In dit artikel

Koolhydraatarm 50 dagen | Review (2023) + Korting!

In dit artikel

Makkelijk afvallen recepten gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres! We kennen allemaal het gevoel Je kijkt in de spiegel en je bent niet helemaal tevreden met wat je ziet. Een klein buikje, te dikke bovenbenen en ga zo maar door. Je zit niet lekker in je vel en wilt daarom graag afvallen. Sporten is niets voor jou. Je bent namelijk niet zo sportief ingesteld. Toch wil je dat je gewicht minder wordt, zodat dat bijvoorbeeld dat buikje verdwijnt.

Het internet staat vol met allerlei technieken waarmee jij kan afvallen. Al deze manieren spreken je alleen niet aan. De diëten zijn te streng en je bent bang dat je al het leuke van het leven achterwege moet gaan laten om van die kilo’s af te komen. Hoewel je het graag wilt is dat het niet waard. Toch hoef je de hoop nog niet op te geven. In dit artikel lees je meer over een Koolhydraatarm 50 dagen programma (ook wel het Makkelijk afvallen 50 dagen menu genoemd) waarmee jij makkelijk kunt afvallen. Ook lees je over het zevendaagse smoothie detox plan en de Samen Slank Community.

Alles over Makkelijk afvallen en het koolhydraatarme dieet vind je in dit artikel. Lees dus snel verder en raak die kilo’s kwijt!


Klik hier voor 56% korting op het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Makkelijk afvallen met het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Met een koolhydraatarm dieet kan je blijvend makkelijk afvallen en dat ook nog eens op een leuke manier. Veel mensen komen na het diëten weer aan. De voornaamste redenen hiervoor zijn dat de diëten te strikt zijn of zich te veel focussen op de korte termijn. Je valt dus af, maar krijgt na verloop van tijd de kilo’s er net zo hard weer bij. In het ergste geval raak je de kilo’s in eerste instantie al niet eens kwijt. Met het Koolhydraatarm 50 dagen programma kan dit veranderen.

Koolhydraatarm 50 dagen programma in werking

Bij het Koolhydraatarm 50 dagen programma ga je eten volgens de 50-30-20 regel. (1) Dat wil zeggen 50% eiwitten, 30% gezonde vetten en 20% koolhydraten. Hierdoor krijg je meer energie uit minder gram koolhydraten. Het is bovendien ook niet nodig om met dit plan te sporten, alleen het volgen van de koolhydraatarm dieet regel is al voldoende. Je huid gaat er jonger uitzien en gaat er ook nog eens van stralen. Het hardnekkig vet rondom je buik, billen en benen heeft geen schijn van kans meer en zal als sneeuw voor de zon verdwijnen. Je hormonen gaan voor je werken in plaats van tegen je. Dit klinkt natuurlijk allemaal al zeer mooi verwoord, maar het mooiste moet nog komen. Je wilt natuurlijk makkelijk afvallen en dat kan zeer zeker met dit plan. Als je dit plan volgt kan je maar liefst twee kilo per week afvallen.

Afvallen was nog nooit zo makkelijk!

Koolhydraatarm 50 dagen | Review (2022) + Korting!

Waarom Koolhydraatarm 50 dagen programma?

Je kunt natuurlijk zelf bepalen dat je je voortaan aan de 50-30-20 regel houdt. Dit kost je veel tijd en je moet ook nog de koolhydraatarme recepten verzamelen. Als je het Koolhydraatarm 50 dagen programma aanhoudt dan hoef je dit niet meer zelf te doen. De lekkere recepten staan al in een koolhydraatarm dieet boek verzameld. Je eet zo automatisch minder gram koolhydraten, gezonde vetten en onbewerkte koolhydraten. Het is de makkelijkste manier om af te vallen en eindelijk van dat onwenselijk gewicht verlost te raken.

Ervaringen Makkelijk afvallen Koolhydraatarm 50 dagen programma Review (2021) + 81% Korting

Koolhydraatarm 50 dagen programma boek

Als je het programma wilt gaan volgen dan krijg je het Koolhydraatarm 50 dagen programma boek. In dit boek staan, zoals je eerder hebt kunnen lezen, allerlei koolhydraatarme recepten al voor je verzameld. Ook de boodschappenlijstjes staan erbij vermeld. Het Makkelijk afvallen boek staat daarnaast ook vol met allerlei handige tips en technieken waarmee je blijvend af kan vallen.

Boek Makkelijk afvallen Koolhydraatarm 50 dagen programma Review (2021) + 81% Korting

Koolhydraatarm 50 dagen programma bonussen

Zoals je hebt kunnen lezen krijg je dus het Koolhydraatarm 50 dagen programma boek. Dit is echter nog niet alles. Naast dit fantastische boek krijg je ook nog enkele bonussen, die jou ook kunnen helpen met het makkelijk afvallen en het blijvend afvallen.

De eerste bonus is een lijst met boodschappenlijstjes voor zeven weken koolhydraatarm eten. Je krijgt direct na je betaling toegang tot deze handige boodschappenlijstjes met bijvoorbeeld koolhydraatarm brood. Hierdoor hoef je nooit meer te twijfelen tijdens het doen van je boodschappen. Je hebt niet langer de verleiding om allerlei ongezonde producten te kopen. Bovendien ben je op deze manier voor meerdere weken voorzien van een boodschappenlijstje en hoef je je daar zelf geen zorgen meer om te maken. De tweede bonus zijn de favoriete drinktips van Niels Bosman.

Deze drankjes zijn perfect voor tijdens het koolhydraatarme dieet. Je krijgt precies te horen wat je wel en niet moet drinken om af te vallen. Drinken is namelijk minstens net zo belangrijk bij het afvallen als het eten. Door minder calorieën te drinken kan je sneller en makkelijker afvallen. Je krijgt honderd koolhydraatarme lekkernijen als derde bonus als je besluit het programma te volgen. Hierdoor kan je snoepen tijdens je koolhydraatarm dieet en tegelijkertijd afvallen.

Je kan zelf de beste lekkernijen maken. Bovendien zijn ze ook geschikt om als hapjes te serveren op feestjes of gewoon als tussendoortje. De vierde en laatste bonus is de digitale versie van het Koolhydraatarm 50 dagen programma boek. Zo hoef je niet altijd het koolhydraatarm boek mee te nemen, maar kan je ook op je mobiel of laptop het programma nog eens goed bekijken.

bonussen Boek Makkelijk afvallen Koolhydraatarm 50 dagen programma Review (2021) + 81% Korting

Koolhydraatarm 50 dagen programma kosten

Het programma is normaal te volgen voor een prijs van €89. Echter is er momenteel een tijdelijke aanbieding. Hierdoor kan je het Koolhydraatarm 50 dagen programma volgen voor een prijs van slechts €39. Dat is 56% korting en daarmee was afvallen nog nooit zo makkelijk en goedkoop. Klik hier voor de tijdelijke korting. Dan kun je het Koolhydraatarm 50 dagen programma downloaden voor een extra lage prijs.


Klik hier voor 56% korting op het Koolhydraatarm 50 dagen programma

7 daagse smoothie detox plan

Een ander manier om af te vallen is via het 7 daagse smoothie detox plan van Makkelijk afvallen, ook wel Ma’s 7-daagse smoothie detox plan genoemd. Toxische stoffen worden vaak opgeslagen in onze vetcellen en daardoor hebben veel mensen moeite met afvallen. Het is daarom essentieel om af en toe je lichaam te ontgiften. Dit is met behulp van het 7 daagse smoothie detox plan mogelijk. Je hebt er slechts zeven dagen voor nodig en na die zeven dagen heb je meer energie, ben je tot twee kilogram vet kwijtgeraakt, ben je de verzuring van je lichaam tegengegaan en heb je een huid die er jonger uitziet en weer straalt. Dit makkelijk afvallen 7 dagen detox plan is een echte uitkomst!

7 daagse smoothie detox plan korting makkelijk afvallen

Waarom het 7 daagse smoothie detox plan?

Dit plan heeft alles in zich om je lichaam een zogenaamde reset te geven. Voornamelijk als je ouder bent heb je meer last van verzuring en val je dus moeilijker af. Dit plan is volledig veganistisch, waardoor je lichaam alle toxische stoffen kwijt kan raken. Je krijgt slechts een paar gram aan koolhydraten binnen op een dag. Hierdoor gaat je lichaam automatisch je vetcellen verbranden. Je krijgt voor zeven dagen volledig uitgewerkte dagmenu’s.

De zomerse afslank smoothies zijn makkelijk te maken en per dag verdeel je één smoothie over drie glazen. Een ander bijkomend voordeel van het ontgiften van je lichaam is dat het goed is voor je huid. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat je je lichaam ontdoet van toxische stoffen.

Kosten 7 daagse smoothie detox plan

Hoewel je misschien graag zou willen is het detox kuur plan helaas niet gratis. Als je je nu aanmeldt kan je het tijdelijk voor een bedrag van slechts €14,95 krijgen. Normaal is dit bedrag €74. Je ontvangt dus 80% korting op het 7 daagse smoothie detox plan. Klik hier voor de tijdelijke korting.


Klik hier voor 80% korting!

Samen Slank Community

Als je wilt afvallen dan ben je niet de enige. Alleen in Nederland zijn er al genoeg andere mensen die ook een strakker lichaam willen en de overtollige beetjes vet weg willen werken. Makkelijk afvallen heeft daarom ook een Samen Slank Community.

Samen slank community actie korting

Inhoud Samen Slank Community

De naam verraadt eigenlijk al grotendeels wat het betekent. Je krijgt namelijk toegang tot een speciale community. Deze community is op Facebook. In de community tref je meer dan 1.000 vrouwen aan. Al deze vrouwen zijn hetzelfde als jij en willen graag afvallen. Samen zullen jullie er komen. Iedere week krijg je een nieuw weekmenu met een bijbehorend boodschappenlijstje. Dit menu is samengesteld door de low carb koks van Makkelijk afvallen.

De gerechten zijn iedere week anders en de koolhydraatarme recepten zijn vaak ook seizoensgebonden. Op deze manier blijf je geïnspireerd en gemotiveerd om af te vallen. Het is dus makkelijker vol te houden. Om te voorkomen dat je terugvalt in verkeerde eetpatronen of dat je te veel koolhydraten eet krijg je ook goede begeleiding. Het is mogelijk om hiervoor online trainingen te volgen. Tijdens deze trainingen kan je jouw vragen stellen aan Niels Bosman en zal hij deze vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Ook geeft hij trainingen in de vorm van webinars. Deze webinars gaan over allerlei uiteenlopende onderwerpen. Zo steek je er dus ook nog iets van op.

Tot slot zijn er ook allerlei leuke challenges. Het is mogelijk om met deze challenges bepaalde prijzen te winnen. Hierbij kan het bijvoorbeeld gaan om een lekkere fles wijn. Hoewel je graag wilt afvallen moet het af en toe ook nog mogelijk zijn om even te kunnen genieten van de leuke dingen van het leven. Het is niet de bedoeling dat je continu bezig bent met diëten en afvallen.

Samen Slank Community kosten

Toegang tot de Samen Slank Community is super waardevol en daarom niet gratis, maar absoluut de moeite waard. Voor slechts €9,95 per maand krijg je toegang tot de Samen Slank Community en alle voordelen die deze community met zich meebrengt. Er is nu een tijdelijke aanbieding dat je de Samen Slank Community kan ervaren voor maar €1. Klik hier om gebruik te maken van deze tijdelijke korting.


Klik hier en start voor maar €1

Zomer Slank 2023 (fysiek boek)

Je kunt natuurlijk ook kijken naar een ander alternatief mocht je liever willen afslanken zonder het gebruik van een afvalschema. In dat geval raden we je het boek Zomer Slank 2023 aan.

Je leert in het boek hoe je in een kleine periode van vier weken een gezond eetpatroon aanhoudt zodat je lichaam méér calorieën verbrand dan nuttigt.

Zomer Slank 2021 Korting Fit in 4 weken Makkelijk Afvallen Review Niels Bosman

Gedurende vier weken leer je te wennen aan een eetpatroon met producten die ervoor zorgen dat jij afvalt en overbodig vet verliest. Door maaltijden te eten die meer hoogwaardige eiwitten en onverzadigde (gezonde) vetten bevatten krijg je sneller een verzadigd gevoel. Zo eet je minder maar heb je niet constant de hunkering naar eten.

Eiwitten, vitamines en vezels spelen vanaf nu nog de hoofdrol in je eetpatroon. Je ontvangt bij het boek van Zomer Slank 2023 + 4 extra weekmenu’s en boodschappenlijstjes om dit vol te houden.

Met 70+ nieuwe zomerse recepten vastgelegd op prachtig beeldmateriaal ga jij de komende weken overstag om met volle motivatie blijvend af te vallen.

De tijdelijke bonussen Zomer Slank 2023

Bij het Zomer Slank 2023 boek laten ze je niet achter met alleen een simpel boek. Want hoe wil je verantwoord afvallen met een paar tips over voeding, als je niet weet hoe je je overige vet kan laten verdwijnen? Door te sporten of in ieder geval te bewegen, verbrand je sneller het ongewenste vet.

Met de gratis bonus #1: Buikvet verbranden stappenplan t.w.v. €47, leer jij hoe je als een echte pro aan de slag gaat om je buikvet als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

buikvet-verbranden-stappenplan Zomer Slank 2021 Korting Fit in 4 weken Makkelijk Afvallen Review Niels Bosman

Koolhydraatarm eten kan lastig zijn wanneer je mensen over de vloer krijgt die veganistisch eten consumeren. Koolhydraatarm eten staat er namelijk om bekend dat je o.a. zuivel, eieren en vis/vlees/vleesvervangers nuttigt. Wanneer jij ook anderen omver wilt blazen van alle mogelijkheden van het koolhydraatarm consumeren dan kan je dat doen door gebruik te maken van de volgende bonus.

De gratis bonus #2: 10 Zomerse vegan salade recepten t.w.v. €14.

10 zomerse vegan salade recepten Zomer Slank 2021 Korting Fit in 4 weken Makkelijk Afvallen Review Niels Bosman

Kun je snoepen en tegelijkertijd afvallen? Ja, dat is zeker mogelijk! Vind keuze uit honderd koolhydraatarme lekkernijen met de gratis bonus #3: 100 Koolhydraatarme Lekkernijen t.w.v. €26!

Koolhydraatarme_Lekkernijen Zomer Slank 2021 Korting Fit in 4 weken Makkelijk Afvallen Review Niels Bosman

Bij aanschaf van het boek krijg je dus een hoop gratis bonussen ter waarde van €154.

Het Zomer Slank 2023 boek is nu met een prijs van €37 aan te schaffen via deze link.


Klik hier voor 45% korting!

Ervaringen met Makkelijk afvallen recepten

Een belangrijk detail om te besluiten of je wel of niet gaat beginnen aan één van de programma’s van Makkelijk afvallen is wat anderen ervan vinden. Zoals je hebt kunnen lezen en zelf hoogstwaarschijnlijk al wel wist zijn er veel meer mensen die net zoals jij willen afvallen.

Er zijn veel mensen jou voorgegaan die net zoals jou hebben besloten om af te vallen aan de hand van één van de programma’s van Makkelijk afvallen. De mensen die hebben deelgenomen aan één van de programma’s zijn allemaal tevreden over de resultaten. Dit heeft geleid tot hele positieve Makkelijk afvallen ervaringen.

De resultaten liegen er niet om. Mensen vallen echt af door het volgen van de programma’s van Makkelijk afvallen. Er zijn uitsluitend positieve reacties te lezen over Makkelijk afvallen. Iedereen valt op zijn of haar eigen manier af, maar de resultaten mogen er zeker zijn. Het loont dus zeker om de programma’s van Makkelijk afvallen te volgen als je afgaat op de resultaten die anderen hebben geboekt en hun Makkelijk afvallen ervaringen erover.

Meer koolhydraatarme info voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Persoonlijk ben ik enorm fan van het koolhydraatarme dieet. Het mindere van koolhydraten heeft echt enorm veel voordelen voor je gezondheid zoals je in onze blogs kan lezen.

Als je hier meer over wilt weten ontdek dan in ieder geval de basis van een koolhydraatarm ontbijt, koolhydraatarme lunch en koolhydraatarm diner. Je kan enorm variëren met bijvoorbeeld een koolhydraatarme ovenschoten, koolhydraatarme tomatensoep, koolhydraatarme pannenkoeken tot aan koolhydraatarme snacks. Mijn favorieten zijn de koolhydraatarme taart, koolhydraatarme mugcake en koolhydraatarme chocolade waar je weer een verrukkelijke koolhydraatarme chocoladecake kan maken.

De meeste informatie haal ik uit de beste koolhydraatarme boeken zoals het koolhydraatarm 50 dagen programma en het koolhydraatarm weekmenu. Mijn inspiratie voor koolhydraatarme ontbijtkoek en een koolhydraatarm brood kwamen hier bijvoorbeeld vandaan.

Wil je meer weten over al deze voedingssupplementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over het koolhydraatarm 50 dagen programma

Heb je vragen over makkelijk afvallen eu recepten en het koolhydraatarm 50 dagen programma? De meest gestelde vragen over makkelijk afvallen recepten heb ik voor je op een rijtje gezet. 

Wie is Niels Bosman?

Niels Bosman is de naam van de persoon die achter het 50-30-20 plan zit. Ook is Niels Bosman de bedenker en eigenaar van Makkelijk afvallen en de 50 dagen keto challenge. Hij heeft samen met een team van voedingsexperts een zeven jaar durend onderzoek uitgevoerd. Dit onderzoek deden ze om erachter te komen hoe je makkelijk kunt afvallen en hoe je dit ook leuk gaat houden. Uiteindelijk is daar dus de 50-30-20 regel uitgekomen. Met zijn plannen helpt hij mensen af te vallen en jij kan daar ook één van worden. Zijn programma’s werken goed en de resultaten van de mensen die ze volgen liegen er niet om. Niels bedenkt makkelijk afvallen recepten, het 7-daagse smoothie detox plan, makkelijk afvallen Koolhydraatarm 50 dagen programma, Koolhydraatarm 50 dagen programma pdf, een makkelijk afvallen schema én hij geeft allerlei makkelijk afvallen tips. Oh, en vergeet de makkelijk afvallen detox niet! Makkelijk afvallen gratis? Niet geheel gratis, maar profiteer van 56% korting!

Hoe ziet het Niels Bosman dieet eruit?

Niels Bosman koolhydraatarm dieet is ontzettend gezond. Niels Bosman recepten kenmerken zich als smaakvol en eenvoudig te bereiden. Niels Bosman makkelijk afvallen koolhydraatarm dieet is dan ook zeker een aanrader! Download Niels Bosman boek makkelijk afvallen Koolhydraatarm 50 dagen programma en je zult de meest spraakmakende recepten tegenkomen.

niels-bosman-Makkelijk afvallen Koolhydraatarm 50 dagen programma Review (2021) + 81% Korting

Aan de slag met makkelijk afvallen!

We krijgen allemaal wel eens te maken met een situatie waar we liever niet mee te maken willen krijgen. Met name als het op ons gewicht aankomt zijn we er niet blij mee als het de verkeerde kant op gaat. Als je te zwaar bent of gewoon wat extra vet weg wilt hebben dan kun je zelf het heft in eigen handen nemen en het besluit nemen dat je wilt gaan afvallen. Makkelijk afvallen koolhydraatarm kan hier enorm goed bij helpen.

Veel diëten werken echter niet goed. Dit kan bijvoorbeeld komen doordat ze te strikt zijn of doordat ze te veel gericht zijn op de korte termijn. Bij Makkelijk afvallen is dat anders. Bij deelname aan het Koolhydraatarm 50 dagen programma, het 7 daagse smoothie detox plan of de Samen Slank Community zal jij afvallen. Dit afvallen is niet voor korte duur zoals bij andere diëten en programma’s, maar zal ook op de lange termijn een werking hebben die van ongekende waarde is.

Uit de resultaten en reacties van eerdere deelnemers kan je opmaken dat de programma’s daadwerkelijk werken. Niels Bosman zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jij afvalt en dat het blijvend is. Twijfel niet en kies voor Makkelijk afvallen.


Klik hier voor 56% korting op het Koolhydraatarm 50 dagen programma

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Koolhydraatarm 50 dagen | Review (2023) + Korting!

Laat een reactie achter