In dit artikel

OERsterk Leefstijlprogramma | Review (2021) + Korting!

OERsterk Leefstijlprogramma | Review (2023) + Korting!

In dit artikel

We willen allemaal zo gezond mogelijk leven. Echter is ‘gezond’ leven voor iedereen anders en lijkt het vandaag de dag heel erg veel van je te vragen. Het lijkt er tegenwoordig ook op of je er veel voor moet doen, én al helemaal veel voor moet laten.

De maatschappij waarin we leven en onze huidige leefomgeving helpt je niet bepaald als je stappen wilt zetten naar een gezondere leefstijl. We worden bedolven onder het reclamegeweld vanuit de levensmiddelenindustrie met soms zelfs bedrieglijk verpakte producten.

Onlangs sprak ik drs. Richard de Leth van OERsterk over het thema gezondheid en hij vertelde dat je in slechts 10 weken je leefstijl positief kan aanpassen. Je gezondheid is afhankelijk van jouw vrije wil, en van je vermogen en kennis om de juiste keuzes te maken en die door te voeren in je leven.

Drs. Richard de Leth laat je in de online training, het OERsterk Leefstijlprogramma, zien hoe in een korte tijd grote stappen kunt zetten richting een gezonder en gelukkiger leven.

Jij kunt nu óók kiezen voor een gezonder leven met het OERsterk leefstijlprogramma: Gezond, fit en slank in 10 weken!


Klik hier voor korting op het OERsterk Leefstijlprogramma

Wat is het OERsterk leefstijlprogramma: Gezond, fit en slank in 10 weken!

Het OERsterk Programma: Gezond, fit en slank in 10 weken! is een online training die je gaat helpen met bewustwording omtrent een gezonde levensstijl en jou de macht geeft om gezonde keuzes te maken. Deze online training is voor jou als je toe bent aan een ander, beter en gezonder leven… en je daar vandaag nog mee wilt beginnen!

Richard de Leth begeleidt je in 10 weken zodat jij de kennis hebt die Richard in jaren van studie en onderzoek heeft opgebouwd. Uiteraard allemaal in hapklare brokken en trainingsmodules die je gemakkelijk kunt volgen op je computer, tablet of telefoon.

Onze review over het OERsterk leefstijlprogramma van drs. Richard de Leth

Heb jij je wel eens afgevraagd hoeveel je gezondheid en je geluk jou waard is?

Elke Nederlander geeft jaarlijks via de zorgverzekering bijna €1.000 of meer uit aan gezondheid. Het grootste gedeelte van dit bedrag gaat uit naar het oplossen van gezondheidsproblemen die je onverhoopt krijgt. Heel erg noodzakelijk natuurlijk.

Wij vragen ons echter af waarom er maar zo weinig mensen preventief in hun gezondheid investeren. In de huidige wereld wordt het steeds gemakkelijker om kennis over gezondheid te vergaren die gaat voorkomen dat je jouw zorgverzekering, en in veel gevallen het eigen risico, hoeft aan te spreken.

Richard de Leth heeft met het OERsterk leefstijlprogramma een laagdrempelige online training samengesteld waarin hij kennis aanreikt maar je ook aanmoedigt en motiveert om deze kennis ook daadwerkelijk te implementeren in jouw leven. Hij heeft er jaren over gedaan om deze kennis op te boven en heeft hier tienduizenden euro’s en uren van studie in geïnvesteerd. Wij vinden het super gaaf dat Richard deze kennis op deze manier deelt.

Met het OERsterk leefstijlprogramma leer je elke week wat bij, word je elke week bewuster en elke week een stukje gezonder. Volgens de website van OERsterk kan je deze online training gewoon vanaf de bank volgen maar wij willen toch adviseren om in beweging te komen haha.

Wat je krijgt van Richard de Leth:

 • Kennis en inzichten die je de rest van je leven blijven helpen bij een gezondere leefstijl
 • Een stap voor stap methode om zonder drang of dwang te werken aan een beter, energieker leven
 • Inspiratie en motivatie om belangrijke onderdelen van je leven en gezondheid gericht aan te pakken
 • Een jaar lang toegang tot alle video’s en andere materialen: lees en kijk het terug wanneer je maar wilt
 • De gezondheidskennis van een professional… maar zonder dat je daar jaren voor hoeft te studeren of duizenden euro’s in hoeft te investeren

Wil jij net als ons:

 • Kiezen voor persoonlijk leiderschap en een gezondere leefstijl?
 • Proactief omgaan met je gezondheid, gebaseerd op kennis en feiten?
 • Geprikkeld en gestimuleerd worden om concrete stappen te maken?
 • In korte tijd lekkerder in je vel zitten en energieker zijn?
 • Productiever en meer gefocust zijn in je studie, je werk of je bedrijf?
 • Afrekenen met pijntjes, terugkerende klachten, vermoeidheid en lusteloosheid?

Dan is het OERsterk leefstijlprogramma: Gezond, fit en slank in 10 weken! echt iets voor jou.

De inhoud van het OERsterk leefstijlprogramma: Gezond, fit en slank in 10 weken!

Een gezond leven kun je leren volgens drs. Richard de Leth van OERsterk. Richard heeft het zelf geleerd door zich jarenlang te verdiepen in onderzoeken, wetenschappelijke publicaties en de laatste ontwikkelingen op (alternatief) medisch gebied.

Met het OERsterk leefstijlprogramma hoef jij niet de duizenden uren studietijd te investeren die Richard heeft besteed. Deze online training geeft jou de kennis van een professional.

Je wordt in 10 weken en 10 modules stap voor stap door Richard meegenomen langs alle belangrijke aspecten van je gezondheid. Het OERsterk leefstijlprogramma bevat meer dan 120 video’s, vragenlijsten om je leerproces te versnellen en aanvullende achtergrondinformatie.

Het OERsterk leefstijlprogramma Gezond, fit en slank in 10 weken

Module 1

Leer hoe je met leefstijl je gezondheid positief kunt beïnvloeden.

Module 2

Ontdek de kracht van natuurlijke voeding. En ontdek waarom gezonde vetten essentieel zijn.

Module 3

Krijg helder waarom je beter niet te vaak moet eten. En welke koolhydraten je sterker maken.

Module 4

Ontrafel de link tussen voeding en ontsteking.

Module 5

De darm speelt een sleutelrol in het behoud van gezondheid. Je bent niet wat je eet, maar wat je opneemt.

Module 6

De lever zorgt ook voor de aanmaak van energie. Leer hoe je je vitaliteit verhoogt.

Module 7

Stress is funest voor je gezondheid. Ontdek hoe ontspanning de sleutel is naar herstel.

Module 8

Wat je moet weten over beweging om veroudering tegen te gaan.

Module 9

Waarom de omgeving je ziek maakt. Wapen je met deze kennis om je gezondheid te behouden.

Module 10

Hoe je met kleine stappen manager van je gezondheid wordt. De noodzakelijke basis als je lijf je lief is.

Bonussen bij het OERsterk Leefstijlprogramma

BONUS 1: Toegang tot webinars waarin drs. Richard de Leth ruim 100 vragen beantwoord

Drs. Richard de Leth geeft regelmatig inspirerende webinars over een gezonde leefstijl. Tijdens deze webinars beantwoord Richard ruim 100 veelvoorkomende vragen van deelnemers.

Met deze waardevolle bonus krijg jij antwoord op praktische vragen over voeding, beweging, ontspanning en het integreren van alle adviezen in jouw leefstijl. De opnames van deze webinars bedragen ruimt 4 uur kijkplezier en kan je op je gemak terugkijken wanneer het jou uitkomt.

Bonus 2: Het e-book “OERsterk koken!” t.w.v. € 15,00

Bij deelname aan het OERsterk leefstijlprogramma: Gezond, fit en slank in 10 weken! ontvang je als extra bonus gratis het e-book OERsterk koken! t.w.v. € 15,00.

Ga OERsterk koken met de verrassende tips, gezonde ingrediënten en smaakvolle recepten van drs. Richard de Leth. Richard brengt je terug naar de basis waarin je oeroude voeding uit de natuur, precies zoals onze voorouders het aten, terugbrengt naar de keuken. Uiteraard wel op een moderne manier en volgens snelle en simpele recepten voorzien van alle voedingsinformatie.

Het boek OERsterk koken is ruim 15.000 keer verkocht en kent maar liefst 4 herdrukken.

Bonus boek OERsterk koken

Wie is drs. Richard de Leth en wat is OERsterk?

De man achter OERsterk is drs. Richard de Leth. Hij geeft er de voorkeur aan om hem gewoon Richard te noemen.

Richard studeerde geneeskunde en specialiseerde zich in de psycho-neuro-immunologie. Na het behalen van zijn geneeskunde studie hing hij echter zijn witte jas aan de wilgen. Richard wilde namelijk een stap verder gaan dan de huidige geneeskunde en zich richten op de echte oorzaak van de oorzaak.

Met zijn organisatie OERsterk helpt hij mensen met het bereiken van een gelukkige en gezonde levensstijl. Dat doet hij in zijn praktijk voor integrale geneeskunde in Heemskerk, maar ook met lezingen, zijn blog, zijn app én zijn boeken. Via zijn nieuwsbrief en social media bereikt hij meer dan 25.000 volgers en zijn website trekt maandelijks tienduizenden bezoekers.

Richard schreef drie bestsellers waarvan 100.000 exemplaren werden verkocht en werkte als expert mee aan het boek ‘Vullen of Voeden’ van Wilfred en Lili Genee. Hij verscheen in RTL Late Night bij Humberto Tan en werd geïnterviewd door Linda, De Telegraaf, J/M Ouders, Margriet en tal van andere landelijke en lokale media.

Wie is drs Richard de Leth

Aanbieding: Korting op het OERsterk leefstijlprogramma en bonussen:

Drs. Richard de Leth biedt het OERsterk leefstijlprogramma nu aan met een exclusieve korting. Via de link hieronder kan je profiteren van deze aanbiedingen en de bonussen. Goed om te weten is dat je NIET meteen aan de cursus hoeft te beginnen. Heb je niet direct tijd? Geen probleem, begin wanneer je maar wilt en volg de online training lekker in je eigen tempo.

Wil je of kun je het bedrag niet in 1 keer betalen? Dan biedt OERsterk de mogelijkheid tot gespreide betaling in 3 termijnen. Richard doet dit om deze cursus voor iedereen toegankelijk te maken.

Garantie: niet goed, geld terug binnen 14 dagen

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding, breathwork masterclass of het Antivirus van Tibor.

Richard de Leth van OERsterk heeft ook een breed scala aan waardevolle online trainingen gemaakt. Wat dacht je van Het Gezondheidsvirus, OERsterk leefstijlprogramma, Gezond in 4 weken, Vitaliteitsformule en De Diabetes Revolutie.
Er zijn nog veel meer interessante cursussen over voeding zoals de 50 dagen keto challenge, Hamster in je Brein, Fitcooking, Anti Buikvet, Veganistisch koken en 20 dagen suikervrij.

Wat minder bekende trainingen gaan over Vegan toetjes, Afvallen met Nederland en heb je wel eens van de Voetentraining gehoord?

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Eindconclusie en recensie OERsterk leefstijlprogramma: Gezond, fit en slank in 10 weken!

Wij volgen drs. Richard de Leth al enkele jaren en hebben sinds kort ook regelmatig contact met hem omtrent gezonde levensstijl. Het OERsterk leefstijlprogramma heeft ons heel veel nieuwe waardevolle en vooral praktische inzichten gegeven.

Als ik voor mezelf spreek was ik redelijk verbaasd wat ik in 10 weken met deze online training heb kunnen veranderen. Ik bouw nu door op deze kennis en voel me dagelijks enorm fit en energiek.

Door onze eigen ervaring met het OERsterk leefstijlprogramma: Gezond, fit en slank in 10 weken! is onze eindconclusie dat deze online training van Richard de Leth een echte aanrader is. Deze exclusieve aanbieding, de korting met de bonussen, maakt het in onze ogen een super waardevolle investering in een gezondere toekomst.


Klik hier voor korting op het OERsterk Leefstijlprogramma

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on OERsterk Leefstijlprogramma | Review (2023) + Korting!

Laat een reactie achter