In dit artikel

Numsy White Noise Review (2022) + Exclusieve Korting!

Numsy White Noise | Review + Exclusieve Korting!

In dit artikel

In deze review bekijken we de Numsy white noise producten want lang niet elke baby slaapt even gemakkelijk door. En die gebroken nachten kunnen jou als ouder flink opbreken. Gelukkig zijn er verschillende dingen die je kunt doen om je kleintje wel tijdig in slaap te krijgen en beter door te laten slapen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om al vroegtijdig een vast slaappatroon te ontwikkelen. White noise baby (zoals van Numsy White Noise) helpt daarbij. Op die manier kan je kindje al vanaf zijn of haar eerste dag leren om goed te slapen. De Numsy Original 2.0 is de persoonlijke voorkeur van mij en mijn vriendin.


Klik hier voor 5% korting met kortingscode: ‘persoonlijkegroei5

Numsy Original bestellen; dé persoonlijke geluidsmachine, ook voor onderweg

Met Numsy Original worden slaapproblemen van het hele gezin opgelost. Geen onrustige nachten meer voor de kleine, geen gesnurk meer van je partner en zelf kun je ook gedag zeggen tegen slapeloosheid. Dat is toch ideaal? Numsy Original maakt het waar. En dit Numsy White Noise witte ruis apparaat kan zelfs onderweg gebruikt worden. Het is een methode voor alle leeftijden. Niet alleen om beter te slapen, maar ook om meer uitgerust wakker te worden én overdag beter te focussen. De Numsy Original 2.0 is ruis rustgevend waardoor je kleintje lekker blijven dromen kan.

Numsy White Noise  Review (2022) + Exclusieve Korting!

De voordelen van Numsy Original op een rijtje:

✅ Witte ruis;

✅ 9 natuurlijke Numsy White Noise geluiden;

✅ Een draadloos design;

✅ Gemakkelijk mee te nemen voor onderweg;

✅ Met ademend licht;

✅ Een timer die 15, 30 of 60 minuten werkt;

✅ Continu afspelen van Numsy White Noise is ook mogelijk.


Klik hier en bestel de Numsy Original met 5% korting. Numsy kortingscode: ‘persoonlijkegroei5

Numsy Calm kopen; 29 natuurlijke geluiden, voor jong en oud

Slaap jij zelf redelijk goed, maar is je kindje ’s nachts vooral onrustig? Dankzij Numsy Calm is dat binnenkort verleden tijd. Geen slaaptekort of een rothumeur meer voor je kleintje of voor jezelf. En daarmee voorkom je ook dat jullie op de lange termijn gezondheidsklachten oplopen. De witte ruis machine Numsy Night Calm traint jou én je kind om weer goed te slapen. De Numsy Calm beschikt onder andere over ademend licht.

Numsy White Noise  Review (2022) + Exclusieve Korting!

De voordelen van de Numsy Calm:

✅ White noise slapen én meer;

✅ 29 natuurlijke geluiden;

✅ Baarmoedergeluid;

✅ 3.5mm AUX-poort;

✅ Een timer die 30,60 of 90 minuten werkt;

✅ Continu afspelen van Numsy White Noise is ook mogelijk, blijkt uit Numsy ervaringen;

✅ Met maar liefst 7 kleuren ademend licht, voor een extra veilig gevoel voor je kindje.

Zoals je leest heeft Numsy Nightcalm veel voordelen.


Klik hier en bestel de Numsy Calm met 5% korting. Kortingscode: ‘persoonlijkegroei5

Alles-in-één, met de draadloze Numsy Paradise

Het handige aan Numsy Paradise, is dat het een draadloze witte ruis machine is. Daardoor neem je hem overal mee naartoe en ben je niet gebonden aan een plek met stopcontact. Deze white noise machine is overigens verkrijgbaar in twee kleuren: wit en zwart.

Numsy White Noise | Review (2022) + Exclusieve Korting!

Overige voordelen Numsy Paradise:

✅ Witte ruis en meer;

✅ 30 natuurlijke Numsy White Noise geluiden;

✅ 3.5mm AUX-poort;

✅ Een timer die 1, 3 of 7 uur werkt;

✅ Continu afspelen is ook mogelijk;

✅ Touchscreen bediening.

Wist je dat Numsy Paradise ook geschikt is om mee te nemen naar je werk? Dat blijkt uit de gemiddelde Numsy review. Het gebruik van witte ruis zorgt namelijk voor meer focus. En omdat dit apparaat draadloos is én een oplaadbare batterij heeft met een duur van meer dan 10 uur, kun je hem tijdens je hele werkdag gebruiken. Elke dag opnieuw! Extra slim: sluit je koptelefoon of muziekoortjes aan op de 3.5mm AUX-poort van je Numsy witte ruis machine, zodat je er ook in de trein, in de auto of zelfs in het vliegtuig profijt van hebt!


Klik hier en bestel de Numsy Paradise met 5% korting. Kortingscode: ‘persoonlijkegroei5

Zal het jullie voortaan lukken om wel in slaap te vallen? Als je Numsy White Noise bestelt, dan in elk geval wel! De Numsy white noise ervaringen liegen er niet om. Je hoeft je met Numsy geen zorgen meer te maken over of je wel aan voldoende rust toekomt en je hoeft ook niet rusteloos naar bed te gaan, omdat je bang bent dat je niet in slaapt valt. Jij niet, je partner niet en je kindje ook niet!

Numsy korting met kortingscode

En er is meer Numsy White Noise. We mogen namelijk een exclusieve Numsy kortingscode met jou delen voor 5% korting. Met kortingscode: persoonlijkegroei5 ontvang je 5% korting op jouw favoriete Numsy White Noise Machine. Klik hier voor 5% korting op Numsy White Noise met kortingscode: ‘persoonlijkegroei5

Bij het afrekenen heb je de mogelijk om de kortingscode in te voeren voor jouw exclusieve Numsy korting.

Numsy korting met kortingscode persoonlijkegroei5

Super snelle levering én slaapgarantie

Nu je weet hoeveel voordelen deze white noise machines opleveren, wil je vast meteen bestellen. Doe je dat vóór 22:00 uur vandaag, dan heb jij je Numsy slaaptrainer, wake up light of Numsy oordoppen morgen al in huis! Je bent dus nog maar één nachtje verwijderd van een heerlijke nachtrust. Dit geldt overigens zowel voor Nederland als België, waar de Numsy White Noise producten met alle liefde (en snelheid) thuisbezorgd worden.

Ben je toch niet tevreden met je aankoop, dan kun je binnen 30 dagen retourneren. Zo heb je in elk geval voldoende tijd om te testen. Hiermee biedt Numsy tevens slaapgarantie op haar producten. Heb je extra informatie nodig over Numsy White Noise, download dan het gratis e-book. Slaap lekker met Numsy White Noise!


Klik hier voor 5% korting met kortingscode: ‘persoonlijkegroei5

Over de Droomshop van Numsy

Sommige ouders hebben letterlijk alles al geprobeerd en krijgen het toch niet voor elkaar om hun kindje op tijd te laten slapen en/of door te laten slapen. Gelukkig is daar Numsy White Noise; de expert in white noise. Dankzij de producten van Numsy, zoals de Numsy slaaptrainer, krijgt niet alleen jouw kindje meer rust, maar jij zelf ook! De missie van dit merk is om zoveel mogelijk mensen, jong én oud, te helpen om een positieve relatie met diepe slaap te krijgen. Iedereen kan zelfstandig leren slapen, zelfs de allerjongsten.

Slaap is nu eenmaal heel belangrijk voor iedereen, dus wanneer het jou of je baby niet lukt om van slaap te genieten, kan dat heel vervelend zijn. Je nachtrust zou je – zoals het woord al aangeeft – rust moeten brengen en het zou daarom niet als stressfactor ervaren moeten worden. Gelukkig kun je je lichaam aanleren om weer beter te slapen. Numsy White Noise biedt daarvoor white noise apparaten die speels, duurzaam en interactief zijn. Op die manier hoef je geen medicatie in te nemen, maar kun je op een natuurlijke manier je rust (her)vinden.

’s Nachts kun je snel wakker worden, vooral wanneer je niet diep slaapt. Wist je overigens dat je hersenen sowieso heel actief zijn in de nacht? ’s Nachts zijn je oren zelfs alerter dan overdag. Je denkt misschien dat je helemaal tot rust komt en nergens actief aan denkt, wanneer je slaapt. Maar in werkelijkheid vangen je hersenen heel veel signalen op via je oren. Signalen die allemaal verwerkt moeten worden. Daardoor kun je van zachte prikkels al wakker worden. Stel je nu eens voor dat je die lichte prikkels kunt filteren, zodat je er doorheen slaapt. Dat zou toch eens mooi zijn. Numsy White Noise heeft ontdekt hoe dat mogelijk is en zorgt daardoor met haar witte ruis machine voor een heerlijke nachtrust voor iedereen!

Numsy White Noise | Review (2022) + Exclusieve Korting!

Geen medicatie, maar puur natuur

Witte ruis is heel effectief en heeft een positief effect, zowel op de korte als de lange termijn. Door geluiden te maskeren en alleen een continu ruisgeluid te laten horen, kunnen je hersenen beter ontspannen. En daardoor zal je beter slapen. Het is daardoor veel gezonder dan slaapmedicatie en het gebruik van andere, onnatuurlijke producten. En dat is ook de reden dat white noise al sinds de jaren ‘60 gebruikt wordt voor het verbeteren van de nachtrust. De wetenschap staat overigens volledig achter Numsy White Noise. Juist omdat het zo’n natuurlijke oplossing is.

Numsy White Noise | Review (2022) + Exclusieve Korting!

Hoe werkt een white noise apparaat?

Wanneer je een white noise apparaat of white noise knuffel aanschaft voor je baby, bevordert het de nachtrust als volgt. Dankzij het blokkeren van prikkels en externe geluiden en het continu afgeven van een ruisgeluid, kunnen de hersenen kalmeren en worden deze gedurende de nachtrust niet getriggerd. Het resultaat is een ononderbroken, goede nachtrust. En hier genieten niet alleen new borns van, maar ook oudere kinderen en zelfs volwassenen.

De apparaten van Numsy White Noise bevatten niet alleen geluiden van witte ruis baby, maar ook andere vormen van ruis én natuurlijke geluiden. Het white noise geluid van een white noise apparaat baby kan middels een timer worden aangezet. Op die manier slaap je gemakkelijk door, zonder dat het geluid onderbroken wordt. Dankzij de ingebouwde non-looping geluiden in witte ruis apparaten zullen je hersenen nooit wennen aan één soort geluid. Anders bestaat het risico dat je na een bepaalde periode alsnog uit je slaap ontwaakt wanneer er een nieuw, extern geluid voorbijkomt.

Je lichaam heeft nu eenmaal rust nodig en dat krijgt het alleen wanneer je goed en voldoende slaapt. Daarom is het van belang dat stress vanwege slaapgebrek verleden tijd is en dat je hulp accepteert. Dankzij Numsy slaaptrainer zal je je niet alleen ’s nachts kalmer voelen, maar ga je ook overdag beter presteren. En je zal je dagen een stuk positiever doorkomen!

Numsy is het beste witte ruis apparaat voor baby’s

Slaap is een van de belangrijkste bouwstenen voor je kindje om goed en gezond te groeien. Niet alleen het lichaam, maar ook de hersenen hebben hier baat bij. Breng je kindje daarom in een fijne omgeving tot rust en laat hem of haar rustig wegdommelen. Je kindje zal zonder moeite doorslapen, want de witte ruis koppelt de verschillende slaapfasen aan elkaar. Daardoor zal je kindje langer slapen. Uit onderzoek is gebleken dat 97% van de ouders al binnen de eerste week positieve resultaten opmerkt!

Dankzij het handige stappenplan van Numsy White Noise kun je je witte ruis machine zelfs gebruiken als slaaptrainer. Bouw het witte ruis geluid langzaam op en af, om zowel jezelf als je kindje ’s nachts een veilig gevoel te geven. In de Droomshop van Numsy vind je gegarandeerd de witte ruis machine die bij jou past, zoals een witte ruis machine baby. En er is meer! Wat dacht je bijvoorbeeld van Numsy oordoppen of een zachte white noise baby knuffel? En na een heerlijke nachtrust wakker worden met het Numsy Wake Up Light maakt elke ochtend een mini-feestje.

Numsy White Noise | Review (2022) + Exclusieve Korting!

Wil je meer tips? Lees de slaapgids!

Numsy heeft samen met haar slaapspecialisten onderzoek gedaan en alle kennis gebundeld in de Numsy White Noise Slaapgids Voorbeeldroutines. Deze slaapgids is geschikt voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Het leert je onder andere wat voor ouder je bent, wat wakkertijden en slaapsignalen zijn en hoe je moet inbakeren. En wat dacht je van tips over veilig slapen en doorslapen? Dat is toch wat je wilt! De Slaapgids Voorbeeldroutines 0-4 jaar scoor je tijdelijk met extra korting! In plaats van €19,95 betaal je slechts €9,95. Profiteer dus snel van deze Numsy White Noise actiekorting van €10 en laat je kindje heerlijk slapen.

Numsy White Noise | Review (2022) + Exclusieve Korting!

Numsy ervaringen

Vele Numsy White Noise klanten gingen je voor. Zo zegt Kim (29): “Wat een uitgebreide slaapgids! Voor alle fases is er een schema. Ondanks dat mijn dochtertje 9 maanden is, heb ik er heel veel uit kunnen halen. Had ik het maar eerder geweten!” En Lonneke (28) zegt dat zij naast de Numsy slaaptrainer ook direct de slaapgids had gekocht. “Eigenlijk gekocht voor de routines, maar de uitleg over inbakeren en veilig slapen was ook zeer interessant! Grappig om ook stil te staan bij wat voor type ouder je nou eigenlijk bent. Leuk Numsy!”

Numsy White Noise | Review (2022) + Exclusieve Korting!

The Sleep Dojo: een warm bad voor ouders

Numsy heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan over alles wat te maken heeft met de perfecte nachtrust voor jouw kindje. Daarbij is niet alleen veel informatie verworven, maar er zijn ook samenwerkingen geweest met professionals op het gebied van slaap en een goede nachtrust. In The Sleep Dojo komt al die kennis en informatie samen. En het mooiste: jij kunt deelnemen aan dit platform!

Numsy White Noise | Review (2022) + Exclusieve Korting!

Elke maand biedt The Sleep Dojo: 

✅ Live trainingen over de meest voorkomende slaapproblemen bij baby’s en kinderen, waarna je aan de slag kunt met praktische tips en tools;

✅ Dojo Expert Q&A’s, zodat je alle brandende vragen kunt stellen waar jij als ouder mee te maken krijgt. Deze Q&A sessies vinden niet één, maar zelfs twee keer per maand plaats;

✅ Dojo Gast Expert sessies: webinars waarbij specialisten hun kennis delen over een specifiek onderwerp;

✅ Maandelijkse casestudies waarbij een onderwerp of probleem uit de praktijk besproken wordt en waarvoor handige oplossingen gedeeld worden;

✅ Groepschallenges om samen de uitdaging aan te gaan en leuke prijzen te winnen;

✅ Exclusieve ledenkortingen op producten van Numsy en haar partners.

Numsy White Noise | Review (2022) + Exclusieve Korting!

Meer Slaap tips voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid?  Focus je dan naast slaaptips voor een goede nachtrust ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Wilt u meer weten over slaap. Wat is diepe slaap en rem slaap? Is er een kans op vet verbranden tijdens je slaap, wat is de oorzaak van een nachtmerrie? Waarom droom je eigenlijk? Bent u specifiek opzoek naar tips tegen snurken? Waarom slaapwandel je? En kun je een droge mond hebben tijden het slapen? En ja zelfs schrijven we over niet slapen door XTC. Is het zo dat je niet kan slapen door honger?

Zeker als u problemen heeft bij het slapen kan ik me voorstellen dat u meer wil weten over de oorzaken. Een chronisch slaaptekort kan ontstaan door bijvoorbeeld slaapapneu, maar ook als je angst hebt voor niet kunnen slapen, niet kan slapen naast iemand, te vroeg wakker worden of zelfs als je baby niet in eigen bed wil slapen. Het presteren na een slechte nacht kan dan minder goed worden, zelfs overdag in slaap vallen is een veelvoorkomende optie of veel gapen. En nee, snoozen werkt niet om je meer uitgerust te voelen.

Een boek over slaap of chronische slaaploosheid door William van der Klaauw kan helpen om meer inzichten te krijgen in de slaapfases en slaapcyclus en wat je kunt doen bij slecht slapen.

Ervaar je hoofdpijn na het slapen, overweeg dan een ergonomisch kussen voor goede slaaphouding. Voor slapen in het vliegtuig is het ook aan te raden om een kussen voor nekklachten mee te nemen en schrik je vaak wakker denk dan aan een orthopedisch kussen.

Wat wordt aangeraden, slapen zonder kleding, wel of niet eten voor het slapen, een medisch kussen en is het handig om met lenzen in te slapen?

Als je perfect wil slapen in 7 stappen, denk dat aan of het te warm is in bed, gebruik je een natuurlijk slaapmiddel, daglichtlamp en gebruik je white noise met slaap app? Voor de Numsy white noise review lees hier verder. Gebruik je de beste slaap app om met muziek in slaap te vallen? En heb je nagedacht wat de kleur in je slaapkamer voor invloed kan hebben op de nachtrust?

Andere opties zijn bijvoorbeeld slaaptabletten als melatonine. Belangrijk is wel om alert te zijn op de melatonine dosering. Alle slaapmiddelen beogen een ander doel dus denk goed na voordat u een goede nachtrust supplement of slaap supplement gaat gebruiken zoals Consiouz.

The Sleep Dojo ervaringen

Mariska vertelt over The Sleep Dojo: “Laatst de Q&A bijgewoond en ik was meteen verkocht! Super goede uitleg, alleen maar lof voor Numsy. Meteen aan al mijn mama vriendinnen verteld!”

Ook Jasmijn is enthousiast en noemt de community van onvoorstelbare waarde. ”Via de slaap challenge ben ik bij de Numsy community uitgekomen. Wat een leuke omgeving! Fijn dat je ook geen afleiding van andere groepen krijgt zoals bij FB!”

Word nu lid van The Sleep Dojo en ontvang je eerste maand lidmaatschap gratis. Daar bovenop krijg je bovendien 5% life time korting! The Sleep Dojo is de droom van elke slechte slaper. Dankzij zoveel korting wordt die droom nu werkelijkheid!

Is er een Numsy korting?

Yes, met kortingscode ‘persoonlijkegroei5‘ krijg je 5% extra korting op jouw Numsy aankoop.

Wat is The Sleep Dojo?

Kortgezegd is het dé plek waar slaap, kennis en vriendschap samen komen. Omring je met gelijkgestemden en professionals en leer met elkaar én van elkaar. Op dit online platform is alle informatie omtrent slaap overzichtelijk gemaakt. Daardoor hoef je niet meer eindeloos te zoeken op het internet om antwoorden op jouw dringende vragen te krijgen. Bovendien mag je je persoonlijke verhaal hier delen met andere leden in een vertrouwde omgeving. Dat lucht niet alleen op, maar schept ook een band! The Sleep Dojo is hiermee het ideale warme bad voor ouders.

Voor wie is The Sleep Dojo bedoeld?

Voor wie is het bedoeld? Voor wie niet, kun je beter vragen. Iedere klant van Numsy zal profijt hebben bij een lidmaatschap van The Sleep Dojo. Het is dé oplossing voor iedereen die een betere nachtrust en gemoedstoestand wenst. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de mensen om zich heen. Witte ruis baby slapen is heel effectief. In combinatie met een lidmaatschap van The Sleep Dojo slaapt het hele gezin voortaan als een roos.

Wat kun je verwachten van The Sleep Dojo?

Heb je geen zin om allerlei boeken te lezen, cursussen te volgen of andere intensieve activiteiten te ondernemen om de slaapproblemen van jou en je kindje op te lossen? Dat begrijpt Numsy heel goed. In plaats van op eigen kracht aan de slag te gaan, kun je lid worden van The Sleep Dojo. Hier word je elke maand live op de hoogte gebracht, geïnformeerd én geïnspireerd over het laatste nieuws en de beste slaap tips. Het enige wat jij moet doen is zorgen dat je erbij bent.

Wat is white noise of witte ruis?

Wat is witte ruis precies? Wanneer een kindje in de baarmoeder zit, hoort hij of zij een continu, suizend geluid. Dat werkt heel kalmerend en ontstaat door het bloed dat door de baarmoeder stroomt. Voor veel kinderen is een constante ruis, zoals je hoort bij stofzuigen of föhnen, ook zo’n geluid met een soortgelijk effect. En daardoor kan dit hen helpen om in slaap te vallen. Die constante ruis, oftewel white noise / witte ruis genoemd, kan daarom prima ingezet worden als slaapmethode. Dankzij Numsy slaaptrainer worden alle andere geluiden die je oren binnenkomen geblokkeerd. (1)

Werkt white noise?

Op de vraag op white noise echt werkt of white noise effectief is kan ik heel duidelijk zijn. Natuurlijke geluiden en ook andere rustgevende geluiden waardoor omgevingsgeluiden moeilijker binnendringen zorgen voor een betere nachtrust. Een rustgevende ruis inclusief white noise zoals de Numsy Original 2.0 zorgt ervoor dat je kindje enkel positieve geluiden opnemen zal. White noise apparaten zijn wetenschappelijk bewezen effectief. Lees ook onze blog over natuurlijke slaapmiddelen.


Klik hier voor 5% korting met kortingscode: ‘persoonlijkegroei5

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Numsy White Noise | Review + Exclusieve Korting!

Laat een reactie achter