Luminous Beauty Shake Review + Korting en Gratis E-Book
15 september 2021 
9 min. leestijd

Luminous Beauty Shake Review + Korting en Gratis E-Book

Ben je op zoek naar een gezonde, plantaardige en 100% vegan manier om je huid in topconditie te houden? De Luminous Beauty Shake is daarvoor het geschikte product. In deze Luminous Beauty Shake review lees je er alles over en ontdek je hoe je Luminous met korting én een gratis boek scoort. Lees maar mee! 

Beste Collageen Booster (2021)  Profiteer tevens van diverse aanbiedingen!

Klik hier voor 63% korting op de SuperFoodies Luminous Beauty Shake

Luminous Beauty Shake 

De Luminous Beauty Shake van Superfoodies is de vervanger van dure crèmes. Waarom? Omdat je die anti-aging crèmes niet veilig kunt eten, maar ze worden wel door je huid opgenomen en komen in je lichaam terecht. Huidcrèmes zitten vol met allerlei toevoegingen die niet veilig zijn. 

De Luminous Beauty Shake is daarentegen 100% natuurlijk en plantaardig. Bovendien komt een mooie huid van binnenuit. Daarom is Luminous ontstaan. Er is op basis van 33 wetenschappelijke studies een product ontwikkeld dat helemaal vegan is en dat de collageenaanmaak in de huid stimuleert. Hierdoor wordt de huid van binnenuit versterkt en blijft je huid mooi en gezond. 

De belangrijkste ingrediënten in Luminous zijn hyaluronzuur, MSM (methylsulfonylmethaan) en inositol poeder. Het is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor haar en nagels, voor het energieniveau in je lichaam, je weerstand, je hormoonhuishouding en zelfs voor je gebit! Bovendien heeft Luminous een anti-oxidatieve werking. 

Luminous Jesse van der Velden  

Luminous Jesse van der Velden heeft de Luminous Beauty Shake ontwikkeld. In zijn video over de Luminous Beauty Shake vertelt hij precies hoe dit product tot stand is gekomen en waarom. Waar het kortgezegd op neerkomt? Er was behoefte aan een jonge, stralende en gezonde huid, maar voor de meeste collageen producten worden helaas dieren geslacht. Jesse en de vrouwen in zijn team vonden dat dit anders moest kunnen en gingen op zoek naar een plantaardig alternatief. Zij raadpleegden honderden wetenschappelijke studies en creëerden op basis daarvan een 100% natuurlijk en plantaardig alternatief. Zo is de Luminous Beauty Shake Jesse ontstaan!

Over Superfoodies 

Luminous Beauty Shake is een product van Superfoodies. Dit is een gezondheidssupplementen merk dat veganistisch, volledig natuurlijk en biologisch is. Alleen de beste ingrediënten van Moeder Aarde worden gebruikt om de meest geweldige producten te ontwikkelen die de gezondheid ondersteunen. Dit is niet zelf bedacht, maar allemaal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en kennis van oude wijsheden van over de hele wereld. Het is het doel van Superfoodies om mensen niet alleen ziektevrij te maken, maar hen aan hun optimale gezondheid te helpen. Dat doet het merk door de juiste voeding te promoten en door gratis advies over een gezonde levensstijl te bieden. Daarom is haar slogan: ‘Make the medicine the medicine again.’ Oftewel: gebruik medicijnen alleen wanneer je die echt nodig hebt wanneer je ziek bent, niet ter preventie. Daar heb je gezonde en natuurlijke voeding voor én producten zoals Luminous. Superfoodies bewijst dat keer op keer! 

Wat anderen zeggen; Luminous Beauty Shake ervaringen 

Ben je benieuwd naar wat anderen zeggen? Lees dan deze Luminous Beauty Shake ervaringen! In de review van huidtherapeute Demi lees je dat zij daadwerkelijk verbetering merkt. Niet alleen aan haar huid, ook haar haren en nagels glanzen meer. “Eindelijk het product gevonden wat de huid verzorgt van binnenuit. In de Luminous Beauty Shake zitten 100% veganistische ingrediënten die de fibroblasten stimuleren nieuw collageen aan te maken. Als huidtherapeut ben ik altijd bezig met het optimaliseren van de huid. Voortaan adviseer ik – naast mijn behandelingen – ook de Luminous Beauty Shake voor een stralende huid, sterke nagels en haar.” 

Vivian Reijs is hormooncoach en vertelt in haar Luminous Beauty Shake review: “Ik was érg sceptisch, maar heb mijn beauty ritueel aangepast en ik merk dat mijn huid veel minder droog is en mijn nagels veel minder snel afbreken. Uiteindelijk is het goed voeden van de huid van binnenuit het meest effectief. Luminous is dus vast onderdeel in mijn beauty routine geworden.” 

Caren Keeman en haar dochter gebruiken de Luminous Beauty Shake ook met veel plezier. “Mijn dochter en ik gebruiken Luminous al een tijdje. Mijn dochter straalt de hele dag, want eindelijk is het eczeem op haar gezicht verdwenen. We zijn beiden zeer blij met die product! We drinken het als limonade”, vertelt ze. 

Luminous Beauty Shake waar te koop? 

Wil je de Luminous Beauty Shake kopen? Dat kan eenvoudig online via de Supergreens website. Er zijn twee mogelijkheden: Luminous Beauty Shake bestellen voor 7 dagen of voor 28 dagen. Het is aanzienlijk goedkoper om voor 28 dagen te kiezen. Dit kost je slechts €49 en je krijgt er 3 gratis e-books, een fysiek boek over de huid én gratis verzending bij! Luminous Beauty Shake kopen voor 7 dagen kost je slechts €19,98, inclusief verzendkosten, het gratis fysieke boek over de huid en de 3 gratis e-books! Zo bestel je Luminous Superfoodies in beide gevallen met interessante, gratis bonussen! 

Luminous Beauty Shake korting! 

Je kunt Luminous tijdelijk met extra veel korting én gratis bonussen bestellen. 


In deze video zie je dat ook huidtherapeuten en hormooncoaches zweren bij de Luminous Beauty Shake. Dus waar wacht je nog op? 

Bovendien krijg je €30 Luminous Beauty Shake korting! Je hebt geen Luminous kortingscode nodig, want deze introductiekorting wordt automatisch verrekend. Dat heeft Luminous Jesse mooi voor je geregeld, toch? Maak vandaag nog gebruik van deze Luminous Beauty Shake aanbieding en je ontvangt tijdelijk het gratis fysieke boek ‘HUID - Een mooie huid van binnenuit’ (t.w.v. €24,99) cadeau! 

Meest gestelde vragen Luminous Beauty Shake 

Een aantal vragen hoor je regelmatig gesteld worden over de Luminous Beauty Shake. Al deze vragen heb ik voor je verzameld en op een rijtje gezet. 

Wat is een beauty shake?  

Een beauty shake is een poeder dat je aanlengt met water, om eenmaal per dag op te drinken. Het heeft een verjongend en verzorgend effect op de huid, de haren en de nagels. In plaats van dure crèmes op je huid te smeren, kun je met een beauty shake de huid van binnenuit voeden en stimuleren om jong te blijven. Zo wordt er collageen aangemaakt en zal je huid langer mooi blijven. Supergreens Luminous heeft zo'n beauty shake ontworpen. Het is de Superfoodies Luminous Beauty Shake van Jesse van der Velden. Waarom dit de beste Luminous Beauty Shake is, ga ik je vertellen! 

Waarom de Luminous Beauty Shake gebruiken? 

Vrijwel iedere vrouw wil er goed uitzien. Naast leuke kleding, een verzorgd uiterlijk en een mooie glimlach, is een gezonde, stralende huid van belang. Wie immers goed in haar vel zit en straalt, zal dat ook overbrengen op anderen. Door de Luminous Beauty Shake te drinken, zorg je ervoor dat je je huid van binnenuit voedt en dat deze zo lang mogelijk gezond, stralend en jeugdig oogt. Hoe? Doordat de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt en doordat de ingrediënten allerlei andere gezondheidsvoordelen teweegbrengen. Zowel voor het uiterlijk als voor het innerlijk! 

Wat zijn de voordelen van Luminous voor de huid? 

Het gebruik van de Luminous Beauty Shake brengt tal van voordelen met zich mee. Enkele voorbeelden: het stimuleert de collageenvorming en ondersteunt de huid van binnenuit, het helpt de huid te verzorgen en gezond te houden, het helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, het beschermt cellen tegen oxidatieve schade en heeft een anti-oxidatieve werking. 

Wat zijn de voordelen voor de innerlijke gezondheid? 

Luminous draagt bij tot een normale DNA-synthese, heeft een gunstig effect op de aderen, werkt als antioxidant voor vitamine E en brengt deze weer in een actieve vorm, maar draagt ook bij aan de ondersteuning van een gezond zuurbase evenwicht en helpt je zenuwstelsel goed functioneren. Verder draagt de Luminous Beauty Shake bij een een normale hormoonhuishouding, een normale stofwisseling en bevordert het de opname van ijzer in het bloed. Je mag ook meer energie verwachten en minder vermoeidheid, evenals een beter immuunsysteem. 

Wat zijn overige gezondheidsvoordelen van Luminous? 

Luminous Beauty Shake biedt nóg meer voordelen: het draagt bij een aan sterk gebit, sterke nagels en sterke haren. Ook helpt het de vruchtbaarheid gezond te houden en is het goed voor de kwaliteit van sperma. Wist je dat Luminous ook goed is voor het behoud van sterke botten en spieren, voor het gezichtsvermogen en voor de gemoedstoestand? Bovendien zal je bij het gebruik van Luminous merken dat je geheugen goed blijft en dat je een heldere geest behoudt. 

Wat zijn de ingrediënten van de Luminous Beauty Shake? 

Hyaluronzuur, MSM (methylsulfonylmethaan), inositol poeder, amla fruit, brandnetel, sea buckthorn berry pulp (duindoorn), blauwe bes, spirulina, boerenkool, shiitake extract, reishi extract, granaatappale, rode biet, framboos, acai, berberine, pepermunt, druivenpit extract, vitamine C, zink en magnesium. 

Luminous Beauty Shake waar te koop?

Gewoon via de website te bestellen. Lekker makkelijk en snel in huis! 

Is de Luminous Beauty Shake vegan? 

De Luminous Beauty Shake bevat alleen 100% natuurlijke, plantaardige ingrediënten en is daarmee 100% vegan. 

Meer weten over andere onderwerpen rondom persoonlijke ontwikkeling, zoals voeding, mindset en meditatie? Lees dan ook zeker mijn andere blogartikelen en wordt de beste versie van jezelf!

Beste Collageen Booster (2021)  Profiteer tevens van diverse aanbiedingen!

Klik hier voor 63% korting op de SuperFoodies Luminous Beauty Shake

Over de schrijver
Ik ben Anita en inmiddels 35 jaar. Ongeveer 15 jaar geleden woog ik nog over de 100 kg. Door voeding, beweging en krachttraining weeg ik een ' normale' 65 kg, ben ik fit, slaap ik goed en mag er best wezen al zeg ik het zelf ;)
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download