In dit artikel

Mooi Mens online cursus Review + Korting!

Mooi Mens online cursus | Review + Korting!

In dit artikel

Volgens cijfers van het CBS zijn zowel geluk als tevredenheid sinds 2019 gedaald in onze maatschappij. Vooral onder jongvolwassenen lijkt dit van toepassing te zijn. Maar tevreden zijn met je leven, is iets anders dan gelukkig zijn. Dus wat is dan een gelukkig leven? Het wordt tijd om te ontdekken waarvan jij echt gelukkig wordt en welk Mooi Mens er in jou schuilt. Je verdient het namelijk om je mooiste leven te leven – en met de Mooi Mens online cursus van Donna Luisa Huijzendveld ontdek je hoe!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Herken jij jezelf hierin?

In deze snel veranderende wereld beweeg je vaak gewoon maar mee, doe je wat er van je verwacht wordt en probeer je te midden van alles ook nog weleens dingen te doen die jij zelf leuk vindt. Als er tijd overblijft, in elk geval. En vaak is dat niet aan de orde. Je komt misschien wel dagelijks tijd tekort en áls er dan al een momentje is waarop je even niets hoeft, is je hoofd vaak zo vol dat je je alleen nog maar moeier voelt. Al die gedachten ook… En misschien herken je de volgende punten ook wel.

❌ Je hebt soms (of juist vaak) weinig energie;
❌ Je komt nooit toe aan alle punten op je to-do lijst;
❌ Je voelt je schuldig als je tijd voor jezelf neemt;
❌ Je bent eigenlijk altijd maar bezig en druk;
❌ Als je naar bed gaat, lig je vaak nog wakker door al je gedachten;
❌ Je piekert veel en loopt soms vast in je hoofd, door alles wat er op je afkomt;
❌ Je weet niet goed hoe je je leven beter/leuker/positiever kunt maken;
❌ Je voelt dat je geen tijd hebt om helemaal tot jezelf te komen, waardoor je maar door gaat met je huidige manier van leven;
❌ Je betrapt jezelf erop dat je je niet zo gelukkig voelt als dat je je zou ‘moeten’ voelen.

Mooi Mens online cursus  Review + Korting!

Wat is een Mooi Mens?

Volgens Donna Luisa is de definitie van een Mooi Mens ‘iemand die leeft zoals dat voor haar goed voelt, die positief naar het leven kijkt en haar grenzen bewaakt’. Een Mooi Mens is iedereen diep vanbinnen, alleen ligt zij vaak zo diep verscholen onder gedachten, overtuigingen en verwachtingen, dat we haar niet zien. Niet helemaal, in elk geval.

Door de tijd te nemen om jezelf beter te leren kennen, je onderbewustzijn te onderzoeken en nieuwe dingen te proberen, kom je er vanzelf achter wie die mooiste versie van jezelf is. Dan kun je steeds meer gaan leven op de manier die voor jou goed voelt, jouw mooiste leven. Het gevolg is dat je niet alleen zelf meer geluk ervaart, maar dat je de mensen om je heen inspireert om hetzelfde te doen. Om op hun eigen manier hun versie van een Mooi Mens te belichamen. Je doet dit dus niet alleen voor jezelf (zeg die gedachten over egoïsme maar snel gedag), maar ook voor de mensen om je heen. 

Hoe leef je je mooiste leven?

Klinkt jou dat als muziek in de oren? Dan wil je natuurlijk weten hoe je je mooiste leven kunt gaan leven. Als gelukscoach en ervaringsdeskundige, heeft Donna Luisa Huijzendveld daar de tools voor – en die deelt zij ook graag met jou. Haar boek ‘Mooi Mens’ legt de basis voor een gelukkiger leven, maar recentelijk heeft zij haar aanbod uitgebreid. Je kunt nu ook de Mooi Mens online cursus volgen, waarin je zelfstandig stappen zet naar binnen. Binnen in jezelf vind je namelijk alle antwoorden. Alleen JIJ kunt bepalen hoe jouw mooiste leven eruitziet. Met de Mooi Mens online cursus krijg je de juiste begeleiding, handvatten, tips en uitleg en wordt die reis naar binnen een stuk leuker en duidelijker!

Jij wilt toch ook…

✅ Het gevoel hebben dat je leven ertoe doet?
✅ Opstaan met een goed gevoel en zin hebben in de dag die voor je ligt?
✅ Genieten van elke dag en je rustig en zeker voelen over jezelf?
✅ Dingen doen die je leuk vindt, zodat je regelmatig ‘flow’ ervaart?
✅ Grip krijgen op je leven, zodat JIJ aan het roer komt te staan en bepaalt wat er gebeurt?
✅ Afrekenen met negatieve gedachten en je focussen op positiviteit?
✅ De leukste versie van jezelf zijn, zodat je omgeving daar ook meer aan heeft?
✅ Alles uit het leven halen, omdat je tijd hier op aarde beperkt is?

Mooi Mens online cursus  Review + Korting!

Over de Mooi Mens online cursus

De Mooi Mens online cursus is speciaal ontwikkeld om vrouwen (maar mannen mogen natuurlijk ook meedoen) meer geluk te laten ervaren. De cursus heeft als doel om jou kennis te laten maken met het Mooie Mens dat in jou schuilt – dus om jou te helpen jouw mooiste leven vorm te geven. Volgens Donna Luisa is iedereen diep van binnen pure liefde. “Je bent een mooie ziel die hier gekomen is om te leren. En als je leert wie jij bent en vervolgens gaat leven zoals dat voor jou bedoeld is, dan ontstaat er magie.”

Donna Luisa heeft het haar missie gemaakt om vrouwen te helpen om het licht, het goud dat in hen schuilt, naar buiten te brengen. “Ik help vrouwen hun ware potentie te ontdekken en hen in die meest krachtige en mooie versie van zichzelf te laten stappen. Dat is namelijk wat zij verdienen. Wat jij ook verdient”, vertelt ze vol passie tijdens ons gesprek. En ik moet toegeven dat het mij echt raakt wat ze zegt.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Voordelen van de Mooi Mens online cursus

De Mooi Mens online cursus van Donna Luisa Huijzendveld is een gelukscursus. In elke geluksles leer je meer over jezelf en jouw behoeften en wensen.

✅ Het is een online videocursus voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen;
✅ Je kunt de Mooi Mens online cursus op je eigen tempo en in je eigen tijd volgen;
✅ De 9 verdiepende modules zijn logisch opgebouwd;
✅ Met meer dan 70 leerzame vragen word je stap voor stap begeleid naar de antwoorden in jezelf;
✅ Je gaat zelfstandig aan de slag en er wordt niets voorgekauwd, want het is jouw persoonlijke proces;
✅ Je leven wordt er gegarandeerd beter, mooier en leuker door;
✅ Het is een laagdrempelige, maar leuke manier om gelukkiger te worden;
✅ Je behoudt levenslang toegang tot de Mooi Mens online cursus;
✅ Er komen regelmatig nieuwe bonussen bij voor nog meer waarde en zelfinzicht;
✅ Als je tijdens of na de cursus vragen hebt, beantwoordt Donna Luisa deze persoonlijk.

Mooi Mens online cursus  Review + Korting!

Wie is Donna Luisa Huijzendveld?

De Mooi Mens online cursus (en de optionele vervolgstap, het Mooi Mens Premium 1-1 traject) zijn opgezet door Donna Luisa Huijzendveld. Zij is op het moment van schrijven 29 jaar, maar al jaren bezig met mindset, spiritualiteit, bewustzijn en positiviteit. Na het schrijven van haar gelijknamige, eerste boek ‘Mooi Mens’, ging het balletje rollen. Alle kennis en ervaring die zij tot dan toe had opgedaan, wilde zij delen. Donna Luisa ontdekte namelijk hoeveel het haar oplevert om al die kennis en tips toe te passen op haar eigen leven en gunt dit iedereen.

“Geluk draait om veel meer dan simpelweg ‘doen wat je leuk vindt’. Het heeft ook te maken met zelfzorg, rust nemen, aan zelfreflectie doen en je grenzen beschermen. Daar ben ik zelf achter gekomen toen ik overspannen raakte. Ik had het allemaal voor elkaar: een liefdevolle relatie, een koophuis, een goedlopend eigen bedrijf, leuke vriendinnen en genoeg hobby’s, maar ineens was de maat vol. Van de ene op de andere dag (zo voelde het, in feite zat dit er al een tijdje aan te komen), ervaarde ik superveel stress, kreeg ik allerlei fysieke klachten en kampte ik met paniekgevoelens. Ik kon mijn mooie leven niet meer voortzetten op ‘de normale manier’, omdat ik overspannen bleek te zijn. En toen ging er bij mij een lichtje branden, want wat is nu eigenlijk ‘normaal’? En waarom leef ik mijn leven eigenlijk zoals ik dat doe, als het mij blijkbaar stress geeft en mij er daardoor van weerhoudt om mij vrij en gelukkig te voelen?” 

Donna Luisa kwam erachter dat zij haar ‘eigen plek’ in de maatschappij nooit volledig opgezocht had. Zij was gelukkig, deed wat haar hart haar ingaf, maar ging zichzelf toch voorbij in de drukte van het leven. Wat de maatschappij als ‘normaal’ beschouwt, gaat echter voor haar niet op. Daarom doet zij het tegenwoordig anders.

“Ik werk geen 8 uur per dag meer, want dat past niet bij mij. Als creatieveling is het belangrijk om te werken wanneer je inspiratie hebt, niet wanneer je ‘moet’. Daarbij heb ik als Projector (Human Design) ook echt dagelijks tijd nodig om open te staan voor creatieve inzichten en nieuwe ideeën. Nu lukt dat eindelijk en ben ik zelfs productiever dan voorheen! Verder ben ik mij meer gaan bezighouden met de dingen die ik leuk vind, maar ook met de dingen die voor mij belangrijk zijn. Mediteren, yoga, wandelen, naar het strand gaan, lezen – al die dingen vond ik altijd al fijn, maar nu besef ik echt wat het mij brengt. Ik durf eindelijk die beste versie van mezelf te belichamen en dat Mooie Mens dat in mij schuilt naar buiten te laten. En dat voelt zó fijn en bevrijdend, dat gun ik iedereen!”

Mooi Mens online cursus  Review + Korting!

Mooi Mens online cursus reviews

Ben je benieuwd naar de Mooi Mens online cursus ervaringen van cursisten die je voorgingen? Ik deel er hieronder een aantal met je die de moeite waard zijn.

“Ik vond de Mooi Mens cursus heel fijn om te volgen. Ik heb hierdoor nieuwe inzichten gehad en ik ben anders naar mezelf en mijn leven gaan kijken. Ik weet nu wat ik moet veranderen om zo gelukkig mogelijk te worden. En diep van binnen wist ik dat dus al, maar ik kon er nog niet bij. Deze cursus biedt goede handvatten om er echt wat mee te doen. Donna Luisa communiceert ook heel fijn en heeft een open houding. Zij oordeelt niet en daardoor durf ik ook alles te bespreken tijdens het Mooi Mens Premium 1-1 traject. Ik kan het zeker aanraden als je op zoek bent naar jouw geluk en meer voor jezelf wilt!”, vertelt Dominique.

En Janneke vertelt in haar Mooi Mens online cursus review: “Donna Luisa denkt altijd met je mee en vooral in mogelijkheden en oplossingen. Zo kan je altijd weer verder met je proces. Ik heb dankzij haar tips en inzichten mooie veranderingen doorgemaakt en ik voel mij elke dag meer gelukkig en dankbaar dan voorheen.”

Volgens Sarah is het ook een aanrader. “Ik zocht een gelukscursus die mij meer in verbinding zou brengen met mezelf. Een vriendin zei dat de Mooi Mens cursus misschien wat voor mij kon zijn. De prijs was laag dus ik besloot het gewoon te proberen. En hoeveel ik hierdoor te weten ben gekomen over mezelf, is bizar. De cursus helpt je om echt even bewust stil te staan bij jezelf zonder afleidingen. En daardoor kan je ineens helder zien wat je volgende stap in het leven moet zijn. Dank je wel.”

Mooi Mens online cursus  Review + Korting!

Aan de slag met de Mooi Mens online cursus? Dat kan!

Wil jij graag gelukkiger worden? De Mooi Mens cursus helpt je daarbij. Hij geeft je toegang tot lagen van jezelf waar je eerder nog niet bij kon komen. Dit geeft je inzichten, inspiratie en kennis waar je echt iets mee kunt. En daardoor word je stap voor stap de versie van jezelf die je altijd al hoorde te zijn. Je kunt de Mooi Mens online cursus kopen via de linkjes in dit artikel. Maar lees eerst nog even verder…

Scoor nu Mooi Mens korting!

Wil je de Mooi Mens online cursus bestellen? Dan kan ik je vast blij maken met de Mooi Mens online cursus kortingscode die ik voor je heb geregeld. Donna Luisa was hierin heel meegaand, omdat het echt haar missie is om zoveel mogelijk vrouwen naar een gelukkig leven te begeleiden. Gebruik je tijdens het bestelproces de code GROEI, dan krijg je €20 Mooi Mens online cursus korting! De cursus is normaal gesproken al scherp geprijsd, maar voor jou nu helemaal. Het is de ideale kans op een gelukkiger leven, dus grijp je kans!


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

Mooi Mens online cursus  Review + Korting!

Meest gestelde vragen over de Mooi Mens online cursus

Heb je nog vragen over de Mooi Mens online cursus? Hieronder beantwoord ik de meest gestelde vragen over deze gelukscursus van Donna Luisa Huijzendveld. Doe er je voordeel mee.

Kan ik een Mooi Mens online cursus kortingscode krijgen?

Ja, je kunt met de Mooi Mens online cursus kortingscode GROEI €20 korting krijgen. Ga je de Mooi Mens online cursus bestellen, dan kan dat met deze kortingscode voor slechts €99. Dat is een spotprijs als je bedenkt hoeveel mooier, leuker en positiever jouw leven daarna wordt. Voor iedereen die graag gelukkiger worden wil, is dit de ideale tool. Hij is laagdrempelig, maar heel leerzaam en je houdt je leven lang toegang. Bovendien komen er regelmatig nieuwe bonusvideo’s bij waar jij ook toegang tot krijgt. Heel veel voordeel voor een lage prijs, dus!

Hoelang houd ik toegang tot de Mooi Mens online cursus?

Je houdt je leven lang toegang tot de Mooi Mens online cursus. Donna Luisa, oprichtster van deze gelukscursus, weet namelijk hoe je gedurende je leven kunt veranderen. Daarom vindt zij het belangrijk dat jij deze tool de rest van je leven kunt inzetten, op elk gewenst moment. Op welk punt je je ook in je leven bevindt, door de Mooi Mens online cursus opnieuw te doorlopen, ontdek je weer wat jij vanbinnen nodig hebt. De antwoorden op de vragen veranderen misschien wanneer je ouder wordt of wanneer er situaties in je leven veranderen, maar jij kunt zo altijd terugkomen bij het geluk in jezelf.

Wat als ik na de Mooi Mens online cursus meer begeleiding wil?

Als je na de Mooi Mens online cursus meer begeleiding wilt, dan is dat mogelijk. Na het voltooien van de cursus, heb je veel antwoorden en inzichten gekregen over jezelf. Dan is het de bedoeling dat je die gaat toepassen in de praktijk. Aan enkel antwoorden en inzichten heb je niet zoveel, als je er vervolgens niets mee doet. Vind je dat lastig of kom je er zelfstandig gewoon niet helemaal uit? Donna Luisa biedt het Mooi Mens Premium 1-1 traject aan om je die begeleiding wel te bieden. Zo kunnen jullie samen aan de slag gaan om jouw leven als Mooi Mens te realiseren.

Wie kan mij helpen om meer geluk in mijn leven te krijgen?

Wie jou kan helpen om meer geluk in je leven te krijgen, ben jij zelf. Ten minste, als je weet waar je de antwoorden kunt vinden. Tijdens de Mooi Mens online cursus van Donna Luisa Huijzendveld ontdek je wat zich afspeelt in jouw binnenwereld en hoe je meer kunt gaan leven zoals dat voor jou bedoeld is. Jouw leven als Mooi Mens is uniek en bijzonder, maar als je niet weet hoe dat leven eruitziet, kun je je leeg en ongelukkig gaan voelen. Voorkom dat je tijd verspilt en kom in actie. De Mooi Mens online cursus en het Mooi Mens Premium 1-1 traject van Donna Luisa helpen je om je mooiste leven te realiseren.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Mooi Mens online cursus | Review + Korting!

Laat een reactie achter