In dit artikel

Michael Pilarczyk | Boeken, Podcast en Meditaties App

Michael Pilarczyk | Boeken, Podcast en Meditaties App

In dit artikel

Als je al even bekend bent met de wereld van de persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit, succes en mindset, dan is Michael Pilarczyk ongetwijfeld een naam waar je al van hebt gehoord. Michael heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot één van de bekendste figuren op het gebied van zelfontwikkeling, en zijn verhaal is méér dan inspirerend voor wie ook aan zijn of haar gezondheid, mentaliteit en persoonlijke groei wil werken.

Heb je behoefte aan een gezonde dosis motivatie, om jouw persoonlijke ontwikkeling een boost te geven? Dan kan het nooit kwaad om inspiratie op te doen uit de persoonlijke levensverhalen en ervaringen van mensen die hun droom hebben kunnen waarmaken. Michael Pilarczyk is daar ongetwijfeld één van!

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Alles dat groot is, begint altijd klein…

Michael Pilarczyk werd geboren in het jaar 1969 in Polen, een land dat zich in die periode nog achter het bekende IJzeren Gordijn bevond. Toen hij nog maar 2 jaar oud was, verhuisde hij met zijn ouders naar Nederland, waar hij later de droom ontwikkelde om DJ te worden. Hoewel de mensen in zijn directe omgeving niet al te veel geloof in hem hadden, had hij het toch tot bekende DJ geschopt en hield hij shows op zenders als Radio 538 en TMF.

Later schakelde hij om en werd hij presentator bij RTL, waarbij hij tal van bekende personen interviewde. Enkel daarvan zijn Sandra Bullock, Robbie Williams, Celine Dion en Giorgio Armani. En dat betekende meteen het begin van zijn zoektocht naar het geheim van succesvolle mensen – mensen die gepassioneerd waren door wat ze deden, en zo ook anderen inspireerden.

Michael bevond zich toen op een punt in zijn leven waar hij, met de principes van het boek “Think And Grow Rich” in de hand, voor het eerst écht succes bereikte. Hij was reeds op jonge leeftijd miljonair, maar verloor al zijn geld op de beurs door zijn jeugdige naïviteit. Toen hij 29 jaar was had hij een torenhoge schuld, die hij nooit had gedacht te kunnen afbetalen. Hij besloot echter zijn focus te verleggen van wat hij niet had, naar wat hij wél had – het leven zelf, een geschenk dat hij zelf als Goddelijk beschrijft.

De knoop was doorgehakt: hij besloot het leven van zijn dromen te gaan leiden, en kwam zo in aanraking met een aantal interessante mensen waaronder Dan Peña, die hem de principes van het QLA (Quantum Leap Advantage) aanleerde. Dit was het begin van zijn ambities als zakenman: zijn bedrijf realiseerde in slechts twee jaar tijd niet minder dan 20 miljoen omzet, hij had een huis in Ibiza en ervoer een vrijheid die hij nooit had gedacht te kunnen hebben.

Michael Pilarczyk Boeken, Podcast en Meditaties App

Reizen en boeken schrijven: Michael Pilarczyks droom

Michael voelde echter dat dit niet zijn ultieme doel in het leven was; hij besloot zijn bedrijf, Pilarczyk Media Group, te verkopen en zich te gaan richten op wat hij écht wilde doen: de wereld rondreizen op een zeiljacht. Dit was de uiterlijke én innerlijke reis die hem veel zou bijleren over spiritualiteit en bewustzijn. Zo schreef hij zijn eerste bestseller boek aan boord van dit schip: Dansen In De Hemel.

Op één van zijn vele reizen ontmoette hij Anah Maa, de persoon die hij al snel als zijn spirituele leraar beschouwde, in Bali. Het échte keerpunt van zijn nieuwe leven kwam er echter toen hij in de Pura Besakih Moedertempel een visioen had. Deze gebeurtenis betekende het begin van vele ontmoetingen met spirituele leraren, die hem keer op keer vertelden dat hij een hoger doel had in het leven. En uit dat gedachtegoed en die inzichten werd zijn tweede boek geboren: “Master Your Mindset”.

”Master Your Mindset” en “Mastermind Academy”: levenservaring en wijsheid in één

Als er één boek is dat je gelezen moet hebben, dan is het wel “Master Your Mindset” van Michael Pilarczyk. De kern van het boek is gebaseerd op de ervaringen en inzichten die hij verkreeg tijdens zijn ontmoetingen met spirituele leraren, maar eigenlijk gaat het ook over hoe je je eigen denkwijze kunt begrijpen. Zo geeft het boek praktische technieken om je eigen bestaan gelukkig én succesvol te maken, wat je ambities ook mogen zijn.

De uitgeverij Invictus Publishing zag wel iets in het boek, en heeft tot op vandaag reeds 250.000 boeken verkocht. Dit was ook het moment waarop hij met Cindy Koeman de “Mastermind Academy” oprichtte. Het doel van deze academie, die online beschikbaar is? De samenleving én je eigen leven vreedzamer en liefdevoller maken dankzij methodes als meditatie en mindfulness, en handige apps die beide toegankelijk maken voor het grote publiek.

Michael Pilarczyk Boeken, Podcast en Meditaties App

Maar waar gaat Mastermind Academy precies over, en wat houdt het jaarprogramma “Leef je mooiste leven” in? De kerngedachte ervan is: ‘Wat je niet leerde op school’, zoals Michael Pilarczyk en zijn vriendin zelf zeggen. Door online programma’s aan te bieden en boeken over persoonlijke én spirituele ontwikkeling aan te bieden, geven ze mensen de kans om dingen te leren die ze nooit op school hebben geleerd. De onderwerpen binnen dit programma zijn divers:

  • Persoonlijk én zakelijk succes
  • Gezondheid
  • Communicatievaardigheden
  • Zingeving aan je leven
  • Bewustzijn

Met andere woorden; de kunst van het leven. Michael Pilarczyk is ervan overtuigd dat je enkel de wereld vreedzamer kunt maken als je mensen helpt om succesvol én gelukkig te worden. Een daarvoor moeten ze kunnen doen wat ze écht graag doen.

Waar helpt de Mindset Academy je precies bij? Het verkrijgen van inzichten om de beste versie van jezelf te worden, waardoor je al je wildste dromen kunt realiseren. Door samen te werken aan meer bewustzijn en liefde in de wereld kan er ook met méér plezier, geluk en persoonlijk succes worden geleefd. En dat is wat Mastermind Academy voor je kan doen, dankzij het jaarprogramma “Leef je mooiste leven” en programma’s over persoonlijke groei, meditatie, gezondheid, business, bewustzijn en mindfulness!

Michael Pilarczyks belangrijkste invloeden

Net zoals dat bij elke spirituele en self-development leraar het geval is, werd Michael zijn hele leven lang door talloze personen geïnspireerd. Hij beschouwt zichzelf als een leraar in de levenskunst, maar de wijsheid en inzichten waar hij over beschikt, heeft hij enkel kunnen verkrijgen door toedoen van anderen. Enkelen daarvan zijn Egon Massink, Prema Sai en Tulku Lobsang.

Daarbij haalde hij veel kennis, inzichten en wijsheden uit boeken als ‘Think And Grow Rich‘ van Napoleon Hill. Deze samensmelting van verschillende bronnen van kennis en inzicht hebben hem de mogelijkheid gegeven om ook andere mensen te motiveren én te inspireren. Het doel? Anderen helpen om hun mooiste leven waar te maken, en zo de wereld ook als geheel een mooiere plaats te maken!

Michael Pilarczyk Boeken, Podcast en Meditaties App

Een gelijkgestemde partner: Wie is Cindy Koeman?

Wie het heeft over Michael Pilarczyk, moet gewoon ook Cindy Koeman vermelden. De toenmalige vriendin van Michael, met wie hij intussen is getrouwd, heeft hem leren kennen tijdens één van zijn reizen naar Europa, toen hij zijn boek ‘Dansen In De Hemel’ schreef aan boord van zijn zeiljacht en in Barcelona was aangemeerd. Dit zette haar er ook toe aan om verscheidene boeken over spiritualiteit, succes en mindset te lezen, boordevol lessen die ze naar eigen zeggen maar al te graag op school had geleerd.

Het resultaat van deze passie was de oprichting van de Mindset Academy, die ze samen met Michael onderhield. Zij houdt zich vooral bezig met de organisatie van de academie achter de schermen: van marketing tot content creatie, live events en het online jaarprogramma. Als je meer wilt weten over Mastermind Academy en andere podcasts, boeken en programma’s van Michael Pilarczyk en zijn vriendin, dan kan het volgende stukje van deze blog je zeker op weg helpen!

Je leven een extra dimensie geven, met Michael Pilarczyk

Ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in je leven en wil je daar zoveel mogelijk uit halen? Dan zijn Michael Pilarczyk en zijn vriendin mensen van wie je héél wat kunt leren. Zo heeft Michael reeds talloze boeken geschreven, waaronder ‘Master Your Mindset’ en ‘Dansen In De Hemel’, maar heeft hij ook inspiratie gehaald uit andere boeken: ‘Think And Grow Rich’, ‘The Science Of Getting Rich’, ‘De Rijkste Man Van Babylon‘ en nog véél meer.

Daarbij zijn er ook bekende podcasts met Michael Pilarczyk en Roy Martina of Els van Steijn, die je de mogelijkheid geven om elke dag opnieuw geïnspireerd te worden bij het realiseren van je droomleven. “Leef Je Mooiste Leven”, een eigen podcast en jaarprogramma van Michael, is eveneens het beluisteren waard.

Ben je eerder een visueel persoon? Dan is Michael Pilarczyk’s “Rust In Je Hoofd” misschien wel iets voor jou. Dit theatercollege handelt over bewustzijn en zelfinzicht, in combinatie met meditatie-oefeningen en begeleidende muziek. Op die manier helpt het je om méér vat te krijgen op je eigen denkproces, waardoor je je leven dus ook beter kunt ‘sturen’!

Korting Meditation Moments

Nog méér handige tools van Michael Pilarczyk, voor jouw persoonlijke groei

Ben je op zoek naar nog meer handige hulpmiddelen om je leven een extra dimensie te geven, en je helemaal onder te dompelen in de inzichten die Michael Pilarczyk gedurende zijn leven heeft vergaard? Dan kan je ook talloze filmpjes en informatie vinden over Michael Pilarczyk op YouTube en Facebook, en kan je vrijblijvend de Michael Pilarczyk app downloaden.

Met deze app, Meditation Moments, wordt dagelijks mediteren aangenamer én gemakkelijker, waardoor je ook sneller de vruchten van je nieuwe gewoonte kunt plukken in je leven. Zo is er onder andere een volle maan meditatie op de Michael Pilarczyk app, die je helpt om tijdens deze cruciale periode van elke maand meer bewustzijn en inzicht te verkrijgen. De app wordt wekelijks door ruim 150.000 mensen gebruikt – en dat bewijst natuurlijk al meteen hoe handig het kan zijn als hulpmiddel voor jouw persoonlijke groei.

Ten slotte organiseert Michael Pilarczyk met zijn vriendin ook verscheidene events van meerdere dagen, zoals “Maximum Potential”, dat je helpt om voor jouw eigen leven een duidelijke ‘roadmap’ op te stellen. Zo behaal je je doelen nog sneller én creëer je het leven dat je echt wilt!

Michael Pilarczyk Boeken, Podcast en Meditaties App

Haal méér inspiratie voor je nieuwe leven uit ervaringen van anderen

Michael Pilarczyk en zijn vriendin hebben al talloze mensen geholpen bij het creëren van hun droomleven, op alle mogelijke vlakken. Het is echter altijd interessant ook de ervaringen van anderen te lezen, voor je zelf de sprong in het diepe waagt en één van de programma’s, apps of podcasts van Michael Pilarczyk uitprobeert. Je kan duizenden positieve ervaringen, reacties en reviews van andere mensen lezen, maar het is ook een goed idee om het magazine “Leef Je Mooiste Leven” eens uit te proberen, dat boordevol persoonlijke verhalen staat van mensen die hun leven een positieve wending hebben gegeven.

Kortom, Michael Pilarczyk reikt je de hand en helpt je om op basis van je altijd groeiende bewustzijn grote veranderingen door te voeren in je eigen leven. Die mate van bewustzijn helpt ons collectief als mensheid dan weer om zorg te dragen voor elkaar en natuurlijk onze planeet. Mindset is een woord dat vaak te pas en te onpas wordt gebruikt om diepzinnig te klinken, maar Michael Pilarczyk geeft er met zijn inbreng in de vorm van podcasts, boeken, events en cursussen, een compleet nieuwe én diepere betekenis aan. Alles begint bij je mindset en hoe je jezelf programmeert. De neurowetenschap heeft al jaren geleden kunnen aantonen dat dat wel degelijk mogelijk is en dat een leven vol succes, liefde en voldoening begint bij hoe je denkt. Michael Pilarczyk is daar dan ook het levende bewijs van!

Een duidelijk overzicht van de beste Michael Pilarczyk tools

Je eigen persoonlijke groei een goed start geven, dat begint bij precies weten waar je levens veranderende informatie en inzichten kunt vinden. In het onderstaande overzicht vind je de beste Michael Pilarczyk bronnen voor jouw persoonlijke groei:

Boeken Michael Pilarczyk:

Podcasts Michael Pilarczyk :

  • Leef Je Mooiste Leven Podcast
  • Michael Pilarczyk in gesprek met Roy Martina
  • Michael Pilarczyk in gesprek met Els van Steijn

Michael Pilarczyk Meditatie App:

Meditation Moments, één van de beste meditatie apps!

Cursussen, events en programma’s Michael Pilarczyk:

Dankzij deze bronnen van informatie en inzichten, waarvan Michael Pilarczyk er een deel zelf heeft geschreven en gemaakt, geef je jouw persoonlijke groei een extra dimensie. Het resultaat is dat jouw droomleven, met alle ambities en al het geluk die daarbij horen, sneller realiteit zullen worden dan je ooit had durven denken! Bekijk ook het Maxyourlife programma van Shorombo Mooij.

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Er zijn verschillende coaches die hun sporen in persoonlijk ontwikkelingsland al ruimschoots hebben verdiend. Denk bijvoorbeeld is aan Michael Pilarczyk, Sander Aarts, Isabella Feteris of Tibor Olgers. Ook de Doorbraak Methodiek en Maxyourlife.now hebben super mooie resultaten geboekt.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Michael Pilarczyk | Boeken, Podcast en Meditaties App

Laat een reactie achter

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips

50 praktische groei tips

Gratis E-book: ‘De volgende stap in jouw persoonlijke groei’

ebook 50 praktische groei tips