In dit artikel

Het NLP College | Review (2021) + Gratis 5 Audio Lessen en NLP Tools!

Het NLP College | Review (2023) + Gratis NLP-Video en Tips!

In dit artikel

De afgelopen jaren is er een methode die erg populair is geworden onder mensen die zichzelf willen ontwikkelen. Ik heb het hier over Neuro Linguïstisch Programmeren oftewel NLP.(1) Dit is een methode waarmee je inzage krijgt in wat de drijfveren zijn van je handelen. Zo leer je waarom je bepaalde dingen doet en waarom je bepaald (onbewust) gedrag vertoont.

Wanneer je meer inzicht krijgt op je gedrag, is het mogelijk om je gedrag aan te sturen en bepaalde patronen te doorbreken. Veel mensen claimen dat je op die manier succesvoller en gelukkiger wordt. Wil je meer te weten komen over NLP? Eerder schreef ik het artikel ‘Wat is NLP?’. In dit artikel ontdek je wat NLP precies is.

In deze NLP College review laat ik je kennismaken met het NLP College. Je leert wat het NLP College precies is, wat de voordelen ervan zijn en wat ik van het NLP College vindt.


Klik hier voor de gratis NLP video!

Gelukkiger leven met het NLP College

Streef je naar meer geluk en succes in het leven? Ga dan aan de slag met het NLP College! Door kritisch naar je eigen gedrag te kijken, krijg je meer inzicht in je gedrag. Zo leer je niet alleen welk gedrag je vertoont, maar ook waarom je bepaalde dingen doet.

Dankzij de NLP online training leer je ook hoe je jouw gedrag kunt beïnvloeden. Dit betekent dat je met de NLP online cursus snel van een gelukkiger en succesvoller leven kunt genieten.

In Nederland zijn meerdere partijen actief in de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin is vooral het NLP College erg populair geworden. Deze organisatie heeft veel kennis in huis en biedt interessante online producten aan die allemaal dezelfde focus hebben: jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij graag aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je zeker niet de enige! Zelf had ik ook de wens om gelukkiger te worden en mezelf te verbeteren. Daarom besloot ik om met de diensten van het NLP College aan de slag te gaan. In deze NLP College review vertel ik je graag meer over de diensten en ontdek je wat mijn persoonlijke ervaringen zijn. Het NLP collega komt ook goed naar voren in ons onderzoek naar de beste training voor persoonlijke ontwikkeling.

Het NLP College | Review (2022) + Gratis NLP-Video en Tips!

NLP Audiopakket

Het NLP Audiopakket is een audiopakket met daarin diverse audiobestanden. Dankzij deze audiobestanden kun je op een leuke en interessante manier aan de slag met het aanpassen van je gedrag. Met deze audiobestanden leer je meer over de bekende, maar ook de minder bekende NLP-technieken.

Het NLP College | Review (2022) + Gratis NLP-Video en Tips!

Persoonlijk ben ik behoorlijk te spreken over het NLP Audiopakket van het NLP College. Met dit pakket ontvang je maar liefst 42 uur aan audiomateriaal, waarmee je veel kennis opdoet over de theorie rondom Neuro Linguïstisch Programmeren. Vervolgens kun je hier op een efficiënte manier mee aan de slag gaan.


Klik hier voor het NLP Audiopakket

NLP Doe-Boek

Het hierboven genoemde NLP Audiopakket richt zich voornamelijk op het theoretische gedeelte. Wil je de verschillende NLP technieken graag in praktijk brengen? Dan is het NLP Praktijk Doe-Boek interessant voor jou!

Het NLP College | Review (2022) + Gratis NLP-Video en Tips!

Het is in principe een NLP werkboek van NLP academie online. In dit boek vind je allerlei weekmissies terug. Met deze weekmissies kun je snel succesvoller en gelukkiger leven. Dit betreft overigens een e-book, waardoor je het boek digitaal leest. Daarbij bepaal je zelf in welk tempo je dit boek leest en wanneer je met de NLP technieken aan de slag gaat.

Zelf vind ik het NLP Doe-Boek geweldig. Met dit NLP Doe-Boek ben je namelijk in staat om de theorie in praktijk te brengen. Het is leuk om veel theoretische kennis te hebben, maar om echte stappen te maken, dien je deze kennis natuurlijk toe te passen in de praktijk. Hoe je dat precies doet, leer je in het NLP Praktijk Doe-Boek.


Klik hier voor het NLP Praktijk Doe-Boek

Online NLP Training

Je weet nu dat je in het NLP College het NLP Audiopakket en het NLP Doe-Boek terugvindt. Blijft het hierbij? Nee, zeker niet. Het NLP College biedt namelijk ook een volledige NLP online opleiding aan. Dankzij deze online opleiding kun je nóg meer kennis opdoen. Maak kennis met de Online NLP practitioner training. Een NLP pdf is verleden tijd. Alle handige informatie over technieken, oefeningen en interventies vind je gewoon op het nlp college.nl. Dat is nog veel beter dan een nlp pdf gratis!

Het NLP College | Review (2022) + Gratis NLP-Video en Tips!

Het betreft een Nederlandstalige cursus. Binnen deze cursus worden er diverse NLP technieken behandeld. Daarbij krijg je toegang tot diverse handige scripts, audiobestanden, modellen en video’s.

Zelf vind ik de Online NLP Training erg interessant. De training is leuk, leerzaam, van hoog niveau én uitgebreid. Wat wil je nog meer? Als je besluit om de training te volgen, dien je er wel rekening mee te houden dat je er een groot deel van je tijd in zult moeten investeren. In totaal duurt de training maar liefst 14 weken.

NLP Tools

Ook krijg je bij het NLP College gratis toegang tot meerdere NLP tools. Zo leer je NLP online gratis en snel! Hierbij kun je denken aan wekelijkse handige tips en kennismaken met bijvoorbeeld hypnose. Op die manier kun je met de NLP online practitioner aan de slag gaan en kun je de NLP oefeningen online uitvoeren.


Klik hier voor de gratis NLP video en tools!

Wie heeft het NLP College opgezet?

Het mag duidelijk zijn: het NLP College heeft veel te bieden. Het is dan ook niet voor niets dat deze instantie uitgegroeid is tot een gerenommeerde partij in de wereld van NLP. Maar wie is nou het gezicht achter het NLP College?

Die vraag heb ik mezelf ook gesteld. Gelukkig hoefde ik niet lang te zoeken om daar antwoord op te krijgen. Op de website van het NLP College zag ik namelijk al snel de naam Rubin Alaie naar voren komen. Hij is het brein achter het NLP College. Op de website van het NLP vind je meerdere foto’s van Rubin en vertelt hij meer over zichzelf. Zo leer je wat zijn drijfveren zijn in het leven en wat hij graag wil bereiken.

Dankzij zijn uitgebreide introductie weet je direct meer over het gezicht achter het NLP College en voelde ik me direct thuis op de website. NLP trainer Rubin komt over als een betrouwbaar en open persoon. Hij is vakkundig, ervaren en is zeer gemotiveerd om anderen te helpen.

Het NLP College | Review (2022) + Gratis NLP-Video en Tips!

Mijn persoonlijke ervaringen met het NLP College

In de afgelopen periode heb ik met veel plezier gebruikgemaakt van het NLP College. Om je een beter beeld te geven van wat je van het NLP College kunt verwachten, heb ik alle onderdelen uitgebreid geprobeerd. Hierdoor kan ik nu met zekerheid zeggen dat ik zeer tevreden ben over de diensten en producten van het NLP College. Hieronder vind je een overzicht van mijn bevindingen:

✅️ Het NLP College is ontzettend uitgebreid. Wanneer je lid wordt van het NLP College, weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen. Alles is interessant! Je hebt keuze uit diverse diensten en producten, waarbij alle producten ook nog eens perfect op elkaar aansluiten. Dankzij NLP dergelijke zaken heb ik weer nieuwe stappen kunnen zetten in mijn persoonlijke groei.

✅️ Het NLP College is een koploper in de wereld van NLP. In de wereld van NLP is het NLP College in de laatste jaren uitgegroeid tot een autoriteit. Zo weet je zeker dat je bij het NLP College aan het juiste adres bent wanneer je meer te weten wil komen over NLP. De beste NLP technieken en NLP methodiek wordt ingezet en met psychologische uitgangspunten ondersteunt.

✅️ De NLP Community is zeer actief. Na je aanmelding bij het NLP College heb je ook de mogelijkheid om lid te worden van de NLP Community. Deze community zit vol met mensen die hetzelfde doel hebben als jij. Ook biedt de community de mogelijkheid om inspiratie op te doen, in contact te komen met interessante mensen, je netwerk uit te breiden en vragen te stellen. Persoonlijke ontwikkeling gaat naar het volgende level met doelgericht samenwerken als je graag dingen wilt veranderen.

✅️ Ik heb er persoonlijk veel aan gehad. Voor het grootste gedeelte van mijn leven stond ik niet stil bij mijn eigen gedrag en patronen. Hierdoor had ik niet door dat ik op sommige momenten mezelf aan het saboteren was. Met dank aan het NLP College heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen gedrag. Met name het NLP Doe-Boek hielp mij hierbij. Daardoor leef ik op dit moment een stuk gelukkiger! Als jij zaken wilt veranderen kies dan voor een kwalitatief e-book en het grote NLP Audiopakket want zo heb je alle mogelijke hulpmiddelen en het doe boek.

Word direct lid van het NLP College

Spreekt mijn review over het NLP College jou aan? Wil je ook graag aan de slag gaan met de producten en diensten van het NLP College? Surf dan snel naar de website van het NLP College. Via de website kun je je namelijk aanmelden voor één of meerdere producten, zoals het NLP practitioner opleiding online Wanneer je dat doet, krijg je ook direct een duidelijk overzicht te zien van de bijbehorende kosten. Daarbij is het goed om te weten dat je kunt profiteren van diverse kortingen. Dat maakt het aanmelden voor het NLP College alleen maar interessanter!


Klik hier voor de gratis NLP video!

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Persoonlijk ben ik heel erg van leren op mijn eigen tempo. Een online leeromgeving zoals 365 Academy, Brein TV, Unbreakable Academy, MindsetFlix, Mindvalley en Gaia sluiten hier perfect op aan. Als je meer de hoek van NLP op wilt gaan kijk dan eens bij de beste NLP opleidingen en zie wat NLP College voor jou kan betekenen.

Je kan ook leren loslaten met Jan Bommerez of kiezen voor Hypnose Instituut Nederland (HIN). HIN scoorde erg goed in ons overzicht over beste hypnose opleiding.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Andere opties om je te laten inspireren is een abonnement op het Manifestatie Magazine, een cursus minimalisme, cursus geluk of blader door het Mentali interactief werkboek. En wil je echt next level gaan bezoek dan seminars zoals Maximum Potential, Buitengewoon Leiderschap of join de communties van Levensbazen of Motivated Minds.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over het NLP College

Heb je nog vragen over het NLP college? Hieronder staan de meest gestelde vragen over dit instituut op een rij. Zo ontdek je onder andere hoe de ervaringen van anderen met het NLP college zijn!

Wat is NLP college?

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Bij het NLP College kun je online trainingen in NLP volgen, om op die manier je eigen gedrag te veranderen. Zo ga je positiever in het leven staan en kun je meer genieten. Daardoor word je een gelukkiger persoon! Het NLP College is heel populair, omdat het verschillende diensten aanbiedt op het gebied van NLP. Deze zijn allemaal gericht op persoonlijke ontwikkeling, zodat jij jezelf kunt verbeteren als persoon.

Hoe zijn de NLP college ervaringen gemiddeld?

De NLP college ervaringen zijn veelal positief. Mensen schrijven in hun NLP review vooral hoeveel baat zij hebben bij de trainingen van dit college. Over het algemeen worden mensen er positiever door, gaan zij meer genieten en worden zij daardoor gelukkiger. Door aan je persoonlijke ontwikkeling te werken met het NLP college kun je je leven echt positief verbeteren. De ervaringen liegen er niet om: de trainingen van het NLP college zijn effectief en populair!

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Het NLP College | Review (2023) + Gratis NLP-Video en Tips!

Laat een reactie achter