In dit artikel

De voordelen van nano magnesium voor de gezondheid

In dit artikel

Voel je je wel eens moe en futloos, alsof je energie plots verdwenen is? Je bent niet alleen; ik heb hetzelfde meegemaakt en ontdekte dat een mineraaltekort de boosdoener kan zijn.

Mijn zoektocht bracht me bij nano magnesium, een mineraal met een ongelooflijk hoge opneembaarheid die belooft jouw vitaliteit te ondersteunen. In dit artikel deel ik mijn bevindingen, zodat jij ook de sprong naar een energieker leven kunt maken.

Lees verder en ontdek zelf het verschil!

Samenvatting

 • Nano magnesium wordt razendsnel door het lichaam opgenomen, wat helpt bij het snel verbeteren van spierfunctie en vermindering van kramp.
 • Het mineraal ondersteunt het zenuwstelsel en helpt om kalm te blijven onder stressvolle omstandigheden door regulering van de werking van het sympathisch zenuwstelsel.
 • Draagt bij aan sterke botten door te helpen bij de opname en het metabolisme van calcium, wat essentieel is voor botgezondheid en het voorkomen van osteoporose.
 • Nano magnesium is makkelijk in te nemen, ook voor mensen die moeite hebben met pillen, doordat het via de huid of slijmvliezen kan worden opgenomen.
 • De aanbevolen dagelijkse dosering voor nano magnesium is 30 ml, wat eenvoudig onder de tong kan worden aangebracht voor snelle opname of uitwendig kan worden gebruikt voor lokale absorptie.

Wat is Nano Magnesium?

Nano magnesiumdeeltjes in laboratoriumsetting met wetenschappelijke instrumenten en apparatuur.

Nano Magnesium is een vorm van magnesium waarbij de mineraaldeeltjes zijn verkleind tot nanoschaal, wat betekent dat ze ultrakleine deeltjes zijn die efficiënter door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat de magnesium op moleculair niveau gezuiverd wordt, resulterend in een hoge biologische beschikbaarheid die kan bijdragen aan een gezonde levensstijl.

De rol van nano magnesium in het lichaam

Als ik het over nano magnesium heb, valt meteen op hoe geweldig dit mineraal mijn lijf binnenkomt. Via de huid of slijmvliezen gaat het rechtstreeks mijn bloedbaan in. Dit vind ik zo bijzonder omdat het aantoont dat het lichaam geen zware inspanning hoeft te leveren om het op te nemen, in tegenstelling tot grote magnesiumzouten.

Het is een fluitje van een cent en super effectief voor zowel mijn binnen- als buitenkant.

Het speelt een sleutelrol in meer dan 300 biochemische processen, wat betekent dat mijn spieren en zenuwstelsel er enorm door worden ondersteund. Ik merk dat na een lange dag, wanneer ik wat van The Health Factory’s gezuiverd water met ultra kleine deeltjes magnesium gebruik, mijn spieren ontspannen en mijn zenuwen kalmeren.

Deze ultrakleine deeltjes zijn eenvoudigweg essentieel voor een gezonde levensstijl die mij helpt soepel en sterk te blijven.

De voordelen van Nano Magnesium voor de gezondheid

Iemand doet yoga in serene, bergachtige omgeving met besneeuwde toppen.

Ontdek hoe nano magnesium bijdraagt aan een vitaal leven en duik dieper in de specifieke gezondheidsvoordelen die dit mineraal kan bieden.

Verbeterde spierfunctie

Magnesium is onmisbaar voor mijn spieren. Het helpt mijn spieren ontspannen na inspanning en gaat krampen tegen. Als ik nano magnesium gebruik, merk ik dat de opname via huid en slijmvliezen razendsnel gaat, waardoor mijn spierfunctie veel sneller verbetert.

Dit is vooral handig na een stevige workout of lange dag.

Mijn lichaam heeft elektrolyten zoals magnesium nodig voor een gezonde zenuw- en spierfunctie. Met nano magnesium van The Health Factory krijgt mijn lijf ultrakleine deeltjes puur magnesium binnen.

Deze deeltjes zijn zo klein dat ze effectief zijn in het ondersteunen van een normale werking van mijn spieren. Zo voel ik me sterker en ben ik klaar voor elke uitdaging die op mijn pad komt.

Ondersteuning van het zenuwstelsel

Ik merk dat nano magnesium echt een verschil maakt voor mijn zenuwstelsel. Het regelt namelijk de werking van het sympathisch zenuwstelsel, dat deel uitmaakt van onze automatische reacties zoals de vecht-of-vluchtreactie.

Dit is super belangrijk voor mij, vooral op dagen dat ik veel stress ervaar. Het helpt mij om kalm te blijven en zorgt ook dat ik me minder snel overweldigd voel.

Door het nemen van nano magnesium, ondersteun ik de normale werking van mijn zenuwen. Stel je voor, een mineraal dat zo krachtig is dat het een sleutelrol speelt in hoe mijn zenuwen communiceren en functioneren.

Met de juiste dosering in ppm uit dat donkerviolet glas, bescherm ik mijn lichaam en geest tegen overbelasting en houdt alles mooi in balans. Het is alsof ik een onzichtbaar schild heb tegen dagelijkse spanningen.

Behoud van sterke botten

Naast de ondersteuning van het zenuwstelsel speelt nano magnesium een cruciale rol in het behoud van sterke botten. Het is algemeen bekend dat calcium belangrijk is voor de botgezondheid, maar zonder voldoende magnesium kunnen onze botten verzwakken.

Nano magnesium helpt bij de opname en het metabolisme van calcium, wat weer zorgt voor een sterk skelet. Regelmatige inname van nano magnesium kan helpen osteoporose en breuken te voorkomen, vooral naarmate we ouder worden.

Botten hebben continue vernieuwing nodig en nano magnesium staat centraal in dit proces. Het stimuleert de activiteit van osteoblasten en osteoclasten, de cellen die verantwoordelijk zijn voor het opbouwen en afbreken van botweefsel.

Zo draagt nano magnesium bij aan een levenslange stevigheid van de botten, wat essentieel is voor beweging en bescherming. Door nano magnesium te integreren in je dagelijkse routine, zorg je dus goed voor je botten en algehele welzijn.

Diepgaande informatie over Nano Magnesium en de gezondheidsvoordelen

Nano magnesium valt op door de extreem hoge biologische beschikbaarheid. Deze speciale vorm passeert makkelijk hindernissen zoals de bloed-hersenbarrière, wat essentieel is voor het voeden van onze hersenen.

Ik gebruik het zelf om mijn energieleverend metabolisme een boost te geven, omdat magnesium een sleutelrol speelt in honderden enzymatische processen in ons lichaam. Het is effectief tegen migraine en spanningshoofdpijn, wat veel mensen niet weten.

Door de unieke opname via de huid en slijmvliezen, is nano magnesium ook ideaal voor mensen die moeite hebben met pillen slikken. De energetische waarde ervan wordt versterkt door blootstelling aan infrarood- en ultraviolet uva licht, waardoor het een pure vorm van energie biedt.

Mijn dagelijkse routine omvat het toevoegen van nano magnesium aan mijn leef puur receptenboek, waardoor ik profiteer van de talloze gezondheidsvoordelen zonder dat het mij moeite kost.

Hoe Nano Magnesium te gebruiken

Ik gebruik nano magnesium dagelijks voor mijn gezondheid en welzijn. Het is belangrijk om te weten hoe je dit supplement op de juiste manier kunt gebruiken.

 • Begin met het meten van de aanbevolen dosering, die 30 ml per dag is.
 • Plaats de vloeistof onder je tong en houd deze daar voor een paar seconden; dit stimuleert slijmvliezen opname.
 • Slik vervolgens de nano magnesium door; zo profiteer je maximaal van de snelle absorptie in het bloed.
 • Voor uitwendig gebruik, breng ik het direct aan op mijn huid voor lokale absorptie.
 • Persoonlijk wissel ik af tussen inwendig en uitwendig gebruik, waarbij ik let op een evenwichtige verdeling over de week.
 • Ik controleer regelmatig of ik me goed voel bij deze dosering en pas deze indien nodig aan; luister altijd naar jouw eigen lichaam.
 • Het product dat ik gebruik, The Health Factory’s nano magnesium, bevat zelfs 70mg/l ultrakleine deeltjes puur magnesium—precies wat je nodig hebt.

Conclusie

Heb je overwogen hoe nano magnesium jouw gezondheid kan boosten? Deze kleine krachtpatsers leveren een grote bijdrage aan jouw welzijn. Ze zijn moeiteloos in te nemen en worden snel door je lichaam opgenomen.

Denk na over het verschil dat nano magnesium kan maken voor je spieren, botten en zenuwstelsel. Zet vandaag nog de stap naar een gezonder leven met de ondersteuning van nano magnesium!

Veelgestelde Vragen

1. Wat is nano magnesium en hoe werkt het voor de gezondheid?

Nano magnesium is een vorm van magnesium met extreem kleine deeltjes, gemeten in ppm (parts per million), die snel door het lichaam kunnen worden opgenomen om de gezondheid te ondersteunen.

2. Welke voordelen biedt nano magnesium voor mijn lichaam?

Nano magnesium ondersteunt talrijke lichaamsfuncties, zoals spierherstel, zenuwwerking en het behoud van sterke botten, door zijn hoge opneembaarheid.

3. Hoe verschilt nano magnesium van gewone magnesiumsupplementen?

Door de kleinere deeltjesgrootte in ppm kan het lichaam nano magnesium effectiever gebruiken, wat zorgt voor snellere en efficiëntere gezondheidsvoordelen in vergelijking met standaard magnesiumsupplementen.

4. Is nano magnesium veilig voor regelmatig gebruik?

Ja, nano magnesium is veilig voor dagelijks gebruik binnen de aanbevolen doseringen en kan helpen om magnesiumtekort aan te vullen en de algehele gezondheid te verbeteren.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on De voordelen van nano magnesium voor de gezondheid

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips