In dit artikel

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez Review (2022) + Korting!

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez | Review (2023) + Korting!

In dit artikel

Op zoek naar de cursus van Jan Bommerez. Ooit was ik dat ook! Een cursus loslaten. Dat kon ik wel gebruiken! Op de een of andere manier kon ik niet bepaalde dingen loslaten. Ken jij ook dat gevoel? Na een dag hard werken rij je naar huis en ja hoor… Je raadt het al: file! Na een half uur vertraging rij je verder naar huis. Je komt binnen en wat ligt daar op de deurmat te wachten: een bekeuring…

Wat een pech! Altijd ik!

En het regent ook al de hele week…

De hele avond blijf je erover mopperen. Je blijft boos. De sfeer thuis is grimmig. Ondanks de warmte in je huis, een lekker bakje koffie en een heerlijk zittende bank blijf je maar nadenken over de vervelende bekeuring en de lange files waar je elke ochtend en avond in staat.

En je weet het zelf… Dat klagen heeft helemaal geen zin. Het is al gebeurd. Je hebt geen macht meer erover. Het enige waar je macht over hebt is hoe je erop reageert. En de uitkomst is altijd beter als je positief op iets reageert dan negatief.

Ondanks dat we dit maar al te goed beseffen blijven we vaak mopperen over iets wat in het verleden is gebeurd en waar we geen invloed meer op hebben. En dat is zonde, want iedere minuut die je boos bent kost je 60 seconden van je geluk. “Elke dag iets leren is kennis, maar elke dag iets loslaten is wijsheid.”

Want hoe fijn zou het zijn als je tegenslagen beter kunt accepteren en kan loslaten om vervolgens weer met een schone lei te beginnen? Wat zou dat voor jou betekenen? Als alles wat in het verleden is gebeurd met één druk op de reset knop kan worden gewist.

Jan Bommerez weet precies hoe jij deze reset knop kan indrukken. En het goede nieuws is dat hij het ons wil leren! Wat voor positieve invloed zal dit hebben op jouw leven en het behalen van jouw doelen? Waarschijnlijk ontzettend veel!


Klik hier voor €15 extra korting met kortingscode: ‘KORTING15’

Cursus loslaten van Jan Bommerez

Een cursus over de kunst van het leren loslaten. Maar wat is de kunst van het leren loslaten nou precies?

Laten we het vragen aan Jan zelf.

“Van nature kan ieder mens loslaten alleen zijn we dit in veel gevallen verleerd. Door ervaringen in het leven zijn we meester geworden in het wegstoppen van gevoelens. Soms zelfs tot op het bot. Er ontstaan blokkades waar vanuit de “bezige overlevingsmind” ons constant in beweging of zelfs in onrust houdt. Gelukkig kun je de kunst van het loslaten weer terugkrijgen met een beproefde methode. Hierbij leer je te werken met je bewustzijn en gevoelslichaam in plaats van je drukke geest. De verschillende methodes die je tijdens deze cursus leert helpen om blokkades op te heffen zodat je drukke geest weer tot rust kan komen. Deelnemers van de online cursus loslaten zijn vooral blij met de kracht, eenvoud en toepasbaarheid van wat ze leren”.

In deze online cursus losmaten leert Jan Bommerez je dus hoe je dingen moet los kunnen laten in je leven. De online training wordt ondersteund door verschillende oefeningen en beeldmateriaal, zodat je zelf kunt oefenen met het leren loslaten. Je kunt de oefeningen gemakkelijk bij jezelf doen, maar ook bij anderen uitproberen.

De cursus is dan ook steeds populairder geworden onder de Nederlanders, maar ook onder Vlaanderen.

Jan Bommerez probeert zich door middel van deze online cursus in te zetten voor de mens. Hij bestudeert onder andere trauma en traumaheling, om dit vervolgens weer te kunnen vertalen in de online cursus. Laat Jan Bommerez trauma bij je opsporen en helen.

De cursus Leren Loslaten is dan ook voor iedereen toegankelijk. Het maakt hierbij echt niet uit waar je mee zit, of wat voor probleem je hebt, dankzij deze online training leert Jan Bommerez je de kracht om op eigen houtje te leren loslaten.

Om de boeken aan te laten sluiten op de online training, wordt er ook in de online cursus ook veel gesproken over FLOW. Zoals in de boeken al te lezen is, is FLOW een soort levensstijl, waarbij je op je eigen instincten afgaat. Je geeft jezelf dus over aan wat je doet.

Hierdoor kom je in een staat terecht waarin je constant loslaat en daarom leert mee te stromen met de levensstroom. Als kind zit je al in deze natuurlijke staat, waardoor het eigenlijk aangeboren is. Het is dan ook eigenlijk vreemd dat de mens zich zodanig aanpast, dat hij zijn natuurlijke staat ‘vergeet’.

Het leren loslaten heeft ook te maken met je verleden en herinneringen. Door de FLOW filosofie wordt dit eigenlijk aangepast; je hersenen worden erop getraind om het verleden los te laten en de controle hierover los te laten. (1)

En dat is wat het voor vele mensen moeilijk maakt. Ook bij mij heeft het moeite gekost om op bepaalde gebieden dingen los te kunnen laten. Je hersenen zitten in een soort routine, door aan het verleden vast te houden. In deze cursus richt Jan Bommerez zich er dan ook om deze routine zo snel mogelijk te doorbreken. Een cursus in loslaten is daarom heel interessant en effectief. Moeiteloos leren leven heb je de rest van je leven iets aan.

Mocht je geïnteresseerd zijn om deze cursus te volgen, maar je wilt eerst een beetje kijken wat het allemaal inhoudt, dan kun je geheel vrijblijvend drie gratis lessen volgen.
Door deze gratis drie gratis lessen kun je het uitproberen. Hierdoor kun je een beetje proeven wat loslaten nou precies is en maak je kennis met FLOW. Daarmee kun je zien of het daadwerkelijk iets voor jou is.

Ben je toch enthousiast geworden en wil je meer dan de drie gratis lessen Jan Bommerez loslaten? Dan kun je de cursus aanschaffen op verschillende manieren. Wanneer je de online training aanschaft, krijg je 33 lessen en 1 jaar onbeperkte toegang tot de cursus. Je dient de cursus dan wel in één keer te betalen.

In het geval dat je de cursus Jan Bommerez leren loslaten in één keer wilt aanschaffen, kost het €144. Mocht je de online training in delen willen betalen, dan moet je gedurende 12 maanden een bedrag van €12,50 betalen. Hier krijg je dan maandelijkse content, in de plaats van alle content in één keer.


Klik hier voor €15 extra korting met kortingscode: ‘KORTING15’

Ervaringen van anderen met de cursus leren loslaten

De cursus leren loslaten is al door veel cursisten gevolgd. De reacties zijn zoals verwacht direct lovend! Laten we een paar bekijken.

“Echt transformerend!” – Ervaring online training Leren Loslaten Elsa

“De cursus ‘leren loslaten’ heeft me zeker geholpen om meer bij innerlijke rust te komen” – Ervaring Jan Bommerez Cursus Erwin

“Leren loslaten’ van Jan Bommerez heeft mij enorm veel gebracht en heel veel inzichten gegeven.” – Ervaring Leren Loslaten Cursus Martine

“Dankbaar dat ik mezelf dit mooie geschenk heb gegeven” – Ervaring van Linda met Jan Bommerez

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez  Review (2022) + Korting!

Maar hoe heb ik de cursus loslaten ervaren?

In één woord: ON-GE-KEND!

In meerdere zinnen…

De Jan Bommerez leren loslaten cursus was voor mij een echte eye-opener. Jan Bommerez beschikt over ongelofelijk veel kennis en zodra je ermee aan de slag gaat, merk je direct dat de oefeningen een ontspannend effect hebben. Je komt helemaal tot rust en er ontstaat meer orde in je hoofd.

Hierdoor zie je door de bomen het bos weer en kan je gerichter naar jouw doelen toe werken. Sterker nog, ik kwam erachter dat ik bepaalde blokkades had waar ik me niet eens bewust van was.

Jan Bommerez legt alles goed uit en geeft hierbij veel voorbeelden. Dit vond ik persoonlijk erg fijn omdat een nieuwe wereld voor mij openging waar ik zelf nog geen goed beeld bij had.

Op het begin was het voor mij nog even moeilijk te volgen en klonk alles wat “zweverig”, maar naarmate je actief aan de slag gaat met de theorie begin je het steeds beter te begrijpen. En nu kan ik eigenlijk niet meer zonder en vraag ik mijzelf af waarom ik hier niet eerder mee ben begonnen. Ach ja, eens moest het eerste keer zijn en ik ben blij dat ik het toch een kans heb gegeven!

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez  Review (2022) + Korting!

Een jaar lang onbeperkt toegang tot de cursus leren loslaten

Ook is het een enorm pluspunt dat je één jaar lang onbeperkt gebruik kan maken de cursus in loslaten. Zo kun je altijd bepaalde oefeningen en lessen herhalen.

Heel fijn, want tijdens de leren loslaten cursus van Jan Bommerez gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Het is moeilijk om alle opgedane kennis in één keer te onthouden. Maar gelukkig is dat allemaal niet meer nodig.

Ik merk direct beter resultaat in mijn manier van werken. Door bepaalde mindfulness oefeningen dagelijks te doen kan ik beter concentreren op bepaalde taken. Zonder te denken aan taken die ik later die dag of week moet verrichten.

Dit zorgt ervoor dat ik betere kwaliteit lever en vooral meer innerlijke rust voor mezelf ervaar. En dat is eigenlijk onbetaalbaar.

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez  Review (2022) + Korting!

Deze oefeningen zorgen niet alleen bij mij voor betere resultaten…

Zoals je weet ben ik een enorm fan van Arnold Schwarzenegger.

Wie niet?

Een ongekend inspirerend persoon waar ik veel van kan leren. Arnold was in het verleden bezig met veel verschillende dingen, net zoals jij en ik. Zo was Arnold bezig met bodybuilding en het worden van de beste bodybuilder.

Maar hij had nog veel meer ambities. Zo wilde hij ook acteur worden. Ook had Arnold een eigen bouwbedrijf, volgde hij een cursus om zijn Oostenrijkse accent af te leren (dit is niet helemaal gelukt trouwens, gelukkig maar!) en zat hij ook op ballet om beter te leren poseren (voor bodybuilding, rustig maar).

Ongekend veel verschillende activiteiten. Terwijl Arnold bezig was met trainen voor bodybuilding, dacht hij aan zijn acteerklussen. Terwijl Arnold aan het acteren was, dacht hij aan zijn cursus om zijn accent te verwijderen. Hij werd er gek van! Hij kon zijn gedachtes niet loslaten.

Totdat…

Hij aan de slag ging met oefeningen omtrent mindfulness! Hij kon beter focussen op zijn activiteiten. Meer leven in het nu en daardoor dacht hij tijdens de training voor bodybuilding niet meer aan andere dingen. Hij kon zich weer volledig focussen op hetgeen hij in het nu aan het doen was. Dit hielp hem om succesvoller te worden en de rest is geschiedenis.

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez  Review (2022) + Korting!

Dat klinkt interessant! Vertel me meer over de cursus leren loslaten.

Oké, gaan we doen!

De cursus leren loslaten bestaat uit 33 lessen. Alle lessen zijn erop gericht om jou de juiste kennis over de kunst van leren loslaten te verschaffen. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij.

Want wie niet oefent die leert niet. En daarom heeft Jan ook vele verschillende oefeningen bedacht om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Tijdens het oefenen ervaar je direct meer innerlijke rust. Want de beproefde methode die jij in de praktijk zult toepassen is super krachtig.

En dat zul je gauw genoeg merken!

Ben je iemand die graag bepaalde lessen of oefeningen wil herhalen? Geen probleem! Je hebt namelijk een jaar lang onbeperkt toegang!

De online training loslaten kost normaal €450. Dat is het ook meer dan waard! Maar geweldig nieuws. Want de prijs van de cursus is tijdelijk verlaagd naar €147.

Ook is het mogelijk om per maand te betalen. Je betaalt dan slechts €12,50.

Klik hier om te starten met de Cursus Leren Loslaten van Jan Bommerez >>

Meest gestelde vragen over de cursus leren loslaten van Jan Bommerez 

Nu je kennis hebt gemaakt met Jan Bommerez en zijn cursus leren loslaten, is de kans aanwezig dat je een of meerdere vragen hebt. De meest gestelde vragen heb ik daarom voor je op een rijtje gezet.

Wie is Jan Bommerez?

Jan Bommerez is geboren in Vlaanderen, maar nu woonachtig in Californië.
Sinds jaar en dag is Jan Bommerez gefascineerd door wat mensen die hun stoutste dromen waarmaken, nou echt anders doen dan anderen. Hierdoor is hij zich gaan specialiseren in doorbraak- en transformatieprocessen en heeft hij duizenden managers en ondernemers getraind.


In het verleden kwam Jan Bommerez veelal in Nederland voor opdrachten van grote bedrijven als de Rabobank, Philips en KPN.

De laatste zeven jaar is Jan workshops gaan geven in Nederland en België aan voornamelijk particulieren. Bijna 5.000 mensen hebben hieraan meegedaan. Vooral wegens de zeer positieve mond tot mond-reclame van deelnemers.

Meer lezen over Jan Bommerez en leren loslaten? Bekijk Jan Bommerez Wikipedia pagina! Hier kun je veel informatie lezen waaronder Jan Bommerez leeftijd en Jan Bommerez ervaringen. Bekijk Jan Bommerez YouTube ook zeker even. Absoluut een aanrader! Zit je in de auto? Luister dan Jan Bommerez Podcast.

Jan Bommerez boeken, welke boeken heeft Jan geschreven?

Door Jan Bommerez moeiteloos leven? Dan moet je zeker zijn boeken lezen. Door de jaren heen heeft Jan diverse bestsellers geschreven waaronder ”FLOW en de kunst van het zakendoen”, “Minder Moeten Meer FLOW” en “Kun je een rups leren vliegen?

Fantastische boeken vol met wijsheid omtrent de kunst van leren loslaten en het behalen van jouw doelen. Moeiteloos leven Jan Bommerez? Absoluut!

Jan Bommerez boeken: FLOW en de Kunst van het Zakendoen

Jan Bommerez de flow en de kunst van het samen doen. In dit boek worden zeven vitale inzichten voor verkopers, ondernemers en managers besproken. Er wordt uitgelegd wat FLOW betekent en wat een mens écht gelukkig maakt.
Het boek FLOW en de Kunst van het Zakendoen is in 2000 verschenen en haalde meteen de eerste plek van de boekenlijst van Intermediair.

In dit boek is vooral geschreven hoe je FLOW kunt toepassen in het zakenleven. In de boeken die hierna verschenen, werd er een brug naar de particuliere markt en persoonlijke transformatie gebouwd.

Een mens is pas echt gelukkig wanneer hij zijn potentie kan ontwikkelen en uitoefenen in zijn leven. (ware potentieel bevrijden) Daar wordt FLOW dan ook mee gedefinieerd: de mens hoort volgens zijn potentieel in zijn leven te leven, niet vanuit zijn opgedane ervaringen uit het verleden.

Door dit boek leer je dus echt je ware potentieel bevrijden en te leven vanuit deze FLOW. Kinderen leven voornamelijk al vanuit FLOW. Het zit van nature in de mens. De mens wordt alleen veranderd door zijn of haar omgeving. Iedereen kan dus FLOW leven.

Jan Bommerez boeken: Minder moeten, meer FLOW

Jan Bommerez heeft “Minder Moeten Meer FLOW” geschreven en uitgebracht in het jaar 2014. Ook in dit boek wordt FLOW besproken. Hier wordt de mens met kikkers en prinsen of prinsessen vergeleken.

Er zouden veel kikkers op de wereld zijn, die eigenlijk prins of prinses zijn. Deze metafoor wordt gebruikt om te laten zien dat mensen veel meer in hun mars hebben dan ze eigenlijk laten zien.

De kikker is dan een soort defensiemechanisme die je in je kindertijd hebt opgebouwd. Logisch dat het lastig is om deze af te bouwen, als die al een hele lange tijd in je systeem zit.

Zodra de defensiemechanisme weg zijn, leef je in FLOW. Dat is dus wanneer je hart totaal open staat en je jouw essentiële zelf bent. Wanneer je dit ontgrendeld hebt, ervaar je liefde, geluk en dankbaarheid. Met andere woorden: je kunt gelukkig zijn zonder een specifieke reden daarvoor te hebben.

Vanuit dit boek wordt deze filosofie aangeleerd dat er minder moet en meer volgens FLOW geleefd mag worden. Alleen dan kun je blij worden zonder aanleiding. Jan Bommerez minder moeten meer flow – echt een top boek! 

Jan Bommerez boeken: Kun je een rups leren vliegen?

“Kun je een rups leren vliegen?” werd door Jan Bommerez uitgegeven in 2004. Het boek gaat over de noodzakelijke kwantumsprong van veranderingsmanagement naar transformationeel leiderschap.

Met andere woorden: het verschil tussen veranderen en transformeren. Beide klinken hetzelfde, maar er zit een groot verschil tussen beide begrippen.

Veranderen houdt zich vooral bezig met iets wat je moet doen. Transformatie daarentegen, houdt zich meer bezig met wat je perspectief is op een bepaald iets. Het gebeurt dan ook pas na een aantal doorbraken, voordat er een transformatie plaatsvindt.

Dit boek wil laten zien dat er meerdere interpretaties zijn van het leven. Je kunt bijvoorbeeld geloven dat de wereld plat is, dan geloof je dat je dat ook met je eigen ogen bevestiging van hebt. Je wordt dan voor gek verklaard, door iemand die denkt dat de wereld wél rond is. En dit geldt natuurlijk beide kanten op. Door Jan Bommerez door de bomen het bos weer zien! Dat is de uitkomst van het lezen van dit boek. Ben je klaar voor jouw Jan Bommerez transformatie?

De boeken zijn ongekend populair en ontzettend goed ontvangen. Ook heeft Jan Bommerez veel andere schrijvers geholpen met het schrijven van boeken.

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Persoonlijk ben ik heel erg van leren op mijn eigen tempo. Een online leeromgeving zoals 365 Academy, Brein TV, Unbreakable Academy, MindsetFlix, Mindvalley en Gaia sluiten hier perfect op aan. Als je meer de hoek van NLP op wilt gaan kijk dan eens bij de beste NLP opleidingen en zie wat NLP College voor jou kan betekenen.

Je kan ook Jeugdtrauma Online Training of leren loslaten met Jan Bommerez of kiezen voor Hypnose Instituut Nederland (HIN). HIN scoorde erg goed in ons overzicht over beste hypnose opleiding.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Andere opties om je te laten inspireren is een abonnement op het Manifestatie Magazine, een cursus minimalisme, cursus geluk of blader door het Mentali interactief werkboek. En wil je echt next level gaan bezoek dan seminars zoals Maximum Potential, Buitengewoon Leiderschap of join de communties van Levensbazen of Motivated Minds.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Een cadeautje van ons: korting op de leren loslaten Jan Bommerez cursus!

We hebben nu speciaal voor jou een cadeautje!

Wie houdt er nu niet van cadeautjes?

Je bent niet anders van ons gewend natuurlijk.

We mogen namelijk een exclusieve kortingscode van €15 aan jou geven voor de leren loslaten cursus Jan Bommerez. De korting is tijdelijk geldig en maakt de cursus, in combinatie met de tijdelijke prijsverlaging, een koopje die je eigenlijk niet kunt missen!

Vul bij het afrekenen de kortingscode: “KORTING15” in en je ontvangt €15 korting op de cursus Leren Loslaten.

Grijp daarom direct jouw korting en profiteer van nog lagere prijzen! Het is alsof je bijna van Jan Bommerez steelt. Maar gelukkig is Jan meester in het loslaten…

En jij binnenkort ook!


Klik hier voor €15 extra korting met kortingscode: ‘KORTING15’

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez | Review (2023) + Korting!

Laat een reactie achter