In dit artikel

MR.Juice Green Juice Review Beste Keuze

MR.Juice Green Juice | Review (2023) Beste Keuze?

In dit artikel

Heb je weleens gehoord van MR Juice Green Juice? Bij dit merk kun je green juice kopen om je gezondheid te verbeteren. Nu is dit niet het enige merk dat green juice verkoopt. Daarom is het logisch om je af te vragen of MR Juice de moeite waard is. In deze MR Juice test ga ik antwoord geven op de vraag. Ik vertel je over het merk, het aanbod, de kwaliteit van de beste green juice en de ervaringen van klanten. En als er een MR Juice aanbieding mogelijk is, breng ik je daar natuurlijk ook van op de hoogte! Ben je er klaar voor? We gaan namelijk beginnen!


Bekijk meer productinformatie

Groene sapjes? Wat zijn dat?

Groene sapjes, zo worden die gezonde drankjes boordevol vitaminen genoemd. Green juice is vaak een supplement in poedervorm. Het bestaat uit allerlei gezonde ingrediënten die vermalen zijn tot een poeder. Dat is handig, want zo hoef je dagelijks maar één schepje aan een drankje of maaltijd toe te voegen en dit goed te schudden of roeren. Vervolgens krijg je heel gemakkelijk de nodige voedingsstoffen binnen om je lichaam te ondersteunen.

Er zijn verschillende aanbieders van green juice op de markt. Over het algemeen bieden zij hetzelfde aan, maar toch blijken er verschillen te zijn. Zo is de samenstelling (en daardoor de kwaliteit) niet bij elke aanbieder even goed. Bijvoorbeeld omdat er minder gezonde voedingsstoffen in zitten, maar het kan ook zijn dat er extra ingrediënten worden toegevoegd die je lichaam eigenlijk niet goed kan gebruiken. Laten we eens ontdekken hoe dat precies zit bij MR Juice. Je wilt natuurlijk wel waar voor je geld!

MR.Juice Green Juice  Review Beste Keuze

Maak kennis met MR. Juice!

MR Juice is de merknaam en heeft (momenteel) slechts 1 product in het assortiment: MR Juice Green Juice. Het is een supplement dat meer dan 30 ingrediënten bevat, fijngemalen tot een poeder. Zo kun je binnen 30 seconden een gezonde shake, smoothie of maaltijd op tafel zitten die vol vitamines en mineralen zit.

Het bedrijf lijkt nog relatief nieuw te zijn. De eerste review die ik tegenkom, dateert uit 2021. Langzaamaan lijkt MR. Juice steeds meer bekendheid te genereren. Dat is natuurlijk logisch, wanneer je iets verkoopt wat menig mens aan een fitter en energieker leven kan helpen. En als je dit op de goede manier aanpakt (dat wil zeggen: een kwalitatief hoogwaardig product aanbieden waar mensen echt iets van merken), dan kan dat heel snel gaan.

Wat zit erin?

Zoals ik al even vertelde, is het belangrijk om na te gaan wat er in zo’n green juice supplement zit en hoe de samenstelling van de ingrediënten is. Dat bepaalt immers de hoogte van de kwaliteit. Laten we daarom kijken naar de ingrediënten, de voedingswaarde en de samenstelling van MR Juice Green Juice. Daar gaan we!

Ingrediënten Mr Juice Green Juice

Op de website is overigens precies te zien wat de 36 ingrediënten zijn van MR Juice Green Juice. Naast allerlei groenten- en fruitsoorten, zitten er ook superfoods in zoals spirulina en chlorella. Echter zijn niet alle 36 ingrediënten per se dienend voor je gezondheid. 

Zo bevat het product ook stevia (dat is wel een natuurlijke zoetstof, dus beter dan suiker) en citroen aroma als natuurlijke smaakstof. Verder zitten er zuurteregelaars in (citroenzuur en natriumgluconaat). Deze natuurlijke ingrediënten doen niets voor je lichaam, maar zijn toegevoegd om een meer aangename smaak te creëren. Logisch ook, want al die ‘groene’ ingrediënten smaken van zichzelf soms vrij bitter. Maar ik vind het wel belangrijk om dit te benoemen.

Samenstelling MR Juice Green Juice

Over de exacte samenstelling van MR Juice Green Juice is de aanbieder ook transparant. Het ingrediënt met de grootste hoeveelheid is tarwegras, gevolgd door acacia arabia, verschillende fruit- en groenten soorten, appel, spirulina, chlorella, acerola, enzovoort. Je kunt op de website precies zien hoeveel milligram er van alles in zit, dus dat is heel fijn!

MR.Juice Green Juice  Review Beste Keuze

Voedingswaarde MR Juice Green Juice

Per maatschepje van 10 gram (1 dagdosering) krijg je slechts 25 kcal en 0,2 gram vetten binnen. Er zit 2,2 gram koolhydraten in, 0,5 gram suikers en slechts 0,02 gram zout. Verder bevat MR Juice Green Juice 3,6 gram vezels (en die heeft je lichaam nodig) en 1,6 gram eiwitten. Zo kies je dus voor een mooie toevoeging op een gezonde levensstijl!

MR Juice voordelen

✅ MR Juice is 100% plantaardig (milieubewuste keuze);

✅ Het is geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅ Deze green juice is helemaal glutenvrij;

✅ Er zitten meer dan 30 ingrediënten in;

✅ Je activeert de natuurlijke energie van je lichaam hiermee;

✅ Het is binnen 30 seconden klaar;

✅ Samengesteld door een orthomoleculair voedingsdeskundige;

✅ Je krijgt er een gratis recepten e-book bij;

✅ Snelle levering;

✅ Je betaalt geen verzendkosten.

MR Juice nadelen

❌ MR Juice kopen lijkt een beetje prijzig (maar het is een goede investering in je gezondheid).

MR.Juice Green Juice  Review Beste Keuze

MR. Juice ervaringen van anderen

Aan MR Juice ervaringen zie je snel genoeg of het product wel of niet in de smaak valt bij klanten. Ik vind het daarom belangrijk om altijd een aantal reviews te verzamelen en deze in mijn artikelen te delen. Ben je benieuwd naar de gemiddelde MR Juice review? Laten we er eens in duiken.

Op reviewplatform Webwinkelkeur krijgt MR. Juice een 7,8 als cijfer. Hoewel dat nog geen topscore is, is hij wel heel goed. Hele uitgebreide reviews komen er niet voorbij op dit platform, dus ik vat het graag voor je samen. 

Veel mensen geven aan tevreden te zijn over de service (snelle levering en gratis bezorging). Ook geven verschillende klanten aan dat zij blij zijn met MR Juice Green Juice en de smaak zelfs lekker vinden. Dat geldt niet voor iedereen, want green juice heeft nu eenmaal een uitgesproken smaak. 

Over de oprichters: Rik en Anka

MR Juice is opgericht door Rik van Poppelen. Hij is al van jongs af aan bezig met voeding en sport, maar betrapte zichzelf erop dat hij niet altijd voldoende groenten en fruit at op een dag. “Soms had ik geen trek, vergat ik het of had ik er geen tijd voor”, vertelt hij. En uit onderzoek van het RIVM blijkt dat slechts 13%(!) van de mensen wel netjes 2 stuks fruit per dag eet en slechts 16% van de mensen eet dagelijks 200 gram groenten. Daarom besloot Rik om green juice als aanvulling te gebruiken op zijn eetpatroon. 

Omdat hij niet helemaal tevreden was met het huidige aanbod van green juices op de markt, besloot hij zelf een green juice te ontwikkelen. Dat deed hij samen met orthomoleculair voedingsdeskundige Anka Blankendaal, die dankzij haar kennis en ervaring heel veel weet over dit onderwerp. Zo hebben zij samen MR Juice Green Juice tot stand gebracht. 

Anka vertelt hierover: “Ik adviseer mijn klanten altijd 250-500 gram groenten en 2 stuks fruit op een dag te eten, maar in de praktijk komen maar weinig mensen hier echt aan. Het blijft toch lastig door tijdtekort of mensen vinden het gewoon te veel gedoe. Dankzij de green juice van MR Juice kun je toch dagelijks extra voedingsstoffen binnenkrijgen.” 

En zo maken Rik en Anka de wereld een beetje gezonder met elkaar, dankzij hun product MR Juice Green Juice.

MR.Juice Green Juice  Review Beste Keuze

Boost je gezondheid: MR Juice bestellen!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar MR Juice Green Juice en wil je dit ook graag eens proberen? Dan wordt het tijd om MR Juice te bestellen! Hierin zijn verschillende mogelijkheden. Ik loods je er graag doorheen.

De verpakkingen

Je kunt bij MR Juice kiezen uit drie verpakkingen. Zo kun je MR Juice korting scoren (een soort van), door voor een grotere verpakking te kiezen. Maar ik begrijp ook dat je liever eerst zeker wilt weten dat je tevreden bent over dit product. Daarom kun je – zonder MR Juice kortingscode – voor slechts €14,95 een verpakking met 7 porties kopen. Zo haal je niet direct een grote pot in huis, waar je vervolgens misschien niets meer mee doet. Het is een fijne manier op MR Juice te testen. 

En ben je na afloop van zo’n kleine verpakking tevreden? Dan kun je natuurlijk alsnog een grote verpakking kopen. Voor een pot met 30 doseringen betaal je €45. Dat is omgerekend een stuk voordeliger dan de 7-dagen verpakking!

Er is soms ook een verpakking verkrijgbaar met 1 portie erin. Hierbij betaal je wel nog €2 verzendkosten. Uiteindelijk ben je in mijn ogen met een 7-dagen verpakking voordeliger uit, als je het eerst even wilt uitproberen. Na 1 dag MR Juice ervaar je namelijk ook nog geen grootse effecten van een supplement. Daar moet je je lichaam wel even de tijd voor geven.

MR Juice korting scoren?

Wil jij graag op de hoogte blijven van MR Juice aanbiedingen en het laatste nieuws rondom dit merk? Dan raad ik je aan om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Zo word jij als eerste geïnformeerd over nieuwtjes en kortingsacties en hoef je nooit iets te missen!


Bekijk meer productinformatie

Meer over Greenjuice

Diverse Reviews schreef ik over green juice. Ik vergeleek ‘Nutribites-Superfoodies‘. Verder de bekendere merken Superfoodies green juice review, Nutribites green juice review, Alka Greens green juice review, Mr Juice green juice review, Organico Turbo green juice review en Orangefit green juice review. Toch zijn er nog vele andere waar ik ook over schreef. Amazing Grass green juice review, Bulk Complete Greens review, Healthboost green juice review, Super Greens review, Nutrifoodz Greens Detox review en Yummie Greens review bijvoorbeeld. Maar ook Jesse van der Velde blog is interessant om over te lezen.

Nu weet je wat anderen over Green juice zeggen. Maar hoe gebruik je het dan? Onze artikelen ‘Mengen van Green Juice poeder‘ en ‘Ingrediënten in Green Juice poeder‘ zijn geweldige hulpmiddelen. Of je nu een beginner bent of op zoek bent naar specifieke doelen, we hebben iets voor jou. Check ‘Green Juice poeder voor beginners‘ om te starten, en vervolgens ‘Green Juice poeder voor gewichtsverlies‘ en ‘Green Juice poeder voor detox-dieet‘ voor meer specifieke doelen.

MR.Juice Green Juice  Review Beste Keuze

Meest gestelde vragen over MR. Juice Green Juice

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen over MR Juice? Hieronder vind je de meest gestelde vragen op een rij. Mocht jouw vraag na afloop nog niet beantwoord zijn, dan zie ik deze graag terug in een reactie onder dit artikel. 

Waar koop je MR Juice green juice?

Waar je MR Juice Green Juice kunt kopen, is heel simpel: op de officiële website van MR Juice. Je kunt eenvoudig een bestelling plaatsen door de gewenste verpakking (met 1 portie, 7 porties of 30 porties) in je online winkelwagen te doen. Vervolgens doorloop je het bestelproces, doe je een betaling (of kies je voor achteraf betalen) en ben je klaar. Je bestelling wordt dan vaak de volgende werkdag al bij je thuisbezorgd. Je hoeft geen verzendkosten te betalen én je krijgt het gratis e-book vol green juice recepten in je mailbox.

Hoe zijn de algemene MR Juice green juice ervaringen?

De algemene MR Juice green juice ervaringen zijn positief. Er zijn nog niet super veel reviews te vinden op het internet, maar inmiddels is het gemiddelde cijfer op Webwinkelkeur een 7,8. Dat is een mooie score voor een bedrijf/product dat nog niet zo lang lijkt te bestaan. Op Google zijn nog geen reviews te zien, maar die zullen er ongetwijfeld ook snel komen. Op de website van MR Juice zelf wordt een slideshow weergegeven waarin reviews te lezen zijn, maar die zijn afkomstig van Webwinkelkeur. Zij hebben nog geen mogelijkheid om de green juice op de website zelf te beoordelen. Wellicht komt dat in de toekomst alsnog.

Voor wie is MR Juice Green Juice geschikt?

MR Juice Green Juice is geschikt voor iedereen die zijn of haar gezondheid wil ondersteunen. De missie van MR Juice is namelijk om mensen de superfoods te geven die zij dagelijks nodig hebben en om dit zo toegankelijk mogelijk te maken. MR Juice is in elk geval niet geschikt voor kinderen onder de 6 jaar, zwangere vrouwen, mensen die allergisch zijn voor één of meer ingrediënten of die medicijnen zoals bloedverdunners gebruiken. In dat laatste geval wordt geadviseerd om contact op te nemen met een arts en eerst te overleggen over het gebruik ervan. 

Hoe moet je MR Juice Green Juice drinken?

Ga je MR Juice Green Juice drinken, dan luidt het advies om dit elke ochtend op een lege maag te doen. Dan kunnen de voedingsstoffen het beste worden opgenomen en merk jij er het meeste effect van. Het supplement smaakt licht zoet, maar is door de gezonde samenstelling ook weleens bitter te noemen. Je kunt het mixen met water of een van de recepten in het e-book opvolgen om een lekkere shake, smoothie of yoghurtbowl te maken. Je mag dit supplement bovendien doorlopend consumeren, maar het liefst niet meer dan 1 maatschepje per dag nemen. Het is namelijk geen maaltijdvervanger, maar slechts een aanvulling op een gezond en gevarieerd eetpatroon.

» Referenties


1. ‘Does Green Juice Have Benefits? All You Need to Know’ – Medically reviewed by Natalie Olsen, R.D., L.D., ACSM EP-C — By Ansley Hill, RD, LD on April 24, 2020.
https://www.healthline.com/nutrition/green-juice-benefits

2. ‘Health benefit of vegetable/fruit juice-based diet: Role of microbiome’ – Susanne M. Henning, Jieping Yang, Paul Shao, Ru-Po Lee, Jianjun Huang, Austin Ly, Mark Hsu, Qing-Yi Lu, Gail Thames, David Heber, and Zhaoping Li. Published online 2017 May 19.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5438379/

3. ‘Leguminose green juice as an efficient nutrient for l(+)-lactic acid production’ – Donna Dietz, Roland Schneider, Franka Papendiek, Joachim Venus. 20 October 2016.
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0168165616313980

4. ‘Green vegetable juice as a potential source of human fascioliasis in Korea’ – Sungim Choi, Sunghee Park, Sooji Hong, Hyejoo Shin, Bong-Kwang Jung, Min Jae Kim. December 2022.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2352771422000738

» Referenties


Bekijk meer productinformatie

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on MR.Juice Green Juice | Review (2023) Beste Keuze?

Laat een reactie achter