In dit artikel

Mentali 21 dagen Interactief Werkboek | Review (2021) + Ervaringen

Mentali 21 dagen Interactief Werkboek | Review (2023) + Ervaringen!

In dit artikel

Wil jij starten met jouw persoonlijke ontwikkeling? Dat is de eerste vraag die je ziet wanneer je de website van Doné Hieltjes bezoekt. Om andere mensen te inspireren en te helpen, heeft Doné de afgelopen jaren hard gewerkt aan zijn eigen werkboek. Dit werkboek helpt je om uiteindelijk de beste en mooiste versie van jezelf te worden.

Streef jij ook continu naar het worden van de mooiste versie van jezelf? En wil je graag meer plezier en succes in het leven? Dan is het Mentali Interactief Werkboek wellicht geschikt voor jou! In deze Mentali Interactief Werkboek 21 dagen Review laat ik je graag kennis maken met dit bijzondere werkboek.

Om je een beter beeld te geven van het Mentali Interactief Werkboek deel ik graag mijn ervaringen met je. Een poosje geleden heb ik dit werkboek volledig doorgenomen, waardoor ik nu in staat ben om mijn bevindingen met jou te delen. Lees daarom snel verder en ontdek of het werkboek ook interessant is voor jou.


Klik hier voor de beste deal voor het Mentali Interactief Werkboek

Word de mooiste versie van jezelf

Je leeft maar één keer. De kans is groot dat je daarom voor het maximale wilt gaan. Volgens Doné Hieltjes doe je dit door je mindset te veranderen. Wanneer je je mindset verandert, kun je uiteindelijk de beste versie worden van jezelf.

Om je hierbij te helpen, kun je het interactief werkboek van Doné Hieltjes gebruiken. Het werkboek bestaat uit 48 pagina’s en is volledig digitaal te lezen. Nadat je het werkboek hebt aangeschaft, krijg je het direct in je mailbox geleverd. Om het boek te kunnen lezen, dien je de volgende stappen te volgen:

  • Allereerst open je het pdf-bestand in Adobe Acrobat Reader.
  • Vervolgens sla je het mindset boek op in jouw documenten.
  • Afsluitend sluit je Adobe Acrobat Reader af, ga naar je documenten en vanuit daar kun je het boek openen.

Zo, nu je hebt boek hebt opgeslagen kun je gebruikmaken van het interactieve gedeelte van het boek. Het is namelijk niet de bedoeling dat je dit boek alleen maar leest. Nee, je moet ook in actie komen! Hierdoor komen de interactieve delen prima van pas.

Mentali 21 dagen Interactief Werkboek | Review + Ervaringen

Bestel de fysieke editie

Ben jij een liefhebber van fysieke boeken? Dan heb ik goed nieuws voor je. Het is namelijk sinds enige tijd ook mogelijk om dit boek in een fysieke vorm te bestellen. Je krijgt hierbij het boek op een gewenst adres geleverd, waarna je direct kunt starten met lezen. Je houdt hierbij het boek in je eigen handen. Dat leest over het algemeen toch een stuk lekkerder dan een digitaal boek. Althans, dat is mijn persoonlijke mening.

Verander je mindset

Binnen het Mentali Interactief Werkboek staan enkele termen centraal: mindset, persoonlijke ontwikkeling en mindfulness. Ook is het boek zo opgebouwd dat je het verspreid over 21 dagen kunt lezen. Het is de bedoeling dat je elke dag een passage leest en vervolgens de bijbehorende opdracht uitvoert. Door de opdrachten uit te voeren, kun je de theorie direct in praktijk brengen en ben je op een bewuste manier met het verbeteren van jezelf.

Naar mijn mening is het met dit werkboek écht mogelijk om mooie stappen te maken in het leven. Door dit boek te lezen, kun je de volgende doelen bereiken:

✅ De mooiste versie van jezelf worden. Dit heeft geen betrekking op fysieke schoonheid, maar juist op je innerlijke schoonheid.

✅ Je leert doelbewust te werk te gaan. Heb jij moeite om doelen vast te stellen en daar ook daadwerkelijk mee aan de slag te gaan? Dankzij dit boek ben je in staat om doelbewust te leven.

✅ Je ontdekt je volle potentie. Voer de opdrachten van dit werkboek uit en al snel ontdek je je volledige potentie. Ook kun je met deze mindset oefeningen je mindset veranderen. Zoals ik eerder in deze review aangaf, draait het in dit boek voornamelijk om het veranderen van je mindset.

Je ontdekt wie je echt bent en wat je wilt. Door de opdrachten uit te voeren zul je ook reëler naar jezelf kijken. Je doet dit niet (meer) op een kritische manier. Wanneer je op een andere manier naar jezelf kijkt, kun je de gewenste groei doormaken. Om dit goed te kunnen doen vind je in dit werkboek allerlei tips over persoonlijke ontwikkeling.

✅ Je doorbreekt patronen. In je leven heb je ongetwijfeld met patronen te maken. In de meeste gevallen ben je je niet bewust van deze patronen. Dankzij het werkboek (geen hypnose) ben je in staat om deze patronen te herkennen zodat je ze kan doorbreken. Hierdoor kun je efficiënt aan jezelf werken. In mijn ogen is dit een prima methode waarop je jouw mindset kunt veranderen.

Ik vind het Mentali Interactief Werkboek van Doné Hieltjes zeer uitgebreid en ook is de opbouw van het boek erg fijn. Bovendien is het boek erg leerzaam. In mijn ogen kun je met dít boek op een efficiënte manier aan jezelf werken. Niet alleen op de korte termijn, maar ook zeker op de lange termijn. Het is een soort mentale detox.

Mentali 21 dagen Interactief Werkboek | Review + Ervaringen

Wie is Doné Hieltjes?

In deze Mentali Interactief Werkboek 21 dagen review lees je meerdere malen de naam Doné Hieltjes. Maar wie is Doné precies? En wat waren zijn beweegredenen om een boek te schrijven? Speciaal voor jou ben ik op onderzoek uitgegaan!

Als je een kijkje neemt op de website van dit werkboek, kom je al snel een foto van Doné Hieltjes tegen. Doné ziet eruit als een vriendelijke jongeman. Op zijn website lees ik dat hij de afgelopen jaren een passie heeft ontwikkeld voor persoonlijke educatie.

Enige tijd geleden kwam Doné erachter dat hij graag mensen helpt. Dat was dan ook de reden waarom hij zijn eigen bedrijf, Mentali, is gestart. Met dit boek wil hij een bijdrage leveren aan het leven van andere mensen. Zijn doel is hierbij uiteindelijk om mensen bewuster te laten leven. Volgens Doné Hieltjes is dat namelijk dé manier om optimaal van het leven te genieten.

Wanneer ik de website van Doné bekijk en zijn verhaal lees, merk ik al snel dat hij een open boek is. Ook is hij betrouwbaar en vakkundig. Hij weet waar hij het over heeft. Ook vind ik het erg leuk dat hij mensen wil helpen. Waren er op deze wereld maar meer mensen als Doné!

Mentali 21 dagen Interactief Werkboek Review + Ervaringen

Mijn persoonlijke bevindingen over dit interactieve werkboek

Zoals ik eerder in deze Mentali Interactief Werkboek 21 dagen review aangaf, heb ik dit boek met veel plezier gelezen. Toen ik begon met het lezen van dit boek, wist ik al gauw dat ik met een bijzonder boek te maken had.

Ben jij benieuwd waarom ik tevreden ben met het interactieve werkboek van Doné Hieltjes? Hieronder heb ik mijn bevindingen op een rijtje gezet:

✅ Het boek is ontzettend uitgebreid. Dit boek telt in totaal 48 pagina’s. Dat lijkt in de eerste instantie misschien niet veel, maar je doet er maar liefst 21 dagen over om dit boek volledig uit te lezen. Je bent dus drie weken lang op een bewuste manier bezig met jezelf en je persoonlijke ontwikkeling.

✅ De opdrachten zijn erg leerzaam. Ik vind het erg leuk dat het werkboek je de mogelijkheid biedt om opdrachten te maken. Hierdoor ben je in staat om de theorie direct in de praktijk te brengen. In mijn ogen is Doné Hieltjes een goede coach voor je persoonlijke ontwikkeling. Bij mij wist hij in ieder geval de juiste snaar te raken.

✅ Het boek leest lekker weg. Ik ben ook van mening dat dit mindset werkboek vlot leest. Voordat je het doorhebt, heb je alweer een hele pagina gelezen. Doordat je vervolgens nog een opdracht maakt, blijf je bewust bezig met persoonlijke groei.

Ben je op zoek naar een mindset coach? Dan is Doné Hieltjes de juiste persoon. Ben je op zoek naar een geschikte mindset training? Schaf dan zijn boek aan! Ben je op zoek naar een persoonlijke ontwikkeling cursus? Laat die cursus links liggen en schaf dit boek aan. Wil je meer weten over persoonlijke ontwikkeling én wil je meer mindset tips voorgeschoteld krijgen? Ook dan is dit boek erg geschikt. Ik ben in ieder geval groot fan!

Mentali 21 dagen Interactief Werkboek | Review + Ervaringen

Wat kost het Mentali Interactief Werkboek 21 dagen?

Heb je interesse in het Mentali Interactief Werkboek van Doné Hieltjes? Het boek kost slechts €29,95. Nadat je het boek hebt gekocht, ontvang je het direct in je mailbox. Daardoor kun je direct na aanschaf starten met lezen en het uitvoeren van de handige opdrachten. Veel succes met het worden van de mooiste versie van jezelf!

P.s. Wil je het fysieke boek aanschaffen? Houd dan rekening met een prijskaartje van €34,95!


Klik hier voor de beste deal voor het Mentali Interactief Werkboek

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Persoonlijk ben ik heel erg van leren op mijn eigen tempo. Een online leeromgeving zoals 365 Academy, Brein TV, Unbreakable Academy, MindsetFlix, Mindvalley en Gaia sluiten hier perfect op aan. Als je meer de hoek van NLP op wilt gaan kijk dan eens bij de beste NLP opleidingen en zie wat NLP College voor jou kan betekenen.

Je kan ook Jeugdtrauma Online Training of leren loslaten met Jan Bommerez of kiezen voor Hypnose Instituut Nederland (HIN). HIN scoorde erg goed in ons overzicht over beste hypnose opleiding.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Andere opties om je te laten inspireren is een abonnement op het Manifestatie Magazine, een cursus minimalisme, cursus geluk of blader door het Mentali interactief werkboek. En wil je echt next level gaan bezoek dan seminars zoals Maximum Potential, Buitengewoon Leiderschap of join de communties van Levensbazen of Motivated Minds.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Mentali 21 dagen Interactief Werkboek | Review (2023) + Ervaringen!

Laat een reactie achter