In dit artikel

Motivated Minds | Review (2021) + Gratis WebClasses en Community!

Motivated Minds | Review (2023) + Gratis WebClasses en Community!

In dit artikel

Het leven is te kort om ongelukkig te zijn. Haal daarom het beste uit jezelf en je leven! Wil jij graag op een positieve en leuke manier aan jezelf werken? Dan is het Motivated Minds platform mogelijk iets voor jou.

Zelf heb ik me enige tijd geleden ook aangemeld voor de Motivated Minds community. Direct na mijn aanmelding was ik direct enthousiast over het platform! Waar mijn enthousiasme aan te danken is? Nou, daar vertel ik je graag meer over in deze Motivated Minds review. Hier deel ik mijn persoonlijke bevindingen met je. Na het lezen van deze review weet je alles wat je moet weten over dit platform en kun je bepalen of de Motivated Minds ook iets is voor jou.


Klik hier voor de beste deal bij Motivated Minds

Ontdek het Motivated Minds platform

Wil je graag aan jezelf werken? Dan heb je daar tegenwoordig meerdere mogelijkheden voor. Je kunt online cursussen volgen, specialisten inschakelen of je kunt met het Motivated Minds platform aan de slag gaan. Kies je voor het laatste? Dan krijg je toegang tot diverse online cursussen én ontvang je begeleiding van specialisten bij het behalen van je doelen en het ontdekken van je passies.

Binnen dit platform heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende diensten en online producten. In deze review vertel ik je hier graag meer over. Dat doe ik aan de hand van mijn persoonlijke bevindingen en feitelijke informatie.

Wil je direct meer informatie over het Motivated Minds platform? Check dan even de volgende drie video’s:

De Meester Je Leven Community

Binnen het Motivated Minds platform staat de Meester Je Leven community centraal. Deze community helpt je bij het werken aan je doelen, het vinden van je passies en het ontwikkelen van focus. Met andere woorden: dankzij de Meester Je Leven community ben jij straks in staat om de beste versie van jezelf te worden. Oftewel, om meester over jouw eigen leven te worden.

Wil jij ook graag de beste versie van jezelf worden? Meld je dan aan voor de Meester Je Leven community. Na je aanmelding krijg je een persoonlijke mentor toegewezen. Deze mentor ondersteunt jou bij het behalen van je doelen en inspireert je. Het is geen verrassing dat jij de stappen moet zetten, maar met de hulp van je mentor weet je zeker dat je de juiste stappen zet en in staat bent om je doelen te behalen.

Verder vind je in de Meester Je Leven community een uitgebreide videobibliotheek vol met interessante video’s met praktische en handige tips. Deze tips helpen jou om het beste uit jezelf te halen en om een gelukkiger leven te leiden.

Persoonlijk heb ik veel gehad aan de Motivated Minds community. Ik heb veel van mijn coach geleerd en de video’s van de videobibliotheek vond ik zeer leerzaam én interessant.

Gratis WebClasses

Hunker jij naar persoonlijke groei, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Via het Motivated Minds platform kun je deelnemen aan zogeheten gratis  WebClasses. Dit zijn online lessen waarbij specifieke onderwerpen centraal staan. Om je een beter beeld te geven van de WebClasses, heb ik de titels van enkele WebClasses voor je op een rijtje gezet:

  • De vijf bevrijdende sleutels naar jouw persoonlijke geluk en succes
  • Van dromen naar doelen in 8 krachtige stappen

Het mooie aan deze WebClasses is dat ze volledig gratis zijn. Niet alleen zijn de WebClasses leerzaam en handig, je hoeft hier dus ook niks voor te betalen! In mijn ogen is dat ook direct de kracht van het gehele Motivated Minds platform. Bij dit platform draait het niet om geld, maar puur om persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk geluk en persoonlijke groei.

Meld je aan voor de Motivated Minds events

Als je aan jouw persoonlijke ontwikkeling wilt werken, is de kans groot dat je af en toe uit je comfort zone moet stappen. Om je hier een handje bij te helpen, organiseert Motivated Minds met enige regelmaat inspirerende events. Tijdens deze events kom je in contact met de coaches van het platform, maar ook met andere ambitieuze deelnemers.

Deze deelnemers zijn ook mensen die aan hun persoonlijke ontwikkeling werken.

Juist door met hen in contact te komen, kun je geïnspireerd raken. Jullie delen immers hetzelfde doel: de beste versie van jezelf worden. Naar een evenement gaan is voor sommige mensen erg spannend. Dit is echter nergens voor nodig. Bovendien is het zeker de moeite waard. Deze evenementen dragen namelijk écht bij aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wil je weten waar en wanneer de events plaatsvinden? Daarover word je als lid via de mail op de hoogte gehouden. Of surf naar de website van Motivated Minds en klik op het kopje events. Hier vind je direct een overzicht van alle toekomstige events.

Motivated Minds Review | Gratis WebClasses en Community

Ontdek inspirerende masterclasses

Het beste heb ik misschien wel tot het laatste bewaard, namelijk de masterclasses van Motivated Minds! Over deze masterclasses ben ik namelijk zeer te spreken. De masterclasses zijn volledig online te volgen en zijn onwijs inspirerend.

Een masterclass die er voor mij uitsprong, was de masterclass ‘Bevrijd je ware potentie’. Tijdens deze masterclass leer je wat de obstakels in jouw leven zijn en ontdek je wat je graag wilt bereiken. Dankzij de aangesloten coach, Mireille Bruin, leer je op een leuke en interactieve manier hoe je jouw potentie kunt bevrijden. Het is een masterclass waar ik zeer enthousiast over ben en die ik jou zeker kan aanraden. Ook de overige masterclasses zijn leuk om te volgen en bieden veel waardevolle informatie. Lees ook mijn uitgebreide review over de ‘Bevrijd je ware potentie’ Masterclass.

De coaches van Motivated Minds

Het mag duidelijk zijn: het platform Motivated Minds is behoorlijk uitgebreid. Het biedt je de mogelijkheid om gebruik te maken van meerdere online producten en diensten.

Iets wat mij aanspreekt, is de transparantie van het bedrijf. Op de website van Motivated Minds zie je door middel van foto’s en tekstjes direct welke coaches er werkzaam zijn bij de organisatie. Zo krijg je alvast een goed beeld van de mensen met wie je te maken krijgt. Ook schept dit een stukje vertrouwen.

Wil jij wel of geen coach in de armen sluiten? Jij mag zelf die beslissing gaan maken. Je hebt hierbij een aantal verschillende keuzes: 

Basic: Lid worden van de community, zonder coach of mentor. De eerste maand voor €1 daarna voor €9,95 per maand.

Mentoring: Wil jij gecoacht worden door een coach, die jou helpt om je doelen te bereiken en om alles uit het leven te halen? Dan kies je voor Meester Je Leven Mentoring. Hierbij heb je de keuze uit 3 verschillende abonnementen.

Van 3 maanden voor €99,95 per maand. Van 6 maanden met de eerste maand gratis, daarna voor €85,95 per maand. En van 12 maanden met de eerste 2 maanden gratis, daarna voor €75,95 per maand. 

Op dit moment is Motivated Minds nog niet erg bekend, maar ik verwacht dat hier snel verandering in komt. Persoonlijk ben ik ervan overtuigd dat Motivated Minds de Nederlandse Mind Valley zal worden!

Motivated Minds Review | Gratis WebClasses en Community

Mijn persoonlijke bevindingen

Wanneer je mijn review hebt gelezen, is het geen verrassing dat ik zeer te spreken ben over het platform Motivated Minds. Hieronder heb ik mijn bevindingen op een rijtje gezet:

✅ Betrokken en deskundige coaches. Het vervelende van internet is dat er weinig sprake is van persoonlijk contact. Bij Motivated Minds is dat echter niet het geval. De coaches zijn namelijk erg betrokken. Daarnaast zijn de coaches deskundig en ervaren. Zo weet je zeker dat je kunt rekenen op begeleiding van coaches die weten waar ze het over hebben.

✅️ Uitgebreid platform. Ook over de inhoud van het platform ben ik zeer te spreken. Het platform bestaat uit meerdere waardevolle onderdelen, zoals de community en de masterclasses. Naar mijn mening zijn deze erg waardevol voor je persoonlijke groei.

✅️ Meerdere abonnementen. Wil je graag lid worden van het Motivated Minds platform? Dan is het prettig om te weten dat je keuze hebt uit meerdere abonnementen. Aan het einde van deze Motivated Minds review vertel ik je hier meer over, maar ook dit is in mijn ogen een belangrijk voordeel.

✅️ Inspirerend, behulpzaam en functioneel. Met deze drie woorden kan ik het Motivated Minds platform op de juiste manier omschrijven. Het platform is zeer functioneel, biedt je toegang tot adviezen van professionele coaches en inspireert je. Ook kun je dankzij de Motivated Minds Events een heleboel inspirerende en ambitieuze mensen ontmoeten.

Al met al ben ik erg te spreken over het Motivated Minds platform. Deze review heb ik in 2021 geschreven. Ik verwacht dat het platform in de komende jaren erg populair wordt!

Wat kost een lidmaatschap bij Motivated Minds?

Heb je door deze Motivated Minds review interesse gekregen om je aan te melden voor het platform? Dan is het handig om te weten wat de kosten zijn. Bij het Motivated Minds platform heb je keuze uit drie verschillende soorten abonnementen:

  • Een abonnement voor 3 maanden: €99,95 per maand.
  • Een abonnement voor 6 maanden: eerste maand gratis, daarna €85,95 per maand.
  • Een abonnement voor 12 maanden: eerste 2 maanden gratis, daarna €75,95 per maand.

Bij bovenstaande abonnementen wordt je gecoacht door een persoonlijke mentor. Wil je dit liever niet? Dan betaal je de eerste maand €1 en daarna €9,95 per maand. Een stuk goedkoper, maar dan mis je wel alle voordelen van een persoonlijke mentor.

Zoals je ziet, is het interessant om direct een jaarabonnement af te sluiten. Een jaarabonnement is niet alleen interessant op financieel gebied, maar ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Door 12 maanden lang aan de slag te gaan met je persoonlijke groei, zul je hier echt de vruchten van plukken!

Nadat je lid bent geworden, is het aan te raden om de events goed in de gaten te houden. Juist op deze evenementen kun je ambitieuze en inspirerende mensen ontmoeten.

Veel plezier bij het Motivated Minds platform!

Ben je nog niet uitgekeken kijk dan ook eens naar BreinTV en MindsetFlix voor meer inspiratie.


Klik hier voor de beste deal bij Motivated Minds

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Persoonlijk ben ik heel erg van leren op mijn eigen tempo. Een online leeromgeving zoals 365 Academy, Brein TV, Unbreakable Academy, MindsetFlix, Mindvalley en Gaia sluiten hier perfect op aan. Als je meer de hoek van NLP op wilt gaan kijk dan eens bij de beste NLP opleidingen en zie wat NLP College voor jou kan betekenen.

Je kan ook Jeugdtrauma Online Training of leren loslaten met Jan Bommerez of kiezen voor Hypnose Instituut Nederland (HIN). HIN scoorde erg goed in ons overzicht over beste hypnose opleiding.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Andere opties om je te laten inspireren is een abonnement op het Manifestatie Magazine, een cursus minimalisme, cursus geluk of blader door het Mentali interactief werkboek. En wil je echt next level gaan bezoek dan seminars zoals Maximum Potential, Buitengewoon Leiderschap of join de communties van Levensbazen of Motivated Minds.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Motivated Minds | Review (2023) + Gratis WebClasses en Community!

Laat een reactie achter