Maxyourlife NOW | Review (2021) + Gratis Minicursus voor Direct Resultaat!
16 juni 2021 
11 min. leestijd

Maxyourlife NOW | Review (2021) + Gratis Minicursus voor Direct Resultaat!

Wat nu als ik je vertel dat je meer uit je leven kunt halen? Dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat je helemaal zelf de touwtjes in handen hebt? Wat als ik je zeg dat je geen slachtoffer hoeft te zijn van je omstandigheden en je leven. Dat je altijd nog zelf kunt bepalen hoe je met bepaalde situaties omgaat, ook al gebeuren er nare dingen. Wat als ik jou help om in te zien hoe je je mindset kunt veranderen, om op die manier je leven een positieve wending te geven? Wat nu als jij vanaf vandaag kiest voor je eigen geluk?!

Veel mensen leven hun leven op een middelmatige manier. Zij voelen wel dat zij meer in hun mars hebben, maar het komt er simpelweg niet uit. Het is ook lastig om op eigen houtje aan de slag te gaan en je droomleven te verwezenlijken. Vooral wanneer je niet weet waar je moet beginnen. Maar ik heb goed nieuws: je hoeft het niet alleen te doen! In deze Maxyourlife NOW review introduceer ik graag Shorombo Mooij.

Ieder mens heeft talent, ook jij. En ik weet zeker dat er wel iets is waar jij warm van wordt, waar je blij van wordt en waar je goed in bent. Misschien komt er iets in je gedachten wanneer je dit leest. Misschien blijft het stil en weet je niet goed wat het is waarin jij uitblinkt. Hoe dan ook, de manier waarop je nu leeft is in elk geval niet dé manier voor jou. Anders had je niet het gevoel gehad dat er iets miste, iets niet klopte.

Maxyourlife NOW Review (2021) + Gratis Minicursus voor Direct Resultaat!

Klik hier voor de gratis minicursus: “5 dingen om je maximale potentieel te ontsluiten”

Het is tijd voor verandering

Wanneer je niet tevreden bent met het leven dat je leeft, dan ben jij de enige die daar iets aan kan veranderen. Tijd om je leven weer op de rit te krijgen en voortaan wél alles eruit te halen wat erin zit. Hoe? Met het Maxyourlife NOW transformatieprogramma. Met dit programma kun jij op een pragmatische en gestructureerde manier aan de slag en ontdekken wat jouw visie voor je leven is en hoe je deze realiteit kunt maken. Maak er een gewoonte van om minstens 30 minuten per dag aan jezelf te werken, zodat je alle kennis en informatie zo snel mogelijk kunt toepassen op je leven. Ik weet dat je het kunt, je moet er alleen wel zelf in geloven! Ben je er nog niet helemaal zeker van of dit programma iets voor jou is? Maak dan een afspraak met Shorombo Mooij, voor een kennismakingsgesprek. Hij bespreekt dan graag samen met jou wat je verwachtingen zijn en wat de mogelijkheden zijn met het Maxyourlife NOW programma.

Hoe Shorombo Mooij jouw leven gaat veranderen

Shorombo weet waar hij over praat, want hij is ervaringsdeskundige. Uit eigen ervaring weet hij wat er allemaal mogelijk is, wanneer je investeert in je eigen ontwikkeling. Ooit woog Shorombo Mooij 100 kg, rookte hij meer dan een pakje sigaretten per dag en werkte hij elke dag van 09:00 tot 17:00 uur. Toen hij ergens in de twintig was, raakte hij in een zware depressie en op zijn dertigste kreeg hij een burn-out. Hij wist dat er iets niet klopte in zijn leven en dat het zo niet langer door kon gaan. Na zoveel pijn te hebben geleden, transformeerde hij zichzelf binnen drie maanden van een zwaarlijvige bankier naar een fysiek én mentaal fit persoon. Shorombo Mooij viel 25 kg af, nam ontslag en ging eindelijk leven zoals hij dat écht wilde. En daarbij is hij andere mensen gaan helpen om ook het leven te gaan leven waar zij echt gelukkig van worden.

En van wie leer jij bovendien liever? Van iemand die alles wat hij onderwijst, zelf heeft meegemaakt? Of van iemand die alles uit een boek geleerd heeft en weinig tot geen praktijkervaring heeft? Omdat Shorombo Mooij ervaringsdeskundige, coach en lifehacker is, heeft hij alles wat jij gaat leren al ervaren of gedaan. Hij kan jou daarom als geen ander helpen hoe je je leven ook transformeert. Ready, set, go!

Maxyourlife NOW Review (2021) + Gratis Minicursus met Direct Resultaat

Aan de slag met Maxyourlife NOW

Maxyourlife NOW is het signature programma van Maxyourlife.today, een online platform voor persoonlijke transformatie.

Maxyourlife NOW is een online transformatie cursus bedoeld voor jongvolwassenen die het gevoel hebben dat “dit het niet is” en op het punt staan dat ze het anders willen gaan doen, moeten doen. Het is voor iedereen die het maximale uit zichzelf willen halen en daarvoor wilt gaan.

Het is niet een standaard online e-learning, maar een compleet transformatie programma dat je leven zal veranderen. Door het gemak en de laagdrempeligheid van online e-learning te combineren met coaching en een interactieve leeromgeving zul je alles wat je leert direct kunnen gaan toepassen. Geen passieve cursus, maar een volledig coaching programma met concrete opdrachten en tips. Ik spreek uit ervaring, want ik heb het programma zelf ook doorlopen.

Maxyourlife NOW zal je helpen inzicht te krijgen in wie je bent, wat je wilt en hoe je hier meteen actie naar kunt nemen. Je zult alles leren wat je nodig hebt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, mindset en zelfs lifestyle! Alles wat je je leven lang kunt inzetten om het optimale uit jezelf te halen!

In slechts 6 maanden krijg jij inzicht in wat je in het leven wilt, hoe je het beste voor jezelf creëert én het maximale uit jezelf haalt. Na die 6 maanden van het coaching traject weet je wat je wilt, heb je vertrouwen in jezelf, weet je hoe je aan de slag moet gaan en heb je al zoveel momentum gemaakt dat je nooit meer teruggaat naar hoe het was. Met een helder visie voor je leven, een concreet plan van aanpak en het geloof en de motivatie om door te pakken zul jij met nieuwe energie het leven tegemoet gaan.

Maxyourlife NOW Review (2021) + Gratis Minicursus met Direct Resultaat

Je bent maar één klik verwijderd van je droomleven

Het programma is opgedeeld in 5 fasen. In de eerste fase neem je de controle over jouw focus terug. In fase 2 krijg je inzicht in wie je bent. Daarna ontwerp je je droomleven en creëer je een roadmap, zodat je kunt doorpakken. En in de laatste fase kom je in actie. Zo leer je stap voor stap meer over jezelf én ontdek je alles wat je nodig hebt om het leven dat je graag wilt leven te verwezenlijken.

Als jij besluit om deel te nemen aan het transformatie traject Maxyourlife NOW, krijg je als deelnemer toegang tot:

 • De online coachomgeving;
 • De online community en supportomgeving;
 • Een interactieve, multimediale online cursus;
 • Wekelijkse coaching calls in een groep;
 • Eén op één coaching sessies op inloopbasis;
 • De transformatiekit.

Maxyourlife NOW korting!

Ben je er klaar voor om je leven 180 graden te draaien en voortaan wél alles eruit te halen wat erin zit? Bestel het transformatieprogramma Maxyourlife NOW met korting! Wanneer je je inschrijft krijg je momenteel 50% pre-launch korting. Dat betekent dat je in plaats van €997 nu tijdelijk slechts €397 betaalt. Dat is een geweldige aanbieding! Zeker omdat je er je leven lang profijt van zal hebben. Wacht dus niet langer en kies voor je eigen geluk. Jij bent immers de enige die dat kan doen. En het is zo ontwikkeld, dat er niet alleen kennisoverdracht plaatsvindt, maar dat je ook direct geprikkeld en gemotiveerd wordt om de kennis toe te passen op je eigen leven.

Let’s do this!

Ook jouw leven ligt binnen handbereik. Het enige wat je moet doen is zeggen dat je ervoor gaat en dat ook echt doen! Deelnemers die jou voor gingen hebben hun Maxyourlife NOW ervaringen al gedeeld. Sophie: “Shorombo beschikt over een uitgebreide kennis van gezondheid, in de breedste zin van het woord. Dit, in combinatie met zijn eigen persoonlijke ervaring, maakt hem tot een coach die weet waar hij het over heeft.” En Mary zegt: “De filmpjes zijn goed, enthousiast en duidelijk. De tekst leest lekker weg. Geen wollige tekst, lekker helder en je vertelt heel concreet wat we gaan doen en wat je kan verwachten.”

Maxyourlife NOW Review (2021) + Gratis Minicursus voor Direct Resultaat!

Gratis minicursus voor direct resultaat

Wil je nu meteen al iets doen om je leven te verbeteren? Volg de gratis minicursus: 5 dingen om je maximale potentieel te ontsluiten en ontdek hoe je vandaag je leven al kunt veranderen. Hierin heeft Shorombo Mooij alle tools voor je klaargezet. Het is nu aan jou om in actie te komen. Heel veel succes. Ik weet dat jij het ook kunt!

Maxyourlife NOW Review (2021) + Gratis Minicursus voor Direct Resultaat!

Klik hier voor de gratis minicursus: “5 dingen om je maximale potentieel te ontsluiten”

Extra: Online cursus ‘Van Coronacrisis Naar Groei’

Dat de coronacrisis onze levens flink overhoop heeft gegooid, zal niemand ontkennen. Het is dan ook goed mogelijk dat jij je zowel mentaal als fysiek niet geweldig hebt gevoeld de laatste tijd. Om mensen zoals jou te helpen, is er een extra online cursus ontwikkeld ‘Van Coronacrisis Naar Groei’, waarbij je de tools aangereikt krijgt om je weer op de been te helpen!

Mensen zijn door de coronacrisis meer vanuit angst gaan leven, ervaren meer stress en vervallen sneller in een negatieve spiraal. Shorombo wist dat hij mensen kon helpen om dit tegen te gaan. Met zijn cursus laat hij zien hoe je deze situatie omzet tot een kans, hoe je een gezonde levensstijl ontwikkelt en een krachtige mindset tot stand brengt. Zelfs in zulke nare tijden. Dit kan namelijk een fundering zijn voor je toekomst, met meer voldoening, energie en gezondheid dan ooit. Dankzij Shorombo’s online cursus is het mogelijk geworden om die narigheid om te zetten in iets goeds. En dat kan al voor slechts €179! Klik hier en ga Van Coronacrisis Naar Groei.

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download