In dit artikel

Maximum Potential - Michael Pilarczyk | Life Changing Event!

Maximum Potential – Michael Pilarczyk | Life Changing Event!

In dit artikel

Michael Pilarczyk organiseert met Maximum Potential het grootste 2 daagse life-changing event van Nederland. Maximum potential heeft in de afgelopen edities al meer dan 7.000 deelnemers gehad. Al deze deelnemers hebben hun eigen roadmap to succes gemaakt om te ontdekken hoe ze hun maximale potentieel kunnen benutten.

Helaas is er nog geen nieuwe datum bekend i.v.m. de Corona maatregelen.

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan

Wat is Maximum Potential?

Haal jij alles uit jezelf? Je leven positief veranderen doe je door deel te nemen aan Maximum Potential. Organisator Michael Pilarczyk heeft de boeken “Dansen in de hemel“, “Master your mindset“, “Think and grow rich“, “Rijkste man van Babylon” en “The science of getting rich” geschreven. Daarnaast is Michael spreker over thema’s als bewustzijn, mindset, meditatie en heeft hij een bewezen 12-stappenstrategie ontwikkelt voor succes. Levenskunst en persoonlijk succes zijn andere thema’s die hij graag bespreekt en uitwerkt.

Tijdens Maximum Potential ga jij werken om de beste versie van jezelf te worden en je mooiste leven te gaan leven. Wie wil je zijn?

Samen met alle andere deelnemers ga je onder leiding van Michael Pilarczyk werken aan je communicatievaardigheid, persoonlijk leiderschap en het verhogen van je energieniveau.

Je leert de belangrijkste principes uit de boeken “Think and grow rich” en “Science of getting rich”. En dit gaat zeker niet alleen over geld en rijk worden maar veel meer over jouw mindset, zelfbeeld en persoonlijke waarden. En ook over bewustzijn, bewust…zijn.

Wil jij zelf ervaren hoe je je leven 180 graden kunt omdraaien? Neem deel aan Maxium Potential – waar dit onderwerp in twee dagen praktisch wordt behandelt – en leef je mooiste leven!

Maximum Potential - Michael Pilarczyk | Life Changing Event!

Voor wie is Maximum Potential?

Maximum Potential is er voor iedereen die graag alles uit het leven haalt. Leeftijd is onbelangrijk, wel zijn motivatie en een investering in tijd van groot belang. Maximum Potential is een programma voor persoonlijke ontwikkeling, maar gaat tevens over ondernemerschap en het boeken van resultaten.

De afgelopen periode is er veel veranderd, de hele wereld is veranderd. Misschien is er hierdoor voor jou persoonlijk ook wat veranderd en heb je behoeften aan inzichten. Tijdens Maximum Potential word je meegenomen hoe je om kan gaan met dit soort situaties, wat de kansen zijn en hoe je deze kan gaan realiseren. Zingeving is hierin een belangrijke drijfveer.

Inzichten en heel veel inspiratie om richting te geven aan jouw mooiste leven ga je samen met Michael Pilarczyk tijdens Maximum Potential ervaren.

Waarom zou je net als ik meedoen?

Vooraf ontvang je van Michael Pilarczyk een vragenlijst die je invult en opstuurt. Hierin staan vragen zoals “Wie ben je?”, “Waar sta je?”, “Waar wil je naar toe?” en waar zou Michael je bij kunnen helpen. Het programma van Maximum Potential wordt grotendeels op jouw antwoorden aangepast. Het wordt een heel persoonlijk event om je een stap dichterbij jouw mooiste leven te brengen.

Wat Michael je gaat vertellen zal je op meerdere gebieden verder helpen. Zowel privé, zakelijk, financieel, als de verbinding met de mensen waar je om geeft en in jouw communicatie. De grootste veranderingen die je gaat doormaken komen vanuit de nieuwe inzichten die je gaat opdoen. Je gaat keuzes maken vanuit je hart, je gaat anders handelen en maakt bewustere keuzes over je tijd.

Bovendien is deelname aan het live of online evenement een enorme boost voor je zelfvertrouwen en gezondheid.

Over Michael Pilarczyk

Michael Pilarczyk is geboren in Polen en het is zijn grootste missie om mensen te helpen. Hij is als Nederlandse mediaondernemer actief geweest voor allerlei televisie- en radiostations. Hij heeft daar veel geld verdiend maar heeft daarnaast ook verschillende tegenslagen gekend.

In 2007 verkocht hij zijn bedrijf en dat legde hem geen windeieren. Hij ging een aantal jaren zeilen op de Middellandse Zee en dit bracht hem voor het eerst in aanraking met meditatie. Hij schreef er zijn filosofische bestseller Dansen in de Hemel. Kort daarna volgde zijn tweede boek: Master Your Mindset. Dit boek gaat over het begrijpen van je eigen denkwijze.

Tegenwoordig is hij business- en lifecoach en helpt hij mensen spiritueel groeien. Hij ziet zichzelf vooral als leraar in levenskunst. Hij helpt bijvoorbeeld luisteraars in de ‘Leef Je Mooiste Leven podcast’. Verder organiseert hij Maximum Potential, een tweedaags event waarin hij mensen op unieke wijze uitdaagt. Inmiddels hebben ruim 23.000 (!) mensen deelgenomen aan Maximum Potential en dit heeft hun leven voorgoed veranderd.

Michael Pilarczyk

 • 23.000 deelnemers live events
 • 100.000 deelnemers online programma’s
 • 195.000 boeken verkocht
 • 2.7 miljoen podcast plays
 • 7 miljoen Meditation Moment plays

Wat leer je tijdens Maximum Potential?

Maximum Potential is een life-changing event en behandelt thema’s als persoonlijk leiderschap, het boosten van je zelfvertrouwen, het verhogen van je zelfbewustzijn, manifesteren en het vinden van innerlijke rust. Daarnaast leer je blokkades doorbreken en je energieniveau te verhogen. Middels een 12-stappenstrategie voor succes leer je om zowel persoonlijk als zakelijk succes te behalen.

Dit ga je leren:

 • Een strategie voor succes
 • Inspirerend Leiderschap
 • Communicatievaardigheid
 • Je energieniveau verhogen
 • Je zelfvertrouwen boosten
 • Omgaan met tegenslagen
 • De kracht van visualisatie
 • Goede vragen stellen
 • Creatief en vindingrijk denken
 • Innerlijke rust en je leven in balans
 • Beperkende overtuigingen overwinnen
 • Ontwakend bewustzijn
 • Persoonlijke waarden

Maximum Potential – Meld je aan

Wanneer de nieuwe datum bekend is vind je hier de link om je direct aan te melden.

Lees ook de reviews van andere deelnemers

Wil je weten of Maximum Potential ook jouw leven kan veranderen? Lees de reviews van deelnemers aan eerdere events en laat hen je overtuigen om je vandaag nog aan te melden voor Maximum Potential. Reviews Maximum Potential.

Bestseller boeken van Michael Pilarczyk

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Persoonlijk ben ik heel erg van leren op mijn eigen tempo. Een online leeromgeving zoals 365 Academy, Brein TV, Unbreakable Academy, MindsetFlix, Mindvalley en Gaia sluiten hier perfect op aan. Als je meer de hoek van NLP op wilt gaan kijk dan eens bij de beste NLP opleidingen en zie wat NLP College voor jou kan betekenen.

Je kan ook Jeugdtrauma Online Training of leren loslaten met Jan Bommerez of kiezen voor Hypnose Instituut Nederland (HIN). HIN scoorde erg goed in ons overzicht over beste hypnose opleiding.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Andere opties om je te laten inspireren is een abonnement op het Manifestatie Magazine, een cursus minimalisme, cursus geluk of blader door het Mentali interactief werkboek. En wil je echt next level gaan bezoek dan seminars zoals Maximum Potential, Buitengewoon Leiderschap of join de communties van Levensbazen of Motivated Minds.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Maximum Potential – Michael Pilarczyk | Life Changing Event!

Laat een reactie achter