Lumen Metabolism | Review (2021) + Korting | Track jouw Metabolisme met Lumen!
14 mei 2021 

Lumen Metabolism | Review (2021) + Korting | Track jouw Metabolisme met Lumen!

Lumen Metabolism Tracker laat je afvallen door te ademen! Lumen is een metabolische ademanalyse die aangeeft of je koolhydraten of vetten als brandstof gebruikt. Lumen noemt de Lumen Metabolism Tracker het eerste apparaat dat is ontworpen om je metabolisme te hacken.

Hack je metabolisme, verlies gewicht en optimaliseer je trainingen. Lumen analyseert je metabolisme in een enkele ademhaling en laat zien wat je moet eten om af te vallen en je trainingen te optimaliseren.

Lumen werkt op basis van Artificial Intelligence en zet je adem om in realtime inzichten en aanbevelingen.

Lumen Metabolisme Tracker - Jouw persoonlijke groei

Hoe werkt de Lumen Metabolism Tracker?

De Lumen Metabolisme Tracker kan de hoeveelheid CO2 in je adem detecteren en geeft aan of je koolhydraten (energie) of vet verbrandt als brandstof. Aan de hand daarvan geeft Lumen met een app voedingsadviezen, bijvoorbeeld of je voor een workout nog koolhydraten moet innemen.

Tot voor kort waren zogenaamde RER-metingen alleen beschikbaar voor patiënten in een klinische setting en professionele atleten die hun metabolisme wilden hacken en verbeteren. Lumen Metabolism is de eerste draagbare ademanalysator (die ik ken) waarmee mensen zoals jij en ik inzicht kunnen krijgen in hoe het met ons metabolisme gaat.

Metabolisme of stofwisseling is het geheel van biochemische processen dat plaatsvindt in de cellen van organismen. De stofwisseling heeft meerdere functies en is onder andere bepalend voor het vrijmaken van energie uit voeding en vet, het gebruik van bouwstoffen en het verwerken van afvalstoffen.

Lumen Metabolism Kopen en Bestellen

De Lumen Metabolisme Tracker kost normaal $349 dollar en is te koop en te bestellen via de officiële website van Lumen. Lees snel verder voor de Lumen Metabolism korting! Op dit moment is de Lumen Metabolism alleen op de eigen website te koop en nog niet via bijvoorbeeld Amazon of Bol.com. Dit zal mogelijk in de toekomst nog wel veranderen.

Zelf koop ik producten altijd het liefste direct bij de producent en dat zou ik je in dit geval ook willen adviseren.

Lumen Metabolism Review Track jouw Metabolisme met Lumen!

Apps Lumen Metabolism Tracker

Technisch gezien bestaat Lumen uit een CO2-sensor en een flowmeter die meet hoeveel lucht je in- en uitademt. Het apparaat maakt via Bluetooth verbinding met de Lumen app op je telefoon, slaat daar al jouw gegevens op en geeft vervolgens advies.

De Lumen Metabolism app biedt een uitgebreide bibliotheek met waardevolle informatie, waaronder:

 • Basisprincipes van voeding
 • Macronutriëntengegevens van verschillende voedingsmiddelen
 • Basisprincipes van Lumen, inclusief instructievideo's
 • Maaltijdinspiraties
 • Gepersonaliseerde inzichten met betrekking tot de toestand van je metabolisme

De Lumen Metabolisme Tracker App is eenvoudig te koppelen met apps zoals Google Fit en Apple Health.

Lumen Metabolism Kopen in Nederland

Je kan de Lumen Metabolism Tracker kopen via de officiële website van Lumen en laten bezorgen op jouw adres in Nederland.

Wanneer je Lumen koopt, ontvang je de flowsensor, een oplaadstation en een USB Type C-oplaadkabel. De sensor is gemaakt van hardplastic dat erg premium aanvoelt. Het mondstuk is van gepolijst metaal, evenals de dop die met magneten stevig op zijn plaats wordt gehouden. Aan de voorkant van het apparaat vind je een enkele knop waarmee je het apparaat aanzet.

Lumen Metabolism Review Track jouw Metabolisme met Lumen!

Korting Lumen Metabolism Tracker

De Lumen Metabolisme Tracker kost normaal $349 en is dus zeker niet goedkoop. Op dit moment heeft Lumen een korting en is de Lumen Metabolisme Tracker met korting te koop voor slechts $299 via deze link.

Lumen Metabolisme Tracker - Jouwpersoonlijkegroei.nl

Kortingscode Lumen Metabolism

Op dit moment is er geen kortingscode voor de Luman Metabolism Tracker actief maar krijg je wel korting via deze link.

Lumen Metabolisme Garantie

Wat duidelijk laat zien dat Lumen heel veel vertrouwen heeft in de kwaliteit van de Lumen Metabolism Tracker is de 30 dagen niet goed geld terug garantie. Ben je niet tevreden? Dan retourneer je jouw Lumen voor een volledige terugbetaling zonder verdere vragen.

Daarnaast krijg je één jaar garantie en garanderen ze een snelle wereldwijde verzending.

Lumen Metabolism Tracker Garantie

Lumen Metabolism Tracker Reviews en Ervaringen

Onze ervaring met de Lumen Metabolisme Tracker is dat de resultaten vrij nauwkeurig zijn. Het apparaat ziet er strak en futuristisch uit en is gemaakt van hoogwaardige materialen. De bijbehorende app werkt ook erg motiverend.

We zijn ons ook bewust dat de Lumen Metabolism Tracker niet goedkoop is en dat niet iedereen het geld er voor over zal hebben. Echter zijn wij van mening dat je nou eenmaal moet investeren om persoonlijk te groeien. Wat ook goed is om te weten is dat elke meting slechts maximaal 2 minuten duurt.

Lumen Metabolism Review en ervaringen Track jouw Metabolisme met Lumen

Bekijk ook de ervaring van wielrenner Chris Froome met de Lumen Metabolisme Tracker:

–> Klik hier om de Lumen Metabolisme Tracker te kopen en te bestellen met korting!

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét Platform voor Zelfontwikkeling

We hebben een exclusief overzicht gemaakt met de Beste Tools voor de volgende stap in Jouw Persoonlijke Groei.

Daarnaast vind je op Jouwpersoonlijkegroei.nl de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, super leerzame Events, en de beste Boeken over Persoonlijke Ontwikkeling.

👉 Tip: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig!

Heel veel succes en vooral plezier met de volgende stap in Jouw Persoonlijke Groei!

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie of jij ervaring hebt met de Lumen Metabolism Tracker? Hiermee kan je anderen helpen en ik zal altijd persoonlijk reageren 🙂

Lumen Metabolisme Tracker - Jouw persoonlijke groei

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Hendrik
Door

Hendrik

op 17 January 2021

Interessante gadget! Naast afvallen zou je de Lumen dus ook kunnen gebruiken om juist aan te komen..?! Als ik het goed begrijp kun je dus meten wat je wel (en niet) zou moeten eten?

Martijn
Door

Martijn

op 17 January 2021

Hoi Hendrik, Het is echt een hele toffe gadget die je inzicht geeft of je metabolisme / stofwisseling koolhydraten of vet als brandstof gebruikt. Wat ik je verder zou willen adviseren om aan te komen is om een calorie+ (meer calorieën dan je dagelijks verbrand) te hanteren en eiwitrijk te eten. Eet dagelijks voldoende groente, minimaal 500 gram, en vul aan met suppletie. Zelf gebruik ik Vitaily om alle essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen. https://jouwpersoonlijkegroei.nl/vitaily-supplementen/

Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


 • Meer energie?
 • Regelmatiger bewegen?
 • Uitgeruster wakker worden?
 • Bewuster worden van je mindset?
 • De voordelen van meditatie ervaren?
 • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download