In dit artikel

Nesami Review Review (2022) + Korting!

Nesami | Review (2023) + Exclusieve Korting!

In dit artikel

Wil jij een succesvol belegger worden? Maar weet je niet waar en hoe je moet beginnen? Nesami leert jou er alles over. Op dit platform ontdek je hoe je een financieel gezond leven voor jezelf kunt creëren. Zonder daarvoor te veel moeite te doen! Wat Nesami precies is, hoe het werkt en hoe jij ermee kunt starten, dat vertel ik je in deze Nesami review. Lees maar mee!


Klik hier voor de gratis masterclass!

Wil jij meer geld verdienen?

Wil jij graag meer geld verdienen? Dan is het belangrijk dat je iets verandert in je leven. Je kent vast het gezegde wel: ‘als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg.’ Daarom is het belangrijk dat je in actie komt. Bijvoorbeeld door naar andere inkomstenbronnen te kijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van geld beleggen om op die manier rendement te behalen? Beleggen is een passieve inkomstenbron waarvoor je vrijwel niets hoeft te doen. Maar op die manier kun je je geld toch laten groeien.

Succesvol beleggen voor beginners!

De kans is groot dat jij nog geen ervaring hebt met beleggen. Waarschijnlijk heb je op school ook nooit iets geleerd over financiën bijhouden, sparen of iets anders op dat gebied. Vreemd eigenlijk, want dit is enorm belangrijk voor ieder mens. Wiebe Koehoorn, oprichter van Nesami, besloot dat dit anders moest. Hij zag in dat scholen hierin faalden en wilde er iets aan veranderen. Het is daarom zijn missie geworden om mensen hier wél goed over te informeren. Om hen op te leiden tot succesvolle beleggers. Ook jou!

Nesami Review  Review (2022) + Korting

Wat is Nesami?

Maar wat is Nesami precies? Het is het bedrijf van Wiebe Koehoorn, dat in 2020 is opgericht. Via zijn YouTube kanalen deelt hij content over beleggen in aandelen en crypto. Het is namelijk Wiebe’s doel om iedereen aan een financieel gezond leven te helpen. Daarbij maakt het dus niet uit of je wel of geen ervaring hebt met beleggen. Wiebe leert jou hoe je financieel onafhankelijk kunt worden, als je dat wilt. En geloof mij, dat wil je!

Nesami Review  Review (2022) + Korting

Nesami aanbod

Om zijn doel te realiseren en zijn missie te laten slagen, heeft Wiebe met Nesami een divers aanbod opgericht. Dat bestaat onder andere uit gratis masterclasses die iedereen kan volgen. Daarnaast gaat hij bijna elke week een keer live om extra informatie te delen met geïnteresseerden én heeft hij twee betaalde programma’s ontwikkeld. Laten we eens bekijken wat dit allemaal inhoudt.

Gratis Nesami Masterclass 

Laten we beginnen met het gratis aanbod van Nesami. Je kunt namelijk de gratis online masterclass volgen, voor als je wilt beginnen met beleggen maar nog niet weet hoe. Je ontdekt in de masterclass namelijk het volgende:

✅ Welke drie effectieve manieren je kunt gebruiken om te beleggen;

✅ Hoe ook jij minder kunt werken en toch meer geld kunt verdienen;

✅ Hoe je zelfs eerder met pensioen kunt gaan als je dat wilt;

✅ Met welke strategie je de gemiddelde belegger voorbij gaat;

✅ Waar je op moet letten bij beleggen in beleggingsfondsen;

✅ Hoe een verkeerde strategie je echt miljoenen kan kosten tijdens het beleggen;

✅ Hoe Wiebe zichzelf ontwikkelde van boerenzoon tot succesvol belegger;

✅ Wat de FUFITA-methode van Wiebe is en hoe jij die kunt gebruiken.


Klik hier voor de gratis masterclass!

Nesami LIVE!

Daarnaast gaat Wiebe vrijwel elke week een keer live met Nesami. Er wordt steeds een ander thema besproken, waardoor je echt elke week iets nieuws kunt leren over de wereld van beleggen. Zo zijn er onder andere Nesami LIVE masterclasses geweest over de heilige graal van investeren in aandelen en crypto, diepgaande financiële analyse van Facebook/Shopify, Bollinger Bands, Fibonacci-tools, layer 0, oracles en NFT’s. Op de Nesami website kun je zien welke thema’s er binnenkort nog meer zullen volgen.

Nesami Review  Review (2022) + Korting

Nesami ‘Slim beleggen voor beginners’

Ben jij er klaar voor om te leren hoe beleggen werkt? En wil je dan meteen succesvol leren beleggen? Dan is ‘Slim beleggen voor beginners’ het programma voor jou. Door te investeren in jezelf en dit Nesami programma te bestellen, zet jij direct de volgende stap naar een financieel onafhankelijke toekomst. Je leert in dit programma alle tools die je nodig hebt als beginnend belegger. En dat zijn tools die echt heel effectief zijn!

De FUFITA-methode van Wiebe gaat je hierbij helpen. Je hebt namelijk niet heel veel kennis of geld nodig om succesvol te beleggen. Dat had Wiebe zelf ook niet. Hij is pas sinds eind 2019 bezig met beleggen in crypto, maar heeft inmiddels – na meer dan 1.000 uur aan onderzoek – ontdekt hoe het werkt. Hij weet nu namelijk ontzettend veel over fundamentele analyse, financiële analyse en technische analyse: de analyses die je als belegger moet kennen. Tenminste, als je succesvol wilt worden! Wiebe had hierdoor zelf een rendement van 87% behaald, wat natuurlijk ontzettend veel is.

Wat je krijgt bij het programma ‘Slim beleggen voor beginners’

✅ Het benodigde gereedschap om succesvol te beleggen;

✅ Gemakkelijk te begrijpen uitleg over beleggen;

✅ Je leert objectieve beslissingen te maken, waardoor je je niet door emoties laat leiden;

✅ Je krijgt een samenvatting van de belangrijkste lessen op basis van 1.000+ uur aan onderzoek;

✅ Je leert op je eigen tempo, waar en wanneer jij dat wilt en fijn vindt;

✅ Je krijgt de mogelijkheid om Wiebe op elk moment vragen te stellen via een exclusief kanaal.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

Nesami Technische Analyse

En dan is er ook nog de Nesami Technische Analyse. In deze module leer je te bepalen wat de beste momenten zijn om te kopen en verkopen. Hoe? Door grafieken te analyseren. Zodra je doorkrijgt hoe dit werkt, kun je betere keuzes maken als belegger. En daarbij gebruik je Wiebe’s FUFITA-methode natuurlijk. 

Ook dit programma is bedoeld voor beginners die stap voor stap willen ontdekken hoe de wereld van beleggen en technische analyses werkt. Het is echt een kickstart om jouw beleggingsavontuur goed te beginnen!

Nesami Review  Review (2022) + Korting

Wat je krijgt bij het programma ‘Technische Analyse’

✅ Het gereedschap dat je nodig hebt om succesvol te beleggen of te traden;

✅ De eenvoudige uitleg van alle kennis die Wiebe heeft opgedaan;

✅ Je leert objectieve beslissingen te maken, waardoor je je niet door emoties laat leiden;

✅ Je krijgt een samenvatting van de belangrijkste lessen op basis van 1.000+ uur aan onderzoek;

✅ Je leert op je eigen tempo, waar en wanneer jij dat wilt en fijn vindt;

✅ Je krijgt de mogelijkheid om Wiebe op elk moment vragen te stellen via een exclusief kanaal.


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

Nesami voor- en nadelen

Ben je benieuwd naar wat alle voor- en nadelen zijn van Nesami? Als je succesvol wilt leren beleggen als beginner, dan is de kans groot dat je wat voorzichtig bent. Dat is logisch, je hebt immers nog (vrijwel) geen ervaring in deze wereld. Ik vertel je daarom graag wat de voor- en nadelen zijn van dit platform.

Nesami voordelen

✅ Nesami is bedoeld voor complete beginners;

✅ Het is voor iedereen toegankelijk;

✅ Dankzij de tools en technieken kan ook jij succesvol leren beleggen;

✅ Je ontdekt alles over Wiebe’s FUFITA-methode;

✅ Je leert objectief beslissingen maken;

✅ Alles wordt uitgelegd in begrijpelijke taal;

✅ Je hoeft zelf geen 1.000 uur aan onderzoek te verrichten dankzij de Nesami programma’s;

✅ Wiebe is ervaringsdeskundige op dit gebied en heeft zelf veel rendement behaald;

✅ De programma’s zijn betaalbaar;

✅ Je kunt ook gratis info krijgen door de masterclass te volgen.

Nesami nadelen

❌ Je weet misschien van tevoren nog niet of beleggen echt iets voor jou is;

❌ Als je heel emotioneel en opvliegend bent, kan beleggen je stress geven;

❌ Je hebt weinig aan deze cursus als je wilt beginnen in vastgoed.

Nesami bestellen: kom vandaag nog in actie

Ben jij er wel van overtuigd dat Nesami iets voor jou is? En wil je graag succesvol leren beleggen op een gemakkelijke, laagdrempelige manier? Dan wordt het tijd om een programma van Nesami te bestellen. Of om eerst de gratis masterclass te volgen, natuurlijk! Dan weet je zeker of het iets voor jou is.

Je kunt de masterclass dus helemaal gratis volgen. Voor het programma ‘Slim beleggen voor beginners’ betaal je eenmalig €397, inclusief btw. Daarbij krijg je 30 dagen bedenktijd. Vind je het programma toch niet waardevol? Dan krijg je binnen die termijn gewoon je geld terug, als je dat aanvraagt. Zo loop je helemaal geen risico!

Voor het programma ‘Technische Analyse’ liggen de kosten nog een stuk lager. Je betaalt slechts eenmalig €147 voor dit programma. En ook hierop krijg je 30 dagen bedenktijd, om te zien of het echt iets voor jou is. Daardoor loop je ook op dit Nesami programma helemaal geen risico!

Nesami Review  Review (2022) + Korting

Scoor Nesami korting met deze Nesami kortingscode!

Twijfel je toch nog een beetje over deze bedragen? Dan heb ik geweldig nieuws voor je! Je kunt namelijk op de betaalde programma’s van Nesami korting krjigen. Ik heb een Nesami kortingscode geregeld waardoor jij als lezer van mijn website maar liefst 10% korting krijgt op een betaald programma.

Hoe je die Nesami korting activeert? Door de kortingscode ‘GROEI’ tijdens het bestelproces op te geven. Dat scheelt je zo een paar tientjes op zowel ‘Slim beleggen voor beginners’ als ‘Technische Analyse’. Dus, waar wacht je nog op? 


Klik hier voor 10% korting met kortingscode ‘GROEI’

Meer over geldzaken voor jouw financiële gezondheid!

Heb je interesse in geldzaken en wil je alles weten over investeren, cashflow en online geld verdienen? Verdiep je dan eens in de wereld van aandelen, crypto, edelmetalen en vastgoed.

We hebben voor jou de beste vastgoed cursussen en beste crypto cursussen getest en vergeleken. Lees onze vergelijkende reviews en kies voor de cursus die het beste bij jou past als je wilt beginnen met beleggen.

Voor wat betreft de beste cursus beleggen heb ik onderscheid gemaakt in aandelen cursussen en daytraden cursussen. We hebben ook nog uitgebreide reviews geschreven over onze ervaringen met Nesami, Trading Navigator, FXminds, Happy Investors en de Beleggers Academy. Super interessant om te lezen en met mooie kortingen!

Persoonlijk maak ik al jaren gebruik van de ‘dollar cost averaging‘ strategie waarmee ik maandelijks automatisch investeer in crypto, ETF’s en edelmetalen. Ik koop voornamelijk goud en zilver als edelmetalen waar platinum ook nog een optie kan zijn. Heb je meer interesse in het handelen in aandelen dan is het Beurs Magazine interessant om te lezen. Al met al voldoende informatie om te werken aan jouw financiële gezondheid.

Meest gestelde vragen over Nesami

Heb je nog vragen over Nesami of over beleggen in het algemeen? Hieronder heb ik de meest gestelde vragen verzameld en beantwoord. Doe er je voordeel mee!

Hoe kan ik succesvol leren beleggen?

Wil je graag succesvol leren beleggen, dan is het belangrijk dat je een goed programma uitkiest om erover te leren. Mijn advies is om bij iemand in de leer te gaan die zelf veel onderzoek heeft gedaan en succesvol is. Wiebe Koehoorn van Nesami is daar een goed voorbeeld van. Hij heeft meer dan 1.000 uur aan onderzoek gedaan en geweldige rendementen behaald. Daardoor kan hij je heel goed vertellen wat je wel en juist niet moet doen als je succesvol wilt beleggen. Zijn Nesami programma’s leren je hier alles over!

Kan iedereen succesvol beleggen?

In principe kan iedereen succesvol beleggen, maar er zijn wel voorwaarden. Zo moet je bereid zijn om je te verdiepen in deze wereld. Volg een programma of cursus om meer kennis op te doen. En wees niet bang om fouten te maken. Het is ook belangrijk dat je leert om objectief beslissingen te maken en je niet te laten leiden door emotie. Doe je dat wel, dan is de kans namelijk groter dat je fouten maakt. Dat kan je veel geld kosten. Neem daarom de tijd om te leren over beleggen en leer vooral van iemand die er veel verstand van heeft. Beleggen blijft echter wel altijd een risico. (1)

Waarom zou ik het betaalde programma kiezen als er ook gratis info is?

Waarom je het betaalde programma van Nesami zou kiezen als er ook gratis informatie beschikbaar is, dat is een goede vraag. Je kunt heel veel gratis leren, er is namelijk genoeg te vinden op het internet. Toch zijn betaalde programma’s waardevoller qua inhoud. Zo heeft Wiebe Koehoorn van Nesami meer dan 1.000 uur aan onderzoek gedaan om zijn programma’s te ontwikkelen. Zo leert hij jou van begin tot eind welke stappen je moet volgen om een succesvol belegger te worden. Een betaald programma is daardoor een waardevolle samenvatting van al die kennis. En het is de perfecte manier voor jou om je helemaal onder te dompelen in de beleggerswereld. 


Klik hier voor de gratis masterclass!

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Nesami | Review (2023) + Exclusieve Korting!

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Cursus Beleggen?

Kies dan voor: Nesami

Op zoek naar de beste Cursus Beleggen?

Kies dan voor: Nesami