In dit artikel

New Life Podcast - Update je mening met Anatol Kuschpeta (Review)

New Life Podcast – Update je mening met Anatol | Review (2022)

In dit artikel

Anatol Kuschpeta is al sinds 1995 trainer/coach en heeft tienduizenden mensen getraind en verder geholpen met persoonlijke ontwikkeling. In een uitgebreid gesprek met zijn gasten (+/- 2 uur) bespreekt Anatol Kuschpeta verschillende onderwerpen. De thema’s van New Life University zijn Body, Mind, Spirit en Skills en komen altijd terug in de New Life Podcast Update je mening met Anatol.

Persoonlijk ben ik super dankbaar dat ik door Anatol Kuschpeta gevraagd ben als gast voor zijn podcast. Bekijk hieronder de New Life Podcast – Update je mening met Anatol waarin we een heel erg mooi open en persoonlijk gesprek hebben gehad.

De New Life Podcast – Update je mening met Anatol – Anatol Kuschpeta is ook beschikbaar op Podcast Spotify, iTunes (Apple Podcasts) en Google Podcasts.

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan
Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>