In dit artikel

MindsetFlix Review (2022) Korting & Ervaringen!

MindsetFlix | Review | Korting & Ervaringen!

In dit artikel

Wil jij je persoonlijke ontwikkeling naar het volgende niveau tillen op een leuke en uitdagende manier? MindsetFlix maakt persoonlijke ontwikkeling toegankelijk voor iedereen. Dit online platform wordt wekelijks aangevuld met nieuwe cursussen waarvan je continu blijft leren en groeien als persoon. Verdiep je in de categorieën die jou aanspreken en verrijk je leven met MindsetFlix. Ik ga je er nu alles over vertellen én ik geef je een enorme MindsetFlix korting. Lees maar mee met deze MindsetFlix review!


Klik hier voor 25% korting met kortingscode: ‘GROEI’

MindsetFlix: geen boek lezen, maar minicursus volgen

Wat MindsetFlix uniek maakt, is dat de Mindset academy erop gericht is om mensen op een efficiënte en leuke manier meer te leren over zichzelf. In plaats van dagen (of zelfs weken) bezig te zijn met het lezen van een boek, kun je via MindsetFlix in twee uur tijd alle kennis tot je nemen uit een boek. Op een leuke manier! Elk boek wordt namelijk vertaald naar een minicursus, een soort Netflix mindset film. Hierdoor leer je de essentie van een boek veel beter. Je krijgt er namelijk niet alleen tekstuele mindset uitleg over, maar ook mindset filmpjes, luisterfragmenten en online werkboeken met opdrachten. Alle kennis die je opdoet, pas je daardoor direct toe in de praktijk.

MindsetFlix blijft groeien en heeft als doel om net zo groot te worden als Netflix. De naam MindsetFlix is dan ook afgeleid uit ‘mindset Netflix’, ‘Netflix mindset’ en/of ‘mindset film Netflix’. Het idee is namelijk net zoals bij Netflix: informatie verschaffen door middel van beeld en geluid. Waar Netflix vooral gericht is op entertainment, gaat het bij MindsetFlix vooral om mindset. Elke mindset oefening en mindset video die je hier tegenkomt, is bedoeld voor persoonlijke groei. Een ontzettend breed aanbod om met de juiste mindset een boek begrijpen en direct toepassen in de praktijk.

Waarom aan je mindset werken?

MindsetFlix is up-to-date en actueel, want elke week komen er nieuwe cursussen bij. Met een ontzettend breed aanbod helpt MindsetFlix je jezelf uitdagen en ontwikkelen. Maar waarom is de juiste mindset belangrijk? 

Je mindset bepaalt de manier waarop je het leven ziet. Heb je een positieve mindset, dan kun je meer genieten dan iemand met een negatieve mindset. Verder is er een verschil tussen een growth mindset en fixed mindset. Mensen met een growth mindset geloven dat zij zichzelf kunnen verbeteren, dat zij talent kunnen ontwikkelen en dat er altijd mogelijkheden zijn om te groeien als persoon. Deze mensen zijn over het algemeen gelukkiger, genieten meer van het leven en halen er meer voldoening uit. 

Mensen met een fixed mindset zijn daarentegen standvastig, geloven dat zij zijn zoals zij zijn en dat daar niets aan te veranderen is. Dit type mensen loopt steeds tegen dezelfde problemen aan en blijft hangen in denkpatronen en bepaald gedrag dat hen op een gegeven moment niet meer verder zal helpen, maar juist zal belemmeren. Het is daarom heel belangrijk om aan je mindset te werken. Daarmee kun je groeien als persoon en jezelf blijven ontwikkelen. (1)

MindsetFlix | Review (2022) | Korting & Ervaringen!

Dé digitale leeromgeving over persoonlijke ontwikkeling!

Hoe mindset veranderen het beste kan? Door aan persoonlijke ontwikkeling te doen. Via MindsetFlix kun je onbeperkt leren over onderwerpen zoals gezondheid, mindset, liefde, geld, spiritualiteit, ondernemerschap, persoonlijk meesterschap en nog veel meer. Doordat er zoveel keuze is in thema’s, is er voor ieder wat wils op dit platform. Waar je ook staat in het leven, wat je doelen ook zijn en waar je ook tegenaan loopt: het is jouw verantwoordelijkheid om iets te veranderen. De keuze is altijd aan jou. Met Mindset Flix als jouw mindset community krijg je alle tools in handen om aan de slag te gaan en je leven een positieve draai te geven. 

MindsetFlix | Review (2022) | Korting & Ervaringen!

MindsetFlix cursussen

Elke MindsetFlix cursus bestaat uit vier onderdelen: een samenvatting van het boek (zodat je het niet helemaal hoeft te lezen, maar alleen de kernboodschap tot je neemt), een video, een audiobestand en een werkboek met opdrachten. Het is aan te raden om altijd eerst de samenvatting van het boek te lezen en daarna de video te bekijken. Daarna is het tijd voor het maken van opdrachten in het werkboek. Heb je geen zin om de samenvatting te lezen of ben je onderweg? Zet dan het audiofragment aan om alsnog de essentie van het boek tot je te nemen.

Er staan al verschillende boeken (inclusief minicursus) online op MindsetFlix. Wat dacht je van een enorme aanrader als ‘Money Master the Game’ van Tony Robbins of van ‘The Subtle Art of Not Giving A F*ck’ van Mark Manson? Deze titels – en nog veel meer – staan al op je te wachten. En het aanbod is ontzettend goed wordt steeds verder uitgebreid!

MindsetFlix | Review (2022) | Korting & Ervaringen!

Waarom MindsetFlix?

Dus waarom zou je MindsetFlix bestellen? Daar zijn een aantal hele goede redenen voor. Ik heb de belangrijkste punten voor je opgesomd:

Voordelen MindsetFlix

Vierdimensionaal leren: kijken, luisteren, lezen en toepassen;
Deze manier van leren blijft veel beter hangen dan enkel een boek lezen;
Meer kennis opdoen in minder tijd;
Het is een leuke manier om je leven te verbeteren;
Jij bent verantwoordelijk voor je eigen geluk;
Drie abonnementsvormen mogelijk;
Op elk moment opzegbaar, dus je zit nergens aan vast;
De MindsetFlix ervaringen van deelnemers zijn heel positief;
MindsetFlix kopen is helemaal niet duur!

Nadelen MindsetFlix

Een cursus volgen doe je niet zo gemakkelijk vanaf het strand of bij het zwembad, zoals je een boek wel zou lezen.

MindsetFlix categorieën

Dus wat kan je precies verwachten van deze mindset Netflix academy? In elk geval heel veel nuttige informatie en opdrachten over jezelf als persoon (mindset, psychologie, persoonlijk meesterschap, spiritualiteit, lichaam & geest en gezondheid). Maar ook andere interessante onderwerpen, zoals geld, liefde, relaties, het ondernemerschap en carrière. Houd vooral ‘new releases’ in de gaten in het menu, als je als eerste op de hoogte wilt zijn van nieuwe binnenkomers.

Dus waar ga jij over leren? Het maakt niet uit op welk gebied (of welke gebieden) in je leven jij verbetering wilt: bij MindsetFlix is alles mogelijk. Bekijk elke mindset video met aandacht en voer elke mindset oefening met zorg uit. Dan weet ik zeker dat jij de vruchten plukt van dit Netflix mindset platform!

MindsetFlix | Review (2022) | Korting & Ervaringen!

MindsetFlix ervaringen van anderen

Ben je benieuwd naar MindsetFlix reviews van andere mensen? Ik heb een aantal ervaringen opgezocht en die deel ik graag met je. Ze geven namelijk heel goed weer wat een MindsetFlix lidmaatschap je zoal kan brengen.

Karlijn vindt MindsetFlix een enorme aanrader. Ze vertelt: “Ik wilde zelf al een lange tijd meer lezen, maar het kwam er maar niet van. Dankzij MindsetFlix kan ik dit wel weer oppakken en kost het mij minder tijd. Daarom echt een aanrader!”

En Luciën is ook enthousiast. “MindsetFlix helpt mij de juiste mindset te krijgen, terwijl het niet veel inspanning kost. In weinig tijd kun je de essentie van het boek te weten komen. Daarom wil je MindsetFlix echt niet missen.”

Tot slot komt Bastiaan aan het woord. Voor hem heeft MindsetFlix al veel teweeggebracht. “Het heeft mijn manier van denken naar een ander niveau gebracht en naar een volgend level getild. MindsetFlix heeft een groot aanbod aan cursussen en krachtige boeksamenvattingen waarvan ik in een korte tijd al veel geleerd heb.”

Ik vind MindsetFlix super waardevol en de krachtige boeksamenvattingen hebben mijn mindset naar een ander niveau gebracht. Natuurlijk kun je het beste zelf ervaren wat je van dit platform vindt. Als je dat zo voordelig mogelijk wilt doen, dan adviseer ik je om nog even verder te lezen. Ik heb namelijk interessante MindsetFlix aanbiedingen en kortingen voor je geregeld. Doe er je voordeel mee!

MindsetFlix | Review (2022) | Korting & Ervaringen!

Become U

Samen met Edino van Dorsten lanceert MindsetFlix nog een zelfontwikkelingsprogramma, genaamd Become U. Edino heeft een horrorjeugd gehad, maar koos ervoor om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen leven en er het beste van te maken. Zijn motto luidt: “Hoe uitzichtloos een situatie ook lijkt, er is altijd een way out.” Bovendien is Edino van mening dat je het verleden niet hoeft te vergeten om er niet in te blijven leven. Wat je volgens hem veel beter kunt doen is de toekomst die voor je ligt koesteren en er het beste van maken. Zo zie je maar hoe ‘mindset veranderen’ ervoor zorgt dat je zelf weer de touwtjes in handen krijgt.

Become U bestellen kan voor een prijs van €197. Dat is geen grote investering voor de waarde die je ervoor terugkrijgt. Maar let op: wat je veel beter kunt doen is nog even verder lezen. Hieronder vind je namelijk een geweldige MindsetFlix + Become U aanbieding waar je eigenlijk geen ‘nee’ tegen kunt zeggen.

MindsetFlix | Review (2022) | Korting & Ervaringen!

Combi deal: MindsetFlix + Become U!

Wil je nog meer profiteren van MindsetFlix korting? Dan heb ik heel goed nieuws. Door deze Become U + MindsetFlix aanbieding als combi deal te kopen, bespaar je nog veel meer geld. Door deze twee producten samen te kopen, beleef jij de Mindset academy experience optimaal. En dat terwijl je slechts €29,95 per maand betaalt! Dit abonnement is op elk gewenst moment opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. Is het uiteindelijk toch niets voor jou, dan kun je dus zo stoppen. Kies voor de complete mindset community met Mindset Flix en Become U als één pakket als je echt alles uit je persoonlijke groei wilt halen en er helemaal voor wilt gaan.

Wil je geen abonnement afsluiten? Het is ook mogelijk om MindsetFlix en Become U samen te bestellen voor een periode van 4 maanden. Je betaalt dan eenmalig €97.

MindsetFlix | Review (2022) | Korting & Ervaringen!

Exclusieve MindsetFlix korting!

Ben je minder geïnteresseerd in Become U, maar wil je wel met MindsetFlix aan de slag? Ook dan heb ik een mooie MindsetFlix korting voor je. Dankzij mijn MindsetFlix kortingscode “GROEI krijg jij namelijk 25% korting. Niet alleen op de eerste maand van je lidmaatschap, maar voor altijd! In plaats van €9,95, betaal jij slechts €7,46 per maand voor een Mindset Netflix abonnement. 

Bekijk het eens zo: voor de prijs van één boek per maand krijg je toegang tot de essentie van meer dan 40 bestseller boeken! En het aanbod wordt continu aangevuld, dus jouw voordeel wordt steeds groter en groter. Gun jezelf een lidmaatschap op deze exclusieve mindset academy, want MindsetFlix kan je leven veranderen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is in actie te komen.


Klik hier voor 25% korting met kortingscode: ‘GROEI’

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Persoonlijk ben ik heel erg van leren op mijn eigen tempo. Een online leeromgeving zoals 365 Academy, Brein TV, Unbreakable Academy, MindsetFlix, Mindvalley en Gaia sluiten hier perfect op aan. Als je meer de hoek van NLP op wilt gaan kijk dan eens bij de beste NLP opleidingen en zie wat NLP College voor jou kan betekenen.

Je kan ook Jeugdtrauma Online Training of leren loslaten met Jan Bommerez of kiezen voor Hypnose Instituut Nederland (HIN). HIN scoorde erg goed in ons overzicht over beste hypnose opleiding.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Andere opties om je te laten inspireren is een abonnement op het Manifestatie Magazine, een cursus minimalisme, cursus geluk of blader door het Mentali interactief werkboek. En wil je echt next level gaan bezoek dan seminars zoals Maximum Potential, Buitengewoon Leiderschap of join de communties van Levensbazen of Motivated Minds.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over MindsetFlix

Heb je nog vragen over MindsetFlix? Twijfel je bijvoorbeeld of dit platform wel het geld waard is? Of ben je benieuwd naar het verdere aanbod op Mindset Flix? Lees dan nog even verder. Hieronder staan de meest gestelde vragen op een rij.

Is MindsetFlix het geld waard?

En of MindsetFlix het geld waard is! Wanneer je een MindsetFlix abonnement neemt, betaal je slechts €7,46 per maand (met mijn MindsetFlix kortingscode!). Dat is de prijs van één boek. Toch krijg je voor dit bedrag niet toegang tot één boek, maar tot de essentie van wel 40 boeken! En het aanbod wordt wekelijks aangevuld, dus jouw voordeel wordt alleen maar groter naarmate de tijd verstrijkt. Voor zo’n klein bedrag kun je zoveel waardevolle kennis tot je nemen. Laat die kans niet schieten!

Welke boeken staan er op MindsetFlix?

Er staan al veel boeken op MindsetFlix die je allemaal vierdimensionaal tot je kunt nemen. Denk aan boeken van Tony Robbins, Mark Manson, John Gray en David Allen. Elke week komen er nieuwe titels van mindset boeken bij. Daardoor raak je nooit uitgeleerd. Een mindset boek begrijpen op MindsetFlix die je normaal gesproken in dagen tot weken leest. Op dit platform kun je in twee uur tijd de essentie van een boek tot je nemen via tekst, beeld, geluid en praktische opdrachten. Vooral het direct toepassen vind ik ontzettend goed.


Klik hier voor 25% korting met kortingscode: ‘GROEI’

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on MindsetFlix | Review | Korting & Ervaringen!

Laat een reactie achter