In dit artikel

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit | Review (2023) | Beste Plantaardige Keuze?

In dit artikel

Plantaardig eten is niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor het milieu. Orangefit weet dit al jaren en speelt daar slim op in met haar assortiment. Alle Orangefit producten zijn plantaardig en zelfs verpakkingen zijn 100% recyclebaar. Hoog tijd voor een Orangefit review, want ik kan mij goed voorstellen dat jij er – net als ik – graag meer over wilt weten. Ik heb het helemaal voor je uitgezocht. Lees maar mee! 


Klik hier voor de beste deal

Waarom Orangefit?

In 2014 is Orangefit ontstaan. De mensen die het destijds opzetten, merkten dat er vrijwel geen plantaardige proteïne shakes op de markt waren. En als ze er wel waren, smaakten ze flauw. Daarom besloot Orangefit in het diepe te springen en de markt te voorzien van plantaardige proteïne mét een goede smaak. Dit is inmiddels heel goed gelukt. Toch blijft Orangefit haar smaken, verpakkingen en formules continu verbeteren. Daardoor krijg jij alleen het beste wanneer je voor Orangefit kiest. Inmiddels bevindt Orangefit zich niet alleen op de Nederlandse markt, maar gaat zij heel Europa door. Dat laat wel zien hoe goed de Orangefit producten in de smaak vallen! 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

De missie van Orangefit 

Orangefit biedt volledig plantaardige producten (zonder dierlijke producten) aan en heeft daarbij een duidelijke missie: een fittere en gezondere levensstijl voor iedereen! Bij Orangefit weet men namelijk dat het menselijk lichaam het beste reageert op pure, plantaardige producten. Dit voorkomt tevens dat we te veel gebruikmaken van dieren. Bij Orangefit is het de bedoeling om elk mens gezond te houden, zonder de planeet te veel te schaden. Het doel is dan ook een fittere generatie én een fittere wereld creëren. 

Dankzij Orangefit zal jij je niet alleen fit en gezond voelen, maar je lichaam ook voorzien van de beste plantaardige producten. Orangefit neemt namelijk alleen de beste en meest duurzame ingrediënten op in haar producten. Daardoor zijn de shakes altijd verantwoord voor het milieu. Ze horen bovendien in mijn rijtje beste afvalshake thuis! Verder zijn de producten goed van smaak en gemakkelijk in gebruik. Je hoeft vaak alleen wat water toe te voegen. Ben je niet tevreden, dan neemt men dat bij Orangefit heel serieus. Naast kwaliteit staat een tevreden klant hoog in het vaandel. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Over het Orangefit assortiment

Wil je Orangefit vergelijken met andere merken, dan is het handig om te weten wat het Orangefit assortiment inhoudt. Ik heb daarom uitgebreid onderzoek gedaan voor deze Orangefit test en een Orangefit review geschreven. Orangefit staat allereerst voor gezondheid en puurheid, om het lichaam zo goed mogelijk te dienen. Daarbij worden eerlijkheid en gemak ingezet en Orangefit zegt nooit beloftes te doen die zij misschien niet kan waarmaken. Verder zijn de Orangefit producten altijd betaalbaar en voldoen ze aan hoge kwaliteitsnormen. Met haar assortiment wil Orangefit mensen inspireren om plantaardiger te leven en te eten. En met die goede smaak, zoals Orangefit vanille, lukt dat zeker! 

Orangefit review: alles plantaardig!

Ben jij benieuwd geworden naar de Orangefit producten? Ik heb ze stuk voor stuk uitgelicht in deze Orangefit review. Zo ontdek je snel genoeg welke producten bij jou passen en kun je je voedingspatroon direct plantaardiger én gezonder maken. 

Orangefit plantaardige eiwitshakes 

Ik begin graag met Orangefit eiwit. Dit merk heeft namelijk twee producten in het assortiment met Orangefit eiwitpoeder. Aan de ene kant is er Orangefit protein en aan de andere kant Orangefit blend. 

Orangefit protein  

Orangefit protein (ook wel Orangefit vegan protein genoemd) is een plantaardig eiwitpoeder dat verkrijgbaar is in vijf verschillende smaken: vanille, chocola, banaan, aardbei en mango/perzik. Je voegt het gemakkelijk toe aan water, maar je kunt dit Orangefit eiwitpoeder ook aan een smoothie toevoegen. Je kunt er zelfs heerlijke Orangefit pannenkoeken mee maken! Orangefit protein wordt enkel en alleen van plantaardige proteïne gemaakt. Er worden dus geen dierlijke ingrediënten aan toegevoegd, maar ook geen vulstoffen en kunstmatige zoetstoffen. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit protein blend

Orangefit protein blend wordt gemaakt uit drie plantaardige eiwitbronnen: BCAA, kurkuma en bioperine. Hij is verkrijgbaar in de smaken vanille en chocola. Ook aan dit product hoef je alleen wat water toe te voegen. Super gemakkelijk klaar te maken! Orangefit blend is speciaal ontwikkeld voor sporters, omdat intensieve trainingen nu eenmaal veel van je lichaam vragen. Met Orangefit blend herstelt je lichaam sneller en wordt het opbouwen van spiermassa gestimuleerd. Eén shake Orangefit blend bevat 24 gram eiwitten en 5 gram BCAA’s.  

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Starterspakket

En dan is er nog het Orangefit starterspakket! Kies je dit pakket, dan kun je twee smaken proberen. Ook krijg je er uitleg bij en een handige Fit shaker van 500ml. Zo kun je gemakkelijk testen of Orangefit protein iets voor jou is. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit afvalshakes

Soms is het nodig om af te vallen en weer lekkerder in je vel te zitten. Met Orangefit Diet of het Orangefit afslankpakket lukt dat zeker. Wil je graag wat kilo’s kwijtraken, om welke reden dan ook? Dan zijn Orangefit afvalshakes wellicht interessant voor je. Deze afvalshakes geven je lichaam alles wat het nodig heeft. Ze zijn zelfs als beste beoordeeld door de Orangefit Consumentenbond!  

Orangefit Diet 

Het is belangrijk om zo goed mogelijk voor je lichaam te zorgen, ook wanneer je wilt afvallen. Orangefit Diet is een maaltijdshake die alle voedingsstoffen bevat die jouw lichaam nodig heeft. Hierdoor voed je je lichaam op de juiste manier en heb je minder snel honger. Bovendien bevat Orangefit Diet geen onnodige toevoegingen en suikers. Het is daardoor een verantwoorde manier om af te vallen. Je mag er één of twee maaltijden per dag mee vervangen. De gemiddelde Orangefit Diet review laat zien dat dit heel goed werkt! 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit Afslankpakket

Door naar het volgende deel van deze Orangefit review: het Orangefit Diet afslankpakket! Je kunt met Orangefit afvallen. Als je graag wat meer begeleiding krijgt, is het Orangefit Afslankpakket een aanrader. Hierbij ontvang je twee zakken Orangefit Diet, een handige shaker én voedingsadvies op maat. Orangefit vertelt jou graag wat je het beste kunt doen om af te vallen in jouw persoonlijke situatie. Dankzij deze persoonlijke begeleiding is het behalen van je doelen direct een stuk gemakkelijker. Je hoeft het niet alleen te doen! 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit Collageen

Orangefit Collageen is een populair product. Dat komt doordat het bijdraagt aan een jonger en frisser ogend uiterlijk. Collageen is het meest voorkomende eiwit in het menselijk lichaam en ondersteunt je huid, spieren, pezen en botten. Bij een gebrek aan collageen in het lichaam, treedt het verouderingsproces in werking. Veel mensen – vooral vrouwen – voorkomen dat liever. Dat is dan ook de reden dat zij extra collageen innemen. De huid wordt er steviger en elastischer van, wat bijdraagt aan een jongere uitstraling. 

Orangefit Collageen Booster 

De Orangefit collageen booster werkt van binnenuit. Het is een goed opneembaar product dat in poedervorm geleverd wordt. Er zit ook vitamine C in, wat de collageen aanmaak in het lichaam stimuleert. Bovendien bevat de Orangefit Collageen Booster hyaluron, een belangrijk ingrediënt dat de huid hydrateert, waardoor deze er beter uit zal zien.

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Ondanks dat het lichaam zelf collageen kan aanmaken, is de Orangefit Collageen Booster geen overbodige luxe. Je lichaam kan namelijk best weleens wat hulp gebruiken, zeker na je 25e levensjaar. Het grote verschil tussen Orangefit Collageen booster en de collageen producten van andere merken, is dat Orangefit volledig plantaardig is. Dat betekent dat er geen dieren geslacht hoeven te worden om collageen te verkrijgen. Dat is dan ook waarom de gemiddelde Orangefit collageen review zo positief is! 

Orangefit Greens

Behaal jij graag de dagelijkse aanbevolen vitamines en mineralen? Met Orangefit Greens geef je je lichaam 24 soorten groenten en fruit via één drankje. Hiermee zit je al gauw aan 30% van wat je dagelijks nodig hebt. Er zitten ook vezels en antioxidanten in, waardoor dit écht een groen sapje te noemen is. Hij kwam bovendien als een van beste green juices uit de test die ik onlangs deed! 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orange fit green juice poeder

Maak de lekkerste green juice recepten met Orangefit green juice. Het poeder mix je gemakkelijk met water of door een smoothie. Of voeg het toe aan één van je maaltijden. Begin je dag goed en gezond en geef je lichaam net dat beetje extra zorg. Orangefit green juice bestaat uit ananas, abrikoos, baobabvrucht, broccoli, boerenkool, banaan, citroen, framboos, gember, groene thee, grapefruit, kool, kers, kiwi, limoen, mango, paprika, pruim, quinoa, spirulina, spinazie, sinaasappel, veenbes en zonnebloem. En waar de meeste green juices smaken naar gras, is Orangefit green juice echt heel goed te doen. Zeker wanneer je hem aan een afval shake, smoothie, plantaardige melk, of sapje toevoegt. Wie het daar niet mee eens is, krijgt gewoon zijn/haar geld terug! 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit vitamines & mineralen

Orangefit vitamines en mineralen zijn duurzaam, plantaardig en van de hoogste kwaliteit. Wanneer je bij Orangefit bestelt, haal je automatisch de beste vitaminepillen in huis. Wil je weten welke vitaminen jouw lichaam nodig heeft? Doe dan de test op de Orangefit website. De Orangefit vitaminen en mineralen worden gemiddeld met een 9.6 beoordeeld door gebruikers! 

Orangefit probiotica 

Laten we beginnen met Orangefit probiotica. Dit product bevat 13 essentiële probiotica-stammen en spijsverteringsenzymen. De Orangefit probiotica gaat rechtstreeks naar je darmen en zal niet door je maag afgebroken worden. Bovendien wordt het geleverd in kleine capsules die je gemakkelijk doorslikt. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit omega 3 

Orangefit omega 3 helpt je hart, ogen en hersenen gezond te houden. Het wordt verkregen uit een bijzondere algensoort en is daarmee één van de weinige plantaardige omega 3 producten die op de markt verkrijgbaar is. Orangefit omega 3 vervuilt de oceaan niet en bevat geen dierlijke producten, maar wordt rechtstreeks uit de algenplant gewonnen. Neem twee capsules per dag om je lichaam te ondersteunen. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit magnesium 

Orangefit magnesium is goed voor de spieren, voor het energieniveau en voor je mentale balans. Het bevat onder andere Bioperine en vitamine B6. Orangefit magnesium is de perfecte aanvulling op je dagelijkse behoeften. In plaats van de hele dag door groene groenten, noten en bonen te eten, kom je dankzij dit supplement al een heel eind. Bovendien worden de magnesium niveaus in het lichaam verlaagt door te sporten en alcohol of koffie te drinken. Orangefit magnesium wordt goed opgenomen door het lichaam en helpt je ook beter te slapen. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit vitamine D3 

Met Orangefit vitamine D3 ondersteun je je immuunsysteem en versterk je je botten en tanden. Dit supplement is gemaakt van verschillende soorten mos en zorgt voor de perfecte dosering vitamine D3. Ondanks dat het lichaam zelf D3 kan aanmaken, schijnt niet altijd de zon in Nederland. Dat is een belangrijke voorwaarde voor de aanmaak ervan. Daarom kun je Orangefit vitamine D3 slikken om je lichaam toch die hoeveelheid te geven die het nodig heeft. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit vitamine B12 

Vitamine B12 is belangrijk voor een goede gezondheid. Een tekort hiervan kan bloedarmoede, duizeligheid, vermoeidheid en depressies veroorzaken. In het ergste geval leidt het zelfs tot geheugenverlies of coördinatieproblemen. Daarom is Orangefit vitamine B12 het geschikte supplement om je lichaam mee te ondersteunen. Het is een zuigtablet dat direct wordt opgenomen door de mondslijmvliezen. Het werkt daardoor veel sneller én effectiever. Zeg maar dag tegen vermoeidheid of een verzwakt immuunsysteem, want Orangefit vitamine B12 sleept jou overal doorheen! 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit vitamine C 

Een goed immuunsysteem is ook afhankelijk van andere vitaminen, zoals Orangefit vitamine C. Hiermee help je je lichaam in het bestrijden van virussen, bacteriën en andere indringers en bevorder je tevens je concentratievermogen. Orangefit vitamine A wordt geleverd in kleine, plantaardige capsules die gemakkelijk door te slikken zijn. Eet jij niet voldoende groenten en fruit, dan is dit supplement de oplossing. Eén Orangefit vitamine C capsule bevat 250 mg vitamine C. Hiermee krijg je op dagelijkse basis gegarandeerd voldoende binnen. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit dagelijks vitaminepakket

Wil jij je niet elke dag zorgen hoeven maken over het slikken van vitamines? Bestel dan het Orangefit dagelijks vitaminepakket. Hierin zitten 4 plantaardige vitamines en mineralen die je lichaam nodig heeft: magnesium, omega 3, probiotica en vitamine D3. Geef je lichaam de beste kwaliteit en kies tegelijkertijd voor een duurzame oplossing met dit vitaminepakket. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit ontbijtshake en plantaardige maaltijdvervanger

Heb jij een druk leven en kom je niet altijd aan ontbijten toe? Wel wanneer jouw ontbijt binnen een mum van tijd klaar is. Drink een Orangefit shake tijdens het ontbijt en je voorziet je lichaam van de benodigde voedingsstoffen. Zo start je elke dag goed! Deze Orangefit maaltijdvervanger is gezond, snel klaar te maken en ook nog eens lekker! Hij stond al eerder in mijn artikel over de beste plantaardige maaltijdvervanger!

Orangefit Hero 

Haal meer uit je ochtend met Orangefit Hero. Deze complete ontbijt shake is gemakkelijk te maken. Voeg water toe en schud hem goed. Daarna kun je hem direct opdrinken! Zelfs de meest drukke personen hebben op deze manier nog tijd om te ontbijten. Het ontbijt is nu eenmaal heel belangrijk. Je lichaam heeft elke dag eiwitten, vitamines en mineralen nodig en die haal je gemakkelijk uit de Orangefit Hero ontbijt shake. Dankzij de vele vezels zit je er vaak uren vol door, waardoor je pas weer tegen de middag trek krijgt en aan de lunch toe bent. Orangefit Hero is vergelijkbaar met echt voedsel en bevat geen suiker of kunstmatige toevoegingen. Je kunt hem ook prima als lunch of tussendoortje gebruiken. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit ontbijtpakket

Ben je benieuwd naar Orangefit Hero, maar weet je niet welke smaak jij het lekkerst zal vinden? Kies dan voor het Orangefit ontbijtpakket. Hiermee kun je zowel vanille als blauwe bes uitproberen. De verpakking is goed voor 20 Orangefit ontbijtshakes. Dankzij de handige Fit shaker maak je ze gemakkelijk klaar. Je hoeft alleen water toe te voegen. Of maak heerlijke Orangefit recepten door het poeder toe te voegen aan een smoothie of ontbijtbowl. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit drinks

Houd je lichaam goed gehydrateerd met Orangefit drinks! Dit drankje kun je tijdens elke work-out en wandeling nuttigen en wordt snel opgenomen in het lichaam. Bovendien is hij laag in calorieën (15 kcal per schepje), heeft hij een verfrissende smaak en bevat hij elektrolyten en plantaardige BCAA’s.  

Orangefit Active Water 

Een goede hydratatie is nu eenmaal ontzettend belangrijk, de hele dag door. En tijdens het sporten verlies je allerlei belangrijke stoffen die weer aangevuld moeten worden. Dankzij Orangefit Active Water vul jij die stoffen aan en help je je lichaam de dag door te komen. Het is het beste Orangefit product voor de fanatieke (en minder fanatieke) sporter. Geef je energieniveau een boost en ga vermoeidheid tegen met Orangefit Active Water. De smaak is overigens een beetje citroenachtig, maar dan wel lekker fris en licht. Verder heeft Orangefit Active Water een lichte zoutsmaak, door de elektrolyten en plantaardige BCAA’s. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit accessoires

Jouw Orangefit bestelling is niet compleet zonder de juiste Orangefit accessoires. Wat dacht je van een Orangefit Fit Shaker, een Orangefit eco bottle of een Orangefit eco bag? 

Orangefit Fit Shaker 

Met de Orangefit Shaker mix jij alle Orangefit producten klaar. Deze shakebeker heeft een handig opbergbakje waar je je favoriete Orangefit poeder in kunt doen. Zo neem je hem gemakkelijk met je mee en bereid je elke shake of maaltijd altijd vers, op elk gewenst moment. De Orangefit Shaker is BPA-vrij, voorkomt klontjes in je shakes en lekt niet. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit eco bottle 

Wil jij een handige beker die ook in de magnetron, vaatwasser en vriezer kan? Dan is de Orangefit eco bottle iets voor jou. Deze beker voorkomt klontjes en lekt niet. Bovendien is hij op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, van 98% suikerriet. De dop is gemaakt van natuurlijke kurk. Zo zorg je niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de wereld om je heen. Neem je favoriete Orangefit producten overal mee naartoe in deze eco bottle. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit eco bag 

Hoe neem je je Orangefit Shaker, Orangefit eco bottle of je favoriete Orangefit producten nu het gemakkelijkst met je mee? In een Orangefit eco bag, natuurlijk! Dit tasje is 100% fairtrade, gemaakt van 100% plantaardige materialen en daardoor geheel milieuvriendelijk. Bovendien bevat hij 0% inkt, waardoor hij biologisch afbreekbaar is. Het is tevens de ideale tas om stijlvol boodschappen te doen of je sportspullen in mee te nemen. 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Een Orangefit voedingsschema op maat? 

Ben jij er klaar voor om helemaal plantaardig te gaan? En kun jij wel wat advies gebruiken over jouw nieuwe manier van leven? Bij Orangefit wordt met alle liefde een voedingsschema voor je gemaakt. Dan kun je aan de hand daarvan de geschikte producten van Orangefit kopen. Zo’n voedingsschema helpt je om je doelen te bereiken, want dat is nog best weleens een lastige klus. Accepteer die hulp daarom gewoon. Dat maakt het avontuur een stuk gemakkelijker. 

Download de gratis plant based guide! 

Ga je Orangefit bestellen en wil je daar graag wat handige tips bij ontvangen? Download dan de gratis plant-based guide. Deze bevat allerlei lekkere, plantaardige gerechten die je gemakkelijk zelf bereidt. Plantaardig eten is namelijk veel meer dan alleen sla of broccoli. In deze gratis download vind je variaties op allerlei lekkere recepten die normaal gesproken vlees en/of zuivel bevatten. Hij is niet alleen geschikt voor vegetariërs en veganisten, maar eigenlijk voor iedereen die wat minder vlees wil eten. Vervang langzaamaan een maaltijd en verander je gewoontes. Wil je meer weten over plantaardige eiwitten, lees dan het artikel dat ik er eerder over schreef. 

Doe de vitaminetest en ontdek wat jouw lichaam nodig heeft 

Doe de vitaminetest om erachter te komen wat jouw lichaam nodig heeft! Op de Orangefit website kun je deze test zelf doen. Je vult eerst je naam, geslacht en leeftijd in. Vervolgens moet je een aantal vragen beantwoorden. Kom je bijvoorbeeld dagelijks tussen 11:00 uur en 15:00 uur minimaal een kwartier buiten? Dat is bepalend voor jouw vitamine D3 gehalte.  

Eet je minstens één keer per week vette vis, zoals haring, makreel of verse zalm? Zo niet, dan heb je wellicht omega 3 nodig. En eet je elke dag noten of zaden? Ben je vegetariër of eet je vlees? Hoe zit het trouwens met je nachtrust? Slaap je wel gemiddeld 8 uur per nacht? Heb je voldoende diepe slaap? Andere factoren die meetellen zijn de hoeveelheid stress die je ervaart, hoe (on)rustig jouw darmen zijn en of je wel of niet sport. Dankzij de Orangefit vitaminetest kom je erachter hoe jouw huidige gezondheid is en wat je kunt doen om deze te verbeteren. Superhandig! 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Orangefit ervaringen van anderen 

Hoog tijd voor een Orangefit review over Orangefit proteïne. Jetty vertelt dat zij dit product als makkelijk, lekker en gezond ervaart. Zij gebruikt het o.a. door haar havermoutpap en door verschillende smoothies. “Ik kon wel wat extra eiwitten gebruiken. En dit helpt ook bij spierherstel na het trainen.” Omdat Jetty niet tegen zuivel kan, is dit voor haar de perfecte oplossing! 

Ben je benieuwd naar meer Orangefit ervaringen? Lees dan maar mee. Frank vindt Orangefit green juice bijvoorbeeld helemaal top. “De smaak is heerlijk. Ik meng hem graag met plantaardige melk zoals vanille havermelk, zodat hij nog lekkerder smaakt!” En Grietje vertelt in haar Orangefit review dat zij vooral blij is met de dieetproducten. “Ik voel mij gezond, ik val af en dat lukte voorheen niet goed. Door andere producten had ik vaak nog honger, maar met Orangefit Diet helemaal niet. Ik gebruik de collageen booster ook en daardoor merk ik ook veel verschil in mijn uitstraling. Voor mij is het echt de beste collageen booster die ik ken.”  

Cecylia is na 2 maanden Orangefit al een paar kilo’s kwijt. “Ik gebruik Orangefit Diet en sinds kort ook Orangefit Protein. Dit bevalt mij heel goed!” Paulien is zelfs al een paar jaar een trouwe Orangefit klant. “Ik ben al een paar jaar klant en ik ben heel tevreden. Ik mix Orangefit meestal door mijn smoothies of door mijn havermoutpap. Lekker als ontbijt!”, luidt haar Orangefit review. 

Voor nu sluit ik af met de Orangefit review van Miranda. Zij moest wel even wennen aan de smaak, maar vindt het nu oprecht lekker. “Als ik geen tijd heb, vervang ik er een maaltijd mee. De combinatie van de smaken choco en vanille vind ik top.” En zo zijn er nog meer positieve Orangefit afvallen ervaringen te vinden op de Orangefit website. Neem gerust een kijkje wanneer je benieuwd bent! 

Orangefit Review (2022) Beste Plantaardige Keuze

Meer voedingssupplementen voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Persoonlijk ben ik fan van ayurvedische supplementen, energetische supplementen en homeopathische supplementen. Daarnaast hebben probiotica en postbiotica supplementen ook een bewezen positief effect op je gezondheid.

Door de jaren heen hebben concentratie pillen en nootropics van bijvoorbeeld Mindscopic ook veel meer bekendheid verkregen. Vegan supplementen van Orangefit zijn al jarenlang niet meer weg te denken uit het supplementenlandschap.

De meeste voedingssupplementen zijn tegenwoordig verkrijgbaar als supplementen abonnement of vitamine abonnement bij Vitaily, Viteezy, Atida Pure, DailyVita en Specialized Vitamins en vind je terug op onze website. Kwalitatieve supplementen koop je ook bij Vitals, Bonusan, Vitakruid, Orthica, AOV, Consiouz Supplements of Flinndal.

Voedingssupplementen gaan verder dan enkel vitamines en mineralen. Denk namelijk ook eens aan glucosamine, guarboonvezels, Lactobacillus rhamnosus GG, luteïne supplementen, psylliumvezels, pterostilbeen supplementen en quercetine supplementen. De mooie en krachtige merken bieden ook resveratrol supplementen, zeaxanthine supplementen, relax supplementen, supplementen voor rust en ontspanning, prostaat supplementen, oog supplementen en cholesterolverlagende supplementen. Al jarenlang zijn populair sportsupplementen, beauty supplementen, anti-aging supplementen en afslankpillen.

Zit je juist wat minder lekker in je vel dan zijn supplementen somber gevoel, supplementen prikkelbaar gevoel, supplementen neerslachtig of supplementen depressie wellicht een oplossing. Ook rustgevende supplementen en Q10 supplementen kunnen een waardevolle toevoeging zijn.

Wil je meer weten over al deze voedingssupplementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over Orangefit

Ik kan mij goed voorstellen dat je nog vragen hebt over Orangefit en de Orangefit producten. Daarom heb ik hieronder een selectie gemaakt van de meest gestelde vragen omtrent dit merk. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat dan gerust een reactie achter onder deze Orangefit review. 

Waar is Orangefit te koop?

Orangefit, waar te koop? Je kunt Orangefit kopen in de webshop, maar er zijn ook fysieke Orangefit verkooppunten. Ga naar Orangefit.nl om te ontdekken waar deze zich bevinden. Zo kun jij Orangefit online shoppen of Orangefit kopen winkel. 

Kan ik een Orangefit kortingscode krijgen? 

Natuurlijk wil jij Orangefit korting scoren, als dat kan. Hoewel de producten van dit merk niet superduur zijn, is een Orangefit kortingscode of Orangefit aanbieding altijd welkom. Houd de website van Orangefit in de gaten voor de nieuwste aanbiedingen en kortingen. Dan betaal je nooit te veel! 

Zijn de Orangefit producten geschikt voor iedereen?

Orangefit producten zijn inderdaad geschikt voor iedereen. Daardoor is deze Orangefit review dat ook! Dat komt doordat de producten volledig plantaardig zijn en daardoor zo dicht mogelijk bij de natuur staan. Dat is goed voor elk mens! Twijfel je toch over jouw persoonlijke situatie? Raadpleeg dan altijd een arts of specialist om de juiste informatie in te winnen. Je mag ook altijd contact opnemen met de Orangefit klantenservice om advies te vragen. 

Waarom heb je proteïne nodig? 

Eiwitten zijn belangrijk voor verschillende processen in het lichaam. Ze vormen namelijk de basis van onze gezondheid. Dit betekent dat alle organen en spieren in je lichaam van eiwitten zijn gemaakt. Om deze allemaal goed te laten functioneren, is het van belang dat je dagelijks eiwitten binnenkrijgt. Zo kan je lichaam je spieren helpen herstellen, je energieniveau op peil houden en allerlei andere taken uitvoeren. Een handige manier om dagelijks voldoende eiwitten binnen te krijgen, is middels een eiwit shake. 

Hoeveel proteïne heeft je lichaam nodig?

Je lichaam heeft elke dag eiwitten nodig. Van zichzelf bestaat het al voor 15-20% uit eiwitten. Hoeveel eiwitten je dagelijks nodig hebt, is afhankelijk van je leeftijd, je gewicht en hoe actief je bent. Zo hebben sporters, vegetariërs, veganisten of zwangere vrouwen vaak extra eiwitten nodig. Over het algemeen kun je de berekening als volgt doen: per kilo lichaamsgewicht heb je 0,8 gram eiwitten nodig. Weeg je 70 kilo, dan heb je per dag dus 70 x 0,08 = 5.6 gram eiwitten nodig. (1)

Kan ik Orangefit producten retourneren? 

Ja, dat is mogelijk. Als je niet tevreden bent over het bestelde product, kun je deze retour sturen. Vervolgens krijg je je geld gewoon terug. Dat wordt in menig Orangefit review bevestigd. Zelfs geopende verpakkingen worden retour genomen. Voor Orangefit is het namelijk belangrijk dat een klant 100% tevreden is.  

Waar kan ik meer informatie vinden over Orangefit

Op de Orangefit blog! Daar worden allerlei onderwerpen besproken, zoals voeding, training, lifestyle en de verschillende Orangefit producten. Orangefit kan haar missie (om de wereld fitter en gezonder te maken) niet volledig volbrengen zonder haar klanten goed te informeren. Daarom deelt Orangefit tips, inzichten en adviezen over gezondheid op de blog. Er staan al veel interessante artikelen klaar! 


Klik hier voor de beste deal

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Orangefit | Review (2023) | Beste Plantaardige Keuze?

Laat een reactie achter