arrow_drop_up arrow_drop_down
Masterclass Superslapen Review + Korting | Floris Wouterson
1 maart 2021 
in Slaap

Masterclass Superslapen Review + Korting | Floris Wouterson

De Masterclass Superslapen van bestseller auteur Floris Wouterson is een (kleinschalige) Online Masterclass. In deze Masterclass Superslapen ga je ontdekken hoe jij snel beter slaapt, zelfs als je regelmatig onrustige gedachten hebt of echt een avondmens bent.

Korting Masterclass Superslapen Floris Wouterson

Je komt erachter of slapen een nutteloze bezigheid is of dat het de basis vormt voor jouw gezondheid en succes.

Floris Wouterson deelt de laatste inzichten uit de slaapwetenschap, voedingsleer en neuropsychologie met je waardoor jij beter gaat slapen.

“Slapen is belangrijker dan eten en bewegen samen.”

– Floris Wouterson

Mijn ervaring met de Masterclass Superslapen

Als trotse vader van een dochter van ruim 1,5 jaar oud is het belang van slaap mij volstrekt duidelijk geworden. Ik ben erachter gekomen dat de kortere nachten niet het probleem waren maar vooral de opgebroken nachten.

In de Masterclass Superslapen van Floris ontdekte ik alles over de slaapcyclus die we hebben. Het is belangrijk om de volledige slaapcyclus van Diepe-, Lichte- en Remslaap volledig af te maken. Zo leerde ik dat tijdens de belangrijke Remslaap er cognitief herstel plaatsvindt.

De Masterclass Superslapen heeft mij de informatie en tools gegeven om 's ochtend vroeg te kunnen sporten, overdag veel gedaan te krijgen en mij ook nog eens enorm energiek te voelen. Ik ben Floris hier bijzonder dankbaar voor dat hij mij de handvatten heeft gegeven om mijn slaapkwaliteit bij de kern aan te pakken.

Masterclass Superslapen

Voor wie is de Masterclass Superslapen van Floris Wouterson?

De Masterclass Superslapen is voor jou als je structureel energieker wilt zijn in het dagelijks leven. Heb jij het gevoel dat jouw slaapkwaliteit beter kan en wil je beter in en/of doorslapen? Of ben jij op zoek naar een betere nachtrust en word je stelselmatig te vroeg wakker? Dan zou ik je deze Masterclass van Floris Wouterson je echt willen aanbevelen.

Leer net als ik meer over slaap en slaap gerelateerde leefstijlthema's en ontdek manieren om je slaap te optimaliseren.

Ben jij gewoon geïnteresseerd om meer te weten te komen over wat moet je doen (of juist niet) om je slaap te beïnvloeden of wil je gewoon net zoals Floris ook een Superslaper worden?

Schrijf je dan in voor de Masterclass Superslapen >>

Wat ga je leren tijdens de Masterclass Superslapen

Tijdens de Masterclass Superslapen gaat Floris Wouterson super veel waardevolle inzichten over slaap met je delen. Zo kom je erachter waarom uitslapen in het weekend super slecht is voor je nachtrust, wat het allerbeste dieet is om goed te slapen en waarom je van buikslapen ziek kan worden.

Je leert wat de 3 grootste slaapkillers zijn (dit zou je overigens niet verwachten) en wat de onderliggende oorzaak is dat bijna 90% van de slecht slapende mensen, slecht blijven slapen en toch vaak slaapmedicatie blijven slikken.

Ook ontdek je hoe je 's avonds effectief stress afbouwt waardoor je gemakkelijker inslaapt en veel beter doorslaapt.

Het blijkt dat de hardheid van je matras totaal geen invloed heeft op de kwaliteit van je slaap en hoe het bewezen B.S.A. model jou gaat helpen om beter te slapen.

De Masterclass Superslapen geeft jou inzicht wat de belangrijkste hormonen zijn om goed te gaan slapen en hoe je deze op natuurlijke wijze aanmaakt.

Ik heb van Floris mogen leren wat de twee meest bepalende factoren zijn voor een diepe herstellende nachtrust en hoe je omgaat met de mentale vermoeidheid en dat je dit op andere manieren kan oplossen dan met slaap.

Floris Wouterson - Boek en Masterclass Superslapen

Over Floris Wouterson 

Deze quote van Floris Wouterson zegt in mijn ogen alles over zijn passie voor slaap.

“Ik vind slaap zó'n fascinerend onderwerp, dat mijn omgeving soms wel eens zegt dat ‘ik droom over mijn slaap, tijdens mijn slaap'.

Floris heeft afgelopen jaren meer dan 16.000 mensen geholpen naar een betere nachtrust. Zijn bestseller boek “Superslapen” dat is 2018 uitkwam stond weken op 1 in de Top100 van Managementboek.nl. Het boek kreeg een 5 sterren review van NRC voor het beste slaapboek en komt binnenkort ook uit in het Duits.

Via zijn boek, masterclasses, workshops en lezingen leert Floris sporters, ondernemers en mensen met een druk bestaan om goed te slapen en prestaties sterk te verbeteren.

Het leuke is dat ook de vrouw van Floris heb mogen ontmoeten. Zijn vrouw Natascha omschrijft Floris als iemand die gek is op lezen en het fantastisch vindt om de inzichten te delen met anderen.

Hij houdt van lekker eten en een mooi glas wijn en weet als geen ander wat powernapping is. Floris doet dit bijna dagelijks.

Floris Wouterson woont met zijn vrouw en 2 kinderen in Antwerpen en hij voelt zich ook helemaal thuis in de bergen, vooral in Alta Adige.

Floris is o.a. bekend van:

Floris Wouterson is bekend van:

Reserveer nu jouw plek met korting voor de Masterclass Superslapen >>

De Masterclass Superslapen is een Online Event en volledig Corona-proof.

Wegens het Corona virus heeft Floris besloten dit event online te houden via Zoom! Dus het is corona-proof en je kunt het volgen via je eigen PC of iPad vanuit huis 🙂

Bonussen bij de Masterclass Superslapen

Je krijgt direct na aanmelding voor de Masterclass Superslapen toegang tot:

Extra BONUS

  • Factsheet met de voordeligste verkooppunten van de 5 belangrijkste voedingssupplementen die iedereen direct kan slikken, ongeacht gezondheid, leeftijd of medicatie
  • 12 Fasen StressModel

Korting Masterclass Superslapen Floris Wouterson

>> Aanmelden Masterclass Superslapen <<

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download