In dit artikel

Luminous Beauty Shake Review (2022) + 62% Korting & Boek!

Luminous Beauty Shake | Review (2023) + 62% Korting & Boek!

In dit artikel

Ben je op zoek naar een gezonde, plantaardige en 100% vegan manier om je huid in topconditie te houden? De Luminous Beauty Shake is daarvoor het geschikte product. In deze Luminous Beauty Shake review lees je er alles over en ontdek je hoe je Luminous met korting én een gratis boek scoort. Lees maar mee! 


Klik hier voor 62% korting op de SuperFoodies Luminous Beauty Shake

Luminous Beauty Shake 

De Luminous Beauty Shake van Superfoodies is de vervanger van dure crèmes. Waarom? Omdat je die anti-aging crèmes niet veilig kunt eten, maar ze worden wel door je huid opgenomen en komen in je lichaam terecht. Huidcrèmes zitten vol met allerlei toevoegingen die niet veilig zijn. 

De Luminous Beauty Shake is daarentegen 100% natuurlijk en plantaardig. Bovendien komt een mooie huid van binnenuit. Daarom is Luminous ontstaan. Er is op basis van 33 wetenschappelijke studies een product ontwikkeld dat helemaal vegan is en dat de collageenaanmaak in de huid stimuleert. Hierdoor wordt de huid van binnenuit versterkt en blijft je huid mooi en gezond. 

Luminous Beauty Shake Review (2022) + 62% Korting & Boek!

De belangrijkste ingrediënten in Luminous zijn vegan hyaluronzuur, MSM (methylsulfonylmethaan) en inositol poeder. Het is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor haar en nagels, voor het energieniveau in je lichaam, je weerstand, je hormoonhuishouding en zelfs voor je gebit! Bovendien heeft Luminous een anti-oxidatieve werking. 

Luminous Jesse van der Velden  

Luminous Jesse van der Velden heeft de Luminous Beauty Shake ontwikkeld. In zijn video over de Luminous Beauty Shake vertelt hij precies hoe dit product tot stand is gekomen en waarom. Waar het kortgezegd op neerkomt? Er was behoefte aan een jonge, stralende en gezonde huid, maar voor de meeste collageen producten worden helaas dieren geslacht. Jesse en de vrouwen in zijn team vonden dat dit anders moest kunnen en gingen op zoek naar een plantaardig alternatief. Zij raadpleegden honderden wetenschappelijke studies en creëerden op basis daarvan een 100% natuurlijk en plantaardig alternatief. Zo is de Luminous Beauty Shake Jesse ontstaan!

Luminous Beauty Shake Review (2022) + 62% Korting & Boek!

Over SuperFoodies 

Luminous Beauty Shake is een product van SuperFoodies. De veganistische ingrediënten ondersteunt Luminous en het supplement is volledig natuurlijk en biologisch. Alleen de beste ingrediënten van Moeder Aarde worden gebruikt om de meest geweldige producten te ontwikkelen die de gezondheid ondersteunen. Dit is niet zelf bedacht, maar allemaal gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en kennis van oude wijsheden van over de hele wereld. Het is het doel van SuperFoodies om mensen niet alleen ziektevrij te maken, maar hen aan hun optimale gezondheid te helpen. Dat doet het merk door de juiste voeding te promoten en door gratis advies over een gezonde levensstijl te bieden. Daarom is haar slogan: ‘Make the medicine the medicine again.’ Oftewel: gebruik medicijnen alleen wanneer je die echt nodig hebt wanneer je ziek bent, niet ter preventie. Daar heb je gezonde en natuurlijke voeding voor én producten zoals Luminous. SuperFoodies bewijst dat keer op keer!

Luminous Beauty Shake Review (2022) + 62% Korting & Boek!

Wat anderen zeggen; Luminous Beauty Shake ervaringen 

Ben je benieuwd naar wat anderen zeggen? Lees dan deze Luminous Beauty Shake ervaringen! In de review van huidtherapeute Demi lees je dat zij daadwerkelijk verbetering merkt. Niet alleen aan haar huid, ook haar haren en nagels glanzen meer. “Eindelijk het product gevonden wat de huid verzorgt van binnenuit. In de Luminous Beauty Shake zitten 100% veganistische ingrediënten die de fibroblasten stimuleren nieuw collageen aan te maken. Als huidtherapeut ben ik altijd bezig met het optimaliseren van de huid. Voortaan adviseer ik – naast mijn behandelingen – ook de Luminous Beauty Shake voor een stralende huid, sterke nagels en haar.” 

Vivian Reijs is hormooncoach en vertelt in haar Luminous Beauty Shake review: “Ik was érg sceptisch, maar heb mijn beauty ritueel aangepast en ik merk dat mijn huid veel minder droog is en mijn nagels veel minder snel afbreken. Uiteindelijk is het goed voeden van de huid van binnenuit het meest effectief. Luminous is dus vast onderdeel in mijn beauty routine geworden.” 

Caren Keeman en haar dochter gebruiken de Luminous Beauty Shake ook met veel plezier. “Mijn dochter en ik gebruiken Luminous al een tijdje. Mijn dochter straalt de hele dag, want eindelijk is het eczeem op haar gezicht verdwenen. We zijn beiden zeer blij met die product! We drinken het als limonade”, vertelt ze. 

Luminous Beauty Shake Review (2022) + 62% Korting & Boek!

Luminous Beauty Shake waar te koop? 

Wil je de Luminous Beauty Shake kopen? Dat kan eenvoudig online via de Supergreens website. Er zijn twee mogelijkheden: Luminous Beauty Shake bestellen voor 7 dagen of voor 28 dagen. Het is aanzienlijk goedkoper om voor 28 dagen te kiezen. Dit kost je slechts €49 en je krijgt er 3 gratis e-books, een fysiek boek over de huid én gratis verzending bij! Luminous Beauty Shake kopen voor 7 dagen kost je slechts €19,98, inclusief verzendkosten, het gratis fysieke boek over de huid en de 3 gratis e-books! Zo bestel je Luminous Superfoodies in beide gevallen met interessante, gratis bonussen! 


Klik hier voor 62% korting op de SuperFoodies Luminous Beauty Shake

Luminous Beauty Shake korting! 

Je kunt Luminous tijdelijk met extra veel korting én gratis bonussen bestellen. 

Luminous Beauty Shake Review (2022) + 62% Korting & Boek!

Bovendien krijg je €30 Luminous Beauty Shake korting! Je hebt geen Luminous kortingscode nodig, want deze introductiekorting wordt automatisch verrekend. Dat heeft Luminous Jesse mooi voor je geregeld, toch? Maak vandaag nog gebruik van deze Luminous Beauty Shake aanbieding en je ontvangt tijdelijk het gratis fysieke boek ‘HUID – Een mooie huid van binnenuit’ (t.w.v. €24,99) cadeau! 

In deze video zie je dat ook huidtherapeuten en hormooncoaches zweren bij de Luminous Beauty Shake. Dus waar wacht je nog op?


Klik hier voor 62% korting op de SuperFoodies Luminous Beauty Shake

Meer over eiwitten voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementenomega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Persoonlijk ben ik fan van l-lysine en plantaardige eiwitten zoals vegan proteïne of vegan eiwitpoeder. Ik koop dit bijvoorbeeld bij Orangefit net als een krachtige protein bar, eiwitreep, proteïne reep en ook een aanvullende eiwit shake van eiwitpoeder of een proteïne shake van proteïne poeder. Daarnaast hebben aminozuren en BCAA’s ook een bewezen positief effect op je gezondheid net als creatine en whey protein.

Hoeveel eiwitten je per dag nodig hebt hangt af van verschillende factoren. Over het algemeen is het aan te raden om eiwitrijk voedsel te eten binnen een gevarieerd voedingsdieet.

Door de jaren heen heeft collageen (poeder) zoals bijvoorbeeld de Luminous Beauty Shake of Daily Nectar ook veel meer bekendheid verkregen. Wellicht is dit interessant voor jou.

Wil je nog meer de diepte ingaan qua eiwitten kijk dan zeker eens bij Vitals voor eiwitten zoals; PABA, l-carnitine, l-carnosine, 5-HTP, acetyl-l-carnitine, chondroitine, SAMe, taurine, MSM en lactoferrine.

Voedingssupplementen gaan vandaag de dag nog een stapje verder. Denk namelijk ook eens aan l-arginine, l-theanine, l-tyrosine, l-glutamine, tryptofaan, en n-acetyl-l-cysteïne.

Wil je meer weten over al deze voedingssupplementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen Luminous Beauty Shake 

Een aantal vragen hoor je regelmatig gesteld worden over de Luminous Beauty Shake. Al deze vragen heb ik voor je verzameld en op een rijtje gezet. 

Wat is een beauty shake?  

Een beauty shake is een poeder dat je aanlengt met water, om eenmaal per dag op te drinken. Het heeft een verjongend en verzorgend effect op de huid, de haren en de nagels. In plaats van dure crèmes op je huid te smeren, kun je met een beauty shake de huid van binnenuit voeden en stimuleren om jong te blijven. Zo wordt er collageen aangemaakt en zal je huid langer mooi blijven. Supergreens Luminous heeft zo’n unieke beauty shake ontworpen. Het is de Superfoodies Luminous Beauty Shake van Jesse van der Velden. Waarom dit de beste Luminous Beauty Shake is, ga ik je vertellen! 

Waarom de Luminous Beauty Shake gebruiken? 

Vrijwel iedere vrouw wil er goed uitzien. Naast leuke kleding, een verzorgd uiterlijk en een mooie glimlach, is een gezonde, stralende huid van belang. Wie immers goed in haar vel zit en straalt, zal dat ook overbrengen op anderen. Door de Luminous Beauty Shake te drinken, zorg je ervoor dat je je huid van binnenuit voedt en dat deze zo lang mogelijk gezond, stralend en jeugdig oogt. Hoe? Doordat de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt en doordat de ingrediënten allerlei andere gezondheidsvoordelen teweegbrengen. Zowel voor het uiterlijk als voor het innerlijk! De anti aging eigenschappen van de Luminous Beauty Shake komt ook goed naar voren in ons onderzoek naar de beste collageen booster.

Wat zijn de voordelen van Luminous voor de huid? 

Het gebruik van de Luminous Beauty Shake brengt tal van voordelen met zich mee. Enkele voorbeelden: het stimuleert de collageenvorming en ondersteunt de huid van binnenuit, het helpt de huid te verzorgen en gezond te houden, het helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, het beschermt cellen tegen oxidatieve schade en heeft een anti-oxidatieve werking. 

Wat zijn de voordelen voor de innerlijke gezondheid? 

Luminous draagt bij tot een normale DNA-synthese, heeft een gunstig effect op de aderen, werkt als antioxidant voor vitamine E en brengt deze weer in een actieve vorm, maar draagt ook bij aan de ondersteuning van een gezond zuurbase evenwicht en helpt je zenuwstelsel goed functioneren. Verder draagt de veganistische Beauty Shake tevens bij aan een normale hormoonhuishouding, een normale stofwisseling en bevordert het de opname van ijzer in het bloed. Je mag ook meer energie verwachten en minder vermoeidheid, evenals een beter immuunsysteem. (1)

Wat zijn overige gezondheidsvoordelen van de Luminous formule? 

Luminous Beauty Shake biedt nóg meer voordelen: het draagt bij een aan sterk gebit, sterke nagels en sterke haren. Ook helpt het de vruchtbaarheid gezond te houden en is het goed voor de kwaliteit van sperma. Wist je dat Luminous ook goed is voor het behoud van sterke botten en spieren, voor het gezichtsvermogen en voor de gemoedstoestand? Bovendien zal je bij het gebruik van Luminous merken dat je geheugen goed blijft en dat je een heldere geest behoudt. 

Wat zijn de ingrediënten van de Luminous Beauty Shake poeder? 

Vegan hyaluronzuur, MSM (methylsulfonylmethaan), inositol poeder, amla fruit, brandnetel, sea buckthorn berry pulp (duindoorn), blauwe bes, spirulina, boerenkool, shiitake extract, Indiase kruisbes poeder, reishi extract, granaatappale, rode biet, framboos, acai, berberine, pepermunt, druivenpit extract, vitamine C, zink en magnesium. Een echte multivitamine kan je wel zeggen.

Luminous Beauty Shake waar te koop?

Gewoon via de website te bestellen. Lekker makkelijk en snel in huis! Luminous combineren met green juice is ook een goed idee.

Is de Luminous Beauty Shake vegan? 

De Luminous Beauty Shake bevat alleen 100% natuurlijke, plantaardige ingrediënten en is daarmee 100% een vegan supplement


Klik hier voor 62% korting op de SuperFoodies Luminous Beauty Shake

Tineke

Tineke

Tineke is schoonheidsspecialiste en orthomoleculair voedingsadviseur. Getrouwd met Denis en oma van twee heerlijke kleinkinderen. Mijn motto is om gezond, mooi en verzorgd ouder te worden. Daar wil ik mensen graag in ondersteunen.
Anderen bekeken ook

4 Reacties on Luminous Beauty Shake | Review (2023) + 62% Korting & Boek!

  Ella
  10/08/2022

  Moet je het blijven gebruiken,of kun je ook periodes toepassen .?
  Voor mensen met een kleine beurs is het best kostbaar in deze tijd.!

   Martijn
   15/08/2022

   Beste Ella, het is goed mogelijk om Luminous bepaalde periodes te gebruiken. Je kan zelf het beste aanvoelen wanneer jouw lichaam behoefte heeft om collageen te boosten.

  Nora
  06/10/2022

  Er staat op de verpakking 2 theelepels maar ik neem veel meer. Is er een maximale hoeveelheid die je per dag mag nemen. Vind het heerlijk door Cocos yoghurt💃

   Martijn
   07/10/2022

   Hallo Nora, persoonlijke zou ik me altijd aan de aanbevolen hoeveelheid houden.

Laat een reactie achter

Op zoek naar de beste Collageen Booster?

Kies dan voor: Luminous Beauty Shake

Op zoek naar de beste Collageen Booster?

Kies dan voor: Luminous Beauty Shake