In dit artikel

My Shredded Lifestyle | Review (2021) + Korting en Ervaringen!

My Shredded Lifestyle | Review (2023) + Korting en Ervaringen!

In dit artikel

Waar tegenwoordig haast iedereen bezig is met gezond eten, fitness en een droomlichaam creëren, lijkt dat niet voor iedereen mogelijk. Sommige mensen brengen uren door in de sportschool, diëten erop los en zien maar geen resultaat in de spiegel. Zeker wanneer je alles al geprobeerd hebt, is het heel demotiverend om anderen wel te zien slagen. Wat doen zij, wat jij niet doet? Welke succesformule hebben zij ontdekt, waarmee het hen wel lukt om hun droomlichaam te bereiken? Waarom is het toch zo moeilijk, terwijl je zo hard je best doet? Merijn Schoeber heeft ‘het geheim’ ontrafeld. Hij heeft ontdekt hoe het wél kan. Hoe ook jij je droomlichaam creëert. Al die kennis en bevindingen heeft hij verwerkt in zijn programma My Shredded Lifestyle. Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie en de nodige motivatie. 

Ook voor jou is het mogelijk om je doelen te behalen en met een tevreden gevoel in de spiegel te kijken, wanneer je dit programma volgt. Er wordt afgestapt van de gebruikelijke ‘magie’ die ervoor zou moeten zorgen dat je in vorm komt. Denk hierbij aan crash diëten, ingewikkelde en onrealistische diëten en magische supplementen. Dit zijn allemaal methodes die slechts tijdelijk werken of zelfs helemaal niet. Wie op een gezonde manier een fit lichaam wil, moet daar hard voor werken. Maar als je weet hoe je het moet aanpakken en wat je precies moet doen, kan jij het ook! 


Klik hier voor korting bij My Shredded Lifestyle

Wat is My Shredded Lifestyle? 

My Shredded Lifestyle is een programma dat gebaseerd is op intermittent fasting. Hierbij eet je gezond, maar wissel je het gezonde eten af met periodes van vasten. Dat betekent dat je in die periodes niets eet. Hiermee heeft Merijn zelf geweldige resultaten behaald. Hij ontwikkelde toen het My Shredded Lifestyle programma, omdat hij vond dat andere mensen dit ook moesten weten. Dit heeft geresulteerd in twee boeken: My Shredded Lifestyle 1 en My Shredded Lifestyle 2. Bekijk hier de video waarin Merijn over zijn boeken vertelt. 


Ook biedt Merijn Schoeber een aantal handige My Shredded Lifestyle e-books aan: 

✅ Upper & Lower Gids 

✅ 4 Day Workout Program 

✅ 5 Day Workout Program 

✅ E-book Bundel (bovenstaande drie e-books gebundeld) 

✅ 5 Home Workout E-books + PRO Membership App 

Verder heeft Merijn Schoeber kleding ontworpen, die via zijn website te koop is en kun je tegenwoordig exclusieve My Shredded Lifestyle tools kopen in de webshop. Denk hierbij aan fitness gear, een massage gun of sporttas. 

Hoe werkt My Shredded Lifestyle precies? 

Met het My Shredded Lifestyle programma leer je de essentie van wetenschappelijk trainen, voorkom je blessures en zorg je voor meer lichaamskracht. Het helpt tevens om je stabiliteit bij bepaalde oefeningen te verbeteren. De reden waarom dit programma zo goed werkt, is omdat het gebaseerd is op intermittent fasting: 8 uur per dag eten, de overige 16 uur vasten. Hierdoor wordt je energieniveau hoger en activeer je de hormonen in het lichaam die de spiergroei stimuleren. Daardoor verlies je vet en ga je er gespierder uitzien. Je lichaam leert tijdens het vasten namelijk om de vetreserves te gebruiken. Dit is een wetenschappelijk bewezen methode die erg populair is geworden.  

Wanneer je het My Shredded Lifestyle programma volgt, kun je ervoor kiezen om niet alleen een coaching programma voor 3, 6 of 12 maanden te volgen, maar er zijn ook trainingsschema’s en voedingsschema’s beschikbaar. Op die manier haal je alles uit jezelf én je lichaam om er op je best uit te zien. (1)

My Shredded Lifestyle | Review (2022) + Korting en Ervaringen!

MYSL App 

In de My Shredded Lifestyle App staan ruim 2.000 oefeningen die je helpen om een strak en fit lichaam te realiseren. Dankzij deze app kun je snel contact opnemen met je MYSL Coach, die jou tips geeft en je vragen beantwoordt. De App bevat de volgende onderdelen: 

✅ MYSL Community: deel hier je resultaten en motiveer andere sporters om ook hun doelen te bereiken; 

✅ Challenges: ga de uitdaging aan met andere MYSL-leden en streef samen naar jullie beste vorm en de beste prestaties. MYSL geeft regelmatig leuke prijzen weg aan winnaars; 

✅ Voedingsschema’s: laat een schema op maat maken door Merijn of een professionele voedingscoach; 

✅ Trainingsschema’s: stel je eigen schema samen of krijg een gepersonaliseerd schema op maat van een professional; 

✅ Workouts: meer dan 2.000 workouts met uitleg en video; 

✅ Calorieën- en voedingstracker: houd precies bij hoeveel calorieën en macronutriënten je binnenkrijgt dankzij deze tracker; 

✅ Agenda: een overzicht van leuke MYSL-evenementen waar jij als lid bij kunt zijn en een overzicht van jouw geplande workouts; 

✅ Shop: in de webshop koop je allerlei fitness- en MYSL-producten; 

✅ Analyse: houd gemakkelijk de voortgang bij van je gewicht en lichaamsvorm 

Voor wie is het My Shredded Lifestyle programma bedoeld? 

My Shredded Lifestyle heeft Merijn ontworpen voor iedereen die slanker en strakker wil worden. Het maakt niet uit of je man of vrouw bent, ondergewicht of overgewicht hebt. Wil je op een makkelijke manier vet verbranden, heb je al van alles geprobeerd en/of ben je te druk om uren in de keuken te staan? Wil je kleine aanpassingen doen die vol te houden zijn en waardoor je succes behaalt? En wil je een intermittent fasting schema op de juiste manier leren toepassen? In al die gevallen is My Shredded Lifestyle iets voor jou! 

Samen met je MYSL Coach ga je aan de slag om doelen te stellen, de juiste kennis toe te passen en zo het gewenste resultaat te behalen. Je leert gevarieerd en gezond te eten met de My Shredded Lifestyle recepten, je ontdekt alles over voeding en training en je gaat voortaan gericht te werk in de sportschool. Weet wel dat je je lichaam even de tijd moet gunnen om aan dit nieuwe leven te wennen, maar daarna behaal je gegarandeerd resultaat. Het programma is eenvoudig toe te passen en is heel compleet! Kies een pakket, kies jouw coach en vul het online intake formulier in om een schema op maat te ontvangen. Je blijft 24/7 in contact staan met je persoonlijke MYSL Coach, dus je staat er nooit alleen voor. Bovendien krijg je om de week een check-in om je voortgang te meten. Kies je voor het MYSL Warrior pakket, dan ga je een heel jaar aan de slag en word je flink beloond met een mooi cadeau én allerlei bonussen! 

My Shredded Lifestyle | Review (2022) + Korting en Ervaringen!

Wie is Merijn Schoeber? 

Merijn Schoeber komt uit Nijmegen. Vroeger was hij verslaafd aan gamen, at hij waar hij zin in had en zei hij geen ‘nee’ tegen fastfood. Hij wist op een gegeven moment dat er iets moest veranderen. Hij moest veranderen. Na 6 jaar ervaring met een gezonde levensstijl begon hij als Student Aesthetics. Daarna volgde My Shredded Lifestyle. Hij weet inmiddels alles over gezonde voeding, beweging en het realiseren van doelen. Op YouTube heeft hij inmiddels bijna 300.000 abonnees op zijn persoonlijke kanaal en 13.400 op het kanaal van My Shredded Lifestyle. Nadat hij zelf ondervond hoe hij zijn lichaam op de lange termijn in vorm kon houden, besloot hij andere mensen hiermee te helpen.  

My Shredded Lifestyle ervaringen 

Ik ben persoonlijk heel enthousiast over deze methode, omdat hij geen jojo-effect teweegbrengt. Het is een ideaal programma om te volgen als je meer voor je gezondheid wilt en een strakker, fitter lichaam wilt realiseren. Ook anderen zijn razend enthousiast over de resultaten die zij met dit programma hebben behaald.  

Glenn Bouwmans (MYSL-transformatie van 2020) vertelt: “Eind november 2017 woog ik nog 94kg en was het uitgegaan tussen mij en mijn vriendin.” Hij vertelt dat hij in een diep dal terechtkwam en weinig geld verdiende op dat moment. “Anderhalf jaar geleden ben ik gestart met fitness. Ik raakte geïnspireerd door Merijn en met name door de manier hoe hij zijn leven leidt.” Glenn wist toen nog niets over spieropbouw en oefeningen, maar leerde dat al snel. “Als je deze pijlers toepast in je leven, dan is de kans zeer hoog dat je succesvol zal zijn. Het boek My Shredded Lifestyle heeft mijn kijk op het leven veranderd en fitness is niet meer uit mijn leven weg te denken. Ik haal mijn energie uit het sporten en door bezig te zijn om elke dag weer het beste uit mezelf te halen!” 

My Shredded Lifestyle | Review (2022) + Korting en Ervaringen!

Dit krijg je bij My Shredded Lifestyle! 

Ben je nieuwsgierig geworden naar het My Shredded Lifestyle plan? Dit krijg je er allemaal bij wanneer je tot actie overgaat: 

✅ My Shredded Lifestyle boek 

✅ Bonus #1: Krachtige tools 

✅ Bonus #2: Workoutschema’s 

✅ Bonus #3: Voedingsschema’s 

✅ Bonus #4: Voortgangslogboek 

✅ MYSL-Community toegang 

My Shredded Lifestyle kopen? 

Voor My Shredded Lifestyle 1 en de hierboven genoemde bonussen betaal je momenteel slechts €29,95! Voor die paar tientjes krijg je ontzettend veel waarde. My Shredded Lifestyle bestellen doe je hier. Bovendien biedt Merijn een niet-goed-geld-terug garantie. Als je van mening bent dat het programma niet werkt voor jou, kun je binnen 30 dagen je geld terugvragen. Zo wordt de drempel nog lager en jouw droomlichaam sneller werkelijkheid. Deze My Shredded Lifestyle korting kun je niet aan je neus voorbij laten gaan. Gun het jezelf om de beste versie van jezelf te worden en kies voor Merijn Schoeber’s boek!


Klik hier voor korting bij My Shredded Lifestyle

Meer over diëten voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Persoonlijk ben ik fan van een aantal van de beste diëten. Bij voorkeur combineer ik een koolhydraatarm dieet met het intermittent fasting dieet oftewel vasten. Ik hoor ook veel mensen die positieve resultaten boeken met het paleo dieet en keto dieet. Persoonlijk denk ik wel dat je al wat ervaring met voeding dient te hebben voor deze diëten. Wat meer laagdrempelig is het ziekenhuis dieet, caloriearm dieet, eiwitrijk dieet en een vetarm dieet.

Andere populaire diëten zijn lactosevrij dieet, glutenvrij dieet, suikervrij dieet, mediterraan dieet en het vegetarische dieet. Je hebt tegenwoordig ook een ruime keuze uit maaltijdvervangers, afval shakes, dieet shakes en maaltijdshakes.

Het verschilt echt per persoon wat het beste bij jou past. Idealiter zou je intuïtief willen eten zonder calorieën te tellen en zorgen voor blijvend gewichtsverlies. Je zou dan enkel nog diëten tegen allergieën en ziekten. Snel afvallen en buikvet verbranden is niet nodig als je al op je ideale gewicht zit.

Zit je toch nog niet helemaal lekker in je vel dan zijn de volgende opties wellicht een uitkomst voor jou: Afslank Receptenbijbel, Hamster in je Brein methode, 50 dagen keto challenge, Koolhydraatarm 50 dagen programma, 20 dagen suikervrij of Fitcooking. Daarnaast kan ook interessant zijn 50 recepten in 30 minuten, My Shredded Lifestyle, Veganistisch koken en de anti buikvet training.

Wil je meer weten over al deze voedingssupplementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meer informatie en gezondheid tips

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere punten zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzureneiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods zoals green juice.

Ook is er veel winst te behalen om meer met ontspanning bezig te zijn en hieronder valt zeker ook slaap. Meer bewegen zorgt voor een gezond lichaam en geest, hoeveel stappen zet jij per dag? Ook voeding en de rol van hormonen kan heel veel waarde toevoegen aan een optimale gezondheid.

Er is een verschil tussen het parasympatische en sympatische zenuwstelsel. Het autonome zenuwstelsel is een belangrijke graadmeter voor een goede gezondheid. Hieronder vallen ademhaling, hartritmevariabiliteit, cellulair geheugen en hartslag. Het parasympatische zenuwstelsel richt zich meer op acties die in gang gezet worden. Dus daarmee kun je invloed hebben op energieniveau verhogen en metabolisme verhogen bijvoorbeeld.

Er bestaan mogelijkheden tot biohacking om tot meer inzicht te komen in je eigen gezondheid. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Lumen metabolisme tracker, Whoop of Oura ring. Andere tools als, BMI berekenen, vetpercentage berekenen en caloriebehoefte berekenen kunnen helpend zijn om jouw lifestyle aan te passen. Calorieën tellen kan erg prettig zijn om inzicht te krijgen in hoeveel koolhydraten per dag je mag eten. Een andere optie is om een EMB test, gezondheidstest, bloedtest, vitamine test, speekseltest, urinetest of DNA test af te laten nemen om jouw patronen bij te kunnen stellen waar nodig.

Wellicht helpt een boek over voeding hierbij om patronen te doorbreken. Over suikervrij eten of hoeveel water per dag te drinken is al heel erg helpend. Het kan ook zijn dat je biologische klok tikt en je die dikke buik bij overgang wil aanpakken of de overgangsklachten wil verminderen.

Om meer aan je immuunsysteem te werken en bijvoorbeeld hooikoorts of andere ziekteverschijnselen te voorkomen kun je ook denken aan een ijsbad of koud douchen.

In diverse programma’s wordt hier ook meer over gesproken en uitleg gegeven. Denk bijvoorbeeld aan Richard de Leth oersterk, My Shredded Lifestyle of lees het boek Brain Balance. Het kan ook zomaar zijn dat jij baat hebt bij een weekmenu planner van Puur Figuur.

Wil je meer weten over gezondheid? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je producten bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke tools jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over My Shredded Lifestyle

Ben jij al gemotiveerd om met My Shredded Lifestyle aan de slag te gaan? Of heb je nog een paar vragen die onbeantwoord zijn? De meest gestelde vragen staan hieronder. Doe er je voordeel mee!

Kan ik My Shredded Lifestyle korting krijgen?

Je kunt inderdaad korting krijgen op een My Shredded Lifestyle coaching programma. Je hebt namelijk de keuze uit een 3 maanden programma voor €79,99 per maand i.p.v. €89,99. Of je kunt voor een 6 maanden programma gaan voor €69,99 per maand i.p.v. €89,99. Besluit je een heel jaar aan de slag te gaan? Het 12 maanden programma kost nu €59,99 per maand i.p.v. €89,99.

Is Merijn Schoeber betrouwbaar?

We kunnen wel stellen dat Merijn Schoeber betrouwbaar is en dat zijn aanbod effectief is. Al meer dan 50.000 mensen hebben namelijk hun droomlichaam bereikt met My Shredded Lifestyle. Het is daarom zeker de moeite waard om ermee aan de slag te gaan. Wil jij een fitter, gezonder, slanker of juist gespierder lichaam? En kan je wel wat begeleiding gebruiken? Dan is Merijn zeker de aangewezen persoon om jou te helpen. Hij heeft niet alleen de kennis, maar ook de ervaring in huis om je te helpen slagen.

Hoelang duurt My Shredded Lifestyle?

Als je met het My Shredded Lifestyle programma start, bepaal jij zelf de duur ervan. Dat betekent dat je keuze hebt uit verschillende programma’s. Zo is er een 3 maanden programma voor wie graag kennismaakt met de MSL coaches en de aanpak ervan, maar je kunt ook een 6 maanden programma volgen. Doe je dat in de wintermaanden, dan ben je voor de zomer fit! Heb je behoefte aan extra begeleiding? Ga dan voor een 12 maanden programma. Het is dé manier om nieuwe gewoontes aan te leren en je die gezonde levensstijl eigen te maken.

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on My Shredded Lifestyle | Review (2023) + Korting en Ervaringen!

Laat een reactie achter