arrow_drop_up arrow_drop_down
Leren loslaten kun je leren - Jan Bommerez
26 maart 2021 

Leren loslaten kun je leren - Jan Bommerez

Ken jij ook dat gevoel? Na een dag hard werken rij je naar huis en ja hoor… Je raadt het al: file! Na een half uur vertraging rij je verder naar huis. Je komt binnen en wat ligt daar op de deurmat te wachten: een bekeuring…

Wat een pech! Altijd ik!

En het regent ook al de hele week…

De hele avond blijf je erover mopperen. Je blijft boos. De sfeer thuis is grimmig. Ondanks de warmte in je huis, een lekker bakje koffie en een heerlijk zittende bank blijf je maar nadenken over de vervelende bekeuring en de lange files waar je elke ochtend en avond in staat.

En je weet het zelf… Dat klagen heeft helemaal geen zin. Het is al gebeurd. Je hebt geen macht meer erover. Het enige waar je macht over hebt is hoe je erop reageert. En de uitkomst is altijd beter als je positief op iets reageert dan negatief.

Ondanks dat we dit maar al te goed beseffen blijven we vaak mopperen over iets wat in het verleden is gebeurd en waar we geen invloed meer op hebben. En dat is zonde, want iedere minuut die je boos bent kost je 60 seconden van je geluk. “Elke dag iets leren is kennis, maar elke dag iets loslaten is wijsheid.”

Want hoe fijn zou het zijn als je tegenslagen beter kunt accepteren en kan loslaten om vervolgens weer met een schone lei te beginnen? Wat zou dat voor jou betekenen? Als alles wat in het verleden is gebeurd met één druk op de reset knop kan worden gewist.

Jan Bommerez weet precies hoe jij deze reset knop kan indrukken. En het goede nieuws is dat hij het ons wil leren! Wat voor positieve invloed zal dit hebben op jouw leven en het behalen van jouw doelen? Waarschijnlijk ontzettend veel!

Review Cursus Leren Loslaten van Jan Bommerez + Kortingscode

Wie is Jan Bommerez?

Jan Bommerez is geboren in Vlaanderen, maar nu woonachtig in Californië.

Sinds jaar en dag is Jan Bommerez gefascineerd door wat mensen die hun stoutste dromen waarmaken, nou echt anders doen dan anderen. Hierdoor is hij zich gaan specialiseren in doorbraak- en transformatieprocessen en heeft hij duizenden managers en ondernemers getraind.

In het verleden kwam Jan Bommerez veelal in Nederland voor opdrachten van grote bedrijven als de Rabobank, Philips en KPN.

De laatste zeven jaar is Jan workshops gaan geven in Nederland en België aan voornamelijk particulieren. Bijna 5.000 mensen hebben hieraan meegedaan. Vooral wegens de zeer positieve mond tot mond-reclame van deelnemers.

Review Cursus Leren Loslaten van Jan Bommerez + Kortingscode

Jan Bommerez boeken lezen

Door de jaren heen heeft Jan diverse bestsellers geschreven waaronder ”FLOW en de kunst van het zakendoen”, “Minder Moeten Meer FLOW” en “Kun je een rups leren vliegen?

Fantastische boeken vol met wijsheid omtrent de kunst van leren loslaten en het behalen van jouw doelen.

De boeken zijn ongekend populair en ontzettend goed ontvangen. Ook heeft Jan Bommerez veel andere schrijvers geholpen met het schrijven van boeken.

Maar nu heeft Jan Bommerez iets anders voor ons in petto

Een cursus over de kunst van het leren loslaten. Maar wat is de kunst van het leren loslaten nou precies?

Laten we het vragen aan Jan zelf.

“Van nature kan ieder mens loslaten alleen zijn we dit in veel gevallen verleerd. Door ervaringen in het leven zijn we meester geworden in het wegstoppen van gevoelens. Soms zelfs tot op het bot. Er ontstaan blokkades waar vanuit de “bezige overlevingsmind” ons constant in beweging of zelfs in onrust houdt. Gelukkig kun je de kunst van het loslaten weer terugkrijgen met een beproefde methode. Hierbij leer je te werken met je bewustzijn en gevoelslichaam in plaats van je drukke geest. De verschillende methodes die je tijdens deze cursus leert helpen om blokkades op te heffen zodat je geest weer tot rust kan komen. Deelnemers van de cursus loslaten zijn vooral blij met de kracht, eenvoud en toepasbaarheid van wat ze leren”.

Ervaringen van anderen met de cursus leren loslaten

De cursus leren loslaten is al door veel cursisten gevolgd. De reacties zijn zoals verwacht direct lovend! Laten we een paar bekijken.

“Echt transformerend!” – Ervaring Cursus Leren Loslaten Elsa

 

“De cursus ‘leren loslaten' heeft me zeker geholpen om meer bij innerlijke rust te komen” – Ervaring Jan Bommerez Cursus Erwin

 

“Leren loslaten' van Jan Bommerez heeft mij enorm veel gebracht en heel veel inzichten gegeven.” – Ervaring Leren Loslaten Cursus Martine

 

“Dankbaar dat ik mezelf dit mooie geschenk heb gegeven” – Ervaring van Linda met Jan Bommerez

Maar hoe heb ik het dan ervaren?

In één woord: ON-GE-KEND!

In meerdere zinnen…

De cursus was voor mij een echte eye-opener. Jan Bommerez beschikt over ongelofelijk veel kennis en zodra je ermee aan de slag gaat, merk je direct dat de oefeningen een ontspannend effect hebben. Je komt helemaal tot rust en er ontstaat meer orde in je hoofd.

Hierdoor zie je door de bomen het bos weer en kan je gerichter naar jouw doelen toe werken. Sterker nog, ik kwam erachter dat ik bepaalde blokkades had waar ik me niet eens bewust van was.

Jan Bommerez legt alles goed uit en geeft hierbij veel voorbeelden. Dit vond ik persoonlijk erg fijn omdat een nieuwe wereld voor mij openging waar ik zelf nog geen goed beeld bij had.

Op het begin was het voor mij nog even moeilijk te volgen en klonk alles wat “zweverig”, maar naarmate je actief aan de slag gaat met de theorie begin je het steeds beter te begrijpen. En nu kan ik eigenlijk niet meer zonder en vraag ik mijzelf af waarom ik hier niet eerder mee ben begonnen. Ach ja, eens moest het eerste keer zijn en ik ben blij dat ik het toch een kans heb gegeven!

review-cursus-leren-loslaten-van-jan-bommerez-kortingscode-

Een jaar lang onbeperkt toegang tot de cursus leren loslaten

Ook is het een enorm pluspunt dat je één jaar lang onbeperkt gebruik kan maken van de cursus. Zo kun je altijd bepaalde oefeningen en lessen herhalen.

Heel fijn, want tijdens de leren loslaten cursus van Jan Bommerez gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Het is moeilijk om alle opgedane kennis in één keer te onthouden. Maar gelukkig is dat allemaal niet meer nodig.

Ik merk direct beter resultaat in mijn manier van werken. Door bepaalde mindfulness oefeningen dagelijks te doen kan ik beter concentreren op bepaalde taken. Zonder te denken aan taken die ik later die dag of week moet verrichten.

Dit zorgt ervoor dat ik betere kwaliteit lever en vooral meer rust voor mezelf ervaar. En dat is eigenlijk onbetaalbaar.

Review Cursus Leren Loslaten van Jan Bommerez + Kortingscode

Deze oefeningen zorgen niet alleen bij mij voor betere resultaten…

Zoals je weet ben ik een enorm fan van Arnold Schwarzenegger.

Wie niet?

Een ongekend inspirerend persoon waar ik veel van kan leren. Arnold was in het verleden bezig met veel verschillende dingen, net zoals jij en ik. Zo was Arnold bezig met bodybuilding en het worden van de beste bodybuilder.

Maar hij had nog veel meer ambities. Zo wilde hij ook acteur worden. Ook had Arnold een eigen bouwbedrijf, volgde hij een cursus om zijn Oostenrijkse accent af te leren (dit is niet helemaal gelukt trouwens, gelukkig maar!) en zat hij ook op ballet om beter te leren poseren (voor bodybuilding, rustig maar).

Ongekend veel verschillende activiteiten. Terwijl Arnold bezig was met trainen voor bodybuilding, dacht hij aan zijn acteerklussen. Terwijl Arnold aan het acteren was, dacht hij aan zijn cursus om zijn accent te verwijderen. Hij werd er gek van! Hij kon zijn gedachtes niet loslaten.

Totdat…

Hij aan de slag ging met oefeningen omtrent mindfulness! Hij kon beter focussen op zijn activiteiten. Meer leven in het nu en daardoor dacht hij tijdens de training voor bodybuilding niet meer aan andere dingen. Hij kon zich weer volledig focussen op hetgeen hij in het nu aan het doen was. Dit hielp hem om succesvoller te worden en de rest is geschiedenis.

Review Cursus Leren Loslaten van Jan Bommerez + Kortingscode

Dat klinkt interessant! Vertel me meer over de cursus leren loslaten.

Oké, gaan we doen!

De cursus leren loslaten bestaat uit 33 lessen. Alle lessen zijn erop gericht om jou de juiste kennis over de kunst van leren loslaten te verschaffen. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij.

Want wie niet oefent die leert niet. En daarom heeft Jan ook vele verschillende oefeningen bedacht om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Tijdens het oefenen ervaar je direct meer innerlijke rust. Want de methode die jij in de praktijk zult toepassen is beproefd en krachtig.

En dat zul je gauw genoeg merken!

Ben je iemand die graag bepaalde lessen of oefeningen wil herhalen? Geen probleem! Je hebt namelijk een jaar lang onbeperkt toegang!

De cursus kost normaal €450. Dat is het ook meer dan waard! Maar geweldig nieuws. Want de prijs van de cursus is tijdelijk verlaagd naar €147.

Ook is het mogelijk om per maand te betalen. Je betaalt dan slechts €12,50.

Klik hier om te starten met de Cursus Leren Loslaten van Jan Bommerez >>

Een cadeautje van ons!

We hebben nu speciaal voor jou een cadeautje!

Wie houdt er nu niet van cadeautjes?

Je bent niet anders van ons gewend natuurlijk.

We mogen namelijk een exclusieve kortingscode van €15 aan jou geven voor de leren loslaten cursus Jan Bommerez. De korting is tijdelijk geldig en maakt de cursus, in combinatie met de tijdelijke prijsverlaging, een koopje die je eigenlijk niet kunt missen!

Vul bij het afrekenen de kortingscode: “korting15” in en je ontvangt €15 korting op de cursus Leren Loslaten.

Grijp daarom direct jouw korting en profiteer van nog lagere prijzen! Het is alsof je bijna van Jan Bommerez steelt. Maar gelukkig is Jan meester in het loslaten…

En jij binnenkort ook!

Review Cursus Leren Loslaten van Jan Bommerez + Kortingscode

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Zet je graag de volgende stap in je Persoonlijke Ontwikkeling?


Wil jij:

  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Download dan nu het  GRATIS E-book  "De volgende stap in jouw persoonlijke groei".

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
DOWNLOAD GRATIS
50 praktische groei tips download