In dit artikel

Online Geld Verdienen | Beste manier van 2021 + Gouden Tips!

Geldzaken – Investeren, Cashflow en Online geld verdienen!

In dit artikel

Extra online geld verdienen en meerdere inkomstenbronnen opbouwen. Voor veel Nederlanders is dit een ware droom. In de afgelopen jaren is echter te zien dat meer en meer mensen zich daadwerkelijk bezighouden met het opbouwen van extra inkomstenbronnen.

Dat dit überhaupt mogelijk is, is te danken aan het internet. Door het internet hebben allerlei online verdienmodellen het levenslicht gezien, waardoor je nu ongekend veel mogelijkheden hebt op het gebied van online geld verdienen.

Maar voor welke mogelijkheid kun je nu het beste kiezen? En wat zou voor jou de beste manier zijn om online geld te verdienen? In dit artikel ga je de antwoorden op die vragen vinden. In dit artikel bespreken we namelijk tientallen online verdienmodellen. Oftewel: manieren waarmee je (veel) geld online kunt verdienen, kan investeren en cashflow kan genereren. Soms zelfs passief!


Klik hier en krijg €10 cadeau!

Beste manieren van Online Geld verdienen 2024: Mijn top 10 

 1. Gratis online geld verdienen – Gratis €10 bij Coinmerce
 2. Online geld verdienen – Money Mastery
 3. Online geld verdienen met Crypto – Cryptonite gratis crypto training
 4. Online geld verdienen met Affiliate Marketing – Affiliate Marketing 101
 5. Online geld verdienen met YouTube – Cash Cow University
 6. Online geld verdienen met Non Fungible Tokens – NFT Cursus
 7. Online geld verdienen met Edelmetalen – Gold Republic
 8. Online geld verdienen met Beleggen – Nesami
 9. Online geld verdienen met vastgoed – Vrijheid Vastgoed
 10. Online geld verdienen met E-learning – Online training maken

Online Geld verdienen manieren vergelijken; hoe doe ik dat? 

Veel mensen verdienen geld online. Wil jij de beste online geld verdienen manier ontdekken? In dit artikel ga ik verschillende manieren met elkaar vergelijken. Geld verdienen online kan op verschillende manieren, maar niet elke manier zal je aanspreken of bij je passen. Daarom vergelijk ik de verschillende aanbieders/manieren op basis van opties, kwaliteit, gebruikersgemak en de moeite die je ervoor moet doen. Uiteraard vertel ik je ook hoe ik het liefst geld verdien online en wat dus de beste online geld verdienen manier van dit moment is!

1. Gratis €10 bij Coinmerce– beste manier van gratis online geld verdienen 

Coinmerce noemt zichzelf de nummer 1 crypto app van Nederland. Online geld verdienen met crypto is heel gemakkelijk, omdat je er weinig voor hoeft te doen. Als ik geld verdien online, dan is dat grotendeels door Coinmerce te gebruiken. Hier is geld verdienen online namelijk voor iedereen mogelijk. Er is altijd wel een cryptomunt die je interessant vindt en waarin je wilt investeren om vervolgens te hopen op winst. Lukt dat, dan is er sprake van gratis geld verdienen en dat is gunstig. Je bouwt zo een passieve inkomstenbron op, bijvoorbeeld naast je huidige baan. Zo kun je extra geld verdienen vanuit huis, gewoon door geld verdienen met internet. Zorg dat je altijd goed het crypto nieuws blijft volgen zodat je up to date blijft.

Coinmerce €10 gratis

Bij Coinmerce is alles gemakkelijk uitgelegd, zodat iedereen het snapt. Het is zelfs getest bij opa’s en oma’s om dit te bevestigen. Wil je gemakkelijk meer geld verdienen en dan het liefst vanuit huis geld verdienen? Word dan lid van Coinmerce. Verder kan je er in 4 seconden BTC kopen en werkt traden heel snel. En je kunt al inleggen vanaf €1. Daardoor is het voor iedereen haalbaar. Natuurlijk mag meer inleggen ook. Bovendien kan het geld alleen naar jouw rekening worden overgemaakt. Dus als je telefoon gestolen wordt, kan de dief niet bij jouw winst. Zo is bijverdienen vanuit huis met Coinmerce altijd veilig.

Tip: Met deze link krijg je je eerste €10 gratis bij Coinmerce!

Voordelen Gratis €10 bij Coinmerce

✅ Beste manier online geld verdienen met direct €10 winst;

✅ Hoe kom ik aan geld? Word lid van Coinmerce;

✅ Gemakkelijk geld verdienen via internet door in crypto te investeren;

✅ Deze online bijverdienste is simpel en veilig.

Nadelen Gratis €10 bij Coinmerce

❌ Lid worden is geen garantie voor geld maken online;

❌ Als je weinig geld inlegt, is je winst ook lager.


Klik hier en krijg €10 cadeau!

2. Money Mastery – beste manier van online geld verdienen algemeen

Succesvol starten met crypto kan ook met Money Mastery. Dit is een gratis bitcoin training voor geld verdienen online. De training geld verdienen online is van AllesOverCrypto, een bekend bedrijf waar online geld verdienen betrouwbaar is en thuis geld verdienen via internet voor iedereen mogelijk wordt. Wil jij ook geld online verdienen? De training van Derek Westra en Patrick Suiker vertelt je welke crypto je moet kopen, hoe je een succesvolle strategie opzet en vandaag nog succesvol begint. Zo leer je geld verdienen op internet, op de cryptomarkt en krijg je kennis over verborgen parels onder cryptomunten die enorm in waarde kunnen gaan stijgen!

AllesOverCrypto Money Mastery Review (2022) + Korting!

Hoe online geld verdienen met Money Mastery? Simpelweg door de gratis training te volgen. Je krijgt er ook 3 gratis e-books bij over geld verdien online (direct geld verdienen online).

Voordelen Money Mastery

✅ Gemakkelijk online bijverdienen doordat je de juiste uitleg krijgt;

✅ Deze training ‘hoe kan je online geld verdienen’ is helemaal gratis;

✅ Online geld verdienen student, werknemer, ondernemer, etc;

✅ Je krijgt er 3 gratis e-books bij.

Nadelen Money Mastery

❌ Geen manier van online geld verdienen zonder investeren;

❌ Je moet het na de online training wel nog helemaal zelf doen.


Klik hier voor de beste gratis Money Mastery training

3. Cash Cow University – beste manier van online geld verdienen met YouTube

Zie jij online geld verdienen via YouTube wel zitten? Met dit platform kun je gemakkelijk geld verdienen online, als je tenminste weet hoe. Ook met social media is namelijk online geld te maken. Sterker nog: geld verdienen met website of YouTube is populairder dan ooit. Nu vraag je je waarschijnlijk af: ‘hoe kan ik online geld verdienen met YouTube?’. Door de Cash Cow University te raadplegen! 

Cash Cow University korting

Hier leer je namelijk precies hoe geld verdienen online werkt en hoe je winstgevende YouTube video’s maakt. Het is geen vorm van geld verdienen met geld: je kunt dit doen zonder startbedrag. Implementeer je de tips en methode op de juiste manier? Dan is extra geld verdienen thuis (online verdienen) heel leuk en niet eens ingewikkeld. 

Voordelen Cash Cow University

✅ Geld verdienen thuis vanachter je laptop;

✅ Verdien geld online met YouTube video’s waarbij je zelf niet eens in beeld hoeft te komen;

✅ Manier van geld verdienen via internet die laagdrempelig is;

✅ De methode is een op een te kopiëren.

Nadelen Cash Cow University

❌ Er wordt uitgelegd hoe geld verdienen online via YouTube kan, maar dit is geen garantie voor succes;

❌ Prijzige training.


Klik hier voor €300 korting met kortingscode ‘GROEI’

4. Affiliate Held – Affiliate Marketing 101 cursus – Beste manier van online geld verdienen met affiliate marketing 

Wil je leren hoe je maandelijks duizenden euro’s kunt verdienen met affiliate marketing? Jari Dohmen, een expert in dit vakgebied sinds 2013, biedt met “Affiliate Marketing 101” een uitgebreide affiliate marketing cursus aan. Deze bestaat uit 7 modules en 31 praktische lessen waarin Jari zijn uitgebreide kennis deelt. Hij illustreert zelfs zijn strategieën met een van zijn eigen succesvolle affiliate websites.

4. Affiliate Held – Affiliate Marketing 101 cursus – Beste manier van online geld verdienen met affiliate marketing 

Leer de kneepjes van het vak, creëer waardevolle content, en bouw een duurzaam inkomen op met de hulp van een ervaringsdeskundige. Investeer in je toekomst met Affiliate Marketing 101.

Voordelen Affiliate Marketing 101

✅ Training van een expert in affiliate marketing;

✅ Uitgebreid curriculum dat alle aspecten behandelt;

✅ Realistische benadering met een leerzame case study;

✅ Eenmalig €97 voor levenslange toegang;

✅ Cursus volledig in het Nederlands;

✅ Netwerkopties met mede-affiliates;

✅ Tijdelijk 10% korting met code ‘GROEI‘.

Nadelen Affiliate Marketing 101

❌ Kan basis aanvoelen voor ervaren marketeers.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ; ‘GROEI’

Mijn beste manier van Online Geld verdienen 2024

Ben je benieuwd naar wat voor mij de beste online geld verdienen manier is? Ik heb alle methodes uitgeprobeerd om te ontdekken welke het beste bij mij past. Hoe ik het liefst geld verdien online, dat is door Gratis €10 bij Coinmerce te gebruiken. Ik heb gemerkt dat geld verdienen online hierbij heel gemakkelijk is. En voor de eerste €10 hoef je niet eens moeite te doen. Daardoor maak je direct een goede start. 

Geldzaken - Investeren, Cashflow en Online geld verdienen!

Veel online verdienmodellen zijn onnodig ingewikkeld of geven geen betrouwbaar gevoel. Coinmerce geeft mij dat wel. Ik vind geld verdienen met social media hierdoor veel leuker en bovendien is het niet moeilijk. Ik kan het ook overal doen waar ik ben, dus ik kan zowel thuis geld verdienen online als onderweg of op vakantie. Daarom ben ik fan van deze online geld verdienen methode!


Klik hier en krijg €10 cadeau!

Online Geld verdienen: ervaringen en reviews 

Ben je ook benieuwd naar hoe andere mensen deze online geld verdienen manieren beoordelen? Menig persoon die zegt ‘als ik geld verdien online, dan is het bij…’ antwoord hierop: Coinmerce . Maar natuurlijk heb ik ook geld verdienen online ervaringen van andere aanbieders verzameld. Hopelijk krijg je een zo goed mogelijk beeld van de verschillende mogelijkheden en kun je een persoonlijke winnaar kiezen. 

Coinmerce review 

Sanne is gestart met Coinmerce als manier van online geld verdienen student. “Ik wist nog niet veel over crypto, maar dankzij Coinmerce leer ik elke dag meer en gaat het steeds beter. Inmiddels heb ik al wat tientjes ingelegd om te zien wat het gevolg is. Mijn vriend verdient al veel geld met crypto, dus ik hopelijk binnenkort ook!”

Money Mastery review

Thiemen kent AllesOverCrypto al een tijdje en besloot de gratis training Money Mastery te volgen om zich meer te verdiepen in de materie. “Hoe online geld verdienen dankzij deze training voor mij werkt? Ik heb serieus inzichten gekregen waar ik veel aan heb. Een waardevolle training en de gratis e-books die je erbij krijgt zijn ook interessant leesvoer.”

Crypto & Trading Academy ervaring 

De Crypto & Trading Academy van Madelon Vos bevalt Pieter goed. “Duidelijke training, helder verhaal en de stof is goed behapbaar. Soms wel wat ingewikkelde termen, maar je kan altijd terecht met vragen. Daardoor kom je er altijd wel uit. En bovendien leer je van een expert op dit gebied. Dat is top.”

Cash Cow University review

“Ik heb de Cash Cow University training gevolgd. Eerlijk is eerlijk: ik vond het een grote investering. Maar ik was klaar voor verandering in mijn leven. Daarom toch gekocht. Ik ben nu op de helft en ik ben echt enthousiast. Wat een interessante stof en heldere uitleg krijg je hier. Ik hoop dat ik na afloop helemaal klaargestoomd ben voor het echte werk maar dat denk ik wel hoor”, vertelt Mirthe.

NFT Cursus review

“De NFT cursus van AllesOverCrypto is een aanrader. Ik had al veel over NFT’s gehoord, maar ik begreep er niet zoveel van. Na afloop van deze training begrijp ik het wel en kan ik er ook over meepraten als ik mensen erover hoor”, vertelt Albert.

Nesami korting

Al bekend met Nesami?

Hoe ik nog meer geld verdien online? Dankzij Nesami! Wil jij graag geld verdienen online, dan vind je dit platform vast ook interessant. Nesami is namelijk een platform waarop slim beleggen voor beginners wordt uitgelegd. Zelfs zonder enige kennis of ervaring kun je eraan meedoen. Ik weet zeker dat je het leerzaam zult vinden en dat jij binnen de kortste keren veel meer verstand en kennis hebt van de wereld van beleggen! Uiteraard kun je deze manier van online geld verdienen gewoon combineren met een (of meerdere) manier(en) hierboven.


Klik hier voor de gratis masterclass!

Is online geld verdienen aan te raden?

Zou jij graag maandelijks nét iets meer geld te besteden willen hebben? Wil je dit geld bijvoorbeeld voor je kinderen, je kleinkinderen of voor eigen hobby opzij zetten? Of is extra geld verdienen een pure noodzaak? Ongeacht wat de situatie is, raden we aan om met een online verdienmodel aan de slag te gaan.

Het is namelijk een feit dat een online verdienmodel de nodige voordelen met zich meebrengt. De belangrijkste voordelen van online geld verdienen vind je hieronder:

✅ Je geniet van vrijheid. Bij het online geld verdienen bepaal je volledig zelf wat je doet, wanneer je dit doet en waar je dit doet. Zo kun je ook vanaf je strandbedje in het buitenland aan jouw online business werken. Door deze vrijheid heb je in ieder geval de touwtjes van je leven volledig in eigen handen.

✅ Financiële vrijheid behalen. Als je in loondienst werkt, zit je op een gegeven moment tegen een plafond aan qua salaris, waardoor je niet per maand meer en meer kunt verdienen. Die mogelijkheid heb je bij online geld verdienen wél! Met de online verdienmodellen kun je financiële vrijheid behalen.

✅ Makkelijk opschalen. Heb je na verloop van tijd succes behaald met een bepaald online verdienmodel? Dan kun je jouw business relatief makkelijk opschalen. Dat bekent dat je ook je inkomsten eenvoudig kunt opschalen. Zo is de kans groot dat je binnen de kortste keren een flink bedrag per maand verdient!

✅ Het is leuk om zelf aan de slag te gaan. Zelf online geld verdienen is niet alleen interessant op financieel gebied, maar het is ook nog eens erg leuk om te doen. Je bent met nieuwe dingen bezig, leert nieuwe dingen en geniet daarbij ook nog eens van volledige vrijheid. Juist doordat je zoveel vrijheid hebt, ervaar je veel plezier in hetgeen waar je mee bezig bent. De kans is aanwezig dat je in loondienst géén plezier meer hebt in het werk. In dat geval is een overstap naar online geld verdienen zeker aan te raden.

✅ Je hoeft geen verantwoordelijkheid af te leggen. Ga je met één van de online verdienmodellen aan de slag? Dan hoef je ook aan niemand meer verantwoordelijkheid af te leggen. Nee, je werkt voor jezelf en je doet dat met verve. Dit zie je dan ook terug in het geld dat je maandelijks weet te verdienen!

✅ Het internet kent geen grenzen. Een ander groot voordeel van online geld verdienen, is dat het internet geen grenzen kent. Met andere woorden: je kunt mensen van over heel de wereld bereiken! Doordat het internet geen grenzen kent, kun je jouw online business oneindig opschalen. Ook dat is iets wat je in je verdiensten terug kunt zien. (1)

✅ Je hebt geen specifieke opleiding nodig. Ook is het goed om te weten dat je voor veel online verdienmodellen geen specifieke opleiding nodig hebt. Het advies is wel om een speciale online cursus of online training te volgen, maar daar heb je gelukkig méér dan voldoende mogelijkheden voor.

✅ Je hebt ongekend veel keuze. Wil je online geld verdienen? Dan heb je keuze uit diverse mogelijkheden en verdienmodellen! Zo zit er altijd iets tussen wat jou aanspreekt. Welke mogelijkheden er precies zijn, lees je in dit artikel.

Al met al is het dus zeer interessant om online geld te verdienen. Niet alleen op financieel gebied. Door zelfstandig online te ondernemen, kun je profiteren van meer vrijheid. Als je op de juiste manier aan de slag gaat met online geld verdienen, kun je op termijn zelfs van financiële vrijheid genieten. Klinkt dit bij jou als muziek in de oren? Dan raden we je aan om dit artikel rustig door te nemen. In dit artikel maak je kennis met de vele mogelijkheden om online geld te verdienen.

Hoe kun je online geld verdienen?

Heb jij interesse in online geld verdienen? Dan heb je geluk, want de mogelijkheden zijn eindeloos.

Welke mogelijkheden dit zijn, bespreken we graag hieronder. Hieronder vind je alvast een overzicht van de diverse mogelijkheden. Vervolgens gaan we dieper in op de verschillende mogelijkheden, zodat je snel ontdekt wat de beste keuze is voor jou.

Iedere genoemde punt is onder te verdelen in meerdere sub mogelijkheden. Over al deze sub mogelijkheden informeren we je ook zo uitgebreid mogelijk in dit artikel. Lees het artikel door, laat je verrassen en kom direct in actie. Elke dag dat je nog niet met een online verdienmodel bezig bent, is eigenlijk een gemiste kans!

Beleggen

Al decennialang is beleggen een populaire vorm van geld verdienen. Feit is dat in de wereld van beleggen de afgelopen jaren het een en ander is veranderd. Zo zijn er veel meer financiële producten op de markt gekomen waarin je kunt beleggen. Ook het internet heeft voor een ongekende verandering gezorgd. Zo is het nu mogelijk om aandelen via het internet te kopen. Dit was 20 jaar geleden nog ondenkbaar.

Juist dankzij het internet is beleggen voor iedereen haalbaar. Je hebt hier geen specifieke opleiding voor nodig. Zolang je een internetverbinding en laptop of smartphone hebt, kun je aan de slag gaan.

Wat de beste financiële producten zijn om in te beleggen? Wij vertellen het je in dit artikel. Hieronder bespreken we de verschillende mogelijkheden die je hebt wanneer je wilt beleggen! Klik hier voor de exclusieve gratis online beleggen training van Harm van Wijk.

Een andere goede tip is het gratis boek ‘In 10 stappen succesvol beleggen’. Voor dit interessante boek betaal je nu tijdelijk alleen de verzend- & verwerkingskosten.

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je In 10 stappen succesvol beleggen

Trading Navigator Methode  

Wil je leren beleggen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen of lijkt het je allemaal nogal ingewikkeld? Met de Trading Navigator Methode leert Harm van Wijk mensen zoals jij om verantwoord én succesvol te beleggen. Maak gebruik van zijn kennis en vaardigheden om te weten wat je wel en vooral niet moet doen. De Trading Navigator Methode is een beleggingscursus software die een seintje geeft wanneer je aandelen zou moeten kopen en verkopen. Daardoor hoef je eigenlijk alleen de signalen te volgen die op basis van een algoritme plaatsvinden. Hierdoor wordt beleggen niet alleen heel gemakkelijk, maar ook een stuk leuker! Harm zegt dat je geen verstand hoeft te hebben van beleggen om ermee te kunnen starten. En hij beweert dat je met zijn cursus 20% rendement (of meer!) behaalt op je investeringen. Hoewel je nog steeds risico loopt als je gaat beleggen, kun je het risico op deze manier een stuk kleiner maken! 

1. Aandelen

Ja, het beleggen in aandelen is toch wel de populairste vorm van beleggen. Je hebt keuze uit meerdere aandelen én uit meerdere soorten aandelen. Daarbij is het goed om te weten dat je ook nog een flink rendement kunt behalen. Zo zijn er succesverhalen bekend van beleggers die jaarlijks 40% rendement weten te behalen.

Wil jij ook graag 40% rendement behalen? Dan is het belangrijk om eerst veel kennis op te doen. Zo moet je bijvoorbeeld weten wat aandelen zijn, hoe je in aandelen handelt en dien je de betekenis van allerlei (Engelstalige) termen te kennen.

Ondertussen moet je ook nog een keuze maken uit verschillende soorten aandelen. Je hebt namelijk keuze uit meerdere soorten aandelen waar je in kunt beleggen. Hieronder lees je meer over de drie meest voorkomende soorten aandelen. Bekijk ook zeker ons overzicht met de beste cursus beleggen voor jou!

Beurs Magazine 

Wil je op de hoogte gehouden worden van alle trends en ontwikkelingen rondom beleggen? Beurs Magazine is een digitaal tijdschrift dat iedere maand uitkomt. Het bevat allerlei interessante strategieën, trends, nieuwtjes en tips die jij als belegger goed kunt gebruiken. Toen steeds meer mensen interesse gingen tonen in beleggen vanwege dalende spaarrentes bij banken, besloot de redactie van Beurs Magazine hierop in te spelen. Het is hun missie om startende beleggers op weg te helpen en kansen te bieden. Daarom leer je in dit tijdschrift hoe beleggers denken en hoe je op nieuwe kansen inspeelt. Beleggen is namelijk niet zo ingewikkeld als je nu misschien denkt. Je hebt alleen de juiste informatie nodig om het spel mee te kunnen spelen. Alle informatie over de wereld van beleggen wordt hier op een laagdrempelige manier uitgelegd en is daardoor goed te volgen. BeursMagazine is hét beleggerstijdschrift voor leergierige starters. Doe er gerust je voordeel mee! 

Groeiaandelen

In de wereld van aandelen kan onderscheid gemaakt worden tussen waarde aandelen en groeiaandelen. Als we naar de groeiaandelen kijken, zien we dat deze enkele typerende

eigenschappen hebben:

 • Bij groeiaandelen is de kans op winst groot. De verwachting is dat er in de nabije toekomst een flinke koersstijging plaats zal vinden.
 • Bij groeiaandelen hoef je niet te rekenen op dividend. Het komt namelijk bijna nooit voor dat er bij groeiaandelen dividend wordt uitgekeerd.
 • De koersen van groeiaandelen zijn vrij volatiel; dit betekent dat de koersen flink op en neer schommelen. Als belegger kun je hier uiteraard de vruchten van plukken.
 • Groeiaandelen brengen een relatief hoog risico met zich mee. Ook dit is te danken aan de volatiliteit van deze aandelen.
 • Groeiaandelen hebben veel potentie. Als je de juiste groeiaandelen op het juiste moment koopt, kun je ongekend veel geld verdienen.

Wil je in groeiaandelen beleggen? Dan is het goed om te weten dat je dit volledig vanachter je laptop kunt doen. Je hebt alleen een internetverbinding en een account bij een online broker nodig. Via bijvoorbeeld DeGiro of de BinckBank kun je moeiteloos én relatief voordelig in groeiaandelen beleggen. Zoals je hierboven hebt gelezen, brengen de groeiaandelen in ieder geval veel mogelijkheden met zich mee.

Online geld verdienen: welke mogelijkheden heb je? Dividendaandelen

Dividendaandelen

Neem jij liever het zekere voor het onzekere? Dan kun je beleggen in aandelen die een stuk meer waardevast zijn. In dat geval is het verstandig om je pijlen op dividendaandelen te richten. Met deze aandelen moet je niet rekenen op een plotse koersstijging, maar is het risico ook veel lager dan bij groeiaandelen.

Dividendaandelen zijn aandelen waarop een relatief hoog dividend uitgekeerd wordt. Des te meer aandelen je hebt bij een bedrijf, des te meer dividend je ontvangt. Aangezien je hier in principe niks voor hoeft te doen, is dit een perfecte vorm van passief inkomen.

Wel ben je bij dividendenaandelen afhankelijk van de prestaties van het bedrijf. Maakt het bedrijf bijvoorbeeld in een boekjaar veel verlies? Dan bestaat de kans dat het bedrijf besluit om geen dividend uit te keren. In dat geval verdien je dus ook geen geld.

Is het aan te raden om te investeren in dividendaandelen? Ja, absoluut. Je kunt namelijk op een passieve manier inkomsten werven. Het verleden laat bovendien zien dat de winstuitkering relatief stabiel is. Je loopt dus – zeker ten opzichte van de groeiaandelen – een stuk minder risico.

Indexfondsen / ETF

Tevens kun je in de wereld van aandelen voor zogeheten indexfondsen of ETF’s kiezen. Bij beide vormen van beleggen ga je voor een gespreide belegging in aandelen. Dit betekent dat je niet slechts aandelen aanschaft van één bedrijf, maar juist van een grote groep bedrijven.

Doordat je in meerdere bedrijven tegelijkertijd belegt, loop je een stuk minder risico. Mocht de koers van een bedrijf volledig onderuit gaan, wordt deze koersdaling opgevangen door de overige bedrijven uit het indexfonds of de ETF. Juist door dit vangnet loop je met deze vorm van aandelen niet al te veel risico. Ideaal!

Indien je voorkeur geeft aan flexibiliteit, kun je het beste voor een ETF kiezen. Je kunt de ETF’s namelijk gedurende de dag bijkopen. Bij een indexfonds heb je slechts één keer op een dag de mogelijkheid om in te kopen of te verkopen.

Wil je bij het beleggen in aandelen zo min mogelijk risico lopen? Dan is een gespreide belegging in de vorm van indexfondsen en ETF’s de beste keus. Je hebt in ieder geval voldoende mogelijkheden om geld te verdienen met indexfondsen en ETF’s.

2. Obligaties

Niet alleen aandelen zijn al decennialang populair, maar ook obligaties. Wanneer je een obligatie koopt, leen je in principe geld uit. Dit geld kun je uitlenen aan een bedrijf, maar ook aan de overheid of aan specifieke organisaties. Op deze manier kun je een bedrijf, organisatie of de overheid in principe ‘sponsoren’. Dit doe je echter niet voor niets. Nee, op de obligaties kun je ook een mooi rendement behalen. Dit rendement is te danken aan een koersrendement, ook wel de couponrente genoemd. Ook binnen de wereld van obligaties kun je weer uit diverse mogelijkheden kiezen.

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je Obligatie

Bedrijfsobligaties

Bedrijfsobligaties zijn obligaties die je bij een bedrijf kunt kopen. Bedrijven geven deze obligaties uit met maar één doel: meer en meer geld binnen harken. Dit geld heeft het bedrijf nodig om bijvoorbeeld te kunnen investeren en om daarmee door te kunnen groeien.

Als je besluit om in een bedrijf te investeren, krijg je daar uiteraard rente voor. Zijn obligaties dan hetzelfde als aandelen? Nee, dat is niet het geval. Bij obligaties is er namelijk altijd sprake van een vaste looptijd. In veel gevallen is dit 10 jaar. Na 10 jaar ontvang je het volledige ingelegde bedrag terug. Ondertussen heb je in deze 10 jaren ook nog rendement gemaakt, waardoor je na 10 jaar méér geld hebt dan je initieel in het bedrijf geïnvesteerd hebt. In principe sluit een bedrijf dus een lening af bij jou!

Wil je in bedrijfsobligaties beleggen? Verdiep je dan goed voordat je ermee aan de slag gaat. Je kunt namelijk uit meerdere soorten bedrijfsobligaties kiezen. Het is dus belangrijk dat je weet waar je mee bezig bent. Ga dus niet lukraak in bedrijfsobligaties beleggen, maar doe echt goed onderzoek.

Staatsobligaties

Wil je het liefst zo min mogelijk risico lopen? Kies dan voor staatsobligaties. Deze obligaties worden door de overheid uitgegeven, waarbij je dus in principe geld uitleent aan de overheid. Ook dit is weer gebonden aan een vaste looptijd, bijvoorbeeld 10 of 15 jaar. Na deze periode krijg je jouw volledige inleg weer terug.

In de jaren van de looptijd ontvang je ook nog rendement. Hoe hoog dit rendement precies is, hangt van de exacte obligatie af. Feit is dat je hierbij nagenoeg geen risico loopt, aangezien de overheid simpelweg niet ‘om kan vallen’. Het rendement ligt over het algemeen lager dan bij bedrijfsobligaties, maar je geniet dus wel van een stuk minder risico.

Ook hierbij is het aan te raden om je eerst goed te verdiepen in de wereld van staatsobligaties. Zo moet je bijvoorbeeld weten wat de verschillende Engelse termen betekenen. Feit is dat je met staatsobligaties op een passieve manier online geld kunt verdienen!

Online geld verdienen: welke mogelijkheden heb je? Dividendaandelen

3. Beleggingsfondsen

Zo, je hebt al kennisgemaakt met aandelen en met obligaties. Dit zijn echter niet de enige financiële producten waar je in kunt beleggen. Zo is het ook mogelijk om in beleggingsfondsen te beleggen. Beleggingsfondsen zijn fondsen waarin je meerdere aandelen, obligaties en andere financiële producten kunt vinden.

Het voordeel hiervan? Je kunt je inleg verder uitspreiden. Bovendien heb je de keuze uit meerdere beleggingsfondsen, waardoor je zelf kunt bepalen waar je precies in wilt beleggen of investeren. Ideaal dus!

Actief beheerde beleggingsfondsen

Wil je in beleggingsfondsen beleggen? Dan kun je kiezen voor actief beheerde beleggingsfondsen. Dit zijn beleggingsfondsen waarbij de fondsmanager probeert om beter te scoren dan de markt. Je moet hier bepaalde kosten voor betalen, maar de kans is groot dat je een hoog rendement kunt behalen. Het is dus aan jou om te bepalen waar je voorkeur naar uitgaat.

Passief beheerde beleggingsfondsen

Wil je graag – zonder al te veel risico – meeliften op het rendement van de index? Dan zijn de passief beheerde beleggingsfondsen interessant voor jou. Deze fondsen proberen de index zoveel mogelijk te kopiëren, waardoor je een stuk minder risico loopt. Bekende voorbeelden van passief beheerde beleggingsfondsen zijn indexfondsen en ETF’s.

4. Grondstoffen – Edelmetalen

Wist je dat het ook mogelijk is om te beleggen in fysieke producten? Zo kun je bijvoorbeeld in grondstoffen beleggen. Ook deze vorm van beleggen is al een geruime tijd populair. Opvallend is dat, met name in de laatste jaren, steeds meer mensen kiezen voor het beleggen in grondstoffen. Zelf investeer ik in Edelmetalen bij GoldRepulic.

Dit komt onder andere doordat grondstoffen te allen tijde nodig zijn. Dat geldt ook voor de zeldzame grondstoffen. Hieronder vind je meer informatie over de zeldzame grondstoffen:

Goud

Lange tijd is de waarde van de dollar gekoppeld geweest aan de goudprijs. Daar zijn we tientallen jaren geleden van afgestapt. Dit heeft echter geen invloed gehad op de waarde van goud. Deze grondstof is op dit moment nog steeds relatief waardevol. Bovendien is de koers behoorlijk stabiel, waardoor je met een gerust hart in goud kunt beleggen.

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je Edelmetalen

Zilver

Net als goud is ook zilver een waardevolle grondstof. Dit is terug te zien aan de prijs van zilver, maar ook aan de standvastigheid van de zilverkoers. Als je nu in zilver investeert, is de kans groot dat je een stabiel rendement behaalt.

Platina

Ook is het mogelijk om in platina te investeren. Dit materiaal lijkt op goud, maar kent een andere samenstelling. Juist doordat het een andere samenstelling heeft, is het een populaire grondstof geworden. Bovendien wordt deze grondstof voor veel verschillende toepassingen gebruikt. Ook dit is dus een ideale grondstof waar je met een gerust hart geld in kunt investeren.

Lees hier meer over geld verdienen met edelmetalen.

5. Cryptocurrency

In 2008 kwam een – tot op heden onbekend – persoon met een uniek online bestand op de proppen. Een bestand waarin uitgebreid uitgelegd werd wat de blockchain technologie inhoudt. Hiermee werd de Bitcoin geïntroduceerd.

Vanaf dat moment zijn cryptocurrencies zeer populair geworden. Tijdens de opkomst van cryptocurrency was er nog sprake van enige weerstand, maar daar is zeker in de laatste jaren verandering in gekomen. Veel mensen investeren tegenwoordig in crypto via verschillende crypto exchanges. Dit is niet alleen in ons land het geval, maar ook in bijvoorbeeld Amerika. Zelf koop ik maandelijks automatisch Bitcoin en Ethereum via Coinmerce.

Money Mastery 

Beginnen met crypto is best een uitdaging. Daarom is de Money Mastery in het leven geroepen. Het is namelijk belangrijk om de benodigde kennis te hebben voordat je in cryptomunten investeert. Weet welke munten er zijn, wat de kansen zijn en hoe je op een verantwoorde manier in deze munten investeert. De Money Mastery helpt je hierbij en voorkomt dat je als beginnend belegger in één klap al je geld verliest. Het is daarom een verstandige investering in jouw toekomst. Er is ruim 36 uur aan videomateriaal beschikbaar waarin onder andere Bitcoin ter sprake komt. De video’s kunnen achteraf allemaal opnieuw bekeken worden, waardoor je de materie echt goed kunt bestuderen. Bovendien krijg je met deze masterclass toegang tot een VIP Community waar je met gelijkgestemden in contact komt. Ook ontvang je waardevolle e-books per e-mail, mocht je liever lezen dan kijken. De Money Mastery is daardoor de geschikte cursus voor iedere beginnende belegger. 


Klik hier voor de beste gratis Money Mastery training

Bitcoin

Verreweg de bekendste cryptocoin waar je momenteel in kunt investeren, is de Bitcoin. Deze digitale munt heeft door de loop der jaren een ongekende groei getoond. Als je 10 jaar geleden voor enkele euro’s Bitcoins kocht, zou je vandaag de dag multimiljonair zijn. Eigenlijk geeft dit voorbeeld perfect de potentie van de Bitcoin weer.

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je Bitcoin

Op dit moment staat de koers van de Bitcoin relatief hoog. Als je één enkele Bitcoin aan wilt schaffen, moet je dus al behoorlijk veel spaargeld hebben. Gelukkig kun je ook in een klein deel van een Bitcoin kopen. De kans dat je daarmee alsnog (veel) winst weet te maken, is vrij groot. Meerdere experts denken immers dat de waarde van de Bitcoin de komende jaren alleen maar hoger en hoger wordt.

Wel is het belangrijk om rekening te houden met het risico. De koers van de Bitcoin en overige cryptocurrencies is aan verandering onderhevig. Een tweet van Elon Musk kan bijvoorbeeld al voor een flinke stijging of daling zorgen. Het advies is dan ook om niet je volledige vermogen te beleggen in Bitcoin. Volg deze gratis training en leer hoe je begint met Bitcoin en cryptomunten.


Klik hier voor de gratis Money Mastery training!

Altcoins

Wanneer je in cryptocurrencies wilt beleggen, is het voor de hand liggend om voor de Bitcoin te kiezen. In de afgelopen jaren zijn echter honderden diverse altcoins op de markt gebracht. Dit zijn eigenlijk cryptocoins die je met de Bitcoin kunt vergelijken, maar die wel verschillen op specifieke punten.

Zo is het bijvoorbeeld een voordeel dat de koers van de altcoins véél lager ligt. Zo zijn er honderden altcoins die je voor €0,10 aan kunt kopen. Indien je een flink bedrag in een dergelijke altcoin steekt, kun je dus profiteren van een ongekende winst. Voorwaarde daarbij is wel dat de koers door het dak heen gaat; de ervaring leert echter dat dit bij meerdere altcoins het geval geweest is.

Heb je interesse om in altcoins te beleggen? Houd dan rekening met het feit dat je jouw inleg kwijt kunt raken. Sommige altcoins zijn niks meer dan gebakken lucht. Als je daar al je vermogen in steekt, loop je dus een groot risico. We raden je daarom aan om alleen met geld te beleggen dat je kunt missen. Dit geldt overigens niet alleen voor de Bitcoin en altcoins, maar voor alle financiële producten. Je loopt immers altijd het risico dat je (een deel van) je inleg kwijtraakt. Download de gratis handleiding online geld verdienen met Bitcoin en Ethereum.

Madelon Vos

Als je je al een beetje hebt verdiept in de crypto wereld dan heb je misschien wel al eens van Madelon Vos gehoord. Madelon is al sinds 2013 actief binnen de cryptobranche en schrijft ze columns over cryptocurrencies, economie, investeren en traden voor vele bekende beleggingswebsites. Ook crypto kopen doet ze al jaren. Daarnaast is ze drie jaar co-host bij de podcast genaamd: De Cryptocast van BNR Nieuwsradio en geeft ze het vak Technische Analyse op de Hogeschool van Amsterdam.

Madelon deelt haar al haar crypto kennis met jou in gratis trainingen en e-books.

De beste crypto cursus

Zoals je op internet kan vinden zijn er steeds meer crypto cursussen. Maar wat is nou de beste crypto cursus voor jou? Wij hebben alle crypto cursussen getest en met elkaar vergeleken. We hebben gekeken naar kwaliteit, prijs, niveau, inhoud, bonussen en beoordelingen van cursisten.

Vervolgens hebben we de cursussen onderverdeeld in beste crypto cursus, beste crypto cursus gratis, beste crypto community, beste crypto masterclass, beste crypto cursus Nederlands, beste crypto training bot en beste crypto cursus om x10 te gaan. Enkele cursussen gaan ook meer de diepte in voor wat betreft Dollar cost averaging (DCA).

6. Vastgoed

Heb je op dit moment al een aardig vermogen tot je beschikking? Heb je bijvoorbeeld €50.000 op jouw spaarrekening staan? Dan is het zonde om dit bedrag op je spaarrekening te laten staan. Tegenwoordig krijg je namelijk een zeer lage rente en zelfs geen rente over je spaargeld. Doordat we ook met inflatie te maken hebben, wordt jouw geld eigenlijk alleen maar minder waard.

Wil je daarom iets nuttigs met jouw spaargeld gaan doen? Dan is het interessant om in vastgoed te beleggen. Lange tijd was dit alleen rijke mensen weggelegd, maar daar is in de afgelopen jaren verandering in gekomen. Sterker nog, je kunt zelfs uit meerdere soorten vastgoed kiezen op dit moment!

Zelfs als je geen of maar weinig spaargeld hebt zijn er mogelijkheden om te starten met vastgoed. Klik hier als je wilt leren investeren in vastgoed met weinig geld.

Lees ook ons uitgebreide artikel over de beste vastgoed cursus.

Beleggen in vastgoed beginners guide 

Dankzij de Beleggen in vastgoed beginners guide leer je alle stappen van a tot z. Wil je beginnen met investeren in vastgoed, dan moet je namelijk wel weten hoe je dit het beste aanpakt. Er zijn een aantal stappen die je moet doorlopen voordat je geld verdient. Zo heb je voldoende kennis nodig, moet je je oriënteren op de markt en hoe deze werkt en zal je kritisch moeten leren kijken. Je koopt niet zomaar een pand, dus let goed op tijdens bezichtigingen. Een aankoopmakelaar wil snel geld verdienen. Laat je hierdoor niet haasten of overhalen. Daarna is het belangrijk om de financiën rond te krijgen. Dit doe je door een goede kredietverstrekker te vinden. Heb je het geld gekregen, dan kun je het pand het beste nog even laten keuren voordat je je handtekening op het koopcontract zet. Daarna wordt het tijd om het pand op te knappen en te verhuren. Daar komt tevens het beheer bij kijken. 


Klik hier voor korting op de Vastgoed Academy

Beste vastgoed cursussen 

Om te investeren in vastgoed dien je over voldoende kennis te beschikken. Alleen dan zal je het goed doen. Je moet weten waar je rekening mee moet houden, hoeveel vermogen je kunt investeren en hoe je je risico’s spreidt. Wil je meer weten over de vastgoedwereld, volg dan de cursus van Vastgoed Community, waar je tevens gelijkgestemden leert kennen. Investeren in vastgoed wordt zo een stuk realistischer. Of volg de driedaagse videocursus van Vastgoed Academy om jezelf helemaal klaar te stomen. Dan weet je zeker dat je alle kennis en tools in huis hebt om succesvol aan de slag te gaan. Ontdek of het iets voor jou is en ga aan de slag. Alleen zo maak je je dromen werkelijkheid en zorg je voor meer vermogen voor jou en je familie! De beste vastgoed cursus helpt jou naar de volgende stap!

Investeren in vastgoed met weinig geld 

Waar over het algemeen gedacht wordt dat je voor investeren in vastgoed veel geld nodig hebt, zijn er ook andere mogelijkheden. Zo kun je best investeren in vastgoed met weinig geld, bijvoorbeeld omdat je niet veel eigen vermogen hebt. Of omdat je niet zoveel risico wilt lopen en liever geen grote bedragen inzet. Voor iedereen die hier interesse in heeft is het artikel dat wij reeds geschreven hebben interessant om te lezen. Het is namelijk mogelijk om met een minimaal bedrag van €100 te investeren in vastgoed. Dit kunnen de meeste mensen wel missen. Doe je dit zo’n 10 jaar lang iedere maand opnieuw, dan kun je een flink vermogen opbouwen. Onthoud dat het spreiden van risico belangrijk is, vooral als je niet zoveel te besteden hebt. Wie wil investeren in vastgoed met weinig geld kan zich weinig misstappen permitteren. Desondanks is het zeker mogelijk om in vastgoed te investeren in zo’n geval!

Beginnen met vastgoed 

Heb je voldoende kennis opgedaan over investeren in vastgoed, beschik je over de benodigde tools en heb je je laten informeren door deskundigen? Dan kun je beginnen met vastgoed. Nu rest alleen nog de vraag hoe je dat gaat doen. Er zijn namelijk verschillende manieren voor. Afhankelijk van hoeveel geld je hebt om te investeren, zoek je een manier die bij jou past. Belangrijk is dat je je goed voelt bij de methode die je kiest. Het is jouw geld en jij moet het gaan doen. Dat lukt niet wanneer je niet zeker bent van je zaak of je te veel laat leiden door de mening van een ander. Manieren om te beginnen met vastgoed is door zelf een beleggingspand te kopen om vervolgens te verhuren. Heb je geen zin in de taken die komen kijken bij het verhuren, dan kun je het pand ook doorverkopen na het te hebben opgeknapt. En heb je investeren in vastgoedfondsen of het kopen van REITS al overwogen?

REIT’s

De afkorting REIT staat voor Real Estate Investment Trust. Dit is een bedrijf die panden bezit en daar een bepaald rendement op maakt. Om een rendement te kunnen maken, is het essentieel dat zij altijd voldoende kapitaal in kas hebben.

Jij, als vastgoedbelegger, kan daar perfect op inspelen. Je kunt namelijk geld uitlenen aan een REIT, waar je vervolgens rendement op maakt. Je kunt dit vergelijken met een obligatie, maar dan gericht op vastgoed.

Kun je je zomaar bij elke REIT aanmelden? Nee, dat is niet mogelijk. Het advies is om eerst goed onderzoek te doen naar de verschillende REIT’s. Ook is het goed om te weten dat niet zomaar elk bedrijf een REIT kan worden. Dit kan alleen onder strikte voorwaarden. Dit zorgt ervoor dat het een vrij veilige manier van beleggen is.

Woningen

Heb je een aardig kapitaal tot je beschikking? Dan kun je beleggen in woningen. Het principe is vrij simpel: je koopt een appartement of een (kleine) woning. Vervolgens verhuur je de woning.

Doordat je de woning verhuurt, ontvang je maandelijks inkomsten.

Daarvoor hoef je in principe niks te doen. Doordat je elke maand inkomsten voor de woning ontvangt, kun je de hypotheek moeiteloos betalen. Bovendien heb je mogelijk nog ruimte om de hypotheek versneld af te lossen, waardoor je uiteindelijk overwaarde weet te creëren.

Wanneer je in woningen wilt beleggen, is het belangrijk om je hier eerst in te verdiepen. Je wilt bovendien niet al te grote risico’s nemen. Doe daarom eerst onderzoek. 

Brits vastgoed 

Wist je dat vastgoed in het Verenigd Koninkrijk erg geliefd is? Dat komt doordat de bevolkingsdichtheid hoog is en er daarom altijd vastgoed nodig is voor woningen en bedrijven. Er is net als in Nederland al jaren een tekort aan woningen. Bovendien blijft de bevolking groeien, waardoor de vraag naar woningen blijft stijgen. Investeren in Brits Vastgoed is interessant, omdat er – in tegenstelling tot Nederland – veel panden lang leeg staan. Deze kun je voor een relatief lage prijs kopen, opknappen en met veel winst verkopen. Je kunt er ook voor kiezen om deze panden na aankoop te verhuren. Er is namelijk ook veel vraag naar huurwoningen onder de Britse bevolking. De huurprijzen stijgen al jaren, dus jij kunt als vastgoed eigenaar veel geld verdienen door hierin te investeren. Het is daarom zeker een interessante markt om te overwegen. Let’s do this! 

Property Sourcing 

Property Sourcing draait om het uitzoeken van de beste deals op het gebied van investeren in vastgoed. Hierbij help je mensen die willen investeren en bied je hen de beste opties aan. Je bent dus een soort makelaar. Er is namelijk een groot aanbod aan vastgoed in Nederland. Funda staat vol met huizen en appartementen die te koop zijn, maar niet elke woning is een goede investering. Investeren in vastgoed doe je om winst te maken, dus je wilt alleen investeren als je weet dat het rendabel is. Omdat mensen die in vastgoed investeren lang bezig zijn met het bezichtigen van panden, kun jij hen met Property Sourcing helpen om die tijd te besparen. Dit besparen kan jou veel geld opleveren, soms wel duizenden euro’s per deal. Hoe beter jij wordt, des te meer je verdient. De opbrengsten zijn per deal altijd wel verschillend, maar door een voorschot te vragen aan een investeerder ontdek je direct wie serieus is en wie niet. 

Off market deals 

Voordat vastgoed openbaar gepresenteerd wordt, kan er al een kijkje genomen worden in het aanbod. Wanneer hier sprake van is, hebben we het over een off market deal: een deal die nog niet op de markt is. Websites als Funda hebben er op dit moment nog geen lucht van gekregen, dus zijn er nog geen bezichtigingen gepland of prijzen geboden. Hierdoor is de prijs van vastgoed een stuk lager. Off market deals zijn niet overal beschikbaar. Je moet hiervoor toegang hebben tot bepaalde netwerken. Wil je leren welke netwerken dit zijn en hoe je toegang krijgt tot off market deals? We hebben er een uitgebreid artikel over geschreven om alle ins and outs weer te geven. Ontdek hoe deze wereld in elkaar steekt en doe er je voordeel mee. Hoe meer kennis, des te meer succes je hierin hebt. Het is een interessante manier om snel geld te verdienen! Klik hier voor toegang tot de beste off market deals.

Crowdfunding

Vind je het spannend om direct met een groot vermogen aan de slag te gaan? Of ben je zelf niet in het bezit van een groot kapitaal om te beleggen? Dan is het interessant om eens met crowdfunding aan de slag te gaan. Bij crowdfunding leg je een klein bedrag in, bijvoorbeeld €1.000 of €10.000. Niet alleen jij investeert geld in de potentiële winnaar, meerdere mensen doen mee om zo tot het bedrag te komen die de crowdfunding starter of aanvrager wilt bereiken. De aanvrager kan hier vervolgens vastgoed mee kopen.

Wanneer je inlegt in crowdfunding, krijg je hier vervolgens rente voor én krijg je het ingelegde bedrag in termijnen terugbetaald. Doordat vastgoed over het algemeen een prima beleggingsmogelijkheid is, geldt dit ook voor crowdfunding. De risico’s zijn relatief klein, maar verwacht niet dat je direct de jackpot scoort. Bij crowdfunding gaat het gezegde ‘massa is kassa’ absoluut op!

Overigens kun je ook nog voor andere zaken met crowdfunding aan de slag gaan. Zo kun je op deze manier ook ondernemers financieren of mensen in nood helpen. Met crowdfunding kun je in ieder geval vele kanten op. Bijkomend voordeel: je kunt dit volledig vanachter jouw laptop/computer doen!

Investeren in Garageboxen | Stappenplan (2021) + Gratis Masterclass!

Garageboxen

Iets wat het ook altijd goed doet, zijn de zogeheten garageboxen. Zonder dat je het wellicht door hebt, blijft er namelijk altijd vraag naar garageboxen. Bovendien is in de afgelopen jaren gebleken dat je hier een prima rendement op kunt behalen.

Hoe je dit rendement kunt behalen? Gewoonweg door een garagebox aan te schaffen en deze vervolgens te verhuren. Hiervoor geldt eigenlijk hetzelfde verhaal als bij het verhuren van woningen.

Belangrijk voordeel is dat de aanschafprijs van een garagebox niet al te hoog is. Je hoeft dus niet een groot startkapitaal te hebben. Tegelijkertijd loop je ook een lager risico dan bij het kopen en verhuren van woningen. Wel ligt het rendement bij de garageboxen lager dan bij woningen.


Klik hier voor 20% korting met kortingscode ‘PAGAR2023

Kantoorpanden

Wil je meespelen met de ‘grote’ jongens? Dan kun je ook in kantoorpanden beleggen. De ervaring leert echter dat hier wel een flink startkapitaal voor nodig is. Wel profiteer je hierbij direct van een voordeel: er is en blijft altijd vraag naar kantoorpanden.

Wanneer je eigenaar bent van een kantoorpand, kun je meerdere kanten op. Zo zijn er sommige vastgoedbeheerders die hun kantoorpand volledig omtoveren tot woonruimtes. Als je voldoende startkapitaal tot je beschikking hebt, is dit dus ook een prima mogelijkheid om flink wat rendement te behalen.

Winkels

Iets waar ook altijd vraag naar blijft, zijn winkels. Sterker nog: steeds meer vastgoedondernemers zijn in de afgelopen jaren in winkels gaan investeren. Hoewel webshops tegenwoordig erg populair zijn, zijn er nog steeds ontzettend veel mensen die graag naar fysieke winkels gaan. Hier kun je als vastgoedbelegger perfect op inspelen.

Indien je een winkel in je bezit hebt, kun je hier een mooi rendement op behalen. Ook hierbij moet je wel enig startkapitaal bezitten voordat je een winkel kunt kopen. Mocht dat geen probleem zijn, is het zeker interessant om ook eens naar deze beleggingsmogelijkheid te kijken.

Datacenters

Sinds enige tijd is het ook mogelijk om in datacenters te beleggen. Is dit verstandig? Jazeker! De verwachting is namelijk dat datacenters in de toekomst alleen maar meer nodig zijn.

Steeds meer zaken verlopen immers via het internet.

Om dit mogelijk te maken, zijn grote datacenters nodig. Als belegger kun je nu een aandeel nemen in datacenters, waarbij je eigenlijk het datacenter financiert. Hier behaal je uiteraard een bepaald rendement op. Ook dit is zeker een interessante vorm van beleggen in vastgoed!

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je Valuta - Forex

7. Valuta / Forex

Wist je dat je ook kunt handelen in vreemde valuta’s? Dit wordt ook wel handelen in forex genoemd. Handelen in vreemde valuta’s is mogelijk via de zogeheten forex markt. De naam forex is een samensmelting van de woorden ‘foreign’ en ‘exchange’. Vrij vertaald betekent dit buitenlandse munteenheden.

Als je belegt in deze buitenlandse valuta’s, beleg je eigenlijk in wisselkoersen. Je verwacht dat een bepaalde munt ten opzichte van een andere munt gaat stijgen, waardoor jouw geld meer waard wordt.

In de afgelopen jaren is gebleken dat dit een prima vorm van beleggen is. Tegelijkertijd is het ook een vorm van beleggen waar je ongekend veel kennis voor nodig hebt. Pas wanneer je je volledig in de wereld van forex trading verdiept, kun je er succesvol mee worden. Meerdere mensen bewijzen in ieder geval dat je met deze vorm van beleggen veel geld kunt verdienen. Heel veel geld zelfs!

Een groot voordeel van forex trading is dat je met elk kapitaal kunt starten. Je hebt niet zoals bij vastgoed tienduizenden euro’s nodig. Nee, ook met een klein bedrag kun je starten met handelen in vreemde valuta’s. Weet je dit op succesvolle wijze te doen? Dan kun je je vermogen verder uitbreiden. Zolang je de juiste keuzes weet te maken, zul je hier op den duur veel rendement op behalen!

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je Traden

8. Traden

Lijkt het je leuk om op dagelijks met beleggen bezig te zijn? Dan is het interessant om eens naar traden te kijken. Traden betekent eigenlijk niks meer dan handelen, waarbij je tussen twee strategieën kunt kiezen:

 • Traden op de lange termijn. Hierbij koop je bijvoorbeeld op 1 januari 2021 aandelen in, waarna je deze pas jaren later – laten we zeggen in 2035 – weer verkoopt. Met andere woorden: je houdt de aandelen langdurig in bezit, aangezien je op termijn een (flinke) koersstijging verwacht.
 • Traden op de korte termijn. Hierbij koop je in de aandelen in die je enkele minuten of uren later weer verkoopt. Het doel van traden op de korte termijn is uiteraard dat de verkoopprijs hoger ligt dan de inkoopprijs. Wanneer je de aandelen op het juiste moment koopt en verkoopt, kun je behoorlijk veel geld verdienen op korte termijn.

Traden op korte termijn wordt ook wel ‘daytrading’ genoemd. Wil je aan de slag gaan met daytrading? Dan kun je grofweg kiezen uit twee financiële producten:

Aandelen

Iets wat momenteel erg populair is, is daytraden met aandelen. Dit betekent dat je bijvoorbeeld rond een uurtje of 12 honderd aandelen van bedrijf X koopt.

Gedurende de dag hou je de koersen in de gaten. Zie je dat de koers van bedrijf X in de middag al 10% hoger staat? Dan kun je de aandelen direct weer verkopen. Op dat moment heb je dan 10% rendement behaald.

Bij daytrading is het cruciaal dat je duidelijke afspraken met jezelf maakt. Zo moet je vooraf bepalen bij welke waarde je de aandelen verkoopt. Daarbij is het erg belangrijk dat je jezelf in de hand hebt. Mocht dat niet het geval zijn, kun je ook binnen één dag een groot deel van je vermogen kwijtgeraakt zijn.

Daytraden biedt veel mogelijkheden, maar is ook behoorlijk riskant. Het is namelijk ook mogelijk dat de koersen binnen een paar uur volledig inzakken. Wat doe je op dat moment? Koop je dan aandelen bij? Of besluit je om de aandelen tegen een lagere koers te verkopen? Dit zijn enkele vragen waar je tijdens het daytraden voortdurend mee bezig bent.

Daytraden is een populaire vorm van geld verdienen, voornamelijk omdat je het volledig achter je laptop of computer kunt doen. Ook kun je het overal doen. Daytraden kent simpelweg geen grenzen.

Wil jij aan de lag gaan met traden en voorkomen dat je de meest gemaakte fouten van startende traders maakt? Download dan nu gratis ‘De ultieme gids naar winstgevendheid. 

Ultieme gids naar winstgeven traden - FXminds

Crypto

Ben je fan van cryptocurrency? Dan is het ook mogelijk om te daytraden met cryptocoins. Dit betekent dat je een bepaalde cryptocoin aanschaft, waarna je deze weer op dezelfde dag verkoopt.

Aangezien de koersen van cryptocoins onwijs kunnen schommelen, biedt dit grote mogelijkheden.

Tegelijkertijd brengt dit ook een groot risico met zich mee. Je loopt immers altijd het risico dat de koers van de cryptocoins extreem daalt. In dat geval kun je in een paar uur jouw inleg zien verdwijnen. Houdt u hier daarom rekening mee voordat je start met daytraden met crypto.

Ook bij het daytraden met crypto moet je je emoties de baas zijn. Je moet namelijk rationele beslissingen nemen. Bovendien moet je precies weten waar je mee bezig bent. Als je op serieuze wijze wilt traden, adviseren we om een online training of online cursus te volgen.

Daarmee weet je binnen de kortste keren het benodigde kennisniveau te bereiken, waarna je succesvol kunt daytraden. De kans op online veel geld verdienen is groot, maar je kunt ook jouw inleg kwijtraken.

9. Futures en Opties

Een van de overeenkomsten die Opties en Futures met elkaar hebben, is dat zij beide in het rijtje derivaten behoren. Derivaten zijn afgeleide financiële producten waar de waardeafhankelijk is van een ander product zoals grondstoffen of bijvoorbeeld aandelen. De onderliggende waarde noemt men datgene waaraan het derivaat zijn waarde ontleent. 

Derivaat

Een derivaat, namelijk een financieel contract tussen twee partijen die zich verbinden om op een bepaalde afloopdatum/leverdatum het onderliggende product te verhandelen tegen een vooraf bepaalde, en op de afloopdatum betaalde prijs. 

Futures en Opties

Het woord ‘Future’ vertaald naar het Nederlands naar toekomst, verklapt het al. Deze vorm van beleggen is een prijzenafspraak voor in de toekomst. Bij een Future hebben we het over termijncontracten. 

Bij Opties hebben we het over een recht op aan- of verkoop van iets (bijvoorbeeld een aandeel) tegen een bepaalde prijs (de uitoefenprijs) gedurende een bepaalde tijd (de looptijd).

Een optie is in tegenstelling tot de future het recht hebben om iets te kopen, en dus niet de plicht.

10. Een P2P lening

De P2P-lening, van het Engelse ‘peer to peer’, staat in het Nederlands bekend als de lening van persoon tot persoon. Hierbij gaat het om investeringen van een belegger rechtstreeks aan de particulier. 

Deze vorm lijkt meer op Crowdfunding, waar we in dit artikel al eerder ons woordje over hebben gedaan. Peer to peer is een andere manier van beleggen aangezien er geen bank fungeert als tussenpersoon.  Er zijn diverse platformen waar een particulier zich kan aanmelden om bij een uitlener een rechtstreekse lening af te sluiten. 

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je Social Media

Social media

Heb je zelf één of meerdere social media accounts? Dan ben je niet alleen. Onderzoek wijst namelijk uit dat de meeste Nederlanders één of meerdere social media accounts heeft.

De social media kanalen bieden entertainment. Tegelijkertijd bieden de social media kanalen ook veel mogelijkheden! Niet alleen voor de grote(re) bedrijven, maar ook voor jou als individu. Ook met social media kun je namelijk online geld verdienen.

Hoe je dat precies doet? Nou, het leuke is dat je daar meerdere mogelijkheden voor hebt. Daardoor is er altijd wel een manier van online geld verdienen waar jij je prettig bij voelt. De kans dat je succesvol wordt met online geld verdienen via social media, is tegenwoordig best groot. Het begint natuurlijk met volgers vergaren op sociale media.

Graag laten we jou kennismaken met de verschillende mogelijkheden die je hebt. Daarbij laten wij je ook kennismaken met de verschillende social media kanalen waarmee je geld kunt verdienen. Mogelijk dacht je direct aan Facebook, maar de mogelijkheden zijn tegenwoordig zeer divers!

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je YouTube

1. YouTube

Zo is het allereerst mogelijk om via YouTube online geld te verdienen. Via YouTube is het zelfs mogelijk om heel veel geld te verdienen! Bekende YouTubers Enzo Knol en Gio Latooy hebben dit wel bewezen. Dit zijn twee bekende YouTubers die dagelijks filmpjes over hun eigen leven op YouTube zetten.

Het resultaat mag er zijn. Beide heren rijden tegenwoordig in dure auto’s, hebben een grote villa en zijn financieel onafhankelijk. Ook jij kunt online geld verdienen met YouTube, indien je op de juiste manier met YouTube aan de slag gaat.

Eigen YouTube kanaal starten

Eén van de mogelijkheden die je hebt, is een eigen YouTube kanaal starten. Aangezien je niet de enige bent die dit doet, is het belangrijk dat je unieke content plaatst. Ook is consistentie heel belangrijk. Eigenlijk zou je elke dag een nieuwe video moeten plaatsen.

Een eigen YouTube kanaal levert veel mogelijkheden op, maar kent ook zijn keerzijde. Door het leven als YouTuber heb je namelijk geen privéleven meer. Je deelt immers alles van jezelf op het wereldwijde web, terwijl je hier ook nog eens dag en nacht mee bezig bent. Het vraagt dus heel veel van je, maar de financiële voordelen die je ermee kunt behalen zijn grandioos. Dat hebben Enzo Knol en Gio Latooy laten zien!

Spreekt het hebben van een YouTube kanaal jou wel aan? Dan is het belangrijk om een uniek idee te hebben. Als je dat niet hebt, is de kans erg klein dat je succesvol wordt. Het leuke is wel dat je via YouTube alle kanten op kunt. Laat je creativiteit daarom de vrije loop gaan en durf de stap te wagen. Het starten van een eigen YouTube kanaal is ook nog eens leuk om te doen. Je leert een hoop, er gaat een nieuwe (digitale) wereld voor je open en je kunt mogelijk ook toewerken naar financiële vrijheid!

Cashcow Academy  

YouTube is een heel populair platform. Niet alleen omdat je er leuke en interessante video’s kunt bekijken, maar ook omdat je er gemakkelijk geld mee kunt verdienen. Je hoeft bovendien zelf geen vlogger of cameraman-/vrouw te zijn om het geld via YouTube binnen te laten stromen. Met de cursus Cashcow Academy leer je hoe dat precies zit. Je ontdekt hoe je YouTube op een slimme manier inzet, waar mensen graag naar kijken en hoe je zorgt dat mensen jouw video’s bekijken. Zodra het balletje gaat rollen, gaan de centen ook rollen. Vervolgens is het alleen nog een kwestie van regelmatig nieuwe video’s uploaden (die je niet eens zelf hoeft te maken, als je dat niet wilt). Jouw Cash Cow Channels, zoals winstgevende YouTubekanalen heten, doen vanaf dat moment het werk. Klinkt dit te mooi om waar te zijn voor jou? Geef de Cashcow Academy dan zeker een kans om het tegendeel te bewijzen. 


Klik hier voor €200 korting op de Cashcow Academy met kortingscode: “BESTE”

Affiliate marketing

Via YouTube is het ook mogelijk om met affiliate marketing andersom aan de slag te gaan. Bij dat online verdienmodel promoot je producten van een verkopende partij. Hierbij is het de bedoeling dat je de bezoeker uiteindelijk doorstuurt naar de website van de verkopende partij. Als de bezoeker op die website uiteindelijk een aankoop doet, krijg jij daar een commissie voor.

Dit verdienmodel kun je ook perfect toepassen via YouTube. Hoe dan? Nou, je kunt bijvoorbeeld review video’s maken. Zo kun je bijvoorbeeld de nieuwste bluetooth speaker reviewen en een video hierover op YouTube plaatsen. Als iemand op zoek gaat naar een nieuwe bluetooth speaker, komt hij daarbij mogelijk op jouw video terecht. Bij deze video plaats je vervolgens een affiliate link waarmee je de bezoeker doorverwijst naar de website van de adverteerder.

Met affiliate marketing op YouTube kun je veel geld verdienen. Vereiste hierbij is wel dat jouw video’s interessant zijn en dat je veel bezoekers weet te trekken Ook hierbij is het van belang dat je veel video’s van hoogwaardige kwaliteit plaatst. Zorg elke dag voor nieuwe video’s, zodat jouw YouTube kanaal alleen maar populairder en populairder wordt.

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je Pinterest

2. Pinterest

In de loop der jaren hebben meerdere social media kanalen het levenslicht gezien. Eén van de social media kanalen die altijd in de schaduw van Facebook is blijven staan, is Pinterest. Dat is eigenlijk zonde, aangezien er via Pinterest ook onwijs veel mogelijk is.

Pinterest richt zich met name op het visuele aspect. Via dit kanaal kun je allerlei afbeeldingen plaatsen en afbeeldingen vastpinnen op je eigen prikbord. Met je eigen prikbord kun je vervolgens reclame maken voor jouw bedrijf of voor een ander. Er zijn echter veel mensen die op Pinterest zitten puur omdat ze het leuk vinden. Dat biedt voor jou, als digitale ondernemer, ook veel mogelijkheden.

Pinterest advertising

Sinds enige tijd is het mogelijk om advertenties op Pinterest te plaatsen. Je kunt deze advertenties als ‘echte advertenties’ plaatsen, maar je kunt ze ook in de vorm van een afbeelding of video plaatsen. Op die manier valt het minder op dat het een advertentie is, waardoor de kans op conversie een stuk groter is.

Via Pinterest is in ieder geval een hoop mogelijk. Wereldwijd zijn namelijk meer dan 250 miljoen mensen actief op dit social media platform. Met jouw eigen advertentie kun je dus een dergelijke groep bereiken.

Bovendien kun je zelf een Pinterest account aanmaken. Wanneer je veel volgers hebt, kun je ook producten en diensten van andere bedrijven promoten. Al met al zijn de mogelijkheden via Pinterest onwijs divers. Net zoals bij andere social media kanalen is het van belang dat je creatief bent en een goed plan hebt.

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je Instagram

3. Instagram

Heb je enig idee wat op dit moment het meest populaire social media platform in ons land is? Al enige tijd is dit Facebook, maar Instagram zit daar dicht bij in de buurt. De verwachting is bovendien dat Instagram in de nabije toekomst alleen maar populairder wordt.

Het voordeel van Instagram? Voor jou, als digitale ondernemer, biedt dit platform ontzettend veel mogelijkheden. Via Instagram ben je namelijk écht in staat om online geld te verdienen. Om heel veel geld te verdienen zelfs. Hoe je dat doet, bespreken we hieronder voor je.

Affiliate marketing

Je hebt hierboven al kunnen lezen dat je affiliate marketing via YouTube toe kunt passen. Het is echter ook mogelijk om dit online verdienmodel via Instagram toe te passen. Dit doe je door producten te promoten via jouw eigen Instagram-account.

Zo kun je een review account starten waarop je jouw ervaringen met producten of diensten deelt. Hierbij geldt wederom de tip dat je creatief moet zijn. Je bent namelijk niet de enige die op Instagram bezig is met affiliate marketing.

Hoe je affiliate marketing via Instagram precies toepast, is afhankelijk van je eigen wensen en voorkeuren. Het is hoe dan ook van belang dat je creatief te werk gaat én dat je voor waardevolle content zorgt. Zorg er ook voor dat je regelmatig (het liefste elke dag) content plaatst, zodat jouw Instagram account met de dag blijft groeien.

Gesponsorde berichten

Heb je momenteel al meer dan 10.000 volgers? Dan ben je interessant voor bedrijven. Je kunt in dat geval producten of diensten van een bedrijf promoten. Hierbij plaats je een foto in opdracht van een adverteerder waarbij je jouw 10.000 volgers bereikt. Voor een bedrijf is dit een effectieve vorm van marketing.

Het is dan ook niet verrassend dat influencer marketing de laatste jaren ontzettend populair is geworden. Een bekend voorbeeld van een Instagram influencer is Monica Geuze. Zij werd bekend met haar YouTube kanaal en wist via Instagram grote stappen te maken.

Doordat Monica heel veel volgers heeft, is ze zeer interessant voor bedrijven. Bedrijven betalen haar dan ook forse bedragen om een bepaald product te promoten. Zo promoot ze bijvoorbeeld nieuwe beautyproducten, schoenen of gadgets.

Zodra ze een product promoot, zien ontzettend veel mensen het. Voor de bedrijven met wie Monica Geuze samenwerkt, biedt dit dus vele mogelijkheden.

Tegelijkertijd biedt influencer marketing voor jou ook veel mogelijkheden. Heb je veel volgers? Dan ben ook jij interessant voor bedrijven. Door de producten van bedrijven te promoten, kun je veel geld verdienen. Dit doe je bovendien op een leuke manier. Je hebt hier alleen jouw Instagram account voor nodig. Mogelijk word je op termijn ook nog een bekende Nederlander!

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je Facebook

4. Facebook

In het jaar 2020 maakten maar liefst 7,1 miljoen Nederlanders dagelijks gebruik van Facebook. Daarnaast zijn er ook nog ruim 3 miljoen Nederlanders die een Facebook account hebben, maar niet dagelijks gebruikmaken van het platform.

Wat deze cijfers laten zien? Onder meer dat Facebook veel mogelijkheden biedt voor jou. Je kunt met één bericht een miljoenenpubliek bereiken, waardoor je online veel geld kunt verdienen. Je hebt daarbij bovendien de keuze uit meerdere mogelijkheden. Daar lees je hieronder meer over.

Affiliate marketing

In de afgelopen jaren is affiliate marketing één van de populairste online verdienmodellen geworden. Daarbij is met name gebleken dat affiliate marketing en Facebook perfect samengaan. Zoals we hierboven al aangeven, kun je via Facebook met één bericht een miljoenenpubliek bereiken.

Hoe pas je affiliate marketing toe via Facebook? Het leuke is dat je daarbij keuze hebt uit talloze mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld interessante video’s plaatsen, waarin je een bepaald product promoot. Doordat je de mogelijkheid hebt om tekst in het Facebookbericht te plaatsen, kun je daar direct de affiliate link toevoegen.

Ook kun je een eigen Facebook account aanmaken voor jouw affiliate website. Als je dit op een interessante manier weet te doen, ligt de wereld aan je voeten. Onthoud in ieder geval altijd het volgende: op Facebook zijn meer dan 10 miljoen gebruikers actief.

De kans dat je via Facebook succes behaalt, is daardoor best groot. Dit neemt niet weg dat je hard moet werken om succes te boeken via Facebook. Dat is sowieso een vereiste als je online geld wilt verdienen.

Gesponsorde berichten

Eerder in dit artikel heb je al het een en ander kunnen lezen over influencer marketing. Het leuke is dat je influencer marketing niet alleen via Instagram in kunt zetten, maar ook via Facebook. Heb je veel vrienden op Facebook of heb je een succesvolle Facebookpagina op weten te richten? In beide gevallen kun je gesponsorde berichten plaatsen.

Voor het plaatsen van een gesponsord bericht moet een adverteerder jou uiteraard geld betalen. Des te populairder je Facebookpagina is, des te meer geld zij jou hiervoor betalen. Als je een grote Facebookpagina hebt, kun je behoorlijk veel geld online verdienen.

Wel is het essentieel dat je echte volgers op Facebook moet hebben. Het heeft dus weinig tot geen zin om volgers te kopen. De bedrijven die mogelijk een gesponsord bericht door jou willen laten plaatsen, kijken namelijk ook naar de mate van interactie. Het is dan ook aan jou om een hechte band met jouw volgers op te bouwen.

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je TikTok

5. TikTok

Een rage van de afgelopen jaren is zonder twijfel TikTok. Bij deze social media app draait het om twee dingen: zelf plezier maken en anderen vermaken. Dit doe je door middel van grappige video’s, waarin muziek en dans meestal centraal staan.

Dat was althans de manier waarop TikTok begonnen is. Door de jaren heen is TikTok zich steeds meer gaan uitbreiden. Binnen dit social media kanaal vind je miljoenen leuke video’s terug, waarmee je je optimaal kunt vermaken.

Bovendien biedt TikTok veel mogelijkheden. De app is namelijk wereldwijd bekend, waardoor je een internationaal publiek kunt aanspreken. Indien je een interessant TikTok account hebt, opent dit dus heel veel deuren voor je.

TikTok influencer marketing

We vallen enigszins in herhaling, maar ook via TikTok is het mogelijk om met influencer marketing aan de slag te gaan. Ook hierbij moet je aan enkele ‘voorwaarden’ voldoen om succesvol te worden met de app:

 • Je moet veel volgers op TikTok hebben
 • Je moet veel interactie onder jouw video’s hebben
 • Je moet bij voorkeur ook nog een specifieke doelgroep bereiken

Als je aan deze voorwaarden voldoet, kun je via TikTok veel bereiken. Je kunt onder andere een miljoenenpubliek bereiken, waardoor je voor bedrijven uiterst interessant bent. Doordat TikTok op dit moment bijzonder populair is, zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarbij is het ook nog de verwachting dat TikTok alleen maar populairder gaat worden. Dat opent alleen maar meer deuren voor je!

6. Influencer marketing

In dit artikel ben je de term influencer marketing al meerdere keren tegengekomen. Dat is niet geheel verrassend, aangezien influencer marketing zeer populair is.

Bij influencer marketing is het de bedoeling dat je producten en/of diensten van andere bedrijven promoot. Dat doe je niet lukraak, maar dat doe je pas als je een overeenkomst hebt gesloten met een adverteerder. Daarbij spreek je af wat voor bericht je precies gaat plaatsen, welk tarief je hiervoor hanteert en wat de wensen en verwachtingen zijn van het bedrijf.

Wil je met influencer marketing aan de slag gaan? Dan is het absoluut een vereiste dat je veel volgers hebt. Pas als je veel volgers hebt, ben je interessant voor bedrijven. Mocht je veel volgers hebben, kun je bovendien een flink bedrag per bericht vragen. Op die manier kun je online geld verdienen.

Kanalen

Klinkt influencer marketing jou als muziek in de oren? Dan is het goed om te weten dat je uit meerdere social media platforms kunt kiezen:

 • Facebook
 • Twitter
 • Instagram
 • YouTube
 • TikTok
 • LinkedIn

Voor welk platform je het beste kunt kiezen? Dat hangt van je eigen wensen en die van jouw publiek af. In onze ogen is het verstandig om bovengenoemde kanalen met elkaar te combineren. Zoals we eerder in dit artikel al aangegeven, is Monica Geuze onwijs populair geworden door YouTube en Instagram. Zij is het levende voorbeeld dat een combinatie van deze kanalen perfect samengaat.

7. WhatsApp marketing

Waarvoor gebruik jij WhatsApp op dit moment? Als je die vraag aan 100 mensen stelt, antwoorden 100 mensen met: om in contact te blijven met vrienden, familie en/of collega’s. In de afgelopen jaren is WhatsApp dan ook uitgegroeid tot de populairste communicatie-app voor smartphones.

Echter, WhatsApp is ook op andere vlakken flink ontwikkeld.

Zo kun je namelijk op dit moment ook online geld verdienen met WhatsApp marketing. Je kunt via deze app namelijk marketing- en publiciteitscampagnes opzetten. Dit leggen we je graag uit aan de hand van WhatsApp voor bedrijven.

WhatsApp voor bedrijven

Voor bedrijven is het mogelijk om een WhatsApp-button op hun website te plaatsen. Als een bezoeker op deze button klikt, kan hij het bedrijf direct een bericht via WhatsApp sturen. Jij, als eigenaar van een bedrijf, ontvangt dit bericht direct. Je kunt meteen een reactie verzenden en zodoende je bezoeker helpen, informeren en wellicht zelfs overtuigen om over te gaan tot conversie.

Door met WhatsApp voor bedrijven aan de slag te gaan, biedt je veel waarde voor bezoekers. Je kunt de vragen van jouw bezoekers direct beantwoorden en tegelijkertijd de kans op conversie verhogen. Met WhatsApp marketing is het mogelijk om klanten aan je te binden en online geld te verdienen.

8. Clubhouse

Aan het begin van 2021 werd plots de app Clubhouse populair in ons land. Deze app onderscheid zich van andere social media apps, waardoor de app al snel op lovende reviews kon rekenen. Ook kreeg de app direct veel gebruikers, waardoor je nu ook de mogelijkheid hebt om online geld te verdienen via Clubhouse.

Een idee pitchen

Denk je een goed idee te hebben voor een eigen bedrijf en wil je daarvoor graag startkapitaal ophalen? Dan kun je dit prima doen via Clubhouse. Via de app kun je jouw idee pitchen aan diverse investeerders. Deze investeerders kunnen vervolgens besluiten om wel of niet in jouw idee te investeren. Clubhouse biedt een leuke en laagdrempelige manier om startkapitaal te verkrijgen.

Naamsbekendheid vergroten

Tevens kun je ook je naamsbekendheid vergroten via Clubhouse door jezelf of je bedrijf te promoten. Op die manier kun je gericht werken aan het succes van jouw (online) business.

Hoe je jouw naamsbekendheid via Clubhuis kunt vergroten? Dat doe je vooral door mee te doen aan de gesprekken in verschillende rooms. Door daar vragen te stellen of deel te nemen aan het telefoongesprek kun je mensen ontmoeten en een groot netwerk opbouwen.

Veel mensen bereiken

Doordat Clubhouse behoorlijk veel gebruikers heeft, kun je met de app veel mensen bereiken. Op die manier kun je een dienst of product promoten aan veel mensen tegelijkertijd.

Clubhouse koning worden

Ken je Bas Smit? De man van Nicolette van Dam is een icoon geworden op Instagram en is tegenwoordig ook actief op Clubhouse. Doordat hij erg actief is op Clubhouse is, is hij uitgegroeid tot een Clubhuis koning.

Zodoende wordt hij door veel andere Clubhouse gebruikers gevraagd om een telefoongesprek te voeren. Als jij ook een Clubhuis koning wordt, kun je op die manier deelnemen aan veel rooms. Daardoor ben je bovendien direct in staat om je producten te promoten, naamsbekendheid op te bouwen en jezelf echt op de kaart te zetten.

Als Clubhouse koning geniet je van aanzien en kun je jouw bekendheid gebruiken voor het behalen van je doelen, zoals online geld verdienen. Erg handig dus!

Dropshipping

Lijkt het jou superleuk om producten te verkopen? Wil je deze producten echter niet zelf op voorraad houden? Dan is het niet verstandig om een eigen webshop te starten. Wat je wél kunt doen, is de producten van leveranciers verkopen, zonder daarbij een eigen voorraad te hebben. In dat geval ga je met dropshipping aan de slag.

Bij dropshipping verkoop je producten van andere partijen. Bezoekers plaatsen de bestelling op jouw webshop, waarna jij de order direct doorstuurt naar de leverancier of fabrikant. De leverancier of fabrikant verzorgt vervolgens de verzending van de order. Ook eventuele retourneringen worden door de leverancier of fabrikant geregeld. Hierdoor is dropshipping een interessant verdienmodel om geld online te verdienen! Een dropship blauwdruk gaat je hier zeker bij helpen.

1. High ticket dropshipping

In de afgelopen periode is high ticket dropshipping zeer populair geworden. Hierbij verkoop je de wat duurdere producten, waarbij je van flinke marges profiteert. Je kunt hierbij uitgaan van producten met een verkoopwaarde van wel €2.000, waardoor je bijvoorbeeld €400 per bestelling verdient. Ontdek hoe je een succesvolle high ticket dropshipping business opzet.

Nederlandse leveranciers

Wil je aan de slag met high ticket dropshipping? Dan is het belangrijk dat je een geschikte Nederlandse leverancier vindt. Bij high ticket dropshipping is het namelijk wenselijk dat je klant de producten zo snel mogelijk ontvangt. Ga daarom bij high ticket dropshipping altijd een samenwerking aan met een Nederlandse leverancier!

2. AliExpress

De webshop AliExpress is wereldwijd populair. Dat is ook het geval in ons land. De bekendheid van AliExpress is voor een groot deel te danken aan dropshipping. Slimme ondernemers kopen producten in via AliExpress en verkopen deze middels dropshipping in eigen land. Op die manier kun je op een interessante manier behoorlijk veel geld verdienen.

Levertijden

Wil je graag producten verkopen via AliExpress? Houd dan rekening met lange levertijden. De levertijden kunnen oplopen tot wel enkele maanden. De kans is dan ook aanwezig dat je hierover vragen ontvangt vanuit je klanten. Dek je hier goed voor in en wees altijd transparant en eerlijk naar je klanten.

3. Joshua Kaats

Als we het over de dropship koning van Nederland hebben, hebben we het natuurlijk over Joshua Kaats. Hij is op jonge leeftijd met dropshipping begonnen en heeft dit online verdienmodel volledig eigen gemaakt. Joshua is niet alleen de oprichter van diverse succesvolle dropshipping webshops, maar hij helpt ook andere ondernemers op het gebied van dropshipping. Bekijk zijn gratis training over hoe je een winstgevende dropshipping business opzet.

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je Dropshipping Joshua

4. Dropship Academy

Onder de naam Dropship Academy biedt Joshua Kaats meerdere cursussen en trainingen aan over dropshipping. Dankzij de online diensten van Dropship Academy kun je de benodigde kennis opdoen voor je carrière als dropship koning. Bij de Dropship Academy vind je meerdere interessante cursussen die je kunnen helpen tot het opbouwen van een succesvolle dropshipping strategie. Klik hier als je wilt leren dropshippen van de beste!

5. Shopify

Wil je graag met dropshipping aan de slag? Dan is het aan te raden om hierbij gebruik te maken van de Shopify webshop software. Met dit handige online systeem kun je eenvoudig en snel een eigen dropshipping webshop maken.

Webshop starten

Klinkt het verhaal van dropshipping jou als muziek in de oren? Dan hebben we maar één advies voor je: start direct jouw eigen webshop. Je kunt deze zelf moeiteloos starten, waarna je succesvol met dropshipping aan de slag kunt gaan. Veel plezier en succes!

Blog

Ben je via het internet op zoek naar informatie, inspiratie of advies? De kans is groot dat je uiteindelijk op een blog terecht komt. Dit is een website waarop diverse blogartikelen geplaatst worden. Met deze blogartikelen wil de eigenaar van de website mensen informeren, adviseren, inspireren of overtuigen.

Heb je enig idee waarom veel mensen een eigen blog starten? De reden hiervoor is simpel: je kunt met een eigen blog behoorlijk veel geld verdienen. Hoe dit precies zit, bespreken we graag hieronder!

1. Online geld verdienen met je eigen blog

Heb je een bepaalde passie of hobby? Of ben je een mooie rondreis aan het maken? In dat geval is het een goed idee om je eigen blog te starten. Op jouw blog plaats je artikelen, waarmee je andere mensen kunt informeren, entertainen of inspireren. Ook is het hierbij mogelijk om producten te promoten en daarmee geld te verdienen. Klik hier voor de gratis video training hoe je een blog kan maken. We schreven een uitgebreid artikel over de blog secrets review.

Bloggers

Heb je wel eens van de term ‘blogger’ gehoord? Je bent een blogger als je een eigen blog hebt. Word jij ook een blogger? Als je een blogger wordt, ligt de digitale wereld in ieder geval aan je voeten. Als je veel bezoekers weet te trekken, kun je bovendien op verschillende manieren online geld verdienen. Misschien heb je wel al zelfs een blog of een website. Leer dan in deze gratis online training hoe je jouw blog en dus inkomsten kan laten groeien. 

Blog naar Business 

Ben jij er klaar voor om je blog naar een hoger niveau te tillen? Met de cursus van Mick Zadelhoff ‘Van Blog naar Business 2.0’ wordt jouw droom werkelijkheid. Je hoeft niet langer hobbymatig te schrijven op je blog; er is daadwerkelijk geld mee te verdienen. En veel ook, wanneer je weet wat je daarvoor moet doen! Uit eigen ervaring leert Mick hoe je geld verdient met blogs schrijven, hoe affiliate marketing werkt en hoe jij ook als digital nomad de wereld kunt rondreizen terwijl je geld verdient.  

De ‘Van Blog naar Business 2.0’ cursus is opgebouwd uit twee modulen met verschillende video’s. Hierin leer je stap voor stap alles wat je moet weten over SEO-blogs schrijven, bezoekers naar je website krijgen en zorgen dat daar winst uit voortkomt. De methode die gebruikt wordt werkt echt. Dat is al honderden keren bewezen. De vraag is of jij bereid bent het een kans te geven. Lees ook ons uitgebreide artikel over de beste cursus bloggen.

Blog Secrets 

Robbert, oprichter van Blog Secrets, heeft veel kennis en ervaring opgedaan over bloggen en deelt die graag met de wereld. Hij leert je hoe je een passieve inkomensstroom creëert, zodat je passief geld verdient met bloggen. Dankzij zijn cursus Blog Secrets krijg je inspiratie, focus, motivatie, duidelijkheid, websiteverkeer, bekendheid, vrijheid en een passief inkomen.  

De cursus leert je namelijk in 24 duidelijke video’s hoe je je blog winstgevend maakt. De online leeromgeving bevat veel nuttige informatie die je hiervoor kunt inzetten en alle tips zijn direct in de praktijk toe te passen. Bovendien kun je dankzij de interactieve functie vragen stellen aan Robbert en je medecursisten. Zo sta je er nooit alleen voor en kun je van elkaar blijven leren. Blog Secrets is waardevol voor bestaande bloggers, maar ook voor mensen die nog geen blog hebben. Wil je graag een eigen blog starten om online geld te verdienen, dan ben je bij Blog Secrets aan het juiste adres. 

2. Online geld verdienen met artikelen schrijven

Heb je een vlotte schrijfstijl en vind je het leuk om teksten te schrijven? Dan kun je ervoor kiezen om zelf een blog op te starten. Je kunt echter ook artikelen voor andere blogs schrijven. Uiteraard tegen betaling! Ook op die manier kun je online geld verdienen.

3. Affiliate marketing

In de afgelopen periode is met name een grote vraag naar content voor affiliate websites. Op deze websites speelt content een cruciale rol. Deze content moet de lezer aanspreken, overtuigen en moet ook nog eens goed scoren in Google. Als blogger kun je met de juiste content flink scoren met affiliate marketing.

4. Digital nomad lifestyle

Vind jij het niks om op één plek te zitten? Reis jij het liefst de hele wereld over? Het is nu mogelijk om een digital nomad leefstijl te combineren met online geld verdienen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een laptop en een werkende internetverbinding.

Reizen met je laptop

Reizen met je laptop: het klinkt als een droom, nietwaar? Feit is dat meer en meer mensen hiervoor kiezen. Ze zitten bijvoorbeeld in Azië, waar ze het nodige online werk uitvoeren. Wat voor werk dit precies is, is volledig van je eigen voorkeuren afhankelijk. Je kunt in ieder geval kiezen uit alle online verdienmodellen die in dit artikel besproken worden! Ontdek hier de gouden formule en Blog Secrets van Robbert, de oprichter van de succesvolle website backpakblog.nl.

5. Gesponsorde blogpost

Heb je een goedlopend blog? Dan kun je ook een gesponsorde blogpost op je website plaatsen. Een adverteerder levert een blogpost aan bij jou, waarna jij hem op jouw blog plaatst. In ruil hiervoor vraag je uiteraard geld.

Linkbuilding

Waarom bedrijven voor een gesponsorde blogpost kiezen? Omdat dit een prima manier is om succesvol met linkbuilding aan de slag te gaan. Des te meer links op het internet naar een specifieke website verwijzen, des te waardevoller de website wordt voor Google.

6. AdSense

Op jouw blog kun je via Google ook advertenties laten plaatsen. Door deze advertenties te plaatsen, kun je online geld verdienen op een passieve manier, aangezien je geen omkijken hebt naar de advertenties. Het enige waar je je mee bezighoudt, is met het optimaliseren van de advertenties en de adverntie inkomsten kunnen oplopen tot duizenden euro’s per maand.

Eigen website

Wil je met AdSense aan de slag? Dan hebben we maar één tip voor je: creëer een eigen website. Nadat je een eigen website opgebouwd hebt, kun je AdSense combineren met de hierboven genoemde mogelijkheden.

Affiliate marketing

Als we het over populaire online verdienmodellen hebben, moeten we het absoluut hebben over affiliate marketing. Dit verdienmodel is in de afgelopen jaren wellicht het meest bekende én populairste online verdienmodel geworden.

Is dat logisch? Ja, zonder enige twijfel. Affiliate marketing biedt vele mogelijkheid en brengt weinig risico’s met zich mee. Zo kun je zonder gedoe aan de slag met online geld verdienen. Bestel gratis (alleen verzendkosten) het boek De Laptop Lifestyle en ontdek hoe je online geld kan verdienen met affiliate marketing.

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je Affiliate Marketing

1. Wederkerende commissies

Heb je één of meerdere goedlopende affiliate websites? In dat geval profiteer je van wederkerende commissies. Zodra je de websitebezoekers weet te overtuigen, geniet je binnen de kortste keren van een eindeloze stroom aan inkomsten. Indien je jouw website continu optimaliseert, hoef je ook geen afscheid meer te nemen van deze wederkerende commissies. Een mooi voorbeeld van wederkerende commissies zijn commissies op abonnementen zoals bijvoorbeeld software.

2. Passief inkomen

Als we het over passief inkomen hebben, is affiliate marketing daar een mooi voorbeeld van. Zodra je websites goed lopen, heb je hier nagenoeg geen omkijken meer naar. Ondertussen lopen je inkomsten flink op. Een ideale vorm van passief je inkomen verdienen dus!

3. High ticket commissie

Wil je per order veel geld verdienen? Ook daarvoor biedt affiliate marketing veel mogelijkheden. Als je een product van €1000 “verkoopt”, kun je daar bijvoorbeeld wel 10 – 50% commissie voor krijgen. Dat is dus een bedrag van €100 tot €500 dat je aan commissie verdient. Het is dan een kwestie van rekenen hoeveel je zou verdienen als je meerdere orders per dag weet te scoren.

High Ticket Affiliate marketing De Beste Manieren om Online Geld te Verdienen + Gouden Tips!

Dropshippen

Klinkt high ticket commissie jou als muziek in de oren? Dan kun je ook eens naar dropshipping kijken. Zoals we eerder in dit artikel aangeven, biedt ook high ticket dropshipping ongekend veel mogelijkheden!

4. Software promoten

Moet je bij affiliate marketing altijd producten of diensten promoten? Nee, zeker niet. Je kunt er ook voor kiezen om software te promoten. Bij het promoten van software heb je al snel te maken met vrij forse en vaak wederkerende commissies.

SAAS producten

Als je software gaat promoten, kun je ook kiezen voor SAAS producten. Er is immers altijd vraag naar deze producten, terwijl de commissies ook lekker hoog liggen. Een win-win situatie wat ons betreft.

5. Affiliate marketing niche vinden

Wil je nou écht succesvol worden met affiliate marketing? Dan is het zaak om een affiliate marketing niche te vinden. Dit is een niche waarin nog geen of weinig concurrentie aanwezig is, terwijl er wel het nodige zoekvolume naar is.

Zoekwoordenonderzoek

Hoe je een affiliate marketing niche kunt vinden? Dat doe je vooral door een goed zoekwoordenonderzoek uit te voeren. Kies daarbij ook voor onderwerpen waar je zelf een passie voor hebt.

6. Online programma’s promoten

Binnen de wereld van affiliate marketing kun je ook voor online programma’s kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld online trainingen en online cursussen aanbieden. Hier is namelijk steeds meer vraag naar en de commissies lopen op tot wel 50% van de verkoopprijs!

E-learning in opkomst

Steeds meer mensen zijn bezig met hun persoonlijke ontwikkeling. Daar kun jij nu perfect op inspelen. Hoe je dat doet? Door het promoten van e-learning tools, online trainingen en online cursussen. E-learning producten zijn vaak prijzig, waardoor je hier een hoge commissie op kan pakken.

7. Jacko Meijaard

In Nederland is Jacko Meijaard één van de populairste en meest succesvolle affiliate marketeers. Hij is niet alleen zeer gedreven, maar hij beschikt ook over alle nodige kennis. In de afgelopen jaren heeft hij meerdere keren bewezen dat hij succesvolle affiliate websites op weet te richten. Hij heeft dan ook een mooi zakcentje verdiend met affiliate marketing. Er zijn schattingen dat hij meer dan één miljoen euro netto aan commissies per jaar verdient.

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je De Laptop Lifestyle Affiliate Marketing

8. AMR cursus – Als je online inkomen maandelijks stijgt

Heeft Jacko Meijaard al zijn kennis voor zichzelf gehouden? Nee! Hij heeft namelijk een eigen cursus gecreëerd: de AMR cursus. AMR staat voor Affiliate Marketing Revolutie. Met deze cursus wil hij andere mensen alles leren op het gebied van affiliate marketing. Daar kun ook jij nu van profiteren en passief inkomen genereren tot wel duizenden euro’s per maand.

9. Internet Succes Gids

Wil je meer weten over affiliate marketing? Wil je inspiratie opdoen of wil je met de juiste mensen in contact komen? Dan is het interessant om je aan te melden bij de Internet Succes Gids. Wanneer je je voor de AMR cursus aangemeld hebt, krijg je overigens gratis toegang tot het besloten gedeelte van de Internet Succes Gids.

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je E-commerce

E-commerce

Wil je online geld verdienen? Dan kun je ook eens naar e-commerce kijken. Sterker nog; veel van de online verdienmodellen die we hierboven besproken hebben, zijn een vorm van e-commerce. Hieronder bespreken we in het kort de interessantste mogelijkheden binnen de wereld van e-commerce en online geld verdienen.

1. Webshop

Een ultiem voorbeeld van e-commerce is het oprichten van een eigen webshop. Met je eigen webshop bepaal je alles zelf en zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je niet alleen Nederlanders bereiken, maar ook internationaal heb je een gigantisch bereik met een webshop.

2. Dropshipping

Wil je liever geen voorraad hebben en wil je niet te veel fysieke handelingen uitvoeren? Dan is het aan te raden om je pijlen te richten op dropshipping. Hierbij verkoop je producten, maar is de leverancier verantwoordelijk voor de opslag, verzending en retournering.

3. Marketplaces

Wil je jouw eigen online diensten of producten aanbieden? Dan kun je gebruikmaken van marketplaces. Via een online marktplaats kun je moeiteloos bedrijven en ondernemers vinden die graag van jouw diensten gebruik willen maken. Overigens kun je ook kiezen voor het ontwikkelen van een eigen marketplace. Daarmee kun je vraag en aanbod bij elkaar brengen.

Online geld verdienen welke mogelijkheden heb je E-commerce marketplaces

Affiliate

Zie je het zitten om producten van andere partijen te promoten? Dan kun je het beste voor affiliate marketing kiezen. Als je de producten of diensten van andere partijen succesvol weet te promoten, krijg je hier een commissie voor. Je hebt met affiliate marketing niet te maken met logistiek en klantenservice.

Bol.com

Wist je dat het ook mogelijk is om je als verkooppartner bij Bol.com aan te sluiten? Het voordeel hiervan is dat je direct miljoenen mensen kennis laat maken met jouw product(en). De mogelijkheden via Bol.com zijn dan ook onwijs divers.

Winston Zwemmer

Wil je graag meer weten over het verkopen via Bol.com? Dan kun je de Bol Masterclass van Winston Zwemmer volgen. Met deze masterclass doe je alle benodigde kennis op!

Dropshippen

In de afgelopen jaren is dropshipping zeer populair geworden. Hierbij verkoop je producten, maar heb je geen eigen voorraad die je moet beheren. Bovendien hoef je de producten niet te verzenden en heb je ook geen omkijken naar het retourneren. Dit doet de leverancier allemaal voor je. Het enige wat jij moet doen, is de producten aan de man brengen. Als je dat succesvol doet, kun je online geld verdienen en zelfs een passief inkomen realiseren.

Joshua Kaats

Wil je meer over dropshipping leren? Een goede eerste stap is het volgen van de cursussen van Joshua Kaats. Hij is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé Nederlandse dropshipping koning. Ontdek in zijn gratis exclusieve training hoe je een winstgevende dropshipping business opzet.

Amazon

Sinds 2020 is het mogelijk om producten via Amazon te verkopen. Net zoals bij Bol.com kun je ook via Amazon een ongekend breed publiek bereiken. Bijkomend voordeel: via Amazon kun je moeiteloos mensen uit het buitenland bereiken. Het bereik dat je behaalt via Amazon is daardoor vele malen groter dan via Bol.com. Bestel nu het gratis boek (alleen verzendkosten) Nu of nooit op Amazon en ontdek hoe jij online geld kan verdienen.

Nu of nooit op Amazon De Beste Manieren om Online Geld te Verdienen + Gouden Tips!

Bas Urlings

Als je meer wilt weten over producten verkopen via Amazon is het aan te raden om de cursus van Bas Urlings te volgen. In deze cursus laat deze succesvolle ondernemer je kennismaken met zijn technieken en tactieken. Hierbij ligt de focus volledig op het verkopen via Amazon. Volg zijn gratis training en ontdek hoe je wereldwijd kunt verkopen zonder grote investering of vaste werkplek. Dit is een van de meest populaire manieren van online geld verdienen.

Wil je het echt groot aanpakken schrijf je dan in voor het Amazon Kickstart Event.

Online cursus geven

E-learning is in de afgelopen jaren behoorlijk populair geworden. Juist daardoor is het nu erg interessant om een eigen online cursus te ontwikkelen. Bekijk deze gratis video en ontdek hoe jij een succesvolle training kan lanceren. Wij schreven ook een uitgebreide review over hoe je een online training maakt met Hans van der Klok.

Online Training maken 

Heb je altijd al zelf een online training willen geven? Dan wordt het tijd om er één te maken! Hoe? Door de cursus Online Training Maken van Hans van der Klok te volgen. Het maken van een online training kost even wat tijd en moeite, maar daarna hoef je er niet meer (vaak) naar om te kijken. Mensen kunnen jouw training online kopen, waardoor een passieve inkomensstroom ontstaat. Terwijl jij je focust op andere delen van je bedrijf stroomt het geld via jouw online training binnen. 

Hans van der Klok is een online marketeer die ondernemers leert hoe zij hun bedrijf beter kunnen runnen. Zijn cursus Online Training Maken bestaat uit een videotraining waarin je stap voor stap een professionele online training leert maken, digitale werkboeken, live Q&A sessies en toegang tot de online community. Bovendien ontvang je tijdelijk een aantal interessante bonussen van Hans wanneer je zijn cursus aanschaft. 

Betaalde tools

Voor het maken van een online cursus kun je gebruikmaken van betaalde tools. De uitgaven hieraan verdien je echter binnen de kortste keren weer terug met de opbrengsten die je behaalt met je cursus. Ontdek de 7 sleutels om je online training succesvol te lanceren.

Schaalbaar

Heb je eenmaal een populaire cursus ontwikkeld? Dan kun je natuurlijk nog een cursus ontwikkelen. En nog een. En nog een!

Gratis via YouTube/website

Wil je geen geld uitgeven aan het ontwikkelen van een cursus? Dan kun je ook je cursus aanbieden via YouTube of via je eigen website. Bovendien kun je ook via die kanalen extra geld verdienen.

Advertentie inkomsten

Geef je les via YouTube? Dan kun je advertenties koppelen aan je YouTube video’s. Op die manier kun je alsnog online geld verdienen aan een gratis cursus.

Studenten

Wil je succesvol worden met jouw cursus en veel aanmeldingen of kijkers trekken? Dan moet je zoveel mogelijk studenten zien te vinden. Gelukkig heb je daar veel mogelijkheden voor. Dat is zeker het geval als je een interessante cursus hebt. Daar komen de studenten eigenlijk vanzelf wel op af.

Affiliate marketing

Wil je graag dat meer studenten in aanraking komen met jouw cursus? Schakel dan de hulp van affiliate marketeers in. Zij kunnen jouw cursus promoten door middel van affiliate marketing! De publishers schrijven dan artikelen of reviews over jouw cursus en hiermee bereik je een grotere doelgroep. Dit is nog eens online geld verdienen en levert in sommige gevallen zelfs passief inkomen op!

Webinar De Beste Manieren om Online Geld te Verdienen + Gouden Tips!

1. Webinars

Je kunt er ook voor kiezen om webinars te organiseren. Met behulp van webinars kun je mensen kennis laten maken met jouw kennis, diensten of producten. Bovendien kun je op die manier ook je naamsbekendheid vergroten en natuurlijk online geld verdienen.

E-mailmarketing

Wil je graag webinars organiseren? Dan kun je hier e-mailmarketing aan koppelen. Als iemand zich aanmeld voor je webinar, laten ze hun e-mailadres immers achter. Dit e-mailadres kun je, binnen de kaders van de wet, gebruiken voor je digitale business.

online course De Beste Manieren om Online Geld te Verdienen + Gouden Tips!

2. Online training

Als je ergens veel kennis van hebt, kun je ook kiezen voor het geven van een online training en op die manier je kennis delen. En natuurlijk: online geld verdienen! Met dank aan de technologische ontwikkelingen kun je echt alle kanten op met een online training. Je kunt deze training ook opnemen en vervolgens meerdere keren verkopen.

3. E-books

Heb je veel kennis van een bepaald onderwerp? Dan kun jouw kennis delen door middel van het schrijven van een e-book. Ook dit is een perfecte vorm van passief je inkomen verdienen. Des te vaker je jouw boek verkoopt, des te meer geld je verdient.

Funnel

Wil je je e-book verkopen? Dan kun je gebruikmaken van een zogeheten marketing funnel. Door gebruik te maken van een marketing funnel ben je in staat om potentiële kopers te overtuigen om jouw e-book aan te schaffen.

Online Marketing Bureau De Beste Manieren om Online Geld te Verdienen + Gouden Tips!

Online marketing bureau

Eerder in dit artikel heb je al kunnen lezen dat social media veel mogelijkheden biedt. Wil je zelf ook online geld verdienen aan social media? Dan kun je ook een eigen online marketing bureau opstarten. Met een eigen online marketing bureau hoef je je overigens niet alleen te richten op social media. Je kunt je richten op alle vormen van online marketing, waaronder zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd.

Boek: De Online Marketing Tornado

Wil jij alles leren over online marketing? Dan is het boek ‘De Online Marketing Tornado’ een echte aanrader! Dit is een uitgebreid boek met veel interessante informatie. Daarnaast is de inhoud goed te begrijpen, ook als je nog geen ervaring hebt in de wereld van online marketing.

online-marketing-tornado-boek-de-beste-manieren-om-online-geld-te-verdienen-gouden-tips

1. SMMA (Social Media Marketing Agency)

Wil je je pijlen richten op social media marketing? Dan kun je een eigen SMMA starten. SMMA staat voor Social Media Marketing Agency. Met jouw eigen agency voer je de social media marketing uit voor andere bedrijven. Hier kun je veel online geld verdienen.

Boyd Hoek

Als je alles wilt leren over het opstarten van jouw eigen SMMA is de masterclass van Boyd Hoek een echte aanrader. Hij heeft zelf jarenlang zijn eigen SMMA en verdient hier ontzettend veel geld mee. Hij deelt nu graag zijn kennis met jou. Volg de gratis training van Boyd Hoek en ontdek hoe jij online geld van verdienen door simpele kleine ads voor bedrijven uit de buurt te runnen.

Social Media Marketing Online Marketing Tornado Boek De Beste Manieren om Online Geld te Verdienen + Gouden Tips!

2. Tekstschrijver

Heb je verstand van zoekmachineoptimalisatie en weet je precies hoe je SEO-geoptimaliseerde teksten moet schrijven? Dan kun je ook aan de slag als tekstschrijver. Het leuke is dat er altijd veel vraag is naar tekstschrijvers die teksten schrijven van topkwaliteit!

Tekstschrijver De Beste Manieren om Online Geld te Verdienen + Gouden Tips!

Freelance

Wil je jouw brood verdienen als een professionele tekstschrijver? Via freelance marktplaatsen kun je direct in contact komen met bedrijven die op zoek zijn naar tekstschrijvers voor hun websites of projecten.

3. Websites bouwen

Er zijn super veel bedrijven die op zoek zijn naar iemand die een website voor ze kan bouwen. Niet alleen een mooi visitekaartje maar ook een website dat bezoekers krijgt en waar conversies plaats vinden. Deze website is bijvoorbeeld gebouwd met ‘Phoenix‘ en voldoet technisch aan alle eisen om veel bezoekers te ontvangen en veel conversies te scoren. Vanuit mijn eigen ervaring kan ik Phoenix dus van harte aanbevelen en via deze link kan je Phoenix gratis proberen.

WordPress website bouwen

Heb je veel kennis van WordPress? Dan kun je er ook voor kiezen om WordPress websites voor andere bedrijven te bouwen. Ook hierbij geniet je weer van een belangrijk voordeel: er blijft altijd veel vraag naar WordPress websites.

4. Webshops bouwen

Als je goed bent met WordPress, kun je ook zelf webshops bouwen. Deze webshops kun je vervolgens zelf runnen, maar je kunt hier uiteraard ook bedrijven blij mee maken. Bedrijven die de stap naar de digitale wereld willen zetten, zijn meestal geïnteresseerd in het hebben van een geweldige webshop waar ze hun producten op kunnen verkopen. Die kun jij gaan maken en daarmee online geld verdienen!

5. Vertalen

Ook is er online veel vraag naar goede vertalers. Spreek jij een bepaalde taal of bepaalde talen vloeiend en heb je een vlotte schrijfstijl? Dan kun je ook aan de slag als vertaler. Ook dit is een prima manier van online geld verdienen.

Freelance

Ben je op zoek naar opdrachtgevers voor jouw vertaalwerkzaamheden? Dan kun je opdrachtgevers vinden door gebruik te maken van freelance marktplaatsen. Dankzij deze marktplaatsen kun je snel potentiële opdrachtgevers ontmoeten en een netwerk opbouwen.

6. Social media marketing

Kent social media geen geheimen meer voor je? Dan kun je ook met social media marketing aan de slag gaan. Zet je social media strategie in voor jouw eigen online business of help andere bedrijven bij het runnen van hun social media accounts. Met deze gratis training leer je alle ins en outs over social media marketing.

Advertising

Binnen de wereld van social media marketing speelt advertising een steeds belangrijkere rol. Weet jij de perfecte advertenties te creëren? Dan zijn veel bedrijven zeer geïnteresseerd in jouw diensten.

7. Google Ads

Heb je veel kennis van de zoekmachine Google? Dan is het ook mogelijk om aan de slag te gaan met Google Ads. Deze advertenties kun je maken voor je eigen online business, maar je kunt hier ook andere bedrijven blij mee maken. Uiteraard tegen een fijne vergoeding! Ik vind dit een interessante manier van online geld verdienen. Zo kan het geld opleveren door advertentie inkomsten.

Advertising

Adverteren via Google is een booming business. Veel bedrijven besteden hier dan ook veel geld aan uit. Desondanks behalen ze hiermee niet altijd van het gewenste rendement. Jij kunt dat rendement mogelijk wél voor hen behalen. Daar betalen ze je graag fors voor. Het levert hen immers ook alleen maar geld op.

Je kan dus online geld verdienen als je bedrijven helpt advertentie campagnes op te zetten en te onderhouden. Blijf nieuwe klanten toevoegen en zorg dat je online inkomen maandelijks stijgt.

Freelance

Wil je online geld verdienen? Dan kun je besluiten om als freelancer aan de slag te gaan voor de best betaalde opdrachten.. Als freelancer kun je via het internet jouw diensten aanbieden, waardoor je veel bedrijven/ondernemers een handje kan helpen. Om dát te kunnen doen, moet je uiteraard wel in contact komen met de juiste bedrijven en ondernemers. Maar waar vind je deze bedrijven? Gelukkig zijn er diverse online marktplaatsen waar je opdrachtgevers kunt ontmoeten. De bekendste online marktplaatsen bespreken we graag hieronder.

Fiverr

Ja, Fiverr is zonder twijfel één van de bekendste online platformen voor freelancers. Nadat je een account bij dit platform hebt aangemaakt, kun je direct je diensten aanbieden. Het leuke is dat je hierbij keuze hebt uit ontzettend veel categorieën. In principe maakt het dus niet uit welke online diensten je aanbiedt. Je kunt namelijk altijd wel geschikte opdrachten vinden via Fiverr.

Upwork

Ook het online platform Upwork kan op veel lovende woorden rekenen. Via dit platform kun je op een makkelijke en voordelige wijze in contact komen met de juiste ondernemers en bedrijven. Door goed werk te leveren kun je vervolgens online geld verdienen.

Freelance.nl

Ook in Nederland hebben we diverse online platformen waar je als freelancer gebruik van kunt maken. Freelance.nl is daar verreweg het bekendste voorbeeld van. Op dit platform zijn alleen Nederlandse bedrijven actief, dus het is minder uitgebreid dan de hierboven genoemde platformen. Als Nederlandse freelancer kun je via Freelance.nl de juiste bedrijven en ondernemers ontmoeten.

Jellow

Via het platform Jellow ben je in staat om direct in contact te komen met de juiste bedrijven en ondernemers. Duizenden bedrijven zijn dagelijks op zoek naar freelancers via het Jellow platform. Dit biedt voor jou als freelancer veel mogelijkheden.

Thuiswerken

Wil je vanuit huis werken? Ook dan heb je als freelancer voldoende mogelijkheden. Via de hierboven genoemde platforms kun je namelijk moeiteloos werk vinden dat je vanuit huis kunt doen. Werken vanuit huis zorgt er bovendien voor dat je jouw kosten laag kunt houden. Je hoeft immers geen kantoor of werkplek te huren.

VA Vitual Assistant De Beste Manieren om Online Geld te Verdienen + Gouden Tips!

VA (Virtual Assistant)

Ben je goed in het regelen van dingen, vind je het leuk om een manusje van alles te zijn en handel je alles altijd goed af? Ook dan ben je zeker interessant voor veel online bedrijven. Veel bedrijven zijn namelijk op zoek naar een Virtual Assistant en jij kan online geld verdienen. Zo heb je geen eigen producten nodig voor een online inkomen.

Geen diploma

Als je als Virtual Assistant wilt starten, heb je hier geen diploma voor nodig. Het is als VA veel belangrijker dat je veel kennis en ervaring in huis hebt. Ook is het van belang dat je direct laat blijken dat je jouw werk goed uitvoert. Veel bedrijven zijn namelijk op zoek naar betrouwbare en vakkundige virtual assistants.

Locatie onafhankelijk

Wil je aan de slag als virtual assistant? Een groot voordeel van het werken als VA is dat je niet gebonden bent aan een locatie. Ook als je op een strandbedje in Portugal zit, kun je werkzaamheden voor jouw klanten uitvoeren. Ideaal!

Virtual Assistant

Als Virtual Assistent voer je talloze werkzaamheden uit. Zo kun je bijvoorbeeld de agenda van de baas bijhouden, kun je ondersteunende werkzaamheden uitvoeren en kun je administratieve werkzaamheden uitvoeren. Juist de veelzijdigheid die komt kijken bij het werken als een VA is erg leuk.

Secretaresse

Heb je toevallig een opleiding tot secretaresse gevolgd? Ook dan kun je als VA aan de slag. Als VA ben je eigenlijk een digitale secretaresse!

Business coach

In de afgelopen jaren zijn coaches als paddenstoelen uit de grond geschoten. Zo kun je een lifestyle coach, een loopbaancoach of een businesscoach inhuren. Heb je veel ervaring met het opzetten van een eigen business? Dan kun je natuurlijk ook zelf als business coach door het leven gaan.

Business Coach De Beste Manieren om Online Geld te Verdienen + Gouden Tips!

Klantenwerving

Weet jij als geen ander hoe je klanten werft? Richt je dan als businesscoach op klantenwerving. Je kunt daarbij kiezen uit meerdere soorten vormen van klanten werven. We bespreken ze hieronder.

Instagram

Voor bedrijven is het mogelijk om klanten te werven via Instagram. Heel veel bedrijven hebben echter geen idee hoe ze dit moeten doen. Jij als businesscoach kan ze hierbij ondersteunen.

E-mailmarketing

Ook op het gebied van e-mailmarketing liggen er voor veel bedrijven mogelijkheden. Als businesscoach kun je bedrijven ook begeleiden op het gebied van e-mailmarketing.

Funnel

Als businesscoach heb je ongetwijfeld voortdurend met marketing funnels te maken. De ervaring leert dat je veel bedrijven een hoop kunt ondersteunen op het gebied van funnels. Ook op dit gebied liggen er voor jou, als businesscoach, dus meer dan voldoende mogelijkheden.

High end klanten

Heb jij in de top van het bedrijfsleven gezeten of heb jij op welke manier dan ook kennis opgedaan met het doen van zaken op hoog niveau? Dan ben je als business coach ook erg interessant voor high end klanten. Of misschien ben je wel specialist op het gebied van detoxen. Alles is mogelijk!

Startende ondernemers

Als startende ondernemer heb je mogelijk behoefte aan een businesscoach. Heb je echter veel ervaring met het starten van ondernemingen? Dan kun je jouw diensten aan startende ondernemers aanbieden als business coach.

1. Tibor

Iemand die goed weet hoe hij online geld verdienen mogelijk maakt en dit ook graag aan anderen leert is Tibor Olgers. Deze business coach heeft de laatste tijd niet stilgezeten. Hij weet namelijk precies wat zijn doelgroep nodig heeft! Zo lanceerde hij Het Antivirus (review): een cursus waarbij hij je in 8 lessen helpt om weer grip op je leven te krijgen. Maar ook zijn Project Hemera is een groot succes. Hiermee helpt hij ondernemers om op zakelijk gebied te groeien en zo een beter leven te leiden. Wie goed in zijn vel zit, straalt dat namelijk uit en zal beter in staat zijn om succesvol te zijn.  

Dan is er ook nog Operatie Bulletproof, speciaal ontwikkeld voor ondernemers die minder dan €3.000 per maand omzetten en die graag meer willen voor en met hun bedrijf. In 9 modules leer je een sterke basis te leggen voor een succesvolle business en leer je je bedrijf te onderscheiden in de concurrerende markt. Naast Operatie Bulletproof heeft Tibor Operatie Doorbraak ontwikkeld. Dit is een business retreat voor zzp’ers die 3 dagen duurt. Wat je kunt verwachten? Waardevolle tips en een enorme dosis inspiratie en motivatie om je bedrijf te laten groeien! Dankzij het team van Tibor leer je hoe je een tactische bedrijfsvoering implementeert in je bedrijf en kun je met een concreet plan aan de slag. Hierdoor gaat je bedrijf opvallen en zal het meer klanten aantrekken. Het resultaat? Je gaat groeien! Operatie Doorbraak mag wat kosten, maar die investering verdien je na afloop dubbel en dwars terug. 

Ben je op zoek naar een geschikte businesscoach? Neem dan eens een kijkje Tibor Olgers is één van de bekendste (en beste) businesscoaches van ons land. Ik heb al verschillende trainingen van hem gevolgd en kan het jou van harte aanbevelen. 

Tibor De Beste Manieren om Online Geld te Verdienen + Gouden Tips!

2. Tarinda Straver en vele anderen

Hebben we het over businesscoaches voor startende ondernemers? Dan hebben we het over Tarinda Straver. Zij heeft veel ervaring en kennis op het gebied van startende ondernemingen. Tarinda is natuurlijk niet de enige die hier kennis van heeft. Samen met haar zijn er nog duizenden andere businesscoaches die zich volledig richten op startende ondernemingen.

Online ondernemen

Elke dag verdienen online ondernemers veel geld. Online valt er namelijk veel te verdienen met ondernemen. Daarom is online ondernemen zeker een interessante manier om online geld te verdienen.

Ultimate Mastermind

Online ondernemen kan een zeer effectieve manier zijn om online geld te verdienen. Maar waar leer je dit? Om alles te leren over online ondernemen, moet je zijn bij de Ultimate Mastermind. Hier wordt je gecoacht door ondernemers die met online ondernemen een fortuin hebben verdient en nu graag anderen helpen om ook online te gaan ondernemen.

Om alles te leren over online ondernemen kan ik je de cursus “de geldmachine” aanraden. Want wie wilt nou niet een eigen geldmachine bouwen?

Lees mijn De geldmachine review en ervaring over ‘De Geldmachine’ van Ultimate Mastermind en profiteer van een tijdelijke korting.

Community bouwen

Weet jij ergens heel veel van af? Veel meer dan anderen en lijkt het je leuk om anderen daarmee te helpen? Dan is het interessant om een eigen community op te bouwen. Op deze manier kan je producten aan jouw community aanbieden en hierbij passieve inkomsten genereren.

Huddle

Met Huddle kan je je eigen ledensite, oftewel, e-learning platform creëren. Via jouw eigen e-learning platform kan je vervolgens cursussen, e-books en meer aanbieden aan jouw eigen community. Met Huddle haal je een gemakkelijke, maar effectieve manier, in huis om jouw eigen community op te bouwen. Probeer Huddle nu helemaal gratis.

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste vastgoed cursussen en beste crypto cursussen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met beleggen of beginnen met crypto.

Voor wat betreft de beste cursus beleggen heb ik onderscheid gemaakt in aandelen cursussen en daytraden cursussen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Nesami, Trading Navigator, FX minds, Happy Investors en de Beleggers Academy.

En voor de beste crypto cursussen heb ik onderscheid gemaakt in Bitcoin cursussen en NFT cursussen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Madelon Vos, Money Mastery, AllesOverCrypto, Doopiecash, Crypto Community, Crytponite Corne Marchand en De Bitcoin Consultant.

We hebben voor jou de beste crypto cursus, beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past.

Voor wat betreft geld verdienen heb ik onderscheid gemaakt in beste affiliate marketing cursus, beste YouTube cursus, beste cash cow cursus, beste blog cursus, beste e-commerce cursus en de beste dropship cursus. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Blog Secrets, Blog naar Business, Money Mastermind en Schrijven voor het Brein.

Bij Ultimate Mastermind laat René Cooiman beleggen in aandelenfondsen en vastgoed samenkomen. Volg De Geldmachine, Vastgoed in Spanje of De Ondernemersmachine om financieel onafhankelijk te worden. Super interessant om te lezen en er liggen mooie kortingen voor je klaar!

Ook ben ik in de wereld van online trainingen maken gedoken en de wereld van geld verdienen met YouTube.

Voor wat betreft cursussen over vastgoed hebben we onderscheid gemaakt in vastgoed voor de verhuur en investeren in garageboxen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze met ervaringen met Vastgoed Academy (Vrijheid Vastgoed), Vastgoed Community, Cashflowbox, IBA Vastgoed en de BNB verhuurcursus. Super interessant om te lezen en met mooie kortingen!

Persoonlijk maak ik al jaren gebruik van de ‘dollar cost averaging‘ strategie waarmee ik maandelijks automatisch investeer in crypto, ETF’s en edelmetalen. Ik koop voornamelijk goud en zilver als edelmetalen waar platina ook nog een optie kan zijn. Crypto kopen doe ik op deze beste crypto exchanges met veel plezier.

Heb je meer interesse in het handelen in aandelen dan is het Beurs Magazine interessant om te lezen. Al met al voldoende informatie om te werken aan jouw financiële gezondheid.

Meest gestelde vragen over Online geld verdienen

Ben jij nog lang niet uitgelezen over online geld verdienen? Bekijk de meest gestelde vragen over dit onderwerp hieronder en doe je voordeel met de extra kennis die je hierdoor krijgt. En daarna natuurlijk lekker aan de slag gaan met online geld verdienen. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos!

Wat is de beste manier voor online geld verdienen?

De beste manier van online geld verdienen, die willen we allemaal kennen. In principe is geld verdienen online namelijk gemakkelijker dan offline. Toch is er niet één beste manier te benoemen. Sommige manieren van online geld verdienen zijn gemakkelijk, maar brengen veel risico’s met zich mee. Daardoor zijn ze niet voor iedereen geschikt. Bovendien vindt niet iedereen elke manier leuk of interessant. Kies daarom een manier van online geld verdienen die het beste bij jou past. Dan weet je zeker dat je de beste keuze maakt.

Hoe kan ik makkelijk 50 euro per dag verdienen?

Er zijn verschillende manieren om gemakkelijk 50 euro per dag te verdienen. Zo kun je je diensten online aanbieden, spullen verkopen of spullen verhuren. Op Bol.com kun je bijvoorbeeld gelezen boeken of andere producten als tweedehands items aanbieden. Ook kun je spullen verkopen op de markt. Geld beleggen is ook een manier om snel 50 euro of meer per dag te verdienen. Toch biedt dit geen garantie op winst of succes.

Is online geld verdienen toegestaan bij de belasting?

Je mag geld bijverdienen als het aan de Belastingdienst ligt. Hoeveel dat is, kun je vinden op de website van de Belastingdienst. Houd er rekening mee dat je hierover een percentage aan belasting moet afdragen. Als je online veel geld gaat verdienen, is het gunstiger om je als zelfstandige in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dan betaal je namelijk minder belasting over je (online/extra) inkomsten.

Hoe kan ik online geld verdienen?

Online geld verdienen kan op verschillende manieren. Niet elke manier zal goed bij je passen. Daarom is het belangrijk om je te verdiepen in verschillende mogelijkheden. Vind je een online geld verdienen manier die je aanspreekt? Dan kun je daarmee aan de slag. Denk hierbij aan Coinmerce, affiliate marketing of beleggen. Het zijn allemaal online geld verdienen manieren waarmee je aan de slag kunt en waardoor je – hopelijk – snel geld verdient!

Hoe kan ik gratis geld krijgen?

De snelste manier om gratis geld te krijgen, is door je aan te melden bij Coinmerce. Je krijgt daar namelijk de eerste €10 gratis als je lid wordt. Hoe dat precies werkt en hoe je vervolgens nog meer geld gratis kunt verdienen bij dit platform, dat lees je in dit artikel. Zelf ben ik namelijk erg fan van Coinmerce en dat is niet alleen vanwege het startersvoordeel dat je hier krijgt. Ik vertel je er graag meer over! 

Conclusie beste manieren van Online geld verdienen 2024

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Geldzaken – Investeren, Cashflow en Online geld verdienen!

Laat een reactie achter