In dit artikel

Manifestatie Magazine Review (2022) + Korting en Gratis Werkboek!

Manifestatie Magazine | Review + Korting en Gratis Werkboek!

In dit artikel

Wie bezig is met zijn of haar persoonlijke groei, is ongetwijfeld op zoek naar bronnen van informatie en inspiratie. Tegenwoordig is de hoeveelheid boeken, podcasts, trainingen en zelfs magazines over persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit ongelofelijke groot. Een prachtig voorbeeld daarvan is het Manifestatie Magazine!

Het Manifestatie Magazine is een compleet nieuw tijdschrift dat als belangrijkste doel heeft om lezers te inspireren en te informeren over manifestatie. Manifestatie is een begrip dat de laatste jaren alleen maar populairder en bekender is geworden, en dat is niet verwonderlijk. Manifesteren heeft immers betrekking op alle mogelijke manieren om een nieuwe realiteit te creëren, en zo je droomleven te leiden.

Wat houdt het Manifestatie Magazine precies in, wat kan je ervan verwachten en voor wie is het? In deze blog lees je alles wat je moet weten!


Klik hier voor 15 – 30% korting + gratis werkboek met code: “GROEI”

Het Manifestatie Magazine: een tijdschrift voor spirituele inspiratie

Eigenlijk maakt de naam van het tijdschrift zelf al meteen duidelijk waar het over gaat. Met het Manifestatie Magazine heb je meteen toegang tot een enorme hoeveelheid kennis, informatie en inspiratie over manifesteren. Manifesteren is een begrip dat duidt op het bewust creëren van je eigen realiteit. Het spreekt dan ook voor zich dat dit magazine bedoeld is voor mensen die in dit onderwerp geïnteresseerd zijn, en er meer over willen weten. Als je je eigen leven in handen wilt nemen en je droomtoekomst wilt leren manifesteren, dan is dit tijdschrift iets voor jou!

Het Manifestatie Magazine is opgericht uit de wens om zoveel mogelijk mensen te informeren over niet enkel het belang van manifesteren, maar ook de verschillende methodes om het te doen. De kerngedachte hierbij is dat manifesteren centraal staat de wereld als geheel mooier kan maken, beginnend bij jezelf. In het blad ligt de focus ook op zij die de chaos en gejaagdheid van het alledaagse leven een beetje willen ontsnappen. Zij die graag meer vanuit hun eigen kern willen gaan leven, en hun intuïtie willen ontdekken en leren gebruiken. Ook als je beter wilt begrijpen hoe het Universum werkt, en hoe het voor jou kan werken, is dit tijdschrift zeker de moeite waard.

Veel mensen staan tegenwoordig bewuster in het leven, houden een open mind en zijn nieuwsgierig. Persoonlijke groei is voor hen geen bijkomstigheid, het is iets wat ze serieus nemen en willen gebruiken om hun leven beter en zo mooi mogelijk te maken. Veel mensen geloven in hun eigen kracht, maar ook een hogere kracht, en willen zoveel mogelijk te weten komen over manifestatie om dit in hun voordeel te gebruiken. Manifestatie Magazine helpt hen daarbij – en kan ook jou helpen!

Manifestatie Magazine Review (2022) + Korting en Gratis Werkboek!

De inhoud van het Manifestatie Magazine

Voor je effectief het Manifestatie Magazine gaat lezen, kan het interessant zijn als je op voorhand weet wat je er allemaal in kunt vinden. Het Manifestatie Magazine geeft de lezer in de eerste plaats inzicht en inspiratie. Dit tijdschrift helpt mensen reflecteren, en zodoende hun levensdoelen op alle vlakken te manifesteren. Het Manifestatie Magazine brengt persoonlijke verhalen en verdiepende interviews van bekende en niet bekende Nederlanders over een bepaald thema.

Deze vormen van inspiratie komen elk op hun eigen manier aan bod in de volgende rubrieken:

 • Thema Artikel over bepaald thema
 • Thema Interview
 • Thema Column
 • Interview BN’er/Topsporter
 • Interview Ondernemer
 • Mijn Mooiste Manifestatie – Verhalen van lezers en niet bekende Nederlanders
 • Manifestatie Boekenrubriek en/of Manifestatie Filmrubriek 
 • Manifestatie Wijsheid voor Kids
 • High Energy Tips
 • Manifestatie Methode (elke keer wordt er een andere methode uitgediept die helpt om te manifesteren)
 • Manifestatie Producten – Shopping
 • Mooie Manifestatie Plekjes
 • Manifestatie Challenge
 • Diverse columns
 • Diverse inspiratie

Door elk aspect afzonderlijk voldoende aandacht te geven, wordt het Manifestatie Magazine een globale bron van informatie en inspiratie die voor iedereen nuttig en toegankelijk is. En dat maakt persoonlijk groeien zoveel aangenamer, interessanter én gemakkelijker! Elke editie staat een bepaald thema rondom manifesteren centraal. Het Manifestatie Magazine brengt persoonlijke ontwikkeling, bewuste levensstijl in de vorm van verdiepende interviews en artikelen met wetenschappelijke onderbouwing om met jou te gaan manifesteren.

Manifestatie Magazine Review (2022) + Korting en Gratis Werkboek!

Manifesteren: dat kan je leren!

Een belangrijk uitgangspunt van het Manifestatie Magazine is dat je manifesteren wel degelijk kunt leren. Nu vraag je je misschien af: hoe begin je daar aan? Het tijdschrift besteedt veel aandacht aan persoonlijke verhalen en ervaringen van bekende én onbekende Nederlanders. Per editie staat één enkel thema centraal, maar altijd heeft het iets te maken met manifesteren. Enkele voorbeelden van thema’s zijn:

Hoewel het tijdschrift dus alle aspecten van het leven en persoonlijke groei in beschouwing neemt, worden deze thema’s op een eerlijke, down-to-earth, heel persoonlijke en vooral authentieke manier gepresenteerd. En dat maakt het voor iedereen mogelijk om te leren manifesteren en sterker te groeien op een persoonlijk niveau.

Natuurlijk zijn bronnen van inspiratie erg belangrijk, zeker als je helemaal nieuw bent in de wereld van manifesteren. Er wordt in het tijdschrift dan ook een beroep gedaan op verschillende grote namen in het veld van manifesteren en persoonlijke groei. Elk van deze personen leveren hun eigen unieke bijdrage aan het magazine in de vorm van columns, interviews, manifestatie challenges en nog veel meer. Denk maar aan:

Dit alles aangevuld met prachtige, rustgevende en classy afbeeldingen die het Manifestatie Magazine ook gewoon leuk maken om door te bladeren. Wil je alles uit je leven halen, dan is het Manifestatie Magazine dus iets wat je niet mag missen!

Manifestatie Magazine Review (2022) + Korting en Gratis Werkboek!

Koop het Manifestatie Magazine

Je kunt het magazine of het jaarabonnement op het Manifestatie Magazine met 15 – 30% korting kopen:

 • Bestel het Manifestatie Magazine #1 voor €13,13 i.p.v. €15,55 (15% korting)
 • Bestel het Jaarabonnement voor €44,44 i.p.v. €62,20 (30% korting)

Manifestatie Magazine in combinatie met het boek ‘Golven van Geluk’

Een extra interessant voordeel? Bestel het Manifestatie Magazine #1 of het Jaarabonnement en het boek ‘Golven van Geluk – persoonlijk geluk en zakelijk succes met kwantumfysica en neurowetenschap’ samen. Lees hier ook mijn review over het boek ‘Golven van Geluk’ van Linda Dronkers-Steijn.

 • Manifestatie Magazine #1 & Boek ‘Golven van geluk’ voor €29,95
 • Jaarabonnement & Boek ‘Golven van geluk’ voor €59,95

Korting Manifestatie Magazine + Gratis werkboek

Ten slotte hebben we voor jou nog een extra mooie deal kunnen regelen. Naast de 15 – 30% korting op het Manifestatie Magazine ontvang je nu ook tijdelijk het gratis werkboek. Het Envision Your Future werkboek gaat jou helpen om alle stappen te doorlopen en echt te gaan manifesteren in jouw leven. Gebruik kortingscode ‘GROEI’ om het werkboek gratis aan jouw bestelling toe te voegen.

Maak gebruik van onderstaande mogelijkheden en ontdek hoe jij bewust kan manifesteren.

 • Manifestatie Magazine #1 voor €13,13 i.p.v. €15,55 (15% korting + gratis werkboek) – kortingscode: ‘GROEI
 • Jaarabonnement voor €44,44 i.p.v. €62,20 (30% korting + gratis werkboek) – kortingscode: ‘GROEI

Klik hier voor 15 – 30% korting + gratis werkboek met code: “GROEI”

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Persoonlijk ben ik heel erg van leren op mijn eigen tempo. Een online leeromgeving zoals 365 Academy, Brein TV, Unbreakable Academy, MindsetFlix, Mindvalley en Gaia sluiten hier perfect op aan. Als je meer de hoek van NLP op wilt gaan kijk dan eens bij de beste NLP opleidingen en zie wat NLP College voor jou kan betekenen.

Je kan ook Jeugdtrauma Online Training of leren loslaten met Jan Bommerez of kiezen voor Hypnose Instituut Nederland (HIN). HIN scoorde erg goed in ons overzicht over beste hypnose opleiding.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Andere opties om je te laten inspireren is een abonnement op het Manifestatie Magazine, een cursus minimalisme, cursus geluk of blader door het Mentali interactief werkboek. En wil je echt next level gaan bezoek dan seminars zoals Maximum Potential, Buitengewoon Leiderschap of join de communties van Levensbazen of Motivated Minds.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Meest gestelde vragen over het Manifestatie Magazine

Als het Manifestatie Magazine jou aanspreekt, lijkt het mij een voor de hand liggend en heel goed idee als je het magazine gaat lezen. Heb je toch nog wat vragen voordat je naar de winkel gaat of het tijdschrift online bestelt? Geen zorgen, want de meest gestelde vragen vind je hieronder. 

Waar is het Manifestatie Magazine te koop?

Je kunt het Manifestatie Magazine kopen op meerdere fysieke plekken. Op de website van het Manifestatie Magazine kun je zien bij welke boekhandels en andere winkels dit mogelijk is. Ook kun je online het magazine bestellen en thuis laten bezorgen. Het Manifestatie Magazine kopen kan online ook in abonnementsvorm. Het is dus maar net wat jij fijn vindt. 

Wat is manifesteren?

Manifesteren is de kunst van je brein herprogrammeren, zodat je gaat geloven wat je wilt geloven. Het is een manier om dingen aan te trekken in je leven en je doelen en dromen waar te maken. Door oprecht te geloven dat iets zal gebeuren, het te blijven herhalen en helemaal voor je te zien, kun je de juiste energie aantrekken om iets werkelijkheid te maken. Waar je aandacht aan geeft, dat groeit. En energie op een bepaalde frequentie trekt soortgelijke energieën aan. Als jij je begeeft op de frequentie van je doel of droom, kan je hetgeen wat je wilt gemakkelijker aantrekken.

Kan ik een Manifestatie Magazine actiecode krijgen?

Ja, je kunt Manifestatie Magazine korting krijgen door de actiecode GROEI in te vullen tijdens het afrekenen. Zo kun je op een los magazine 15% korting krijgen en op een jaarabonnement maar liefst 30% korting. Het is een handige manier om extra voordelig het Manifestatie Magazine te bestellen en je helemaal onder te dompelen in de wereld van manifesteren.

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Een reactie on Manifestatie Magazine | Review + Korting en Gratis Werkboek!

  Lilian Kuerten
  30/12/2021

  Hoi ik wil graag n losse editie + gratis werkboek bestellen maar ik vind de juiste link niet. Help!

Laat een reactie achter