In dit artikel

Organico Turbo Green Juice | Review | Beste Keuze?

Organico Turbo Green Juice | Review | Beste Keuze?

In dit artikel

Op een gezonde manier leven, hoeft niet al te ingewikkeld te zijn. Door de beste Green Juice te drinken, leef je bijvoorbeeld al gezond. Is het daarbij aan te raden om voor de Organico Turbo Green Juice te kiezen? En wat zijn de Turbo Green Juice ervaringen van anderen? Je leest het in deze Organico Turbo Green Juice review.

Key Takeaway

De beste greenjuice van 2024 is Turbo Green Juice. Deze Green Juice kan bijdragen aan een hoger energielevel, geeft een boost voor je huid en kan zelfs de mate van stress aanpakken.

Wat is de Organico Turbo Green Juice precies?

De Turbo Green Juice staat ook wel te boek als een groentesap. Het is een sapje dat je in de vorm van poeder geleverd krijgt. Dit poeder meng je met water, waarna je dit gezonde sapje op kunt drinken. Aangezien Turbo Green boordevol gezonde ingrediënten zit, krijg je alle benodigde voedingsstoffen binnen. Gezond leven is dankzij Organico Turbo Green Juice dus inderdaad vrij simpel.

Deze green juice staat ook wel te boek als superfoods. Over die term is een hoop te doen, aangezien er geen wetenschappelijk bewezen werking van superfoods is. Desalniettemin lijkt het er sterk op dat de Organico Turbo Green Juice veel voordelen met zich meebrengt. In deze Organico Turbo Green Juice review lees je daar meer over.

Organico Turbo Green Juice Review Beste Keuze

Uit welke ingrediënten bestaat de Organico Turbo Green Juice?

Je lichaam heeft dagelijks behoefte aan bepaalde mineralen, vitaminen en andere voedingsstoffen. Krijg je al deze voedingsstoffen binnen als je één sapje van de Organico Turbo per dag drinkt? Ja, daar lijkt het wel op. Het merk Organico heeft namelijk voor een geweldige samenstelling gezorgd.

Ten eerste vind je in de poeder zogeheten biologische moringa. In moringa zitten alle essentiële aminozuren waar het menselijk lichaam behoefte aan heeft. Met deze aminozuren is je lichaam in staat om lichaamscellen te laten groeien, te onderhouden en te repareren.

Ten tweede vind je in de poeder biologische munt. Je weet ongetwijfeld al wat dit precies is. Wat je wellicht nog niet weet, is dat ook munt veel gezondheidsvoordelen met zich mee brengt. Zo gaat dit bestanddeel kramp in je lichaam tegen en draagt het bij aan een goede nachtrust.

Organico Turbo Green Juice Review Beste Keuze

Ten derde vind je in de poeder matcha groene thee terug. Deze groene thee zit vol met EGCG antioxidanten, waarmee je onder meer stress in je lichaam kunt verminderen. Ook vermindert dit antioxidant de eetlust en worden de hormonen in je lichaam goed/beter gereguleerd.

Ten vierde vind je in deze Organico Turbo Green Juice poeder ginseng wortel terug. Dit bestanddeel zorgt voor de gewenste balans in je lichaam. Deze balans kan verstoord zijn door bijvoorbeeld een fysieke inspanning of een achterliggende aandoening.

Ten vijfde vind je in deze poeder citroen terug. Wist je al dat citroen een eetlustremmend effect heeft? En dit bestanddeel is ook in staat om je lichaam af te koelen. Citroen draagt ook nog bij aan het stabiliseren van je bloedsuikerspiegel.

Ten zesde vind je in deze poeder chlorella terug. Deze alg brengt vele meervoudig onverzadigde vetten met zich mee, evenals de nodige eiwitten. Deze chlorella wordt ook nog aangevuld met spirulina. Dit eiwit zorgt dagelijks voor voldoende energie en kracht.

Ten zevende vind je in deze poeder biologische bieten terug. Deze bieten dragen bij aan de lekkere smaak van de Organico Turbo Green Juice, maar zijn ook nog eens super voedzaam.

Ten achtste vind je in deze poeder tarwe gras terug. Dit tarwegras wordt gezien als een van de hoofdingrediënten voor superfoods. Met dank aan tarwegras geniet je in ieder geval van uiteenlopende gezondheidsvoordelen. Dit is ook te danken aan de alfalfa die in de Organico Turbo Green Juice zit. Dit bestanddeel zorgt voor een verlaging van het cholesterolgehalte in het lichaam.

Tot slot heeft Organico ook nog kokoswater in deze poeder verwerkt. Door deze kokos worden alle bovenstaande ingrediënten nog beter in de bloedbaan opgenomen. Je geniet hierdoor nog beter en extremer van de invloeden van deze ingrediënten.

Organico Turbo Green Juice Review Beste Keuze

Wat zijn de voordelen van de Organico Turbo Green Juice?

Zie je de algemene voordelen van green juice in? Dan is het zaak om een goede keuze te maken tussen de verschillende varianten. Om meerdere redenen is het in ieder geval aan te raden om voor de Organico Turbo Green Juice te kiezen.

Goed voor je algehele gezondheid

Door alle hierboven genoemde ingrediënten is de Organico Turbo Green Juice goed voor je algehele gezondheid. Dit komt onder meer doordat je lichaam van alle benodigde nutriënten voorzien wordt. Je lichaam blijft hierdoor sterk en dat komt de algehele gezondheid alleen maar ten goede.

Goed voor je huid

De Organico Turbo Green Juice is ook nog eens goed voor je huid. Door meerdere van bovenstaande ingrediënten wordt de huid op de perfecte manier gevoed. Overigens is de Organico Turbo Green Juice ook nog goed voor je haar en nagels.

Je ervaart minder stress

Drink je elke dag een glas van de Organico Turbo Green Juice? Dan ervaar je elke dag minder stress. Dit komt onder meer doordat deze green juice je hormonen in balans brengt. Je ervaart hierdoor niet alleen minder stress, maar ook minder frustratie.

Het heeft een ontgiftend effect

Als je elke dag een glas van de Organico Turbo Green Juice drinkt, geniet je ook nog van een ontgiftend effect. De verschillende afvalstoffen worden door deze green juice op de juiste manier uit je lichaam begeleidt. Ook dit draagt bij aan bovengenoemde gezondheidsvoordelen.

Organico Turbo Green Juice Review Beste Keuze

Je geniet van een betere weerstand

De Organico Turbo Green Juice versterkt ook je immuniteit. Dit betekent onder andere dat je beter bestand bent tegen ziekten en aandoeningen. Dit komt simpelweg doordat deze green juice boordevol met vitaminen en mineralen zit.

Goed voor je brein

Door elke dag een glas Organico Turbo Green Juice te drinken, geniet je ook nog van een betere hersenfunctie. Deze green juice boost niet alleen je hersencapaciteit, maar brengt ook meer focus en energie met zich mee. Je bent hierdoor gedurende de dag in staat om beter te functioneren.

YouTube video

Wat zijn de nadelen van de Organico Turbo Green Juice?

Is de Turbo Green van Organico dan de allerbeste green juice van dit moment? Nou, je moet ook bij deze green juice met een paar aandachtspunten rekening houden. Dit kun je ook teruglezen in de online Turbo Green Juice ervaringen.

Vrij prijzig

Het eerste nadeel is terug te vinden in de prijs. Als je één pot van de Organico Turbo Green Juice wilt kopen, betaal je hier maar liefst 59,95 euro voor. Het is hierbij overigens noodzakelijk om een abonnement af te sluiten, waardoor je elke maand een pot van de Organico Turbo Green Juice geleverd krijgt.

Feit is dat dit behoorlijk prijzig is. Met 1 pot kun je 30 sapjes maken, waardoor je bijna 2 euro per sapje moet betalen. Bij andere green juices ligt deze prijs een stuk lager.

Niet overal verkrijgbaar

Ten tweede nadeel is terug te vinden in de verkrijgbaarheid. Zoals het er nu naar uit ziet, is de Organico Turbo Green Juice alleen via de website van Organico te verkrijgen. Persoonlijk hadden wij liever gezien dat je de Organico Turbo Green Juice op meerdere websites kan kopen.

Organico Turbo Green Juice Review Beste Keuze

Wat zijn de Organico Turbo Green Juice ervaringen?

De Organico Turbo Green Juice ervaringen zijn over het algemeen positief. Als we naar deze Turbo Green Juice ervaringen kijken, valt onder meer het volgende op:

 • Veel gebruikers geven aan dat deze green juice écht werkt. Bij andere green juices en superfoods is dit enigszins twijfelachtig. Maar, bij de Organico Turbo Green Juice heeft het er alle schijn van dat deze sap inderdaad werkt.
 • Veel gebruikers geven aan dat het sap vrij lekker is. Veel groentesapjes zijn allesbehalve lekker, maar daar is bij de Organico Turbo Green Juice minder sprake van. Het is hierdoor toch makkelijker om elke dag deze sap te drinken.
 • Meerdere gebruikers geven aan dat ze afgevallen zijn. Dit heeft uiteraard met het eetlustremmende effect van de Organico Turbo Green Juice te maken.

Wat kost Organico Turbo Green Juice?

Bij deze green juice heb je de keuze uit drie pakketten:

 • 1 pot per maand: 57,95 euro per maand.
 • 3 potten per maand: 149,95 euro per maand.
 • 6 potten per maand: 249,95 euro per maand.

Zoals je kunt zien, loopt de investering aanzienlijk op. Goed om te weten: dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Het pakket van 3 potten en 6 potten kun je overigens ook los bestellen.

Onze eindconclusie over de Organico Turbo Green Juice

Over de Organico Turbo Green Juice zijn wij zeker te spreken – Ook basis van de Turbo Green Juice ervaringen van anderen. Deze green juice lijkt de gewenste werking te hebben, is vrij lekker en staat goed aangeschreven. Daarbij zijn wij ook over de inhoud van deze groentesap te spreken. Zoals we in deze Organico Turbo Green Juice review uitgebreid uit de doeken hebben gedaan, bevat deze green juice de juiste ingrediënten.

Met andere woorden: wij raden je de aanschaf van de Organico Turbo Green Juice zeer zeker aan. Sluit vooral een abonnement af, zodat je hier verder helemaal geen omkijken meer naar hebt.

Organico Turbo Green Juice Review Beste Keuze

Meest gestelde vragen over Organico Turbo Green Juice

Waar koop je Organico Turbo Green Juice?

Organico Turbo Green Juice koop je via de officiële website van Organico. Wij hopen in ieder geval dat deze green juice in de toekomst ook bij andere partijen verkrijgbaar wordt.

Wat zijn de algemene Organico Turbo Green Juice ervaringen?

De algemene Organico Turbo Green Juice ervaringen zijn positief tot heel positief. Veel gebruikers geven aan dat de green juice werkt, lekker is en voor meerdere gezondheidsvoordelen zorgt. Daarbovenop komt dat meerdere gebruikers aangeven dat zij zijn afgevallen dankzij deze green juice. Ook geven veel mensen aan dat ze significant meer energie hebben.

» Referenties


1. ‘Does Green Juice Have Benefits? All You Need to Know’ – Medically reviewed by Natalie Olsen, R.D., L.D., ACSM EP-C — By Ansley Hill, RD, LD on April 24, 2020.
https://www.healthline.com/nutrition/green-juice-benefits

2. ‘Health benefit of vegetable/fruit juice-based diet: Role of microbiome’ – Susanne M. Henning, Jieping Yang, Paul Shao, Ru-Po Lee, Jianjun Huang, Austin Ly, Mark Hsu, Qing-Yi Lu, Gail Thames, David Heber, and Zhaoping Li. Published online 2017 May 19.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5438379/

» Referenties

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips