0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

In dit artikel

Madelon Vos | Review (2021) + Korting | Alles over Bitcoin + Ervaringen

Madelon Vos | Review + Korting | Gratis Starten!

In dit artikel

De wereld van Bitcoin en andere cryptocurrencies is een spannende, maar ook best een ingewikkelde. Wat is Bitcoin nu eigenlijk en hoe kun je hierin handelen? Leer het van Madelon Vos: Bitcoin expert. Op haar website biedt zij verschillende cursussen aan die jou de basis leren van Bitcoin en crypto. Hier leer je alles wat je moet weten als je succesvol wilt handelen in cryptovaluta. Men zegt dat dit de toekomst is. In plaats van je geld op je spaarrekening te zetten, kun je het ook beleggen in crypto. Door de inflatie wordt ons spaargeld namelijk steeds minder waard. Door het te beleggen kan het al snel veel meer waard worden. Hoewel beleggen altijd een risico met zich meebrengt, is het wel een interessante wereld. Kies daarom verstandig en met kennis. Madelon Vos helpt je daarbij! 


Klik hier voor 10% korting bij Madelon Vos met Kortingscode: “GROEI”

Madelon Vos: Bitcoin expert 

Madelon Vos, oftewel Miss Bitcoin, is sinds 2013 actief in de cryptobranche.  Zij werkt zeven dagen per week aan het creëren van content over cryptocurrencies, macro economie en trading. Vooral de technische analyse vindt zij heel interessant. Zij heeft hier zelfs het vak technische analyse gegeven aan de Hogeschool van Amsterdam. Dit is wat Madelon het leukste vindt en daarom leert zij haar cursisten hier alles over. Ook legt zij uit hoe je succesvol handelt op basis van deze handige tools. Madelon Vos heeft tal van columns geschreven voor bekende beleggingswebsites en is co-host geweest bij De Cryptocast podcast van BNR Nieuwsradio.  

Madelon Vos Review (2022) + Korting Gratis Starten

Handelen in Bitcoin zit zowaar bij Madelon in het bloed. Toen zij vier jaar was kwam zij er voor het eerst mee in aanmerking, omdat haar vader professioneel belegger is. Ze kreeg steeds meer interesse in Bitcoin en blockchain en begon op haar 17e zelf als crypto trader. Dankzij haar passie voor technische analyse en haar liefde voor grafieken werd dat al gauw een succes. 

“Mijn vader zei altijd: Breng je geld niet naar de bank, daar wordt het alleen maar minder waard. Geld wordt in de basis altijd minder waard. Binnen 20 jaar is 100.000 euro grofweg nog geen 50.000 euro aan koopkracht waard. Daarom kocht ik al in 2013 Bitcoin van het geld dat ik verdiende bij de pizzeria.” 

Tegenwoordig is het creëren van (video)content over de macro economie, Bitcoin en investeren waar zij zich op focust. Op deze manier kan zij namelijk ontzettend veel mensen helpen om hier ook slimmer in te worden. Ken jij het Madelon Vos YouTube kanaal al, waar zij dagelijks duizenden abonnees inspireert en motiveert? Met wekelijke video’s en de Madelon Praat serie trekt zij keer op keer veel kijkers. Ook komen er bekende ondernemers, economen en financieel journalisten aan het woord. Zeggen de namen Willem Middelkoop en Arno Wellens je misschien al iets?

Madelon Vos Review (2022) + Korting Gratis Starten

Madelon Vos cursussen 

Bij Madelon Vos ben je aan het goede adres als je wilt leren over Bitcoin, cryptocurrencies en technische analyse. Het maakt niet uit of je al een tijdje meedraait in deze wereld of net nieuw bent. Haar cursussen zijn namelijk geordend op niveau. Hieronder vind je Madelon Vos’ cursussen op een rijtje: 

✅ Bitcoin Basics & Cryptocurrencies Cursus: hierin leer je alles over Bitcoin; van de aanschaf tot het opslaan ervan. Je leert waarom Bitcoin zo belangrijk is, hoe de blockchain werkt en welke manieren er zijn om geld te verdienen met Bitcoin en andere cryptocurrencies. Bovendien ontvang je je eerste €5 aan Bitcoin gratis; 

✅ Traden met behulp van technische analyse: in deze verdiepende cursus leer je alle benodigde kennis toe te passen, van a tot z. Je krijgt alle handvatten aangereikt om te traden, leert grafieken lezen en ontdekt hoe je kunt inspelen op koersbewegingen. Deze cursus is ook geschikt voor lange termijn beleggers; 

Madelon Vos Review (2022) + Korting Gratis Starten

✅ MoneyTalks Community: dit is de online plek waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten en waar je het laatste nieuws over crypto en technische analyse vindt. Het is jouw financiële gids én houvast en tevens de plek waar je al je vragen stelt, successen deelt en geïnspireerd raakt. Dagelijks verschijnen er nieuwe technische analyses die Madelon en de andere experts uitkiezen en je mag wekelijks een livestream verwachten. Bovendien is het mogelijk om je eigen technische analyse in de MoneyTalks Community te laten beoordelen door professionals en bekende economen; 

✅ Crypto en Trading Academy: dit is het meest gekozen en meest volledige pakket, waarin je beide cursussen én 60 dagen toegang tot de MoneyTalks community ontvangt. Het is een totaaloplossing, ontwikkeld door Madelon Vos en andere experts. Deze cursus en trading academy leert je alle handvatten die je nodig hebt en waarmee je succesvol in Bitcoin en andere cryptocurrencies kunt traden. 

Madelon Vos Review (2022) + Korting Gratis Starten

Gratis cursus Bitcoin: Madelon Vos deelt uit! 

Voordat je een cursus bestelt wil je misschien eerst wat rondkijken, uitproberen en ontdekken op het gebied van cryptocurrencies. Dat kan ik heel goed begrijpen. Daarom vind ik het belangrijk om je ook te wijzen op het gratis materiaal dat Madelon beschikbaar stelt via de Madelon Vos website, zoals een gratis cursus crypto:

✅ Gratis cursus Bitcoin Basics & Crypto’s 

✅ Gratis cursus Technische Analyse 

✅ Gratis e-book Bescherm Uw Vermogen 

✅ MoneyTalks Community: 7 dagen toegang voor slechts €1

Ook bespreekt Madelon Vos Bitcoin en een aantal supportlinks om uit te leggen waar je het beste cryptomunten kunt aanschaffen en bewaren en welke boeken op dit gebied echte aanraders zijn. Lees bijvoorbeeld wat haar favoriete Nederlandse Bitcoin broker is en welke aandelen broker zij met stip bovenaan zet. Het zijn alle bronnen die zij zelf ook gebruikt (heeft) om beter te worden in haar vak. 

Madelon Vos Review (2022) + Korting Gratis Starten

Voor wie is de cursus Bitcoin van Madelon Vos bedoeld? 

Iedereen die geld wil verdienen met crypto kan een Crypto Trading Academy cursus kopen. Of je nu een beginner bent of al een tijdje meedraait in de wereld van crypto, iedereen kan aan de slag met de cursussen van Madelon Vos. Heb je nog geen kennis, start dan met de basiscursus. Ben je al wat verder, dan is de cursus Traden met behulp van technische analyse beter geschikt. Mijn persoonlijke advies is om als beginner het totaalpakket te bestellen. Dan kun je eerst de basis leren en vervolgens succesvol doorpakken en een ware cryptohandelaar worden. Ben je niet gek van cijfertjes en vind je analyses niet interessant, dan is handelen in crypto wellicht niet voor jou weggelegd. 

Madelon Vos Review (2022) + Korting Gratis Starten

Beste cursus crypto? Lees de ervaringen van anderen 

Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders van crypto cursussen, dus waarom zou je voor Madelon Vos moeten kiezen? Dat kunnen haar cursisten je haarfijn uitleggen. 

Floris Halsteren vertelt: 

“met deze cursus kan je veel kennis opdoen betreffende cryptocurrencies.” Pak die kans, zegt Floris. Hij vindt de video leuk en goed en ze zijn niet te lang. Bovendien bevatten ze veel tips. “Ik heb er zeker wat aan gehad want kan nu technische analyses beoordelen. Bedankt Madelon Vos!”

Ook Paul Wegman (CEO) is enthousiast:

“Heee Madelon Vos, echt top wat je doet! Je hebt mij een stuk wijzer gemaakt op het gebied van macro economie. Dankzij jou investeer ik op een vast moment elke maand een leuk bedrag voor het best haalbare resultaat. En een variabel bedrag, waar ik zelf het moment voor uitkies. Dankjewel hiervoor.” 

Chris G. beoordeelt de cursus van Madelon met vijf sterren en legt uit: 

“Ik volg Madelon Vos al enige tijd op haar YouTube kanaal en heb deze cursus (Bitcoin basics) daarom meteen aangeschaft. Door Madelon’s manier van doceren is deze cursus een stuk duidelijk en beter te volgen dan andere cursussen. Daarnaast is de MoneyTalks Community er voor alle vragen over digitale munten, financiële markten en andere premium ledenvoordelen, ” 

Chris heeft zijn opgedane kennis meteen toegepast in de praktijk en dat heeft hem al mooie rendementen opgeleverd. 

Tot slot vertelt Coca dat zij dankzij de cursus Bitcoin Basics van Madelon veel bevestiging heeft gekregen van waar zij al mee bezig was. 

“Daar was ik ook naar op zoek toen ik deze cursus aanschafte.” Coca heeft ook nieuwe dingen geleerd van het vak technische analyse en kreeg een beter beeld van het totale plaatje. “Ik ben korte timeframe daytrades gewend, dus dit is een mooie aanvulling voor de wat rustigere trades. Wat is TA toch magisch hè!” 

Madelon Vos Review (2022) + Korting Gratis Starten

Madelon Vos crypto cursus bestellen? 

Ben je er klaar voor om de wereld van Bitcoin en andere cryptocurrency te ontdekken? En heb je het gratis aanbod al bekeken? Sta je te springen om alle kennis te vergaren, interessante mensen te leren kennen en van professionals zoals Madelon Vos te leren? Dan wordt het tijd om de crypto cursus te kopen. Het betalen van de cursussen kan in één keer of je kunt in termijnen betalen. In dat laatste geval betaal je gemiddeld €29,95 per maand, zodat dit voor iedereen goed te doen is. De waarde die je er vervolgens voor terugkrijgt is niet in geld uit te drukken. Ook niet in Bitcoin, trouwens. ? 

De crypto cursussen bestaan uit 15 lessen. Na aanschaf krijg je levenslang toegang en kun je geheel op je eigen tempo leren. Je bepaalt daardoor zelf waar en wanneer je leert. Dat geeft extra vrijheid, vooral wanneer je een druk leven hebt. Madelon hanteert bovendien een niet-goed-geld-terug garantie. Houd er wel rekening mee dat hier voorwaarden aan verbonden zijn. Je mag bijvoorbeeld niet meer dan een kwart van de cursus bekeken hebben, wanneer je besluit dat het niets voor jou is. Die voortgang wordt geregistreerd. Heb je minder dan 25 procent bekeken en ben je niet tevreden, neem dan contact op om het volledige aankoopbedrag terug te krijgen. Geen enkele reden om de crypto cursus niet te bestellen, dus! Maar wacht nog even voor je je bestelling plaatst. Ik heb namelijk nog een mooie korting voor je geregeld! 


Klik hier voor 10% korting bij Madelon Vos met Kortingscode: “GROEI”

YouTube video

Meest gestelde vragen over Madelon Vos 

De wereld van Bitcoin is nog vrij onbekend terrein. Geen wonder dat je wellicht een vraag hierover hebt. Daarom heb ik de meest gestelde vragen voor je verzameld en op een rijtje gezet. Heb je een vraag? Dan is de kans groot dat deze al eens eerder gesteld is en hieronder tussen staat. Is dit niet het geval? Stel dan gerust een vraag onderaan dit artikel. Ik help je graag!

Is Madelon Vos betrouwbaar? 

Daar valt niet over te twisten. Madelon is enorm zichtbaar op het internet en deelt haar kennis en expertise op tal van manieren. Zij helpt mensen om hun vermogen te laten groeien en vertelt daar vol passie over. Je kunt daarom eigenlijk niet anders dan haar geloven op haar woord. Op haar YouTube kanaal, Madelon Vos Instagram profiel en Madelon Vos Twitter account kun je alles over haar lezen, mocht je je twijfels hebben. Daar komen tevens de laatste nieuwtjes naar buiten. Wat Madelon Vos vooral zo’n topper maakt in haar vakgebied, is het feit dat zij kennis heeft over tal van cryptocurrencies en bijvoorbeeld ook spreekt over het investeren in goud en zilver. Zij is een allround expert die weet waar zij over praat en ze wil die kennis heel graag delen met de mensen die er interesse in hebben. Ben jij een van die mensen, dan adviseer ik je om van haar aanbod gebruik te maken en zo op een betrouwbare manier je geld te laten groeien.

Hoe hoog is het Madelon Vos vermogen?

Sinds Madelon Vos zich met Bitcoin is gaan bezighouden, heeft zij ontzettend veel verdiend. Niet alleen geld, maar ook status en aanzien. Natuurlijk is investeren in Bitcoin of crypto niet voor iedereen de sleutel tot succes. Je moet namelijk ook een beetje mazzel hebben én weten wat je doet! Toch heeft Madelon Vos vermogen gecreëerd dankzij deze digitale munt en is zij meegegroeid met de ontwikkelingen die Bitcoin heeft doorgemaakt. En dat heeft haar gebracht tot waar zij nu is. Vandaag de dag is Madelon Vos toonaangevend op het gebied van investeren in Bitcoin en crypto.

Toch is niet bekend hoe hoog het vermogen van Madelon Vos precies is. Daar heeft zij namelijk nooit iets over bekend gemaakt. Dat betekent vast en zeker dat haar vermogen inmiddels aardig groot is, anders hoeft zij daar niet geheimzinnig over te doen, toch? 😉 Op het internet wordt in elk geval flink gespeculeerd over Madelon Vos vermogen. Naar schatting ligt het Madelon Vos vermogen ergens tussen de €60.000 en €70.000 per maand. Dat laat wel zien hoe succesvol zij inmiddels is geworden!

Wie is Madelon Vos vriend?

Het blijkt dat we echt graag álles willen weten over Madelon Vos. Niet alleen over de Madelon Vos cursus, maar ook over haar privéleven. Hoe zit het bijvoorbeeld met haar relatie? Wie is die man die haar gelukkig maakt? Op die vraag heb ik ook een antwoord gevonden door social media af te speuren 😉 Momenteel is zij in een relatie met Vilijam, een man die ook helemaal into crypto en investeren is. Samen met Madelon helpt hij mensen te leren investeren. Dit doen zij dus gezamenlijk via MoneyTalks Community. Madelon Vos vriend is dus net zo ambitieus als zij zelf. En ook Vilijam lijkt hét droomleven te leiden, als we afgaan op de beelden op zijn Instagram account.

Wat zijn de belangrijkste tips uit de Madelon Vos cursus?

Als je een Madelon Vos cursus volgt, leer je ontzettend veel waardevolle dingen. Kort samengevat kan ik wel stellen dat de volgende tips de meest belangrijke tips voor beginners zijn:

Spreid je beleggingen door je portefeuille te verdelen over aandelen, obligaties, vastgoed en eventueel zilver, goud en cash. Wist je bijvoorbeeld dat je met weinig geld kan investeren in vastgoed? Stop dus niet al je vermogen in Bitcoin. In de Madelon Vos cursus ontdek je dat niemand dat doet. Het is dus beter als jij dat ook niet doet. In principe is 5 tot 10 procent van je vermogen geschikt om in Bitcoin te stoppen. We hebben ook de beste vastgoed cursussen onderzocht.

In de Madelon Vos cursus leer je ook dat je als beginner al kunt starten met beleggen, ook als je weinig tot geen vermogen hebt. Zo kun je al met €25 per maand aan de slag gaan met lange termijn beleggen en je vermogen heel langzaam laten groeien;
Nog een waardevolle tip uit de Madelon Vos cursus: houd je koppie erbij. Als je je laat leiden door emoties en in paniek raakt, dan kun je snel misstappen begaan en een passief inkomen wel vergeten. Een soort geldmachine. Daarom staat onderzoek doen en je omringen met gelijkgestemden die weten waar jij mee bezig bent, nog een belangrijke tip die in de Madelon Vos cursus wordt gedeeld.

Waarom de Madelon Vos cursus en niet een andere cursus?

De reden dat steeds meer mensen kiezen voor de Madelon Vos cursus, is omdat Madelon zo ontzettend veel uit eigen ervaring kan vertellen. Zij weet waar zij over praat, omdat zij al jaren meedraait in de wereld van Bitcoin en crypto. Daardoor is zij niet alleen ervaringsdeskundige, maar een ware Bitcoin expert geworden. En zo wordt zij ook gezien door collega’s en andere toonaangevende mensen uit die wereld. Het is daarom heel nuttig om de Madelon Vos cursus te volgen als je alles te weten wilt komen over Bitcoin en andere cryptocurrencies. Madelon Vos cursus biedt je alle kennis en tools die je nodig hebt!

Op haar Instagram account is te zien dat Madelon Vos haar droomleven leeft. Zij geniet heerlijk van een luxe levensstijl met mooie vakanties. Dit wekt de indruk dat het volgen van de Madelon Vos cursus écht tot financiële vrijheid kan leiden. Met de nadruk op KAN, want het is nooit zeker dat beleggen winst oplevert. Houd daar altijd rekening mee! Toch raak ik wel geïnspireerd van de prachtige foto’s die Madelon op Instagram laat zien.

Goed om te weten: iedereen kan de Madelon Vos cursus volgen! Er zijn namelijk meerdere cursussen beschikbaar, zowel voor beginners als voor beleggers met meer ervaring. Daardoor is er altijd een Madelon Vos cursus die past bij jou! We schreven ook een interessante review over de Money Mastery.

Wat is Bitcoin? 

Laten we beginnen bij het begin. Wat is Bitcoin nu precies? In feite is Bitcoin de allereerste cryptovaluta, welke werd ontworpen om een peer-to-peer betaalmethode mogelijk te maken die decentraal kan functioneren. Dit betekent dat er geen derde partij bij betrokken is. De betalingen gaan rechtstreeks van persoon naar persoon. En Bitcoin wordt niet uitgegeven door een centrale bank. Er worden steeds meer online betalingen uitgevoerd, maar dat willen we wel veilig kunnen doen. Bitcoin is een nieuw digitaal betaalmiddel dat naast de bestaande financiële systemen kan bestaan: het is een digitale vorm van cash geld. 

De virtuele munt die Bitcoin voorstelt is eigenlijk een computercode. Deze wordt gemaakt (gemined) door mensen die ingewikkelde berekeningen doen op de computer, waardoor jij als Bitcoin trader transacties kunt doen. Iedere transactie wordt vastgelegd in de blockchain: een virtueel boek dat verspreid is over duizenden computers wereldwijd. Op die manier wordt de veiligheid gewaarborgd. 

Wat van belang is als je start met Bitcoin kopen, is dat je goed bedenkt hoeveel geld je kunt investeren. Leg geen geld in dat je niet kunt missen. Je geld kan heel snel meer waard worden, maar ook minder. Daarom is het van belang dat je zorgvuldig te werk gaat en geen enorme investeringen doet als je niet kunt rondkomen wanneer de koers daalt. 

Hoe kun je aan Bitcoin komen? 

Er zijn verschillende manieren om aan Bitcoin te komen. Dit zijn de vier meest voorkomende manieren: 

✅ Bitcoins kopen: ken je iemand die Bitcoins wil verkopen, dan kan je geld betalen aan diegene in ruil voor de Bitcoins. Ken je niemand die Bitcoins verkoopt, meld je dan aan bij een broker. Via een broker of exchange neem je deel aan de Bitcoin markt en kun je beginnen met traden; 
✅ Bitcoins accepteren in ruil voor jouw product of dienst: veel bedrijven accepteren Bitcoin als betaalmiddel en dit zal naar verwachting in de toekomst steeds toenemen; 
✅ Bitcoins minen: het bijhouden van Bitcoin transacties in het logboek (de blockchain). Verzamelingen van transacties worden blocks genoemd en voor het toevoegen van een block aan de blockchain verdien je als miner 12,5 nieuwe Bitcoins. Elke vier jaar wordt die beloning gehalveerd, totdat er in het jaar 2140 precies 21 miljoen Bitcoins gecreëerd zijn. Dan is de markt verzadigd en is Bitcoin compleet. Je hebt speciale computers en veel expertise nodig om te kunnen minen, omdat het veel rekenkracht vraagt; 
✅ Bitcoins ontvangen als salaris: als freelancer kun je je opdrachtgever vragen om in Bitcoin te betalen. Tegenwoordig is dit ook in loondienst mogelijk, maar nog niet elke werkgever is zich hier bewust van. Wil jij (een deel van) je salaris in Bitcoin ontvangen, dan kun je je werkgever altijd naar de mogelijkheden vragen. 

Wat zijn de voordelen van Bitcoin?

✅ Het is een open bron, dus niemand kan het controleren of stoppen; 
✅ Er zijn geen tussenpersonen of banken in het spel 
✅ Er zijn weinig tot geen transactiekosten. Ideaal voor dollar cost averaging; 
✅ Het gaat 24/7 door, je kunt er wereldwijd mee betalen en dit gaat vrijwel direct; 
✅ Het is een betrouwbaar betaalmiddel, zowel voor kleine als grote betalingen; 
✅ Je kunt er gemakkelijk mee betalen, gewoon via je smartphone of bankpas; 
✅ Het kan zelfs via satellieten en radiogolven werken; 
✅ Het is een manier om je los te koppelen van politici of de regering wanneer je deze wantrouwt. 

Wat zijn de nadelen van Bitcoin? 

❌ Afhankelijk van internetverbinding; 
❌ Nog lang niet elke winkel of elk bedrijf doet eraan mee; 
❌ Niet iedereen wil de volledige verantwoordelijkheid nemen voor zijn of haar bezittingen en kunnen privésleutels niet goed beheren, waardoor Bitcoin minder waard wordt; 
❌ Je verdiepen in Bitcoin vraagt om het investeren van tijd en geld; 
❌ Een Bitcoin transactie kan niet worden teruggedraaid wanneer een fout wordt gemaakt of wanneer fraude plaatsvindt. 

Hoe betaal je met Bitcoin? 

Als je Bitcoin in je bezit hebt, wil je natuurlijk wel weten hoe je ermee betaalt. Bitcoins bewaart je in een digitale portemonnee die wallet genoemd wordt. Dit is een soort anoniem bankaccount waar je Bitcoin op geladen worden zodra je die koopt of ontvangt. In feite is de wallet een lange code waar jouw persoonlijke wachtwoord aan gekoppeld is. Deze bevat een QR-code die gescand kan worden door iemand aan wie jij wilt betalen of van wie jij gaat ontvangen. Overdracht van Bitcoin is ook mogelijk door twee smartphones tegen elkaar aan te houden of door iemands Bitcoin-adres op te geven. 

Met een goed beveiligde wallet ben je beschermd tegen vele fraudevormen. Niemand kan zomaar Bitcoin van je afnemen of namens jou een betaling doen. Het betalen gaat overigens heel snel, omdat er geen bank als tussenpersoon is. Bovendien gelden er geen minimum of maximum bedragen en slaapt de wereld van Bitcoin nooit. Je kunt dus 24/7, waar je ook bent, Bitcoin ontvangen en versturen. Aan het ontvangen van Bitcoins zijn nooit kosten verbonden. Wel aan het versturen ervan. Toch hebben de meeste Bitcoin portefeuilles een vrij standaard kostenpakket, waardoor de kosten voor transacties niet te hoog oplopen.  

Hoe kun je Bitcoin veilig opslaan? 

Omdat je niet wilt dat je Bitcoins gestolen worden, moet je ze goed bewaren. Een hardware wallet ofwel Bitcoin wallet, is daarvoor de ultieme uitkomst. Hij is goed beveiligd en offline, waardoor hackers geen kans maken. Het is een soort USB-stick voor cryptomunten. Raak je deze toch per ongeluk kwijt, dan scheelt het dat er een wachtwoord of pincode aan gekoppeld is en dat bestanden die erop staan onleesbaar gemaakt kunnen worden voor anderen. Wil je je Bitcoin en andere cryptomunten terughalen na verlies van je hardware wallet, dan dien je daarvoor de 24 woorden in te vullen die je vooraf hebt ingesteld. Op die manier kan je maar heel lastig gehackt of gefraudeerd worden en weet je zeker dat je altijd weer bij je cryptomunten kunt komen. In de MoneyTalks Community leer je alles over Bitcoins veilig opslaan voor een passief inkomen.

Wat is blockchain?  

Zoals eerder in dit artikel al even kort werd uitgelegd, is blockchain een verzameling blocks, een database. Elke block bestaat uit Bitcoin transacties. Iedere 10 minuten worden alle transacties gebundeld en in zo’n block gestopt. Wanneer die aan de keten van bestaande blocks wordt toegevoegd ontstaat er een blockchain (=ketting van blocks). Dankzij de blockchain is het eigenlijk onmogelijk om in te breken op het netwerk en alles plat te leggen. Deze is namelijk over duizenden computers wereldwijd verdeeld en maakt het controleren van transacties mogelijk. Het is daarom heel lastig om ertussen te komen. Dan zal je namelijk alle kopieën wereldwijd op hetzelfde moment moeten aanpakken. (1)

Welke soorten cryptocurrencies zijn er?

Bitcoin is niet de enige cryptocurrency die je kan kopen. Het is wel de meest bekende. Goed om te weten is dat alle Bitcoins cryptomunten zijn, maar niet alle cryptomunten zijn Bitcoins. Andere cryptomunten zijn bijvoorbeeld Ripple (XRP), Ether (ETH), Litecoin, Monero en Bitcoin Cash. Ze werken niet allemaal op dezelfde manier, maar ze vertonen zeker overeenkomsten. Verdiep je goed in de cryptocurrency of NFT waarin je wilt investeren. Niet elke munt is even rendabel en betrouwbaar. Bitcoin kopen blijft

Madelon Vos crypto cursus: korting! 

Voordat je de crypto cursus gaat bestellen moet je weten dat je korting kunt krijgen! Met de crypto cursus kortingscode ‘GROEI’ krijg je 10% korting op het gehele aanbod. Dat betekent dat je elke cursus op Madelon Vos haar website met een leuke korting kunt bestellen. Weet jij al welke cursus het meest bij jou past? Ik wens je heel veel succes en plezier in de wereld van crypto. Hopelijk heb je er net zoveel plezier in als ik. En natuurlijk wens ik je een geweldig rendement toe! 

Madelon Vos geeft een mooi voorbeeld van online geld verdienen. Meer content lezen over Madelon Vos en andere crypto cursussen? Lees dan mijn uitgebreide beste crypto cursus artikel of over AllesOverCrypto review!


Klik hier voor 10% korting bij Madelon Vos met Kortingscode: “GROEI”

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis