In dit artikel

Het NLP College Review + Gratis NLP-Video en Tips!

Het NLP College Review (2023) | + Gratis NLP-Video en Tips!

In dit artikel

Neuro Linguïstisch Programmeren oftewel NLP is een methode waarmee je inzage krijgt in wat de drijfveren zijn van je handelen. Zo leer je waarom je bepaalde dingen doet en waarom je bepaald (onbewust) gedrag vertoont. Wanneer je meer inzicht krijgt op je gedrag, is het mogelijk om je gedrag te veranderen en bepaalde patronen te doorbreken, met als resultaat meer geluk en succes. In deze NLP College review laat ik je kennismaken met het geroemde NLP College. Lees je mee?

Kort samengevat:

Het NLP College is wat mij betreft de beste (online) plek om meer te leren over neuro linguïstisch programmeren en het effectief beïnvloeden van je gedrag.
✅ Er is een groot aanbod om jezelf te ontwikkelen middels de NLP methode, of je nu een coach bent of niet;
✅ Alle NLP opleidingen zijn heel duidelijk en concreet ingericht, helemaal op basis van de NLP methodiek;
❌ Omdat er zoveel aanbod is, vind je het wellicht lastig om een keuze te maken.

Herken jij jezelf hierin?

✅ Ben jij een coach en wil je leuker leren communiceren, coachen en beïnvloeden?

✅ Of wil je gewoon graag met je eigen persoonlijke groei aan de slag?

✅ Heb je behoefte aan meer diepgang in dagelijkse gesprekken?

✅ En zou je willen ontwikkelen op je eigen tempo, op een manier die goed voelt voor jou?

✅ Wil je de volgende stap zetten in het kunnen doorbreken van (eigen) patronen?

✅ Streef je ernaar je coaching cliënten optimaal te helpen via de beste methodiek?

✅ En lijkt het je interessant om gewoon meer over NLP te leren?

Dan vertel ik je heel graag over het NLP College. Dit is een online platform waar NLP tools beschikbaar worden gesteld aan coaches, therapeuten, maar ook aan individuen.

Voor iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei (van zichzelf of cliënten) en die graag meer diepgang wil creëren om problemen bij de oorzaak aan te pakken en op te lossen!


Bekijk meer productinformatie

Wat is Neuro Linguïstisch Programmeren?

Eerst leg ik graag uit wat NLP precies is. Je zou immers geen NLP opleiding gaan volgen als je niet begrijpt wat je aan deze methodiek hebt. NLP is een verzameling methodieken en technieken die je helpen om op een leukere manier met anderen te communiceren, om hen beter te coachen en te beïnvloeden én op een leukere manier te motiveren.

Dit is handig voor elke trainer, coach of therapeut, maar ook voor iedereen die in zijn of haar eigen persoonlijke groei wil investeren. En hoe mooi zou de wereld worden als iedereen in het onderwijs ook kennis zou maken met NLP, om die technieken direct te leren aan alle scholieren? Daar heb je de rest van je leven iets aan!

Het NLP College Review + Gratis NLP-Video en Tips!

Over het NLP College

Streef je naar meer geluk en succes in het leven? En wil je je graag verdiepen in de wereld van NLP? Ga dan aan de slag met het NLP College. Door kritisch naar jezelf te kijken, krijg je meer inzicht in je gedrag. Zo leer je niet alleen welk gedrag je vertoont, maar ook waarom je bepaalde dingen doet. Dankzij de NLP online training leer je bijvoorbeeld hoe je jouw gedrag (of dat van een ander) kunt beïnvloeden. Dit betekent dat je met de NLP online cursus snel van een gelukkiger en succesvoller leven kunt genieten.

In Nederland zijn meerdere partijen actief in de wereld van Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin is vooral het NLP College erg populair geworden. Deze organisatie heeft veel kennis in huis en biedt interessante online producten aan die allemaal dezelfde focus hebben: jouw persoonlijke ontwikkeling.

Het NLP College Review + Gratis NLP-Video en Tips!

Wil jij graag aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling? Dan ben je zeker niet de enige! Zelf had ik ook de wens om gelukkiger te worden en mezelf te verbeteren. Daarom besloot ik om met de diensten van het NLP College aan de slag te gaan. In deze NLP College review vertel ik je er graag meer over en ontdek je wat mijn persoonlijke ervaringen zijn. Het NLP college komt ook goed naar voren in ons onderzoek naar de beste training voor persoonlijke ontwikkeling. Anyway, hier volgt het aanbod!


Bekijk meer productinformatie

NLP Doe-Cursus

De NLP Doe-Cursus is een videotraining om alle NLP technieken toe te passen in je leven, zodat je relaties geweldig worden. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Ontdek dan de kracht van effectief communiceren, jezelf beter kunnen verwoorden en daardoor betere relaties krijgen met de mensen om je heen. Het werkt namelijk echt, kan ik je vertellen!

Naast de videotraining krijg je verschillende bonussen én toegang tot de NLP community. Je kunt het 30 dagen uitproberen; niet goed = geld terug. Ik heb deze cursus gevolgd en het is geen moment in mij opgekomen om van die garantie gebruik te maken. Direct nadat ik aan de slag ging met deze opleiding was ik enthousiast en wilde ik meer weten.

Het NLP College Review + Gratis NLP-Video en Tips!

NLP Audiopakket

Het NLP Audiopakket is een audiopakket met daarin diverse audiobestanden. Dankzij deze audiobestanden kun je op een leuke en interessante manier aan de slag met het aanpassen van je gedrag. Hierdoor leer je meer over de bekende, maar ook de minder bekende NLP-technieken.

Persoonlijk ben ik behoorlijk te spreken over het NLP Audiopakket van het NLP College. Met dit pakket ontvang je maar liefst 42 uur aan audiomateriaal, waarmee je veel kennis opdoet over de theorie rondom Neuro Linguïstisch Programmeren. Vervolgens kun je hier op een efficiënte manier mee aan de slag gaan.

NLP Scheurkalender

Wat dacht je van een NLP Scheurkalender om op de wc te hangen en iedereen die op visite komt te inspireren en te raken? Hij geeft namelijk 365 dagen lang persoonlijke groei technieken en communicatietechnieken weer; elke dag een nieuwe. Natuurlijk inspireer je niet alleen je visite met deze scheurkalender, maar ook jezelf. Deze NLP inspiratie en motivatie zal je er elke dag aan herinneren om bewust aan de slag te gaan met je mindset.

Deze NLP scheurkalender is praktisch en concreet, maar staat ook vol humor en leuke illustraties. Hij mag daarom zeker niet ontbreken in deze NLP College review. Het is overigens ook leuk om deze kalender cadeau te geven aan iemand.

NLP Doe-Boek (NLP Praktijk Doe Boek)

Het eerder genoemde NLP Audiopakket richt zich voornamelijk op het theoretische gedeelte. Wil je de verschillende NLP technieken graag in de praktijk brengen? Dan is het NLP Praktijk Doe-Boek vast interessant voor jou!

Het is in principe een NLP werkboek met allerlei weekmissies. Die helpen je snel succesvoller en gelukkiger te leven. Het betreft overigens een e-book, waardoor je het boek digitaal leest. Daarbij bepaal je zelf in welk tempo je dit boek leest en wanneer je met de NLP technieken aan de slag gaat.

Zelf vind ik het NLP Doe-Boek geweldig. Met dit NLP Doe-Boek ben je namelijk in staat om de theorie in praktijk te brengen. Het is leuk om veel theoretische kennis te hebben, maar om echte stappen te maken, dien je deze kennis natuurlijk toe te passen in de praktijk. Hoe je dat precies doet, leer je in het NLP Praktijk Doe-Boek.

Het NLP College Review + Gratis NLP-Video en Tips!

Online NLP Training

Je weet nu dat je bij het NLP College o.a. het NLP Audiopakket en het NLP praktijk Doe-Boek terugvindt. Blijft het hierbij? Nee, zeker niet. Het NLP College biedt namelijk ook een volledige NLP online opleiding aan. Dankzij deze online opleiding kun je nóg meer kennis opdoen.

Maak kennis met de Online NLP practitioner training – een master practitioner opleiding voor wie het écht serieus wil aanpakken. Het betreft een Nederlandstalige cursus. Binnen deze cursus worden er diverse NLP technieken behandeld. Daarbij krijg je toegang tot diverse handige scripts, audiobestanden, modellen en video’s.

Zelf vind ik de Online NLP Training erg interessant. De training is leuk, leerzaam, van hoog niveau én uitgebreid. Wat wil je nog meer? Als je besluit om de training te volgen, dien je er wel rekening mee te houden dat je er een groot deel van je tijd in zal moeten investeren.

In totaal duurt de training maar liefst 14 weken. Maar na afloop van deze opleiding ben jij er helemaal klaar voor om het roer om te gooien. Niet alleen om zelf een gelukkiger leven te krijgen, maar ook om je omgeving hierin (stiekem) een handje te helpen.

NLP Coach Spel

Heb jij het niet zo op opleidingen? Maar wil je wel graag ontdekken waar die Rubin Alaie het over heeft in de NLP opleiding? Maak laagdrempelig kennis met waarvoor NLP staat door het NLP Coach Spel in huis te halen. Nog een tikkeltje speelser dan de NLP Doe kaarten – en ook heel leuk om te spelen met vrienden of familie. Het betreft 100 XL coachkaarten voor inzicht en actie.

Het is een luxe en uitgebreid inspiratiespel voor uren speelplezier, maar ook heel veel oplossingen voor problemen. Leuk én leerzaam, dus! Zelf speel ik dit spel graag met vrienden wanneer wij een avond samen komen en al een beetje uitgepraat zijn met elkaar. Dankzij dit spel vinden wij weer de juiste woorden om een diepere connectie met elkaar aan te gaan. Heel tof!

NLP Cursus Effectief Beïnvloeden

En tot slot is er nog een Cursus Effectief Beïnvloeden met NLP. Dit is een online training waarin alle NLP-technieken worden besproken die je kunt inzetten om mensen te beïnvloeden en overtuigen. Een skill die je als ondernemer bijvoorbeeld graag wilt leren. Ontdek hoe je situaties naar jouw hand kunt zetten met de juiste woorden en technieken (zonder een ander daarmee te schaden natuurlijk).

Na deze videoworkshop van 4 uur zal het je sowieso lukken! Ik vond hem in elk geval heel interessant en de perfecte opstap in mijn persoonlijke NLP opleiding. Volgens Rubin Alaie is het overigens ook een interessante videoworkshop voor wie al bekend is met NLP en graag een opfrisser wil.

Het NLP College Review + Gratis NLP-Video en Tips!

Wie is Rubin Alaie?

Het mag duidelijk zijn: het NLP College heeft veel te bieden. Het is dan ook niet voor niets dat deze instantie uitgegroeid is tot een gerenommeerde partij in de wereld van NLP. Maar wie is nou het gezicht achter het NLP College? Op de website van het NLP College zag ik al snel de naam Rubin Alaie naar voren komen. Hij is het brein achter het NLP College.

Op de website van het NLP vind je meerdere foto’s van Rubin Alaie en vertelt hij meer over zichzelf. Zo leer je wat zijn drijfveren zijn in het leven en wat hij graag wil bereiken. Dankzij zijn uitgebreide introductie weet je direct meer over het gezicht achter het NLP College en ik voelde mij daardoor direct thuis op de website. NLP trainer Rubin Alaie komt over als een betrouwbaar en open persoon. Hij is vakkundig, ervaren en is zeer gemotiveerd om anderen te helpen.

Hij vertelt bijvoorbeeld dat hij al lange tijd NLP-trainer is, maar dat hij veel te danken heeft aan zijn eigen leraren op dit gebied. Daarom wil hij hen graag eren. Rubin Alaie ziet NLP als dé tool voor respect en vrede. “Ik ben niet gehecht aan deze overtuiging, maar tegelijkertijd lijkt het mij geweldig als NLP in Nederland onderdeel wordt van ieders dagelijkse leven.”

Het NLP College Review + Gratis NLP-Video en Tips!

NLP College reviews

Ben je benieuwd naar wat mensen vertellen na het volgen van NLP opleidingen van Rubin Alaie via het NLP College? Ik heb enkele NLP reviews verzameld om je hier een goed beeld van te geven.

Janita is aan de slag gegaan met het NLP Coach Spel en vertelt: “Ik vind dit een briljant spel. Ik speelde het met vrienden en in een mum van tijd ontstonden er hele diepgaande gesprekken. Zo leerden we na al die jaren nog meer over elkaar. Ook gaf het verfrissende inzichten voor bepaalde problemen in onze levens en bedrijven. Ik kon zo’n techniek een week later zelfs toepassen toen ik keuzestress ervaarde – en hakte de knoop toen veel sneller door!”

Het NLP College Review + Gratis NLP-Video en Tips!

Michelle is relatie-expert en volgde de opleiding NLP Doe-Cursus. “Heel fijn om NLP zo duidelijk uitgelegd te krijgen. Ik neem elke week een moment om met het premium e-book en de cursus aan de slag te gaan. Het audioboek is ook een aanrader! Ik kan zo steeds mijn kennis opfrissen, ook wat ik vanuit mijn opleiding hypnotherapie heb geleerd. En als coach maak ik hier dus dankbaar gebruik van!”

Volgens Debbie is de Doe-Cursus een aanrader. “Het is een geweldige aanvulling, want er bestaan nog veel meer mooie NLP-technieken dan die je in de opleiding meekrijgt. Daarom is niets in het aanbod van NLP college ooit een vervanging van het andere, maar altijd een mooie extra als kers op de taart!”


Bekijk meer productinformatie

Mijn eigen ervaring met het NLP College

In de afgelopen periode heb ik met veel plezier gebruikgemaakt van het NLP College. Om je een beter beeld te geven van wat je van het NLP College kunt verwachten, heb ik alle onderdelen uitgebreid geprobeerd. Hierdoor kan ik nu met zekerheid zeggen dat ik zeer tevreden ben over de diensten en producten van het NLP College. Hieronder vind je een overzicht van mijn bevindingen:

Het NLP College is ontzettend uitgebreid

Wanneer je lid wordt van het NLP College, weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen. Alles is interessant! Je hebt keuze uit diverse diensten en producten, waarbij alle producten ook nog eens perfect op elkaar aansluiten. Dankzij NLP dergelijke zaken heb ik weer nieuwe stappen kunnen zetten in mijn persoonlijke groei.

Het NLP College Review + Gratis NLP-Video en Tips!

Het NLP College is een koploper in de wereld van NLP 

In de wereld van NLP is het NLP College in de laatste jaren uitgegroeid tot een autoriteit. Zo weet je zeker dat je bij het NLP College aan het juiste adres bent wanneer je meer te weten wil komen over NLP. De beste NLP technieken en NLP methodiek wordt ingezet en met psychologische uitgangspunten ondersteunt.

De NLP Community is zeer actief

Na je aanmelding bij het NLP College heb je ook de mogelijkheid om lid te worden van de NLP Community. Deze community zit vol met mensen die hetzelfde doel hebben als jij. Ook biedt de community de mogelijkheid om inspiratie op te doen, in contact te komen met interessante mensen, je netwerk uit te breiden en vragen te stellen. Persoonlijke ontwikkeling gaat naar het volgende level met doelgericht samenwerken als je graag dingen wilt veranderen.

Ik heb er persoonlijk veel aan gehad

Voor het grootste gedeelte van mijn leven stond ik niet stil bij mijn eigen gedrag en patronen. Hierdoor had ik niet door dat ik op sommige momenten mezelf aan het saboteren was. Met dank aan het NLP College heb ik veel inzicht gekregen in mijn eigen gedrag. Met name het NLP Doe-Boek hielp mij hierbij. Daardoor leef ik op dit moment een stuk gelukkiger! Als jij zaken wilt veranderen kies dan voor een kwalitatief e-book en het grote NLP Audiopakket want zo heb je alle mogelijke hulpmiddelen en het doe boek.

Aan de slag met NLP? Tijdelijk gratis aanbod!

Spreekt mijn review over het NLP College jou aan? Wil je ook graag aan de slag gaan met de producten en diensten van het NLP College? Surf dan snel naar de website van het NLP College. Via de website kun je je namelijk aanmelden voor één of meerdere producten, zoals de NLP practitioner opleiding online. Wanneer je dat doet, krijg je ook direct een duidelijk overzicht te zien van de bijbehorende kosten. Daarbij is het goed om te weten dat je kunt profiteren van diverse kortingen. Dat maakt het aanmelden voor het NLP College alleen maar interessanter!

Ook krijg je bij het NLP College gratis toegang tot meerdere NLP tools. Zo leer je de beginselen van NLP online, gratis en snel! Denk aan wekelijkse, handige tips en kennismaken met bijvoorbeeld hypnose. Wie het NLP College wellicht nog niet kent en er eerst laagdrempelig kennis mee wil maken, vindt het vast fijn om te horen dat er dus ook gratis mogelijkheden zijn!


Bekijk meer productinformatie

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Het NLP College Review + Gratis NLP-Video en Tips!

Meest gestelde vragen over het NLP College

Heb je nog vragen over het NLP college? Hieronder staan de meest gestelde vragen over dit instituut op een rij. Ik kan deze NLP College review natuurlijk niet afsluiten zonder jullie vragen te beantwoorden.

Wat is NLP college?

Bij het NLP College kun je online trainingen in NLP volgen, om op die manier je eigen gedrag te veranderen. Zo ga je positiever in het leven staan en kun je meer genieten – en daardoor word je een gelukkiger persoon! NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Het NLP College, onder leiding van Rubin Alaie, is hierin heel populair, omdat het verschillende diensten aanbiedt op het gebied van NLP. Deze zijn allemaal gericht op persoonlijke ontwikkeling, zodat jij jezelf kunt verbeteren als persoon.

Hoe zijn de NLP college ervaringen gemiddeld?

De NLP college ervaringen zijn veelal positief. Mensen schrijven in hun NLP review vooral hoeveel baat zij hebben bij de trainingen en community van dit college. Over het algemeen worden mensen er positiever door, gaan zij meer genieten en worden zij daardoor gelukkiger. Door aan je persoonlijke ontwikkeling te werken met het NLP college kun je je leven echt positief verbeteren en doelen gemakkelijker behalen. De ervaringen liegen er niet om: de trainingen van het NLP college zijn effectief en populair!

Hoe kun je op persoonlijk vlak groeien?

Wil je graag op persoonlijk vlak groeien en een succesvol leven leiden, dan is NLP hiervoor een goede techniek. Je kunt het helemaal op je eigen tempo toepassen in je dagelijkse leven. Bij het NLP College leer je via online programma’s of gratis audiobestanden alles over de bestaande NLP tools. Het resultaat wanneer je deze methodiek in de praktijk gebruikt, is een gelukkiger leven, een gerust hart en gemakkelijker doelen kunnen bereiken. Probeer het zelf, maar lees eerst deze NLP College review als je meer wilt weten!

» Referenties


1. Zaharia, Cătălin; Reiner, Melita; Schütz, Peter. (2015, December). Evidence-based Neuro Linguistic Psychotherapy: A meta-analysis. _Psychiatr Danub, 27(4), 355-363_.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26609647/

» Referenties

Conclusie beste NLP college product 2023


Bekijk meer productinformatie

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Het NLP College Review (2023) | + Gratis NLP-Video en Tips!

Laat een reactie achter