In dit artikel

De Ondernemersmachine Review (2023) + Kortingscode!

De Ondernemersmachine Review + Kortingscode!

In dit artikel

Waar zit het geluk in het leven voor jou in? Zeker als je op zoek naar een nieuwe baan bent, is dit een belangrijke vraag om te stellen. Blijkt hieruit dat je financieel onafhankelijk wilt worden? Dan is het verstandig om te ondernemen in plaats van dat je in loondienst gaat werken. Voordat je gaat ondernemen, is het mogelijk handig om De Ondernemersmachine 2.0 te volgen.

In deze De Ondernemersmachine 2.0 review bespreken wij wat voor training dit precies is. Daarbij bespreken we ook voor wie de training geschikt is, hoe de training opgebouwd is en door wie de training ontwikkeld is. Op dit moment kunnen wij je alvast één ding verklappen: De Ondernemersmachine 2.0 maakt ondernemen leuker en succesvoller.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Wat is De Ondernemersmachine 2.0 precies?

De Ondernemersmachine is een live training van het bedrijf Ultimate Mastermind. In deze training, die een dag duurt, krijg je uitleg over hoe je een winstgevend bedrijf op kunt bouwen. Je krijgt hiervoor de beschikking over een simpel stappenplan, waarmee je een passief inkomen op zou kunnen bouwen.

Normaal gesproken moet je voor je geld werken. Volgens Ultimate Mastermind is niet meer een noodzaak. Door op de juiste (slimme) manier te ondernemen, kun je van een passieve inkomstenbron vanuit je onderneming genieten. Dát betekent in principe dat je financieel onafhankelijkheid bent.

Zijn dit nou zaken die jou aanspreken? Dan raden wij je aan om deze De Ondernemersmachine review even goed door te nemen. In deze review laten wij je namelijk kennismaken met deze interessante training. We vertellen onder meer hoe de training opgebouwd is en wat je hier precies van op gaat steken.

De Ondernemersmachine Review (2023) + Kortingscode!

Wie heeft deze livetraining ontwikkeld?

Deze training is ontwikkeld door het bedrijf Ultimate Mastermind. Dit is het bedrijf van René Cooiman. Een voormalig marinier die nu een van de beste ondernemers van ons land is. Hij is niet alleen met zijn eigen bedrijf bezig, maar hij is zelf ook aan het investeren. Zo investeert hij in vastgoed en in aandelen, waarmee hij zijn eigen passieve inkomstenbron opgebouwd heeft.

Is het een goed teken dat deze training door René Cooiman ontwikkeld is? Ja, dat is het zeker. Deze ondernemer heeft duidelijke doelen voor ogen, is in volle bak aan het investeren en weet als geen ander hoe je een duurzaam bedrijf op kunt bouwen. Hij heeft immers zelf een miljoenenbusiness opgezet.

Overigens geeft René Cooiman deze training niet in zijn eentje. Hij heeft in zijn team meerdere succesvolle mentoren zitten, met wie je veelvuldig in contact gaat komen. Juist van deze succesvolle mentoren leer je veel op het gebied van ondernemen. En eventueel ook op het gebied van investeren.

Door de jaren heen is Ultimate Mastermind een geweldig bedrijf geworden. Dit is aan deze training te danken, maar ook aan De Geldmachine. In onze De Geldmachine 2.0 reviews lees je daar meer over. Ook raden wij je aan om onze Ultimate Mastermind review even door te nemen, net zoals ons blogartikel over René Cooiman.

De Ondernemersmachine Review + Kortingscode!

Wat is het doel van De Ondernemersmachine?

Een winstgevend en houdbaar bedrijf opbouwen; dat is het hoofddoel van deze training van het bedrijf Ultimate Mastermind. Wij zijn echter van mening dat je met deze training naar nog veel meer doelen toewerkt.

Zo werk je toe naar financiële onafhankelijkheid, naar een voldaan gevoel en naar meer dan voldoende inkomen. Als je eenmaal voldoende inkomen hebt, kun je door het leven gaan als een investeerder. Dit betekent dat je je niet meer werkt voor je geld, maar dat jouw geld voor jou werkt. Klinkt dat interessant? Dan is het zaak om de juiste skills te ontwikkelen, waarvoor je De Ondernemersmachine training maar al te goed kunt gebruiken.

De Ondernemersmachine Review (2023) + Kortingscode!

Voor wie is De Ondernemersmachine geschikt?

De Ondernemersmachine is volgens ons voor meerdere mensen geschikt:

  • Voor startende ondernemers. Ben je op dit moment één van de startende ondernemers in ons land? Dan wil je uiteraard grote successen met je bedrijf behalen. Om de kans hierop aanzienlijk te vergroten, biedt deze training uitkomst.
  • Voor bestaande ondernemers. Vanuit je bedrijf gezien is het belangrijk dat je als bestaande ondernemer over alle mogelijke kennis beschikt. Die kennis doe je op met deze training, ook als je al jarenlang met je eigen onderneming bezig bent. Vanuit je bedrijf gezien kan het nooit kwaad om nieuwe kennis op te doen op het gebied van ondernemen.
  • Voor mensen die (mogelijk) ondernemer willen worden. Heb je de wens of droom om op termijn te ondernemen? Voordat je gaat beginnen met ondernemen, zie je mogelijk allerlei beren op de weg. Met deze training help je deze beren van de weg af en kun je spoedig met je eigen onderneming starten.

Het doel van deze training is evident: een duurzaam bedrijf opbouwen en zoveel mogelijk geld verdienen. Om zoveel mogelijk geld te verdienen, moet je veel kennis op doen. Ook moet je je laten adviseren door experts en zou je een duidelijk plan op moeten stellen. Daar helpt deze training je allemaal perfect bij.

De Ondernemersmachine Review (2023) + Kortingscode!

Wie geeft De Ondernemersmachine training?

Wil je graag op korte of lange termijn starten met ondernemen? Laat je dan informeren en helpen door een van de specialisten. Met de hulp van specialisten is de kans op een succesvolle onderneming een stuk groter.

Als je iets op het gebied van ondernemen wilt leren, ben je bij de heer Cooiman aan het juiste adres. Hij heeft immers zelf een prachtig bedrijf op weten te bouwen. Hij is dan ook degene die deze training geeft, maar dat doet hij niet alleen; hij heeft de hulp van een succesvolle ondernemer ingeschakeld.

Zijn naam luidt Joop Opmeer en hij is een succesvol eigenaar. Hij heeft een geweldig bedrijf opgebouwd, waarmee hij in korte tijd zijn bedrijf erg groot heeft gemaakt. Wat hierbij extra opvallend is, is dat hij met een klein kapitaal moest starten. Joop Opmeer weet hierdoor als geen ander hoe je met een beperkt startkapitaal een miljoenenbedrijf op kunt zetten.

Op het gebieden van ondernemen, hebben deze twee experts veel kennis in huis. Zij voorzien je niet alleen van de gewenste kennisinput, maar ook van persoonlijke ontwikkelingen. Zij informeren je bovendien over andere belangrijke financiële zaken, zoals aandelen en vastgoed. Met aandelen en vastgoed kun je je verdiende centjes voor jou laten werken!

De Ondernemersmachine Review (2023) + Kortingscode!

Wat leer je in de Ondernemersmachine training?

Aan de hand van een simpel stappenplan leer je hoe je een winstgevend en houdbaar bedrijf op kunt bouwen. Dit krijg je aan de hand van een bewezen formule aangeleerd, waarna je direct aan je eigen onderneming kunt bouwen.

In deze training spelen meerdere zaken een belangrijke rol. Ten eerste is het volgens de experts zaak om een sterk basisfundament te bouwen. Zij geven aan dat zo’n 96% van alle ondernemers hiermee al de mist in gaat. Om jou hiervoor te behoeden, krijg je in deze training uitgelegd hoe je een sterk basisfundament kunt/moet bouwen.

Ten tweede leggen beide heren je van alles uit over de drie belangrijkste pijlers. Het gaat hierbij om de pijlers doelgroep, branding en sterke marketing. In deze training worden deze pijlers scherp gesteld, waardoor je snel met je nieuwe onderneming kan groeien.

De Ondernemersmachine Review (2023) + Kortingscode!

Tot slot stel je samen met deze heren doelen op. Deze doelen moeten meetbaar zijn, maar moeten volgens René en Joop vooral ambitieus zijn. Het is na het volgen van deze cursus zaak om hier 3 maanden met volle bak mee aan de slag te gaan. Na deze 3 maanden volgt een evaluatiemoment met de heren. Dit is voor jou het moment om mogelijk nog zaken aan je bedrijf of bedrijfsvoering aan te passen.

Wil je financieel onafhankelijk worden? Volgens Ultimate Mastermind is het dan zaak om de juiste discipline en mindset te krijgen. Volgens Ultimate Mastermind is het ook zaak om in actie te komen. Met deze training leer je in ieder geval alles wat je nodig hebt om te kunnen ondernemen. Wij kunnen het volgende stellen: De Ondernemersmachine maakt ondernemen leuker, succesvoller en nog interessanter.

De Ondernemersmachine Review (2023) + Kortingscode!

Welke bonussen krijg je bij De Ondernemersmachine?

In het leven draait uiteraard niet alles om geld. Tijdens de live dag van Ultimate Mastermind ligt de focus hier echter wel even op. Door een winstgevend bedrijf op te bouwen, kun je op termijn financieel onafhankelijk worden. Dit krijg je niet alleen met deze training inclusief het stappenplan voor elkaar, maar ook met behulp van de bonussen die bij deze training horen:

  • De Ondernemersmachine Live training. Dit is dus de training die we hierboven besproken hebben. Tijdens deze live dag kom je in contact met René en Joop en leer je alles van hen. Tijdens deze dag ontmoet je ook nog andere startende ondernemers die succesvol willen zijn.
  • De Ondernemersmachine Online training. Als je je nu voor deze training van Ultimate Mastermind aanmeldt, krijg je ook nog toegang tot een online training. Deze training bevat meer dan 70 lessen en meerdere case study’s. Met deze cursus doe je dus nóg meer kennis op. Overigens kun je deze cursus het beste zien als een aanvulling op de live cursus.
  • De Ondernemersmachine Community. Wil je echt in actie komen? Dan is het aan te raden om de cursus van Ultimate Mastermind te volgen, maar ook om je te mengen in de community. In de community tref je gelijkgestemden die dezelfde ambities als jij hebben. Het is dan ook erg interessant om via deze community met hen in contact te komen, om elkaar te helpen en om elkaar te inspireren.
  • De Ondernemersmachine Netwerk. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling heeft deze training veel te bieden. Dit komt doordat je veel kennis opdoet, maar ook doordat je toegang tot het netwerk van Ultimate Mastermind krijgt. In dit netwerk vind je allemaal vakspecialisten die je nodig hebt, bijvoorbeeld om de juiste investering te doen. Dit zijn de juiste mensen die je nodig hebt om de gewenste groei door te maken in je leven.
  • 3 maanden groepscoaching. Wil je serieus met je eigen onderneming aan de slag gaan? Dan is het belangrijk om tal van skills te ontwikkelen. De coaching die je vanuit Ultimate Mastermind hiervoor krijgt, is subliem. De coaching krijg je maar liefst 3 maanden lang. Deze coaching wordt ook nog eens gegeven door Joop Opmeer. Van deze ervaren ondernemer kun je simpelweg heel veel leren.
  • De Ondernemersmachine Terugkomdag. Na 3 maanden is er sprake van een live terugkomdag. Op deze dag bespreek je welke doelen je behaald hebt, terwijl je dit ook van andere cursisten aanhoort. Dit levert je waarschijnlijk veel nieuwe inzichten en kennis op. Tijdens deze terugkomdag staat het stappenplan van René uiteraard centraal. René bespreekt mogelijk hierbij ook nog andere zaken, zoals investeren.
  • Ultimate Mastermind Package. Om succesvol te ondernemen en te investeren, komt het Ultimate Mastermind Package goed van pas. Je vindt hierin onder meer een schrift waarin je je eigen vorderingen bij kunt houden.

Wat zijn De Ondernemersmachine ervaringen?

Toevallig weten wij dat De Geldmachine op veel lovende woorden kan rekenen. Geldt dit ook voor déze training van Ultimate Mastermind? Ja, dat is zeker het geval. Net zoals alle andere cursussen kan ook deze training op veel lovende woorden rekenen.

Veel mensen geven aan dat ze succesvol zijn gaan ondernemen dankzij deze training. Daarbij geven ze aan dat de focus niet alleen op ondernemen ligt, maar ook op andere onderwerpen. Zij zijn zich hierdoor gaan realiseren dat het in het leven om meerdere belangrijke aspecten draait, waarover je met deze training van alles leert.

Om je hier een indruk van te geven, hebben we veelzeggende beoordelingen van cursisten voor je opgezocht:

De Ondernemersmachine Review (2023) + Kortingscode!

Wat kost De Ondernemersmachine?

Wil je je voor deze training van Ultimate Mastermind aanmelden? Dan moet je hier een bedrag van €2.500 voor betalen. Je moet dit niet als een uitgave zien, maar juist als een geïnvesteerd bedrag. Door dit bedrag uit te geven, kun je immers toewerken naar vrijheid. Je kunt een vrij gevoel behalen, je kunt een prachtige business opzetten en je kunt veel geld verdienen. Daarbij zorgt René er ook voor dat hij jou op de juiste manier weet te motiveren. Dat is eigenlijk onbetaalbaar te noemen.

Wil je ook nog De Geldmachine volgen? Dan is het aan te raden om van de Combi Deal te profiteren. Voor deze Combi Deal betaal je slechts €3.500. Voor dát bedrag krijg je toegang tot beide cursussen van Ultimate Mastermind. Ook met De Geldmachine ga je super veel leren, bijvoorbeeld op het gebied van aandelenfondsen en het opbouwen van meerdere inkomstenbronnen.

Tip: maak gebruik van onze kortingscode ‘GROEI10‘. Met deze kortingscode krijg je maar liefst €250 korting op deze geweldige training.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Onze eindconclusie over De Ondernemersmachine

Onder aan de strepen zijn wij te spreken over deze training. De training wordt door ware vakspecialisten gegeven, is super leuk om te volgen en wordt met allerlei interessante bonussen geleverd.

Als je financieel onafhankelijk wilt worden, is dit dé beste training voor je. Zolang je passie hebt voor wat je doet, zorgt deze cursus ervoor dat je plan werkt. Aan de hand van een stappenplan bouw je een prachtig bedrijf op. Als dit je droom is, kun je maar één keuze maken: je zo snel mogelijk aanmelden voor deze training! Maak zeker gebruik van onze kortingscode ‘GROEI10‘, waarmee je direct €250 korting krijgt.

De Ondernemersmachine Review (2023) + Kortingscode!

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste crypto cursus, beste vastgoed cursussen en beste cursus beleggen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past.

Voor wat betreft geld verdienen heb ik onderscheid gemaakt in beste affiliate marketing cursus, beste YouTube cursus, beste cash cow cursus, beste blog cursus, beste e-commerce cursus en de beste dropship cursus. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Blog Secrets, Blog naar Business, Money Mastermind en Schrijven voor het Brein.

Bij Ultimate Mastermind laat René Cooiman beleggen in aandelenfondsen en vastgoed samenkomen. Volg De Geldmachine, Vastgoed in Spanje of De Ondernemersmachine om financieel onafhankelijk te worden. Super interessant om te lezen en er liggen mooie kortingen voor je klaar!

Ook ben ik in de wereld van online trainingen maken gedoken en de wereld van geld verdienen met YouTube.

Meest gestelde vragen over De Ondernemersmachine

Wat is De Ondernemersmachine?

De Ondernemersmachine is een training van René Cooiman en Joop Opmeer, waarin je leert om een succesvol en duurzaam bedrijf op te bouwen. Dit krijg je geleerd aan de hand van een bewezen stappenplan.

Is er een Ondernemersmachine korting of kortingscode?

Ja, zeker. Met de kortingscode ‘GROEI10‘ krijg je €250 korting op de Ondernemersmachine.

Is de Ondernemersmachine alleen een live training?

Nee, het is niet alleen een live training. Het klopt dat je live training krijgt, maar je krijgt ook allerlei bonussen aangeleverd. Tot deze bonussen behoort onder meer een online cursus die je kunt volgen, terwijl je ook toegang tot de community van Ultimate Mastermind krijgt. (1)


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI10’

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on De Ondernemersmachine Review + Kortingscode!

Laat een reactie achter