In dit artikel

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez Review | Ervaring + Korting

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez Review | Ervaring + Korting

In dit artikel

Op zoek naar de cursus van Jan Bommerez? Ooit was ik dat ook! Een cursus loslaten, dat kon ik wel gebruiken! Ik trok mij dingen teveel aan, wilde alles zelf doen en sneed mezelf daarmee in de vingers. Herken jij dat? Dan wil ik je uitnodigen om mee te lezen. Ik ga je namelijk alles vertellen over de beproefde methode waarmee Jan al veel ondernemers getraind heeft in leren loslaten!

Kort samengevat:

Het beste product van Jan Bommerez van 2024 is in mijn ogen absoluut de online cursus Leren Loslaten. Ik vertel je heel graag waarom.
✅ Het is een beproefde methode die heel effectief is voor een drukke geest;
✅ De cursus leert helpen loslaten via praktische tips en interessante theorie;
✅ Je krijgt €15 extra korting met kortingscode ‘KORTING15’;
❌ Aan het begin kan het wat zweverig klinken, maar zet vooral even door want dat is het absoluut waard!

Mijn eigen ervaring met mijn ware potentieel bevrijden dankzij Jan

Mijn ware potentieel bevrijden en leren loslaten, dat was mijn grote wens. En daarvoor ben ik aan de slag gegaan met de cursus van Jan Bommerez. Hoe ik deze online cursus ervaren heb? In één woord: ON-GE-KEND!

De cursus Leren Loslaten was voor mij een echte eye-opener. Jan beschikt over ongelofelijk veel kennis en zodra je ermee aan de slag gaat, merk je direct dat de oefeningen een ontspannend effect hebben. Je komt helemaal tot rust en er ontstaat meer orde in je hoofd.

Hierdoor zie je door de bomen het bos weer en kan je gerichter naar jouw doelen toe werken. Sterker nog, ik kwam erachter dat ik bepaalde blokkades had waar ik me niet eens bewust van was.

Jan legt alles goed uit en geeft hierbij veel voorbeelden. Dit vond ik persoonlijk erg fijn omdat er een nieuwe wereld voor mij openging waar ik zelf nog geen goed beeld bij had.

Aan het begin was het voor mij nog even moeilijk te volgen en klonk alles wat “zweverig”, maar naarmate je actief aan de slag gaat met de theorie begin je het steeds beter te begrijpen. En nu kan ik eigenlijk niet meer zonder en vraag ik mijzelf af waarom ik hier niet eerder mee ben begonnen. Ach ja, eens moest het eerste keer zijn en ik ben blij dat ik het toch een kans heb gegeven!

Hoe fijn zou het zijn als jij tegenslagen voortaan ook beter kunt accepteren en loslaten, om vervolgens weer met een schone lei te beginnen? Wat zou dat voor jou betekenen? Als alles wat in het verleden is gebeurd met één druk op de reset knop kan worden gewist.

Jan Bommerez weet precies hoe jij deze reset knop kan indrukken. En het goede nieuws is dat hij het ons wil leren! Wat voor positieve invloed zal dit hebben op jouw leven en het behalen van jouw doelen? Waarschijnlijk ontzettend veel!


Bekijk hier jouw korting met kortingscode: ‘KORTING15’

Wie is Jan Bommerez?

Eerst vertel ik je graag wie deze man is. Jan Bommerez is al sinds 1980 onder de indruk van wat succesvolle mensen anders doen dan anderen. Waarom maken sommigen wel hun grootste dromen waar en anderen niet?

Jan noemt zichzelf een medereiziger op dit pad. Hij heeft door de jaren heen veel mensen bestudeerd en daardoor veel geleerd. Maar hij heeft ook uit eigen ervaring testen gedaan. Daarom is hij ervaringsdeskundige te noemen. Hij heeft op basis hiervan 30 jaar in organisaties gewerkt waar hij vooral managers en directieteams begeleidde.

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez Review | Ervaring + Korting

Tegenwoordig woont Jan in Californië in Amerika, maar hij is en blijft specialist in doorbraak- en transformatieprocessen. De afgelopen 7 jaar is hij veel bezig geweest met workshops over loslaten voor particulieren. Jan merkte dat hier heel veel vraag naar was. En ook naar onderwerpen zoals flow en moeiteloos leven.

Omdat loslaten iets is wat mensen van nature kunnen, maar vaak verleerd zijn, biedt Jan hulp. Hij leert je de kunst van het loslaten terugkrijgen en om met bewustzijn en je gevoelslichaam te werken.

Dat, in plaats van altijd maar in een drukke geest te zitten en een mind te hebben die in de overlevingsstand zit. Zijn methode helpt mensen om blokkades op te heffen, de geest tot rust te brengen en in te zien hoe eenvoudig toepasbaar dit is als je er maar de tijd voor neemt.

Over de cursus Leren Loslaten van Jan Bommerez

Een cursus over de kunst van het leren loslaten. Maar wat is de kunst van het leren loslaten nou precies?

Laten we het vragen aan Jan zelf.

“Van nature kan ieder mens loslaten alleen zijn we dit in veel gevallen verleerd. Door ervaringen in het leven zijn we meester geworden in het wegstoppen van gevoelens. Soms zelfs tot op het bot. Er ontstaan blokkades waar vanuit de “bezige overlevingsmind” ons constant in beweging of zelfs in onrust houdt. Gelukkig kun je de kunst van het loslaten weer terugkrijgen met een beproefde methode. Hierbij leer je te werken met je bewustzijn en gevoelslichaam in plaats van je drukke geest. De verschillende methodes die je tijdens deze cursus leert helpen om blokkades op te heffen zodat je drukke geest weer tot rust kan komen. Deelnemers van de online cursus loslaten zijn vooral blij met de kracht, eenvoud en toepasbaarheid van wat ze leren”.

In deze online cursus losmaten leert Jan Bommerez je dus hoe je dingen moet los kunnen laten in je leven. De online training wordt ondersteund door verschillende oefeningen en beeldmateriaal, zodat je zelf kunt oefenen met het leren loslaten. Je kunt de oefeningen gemakkelijk bij jezelf doen, maar ook bij anderen uitproberen.

De cursus is dan ook steeds populairder geworden onder de Nederlanders, maar ook onder Vlaanderen.

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez Review | Ervaring + Korting

Jan probeert zich door middel van deze online cursus in te zetten voor de mens. Hij bestudeert onder andere trauma en traumaheling, om dit vervolgens weer te kunnen vertalen in de online cursus. Laat Jan Bommerez trauma bij je opsporen en helen.

De cursus Leren Loslaten is dan ook voor iedereen toegankelijk. Het maakt hierbij echt niet uit waar je mee zit, of wat voor probleem je hebt, dankzij deze online training leert Jan Bommerez je de kracht om op eigen houtje te leren loslaten.

Om de boeken aan te laten sluiten op de online training, wordt er ook in de online cursus ook veel gesproken over FLOW. Zoals in de boeken al te lezen is, is FLOW een soort levensstijl, waarbij je op je eigen instincten afgaat. Je geeft jezelf dus over aan wat je doet.

Hierdoor kom je in een staat terecht waarin je constant loslaat en daarom leert mee te stromen met de levensstroom. Als kind zit je al in deze natuurlijke staat, waardoor het eigenlijk aangeboren is. Het is dan ook eigenlijk vreemd dat de mens zich zodanig aanpast, dat hij zijn natuurlijke staat ‘vergeet’.

Het leren loslaten heeft ook te maken met je verleden en herinneringen. Door de FLOW filosofie wordt dit eigenlijk aangepast; je hersenen worden erop getraind om het verleden los te laten en de controle hierover los te laten.

En dat is wat het voor vele mensen moeilijk maakt. Ook bij mij heeft het moeite gekost om op bepaalde gebieden dingen los te kunnen laten. Je hersenen zitten in een soort routine, door aan het verleden vast te houden. In deze cursus richt Bommerez zich er dan ook om deze routine zo snel mogelijk te doorbreken. Een cursus in loslaten is daarom heel interessant en effectief. Moeiteloos leren leven heb je de rest van je leven iets aan.

Het overige aanbod van Jan Bommerez

Jan heeft meerdere boeken geschreven. Daarover vertel ik je ook graag.

Boek: FLOW en de Kunst van het Zakendoen

Jan Bommerez de flow en de kunst van het samen doen. In dit boek worden zeven vitale inzichten voor verkopers, ondernemers en managers besproken. Er wordt uitgelegd wat FLOW betekent en wat een mens écht gelukkig maakt. Het boek FLOW en de Kunst van het Zakendoen is in 2000 verschenen en haalde meteen de eerste plek van de boekenlijst van Intermediair.

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez Review | Ervaring + Korting

In dit boek is vooral geschreven hoe je FLOW kunt toepassen in het zakenleven. In de boeken die hierna verschenen, werd er een brug naar de particuliere markt en persoonlijke transformatie gebouwd. Een mens is pas echt gelukkig wanneer hij zijn potentie kan ontwikkelen en uitoefenen in zijn leven. (ware potentieel bevrijden) Daar wordt FLOW dan ook mee gedefinieerd: de mens hoort volgens zijn potentieel in zijn leven te leven, niet vanuit zijn opgedane ervaringen uit het verleden.

Door dit boek leer je dus echt je ware potentieel bevrijden en te leven vanuit deze FLOW. Kinderen leven voornamelijk al vanuit FLOW. Het zit van nature in de mens. De mens wordt alleen veranderd door zijn of haar omgeving. Iedereen kan dus FLOW leven.

Boek: Minder moeten, meer FLOW

Jan Bommerez heeft “Minder Moeten Meer FLOW” geschreven en uitgebracht in het jaar 2014. Ook in dit boek wordt FLOW besproken. Hier wordt de mens met kikkers en prinsen of prinsessen vergeleken. Er zouden veel kikkers op de wereld zijn, die eigenlijk prins of prinses zijn. Deze metafoor wordt gebruikt om te laten zien dat mensen veel meer in hun mars hebben dan ze eigenlijk laten zien.

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez Review | Ervaring + Korting

De kikker is dan een soort defensiemechanisme die je in je kindertijd hebt opgebouwd. Logisch dat het lastig is om deze af te bouwen, als die al een hele lange tijd in je systeem zit. Zodra de defensiemechanisme weg zijn, leef je in FLOW. Dat is dus wanneer je hart totaal open staat en je jouw essentiële zelf bent. Wanneer je dit ontgrendeld hebt, ervaar je liefde, geluk en dankbaarheid. Met andere woorden: je kunt gelukkig zijn zonder een specifieke reden daarvoor te hebben.

Vanuit dit boek wordt deze filosofie aangeleerd dat er minder moet en meer volgens FLOW geleefd mag worden. Alleen dan kun je blij worden zonder aanleiding. Jan Bommerez minder moeten meer flow – echt een top boek! 

Boek: Kun je een rups leren vliegen?

Kun je een rups leren vliegen?” werd door Jan uitgegeven in 2004. Het boek gaat over de noodzakelijke kwantumsprong van veranderingsmanagement naar transformationeel leiderschap. Met andere woorden: het verschil tussen veranderen en transformeren. Beide klinken hetzelfde, maar er zit een groot verschil tussen beide begrippen.

Veranderen houdt zich vooral bezig met iets wat je moet doen. Transformatie daarentegen, houdt zich meer bezig met wat je perspectief is op een bepaald iets. Het gebeurt dan ook pas na een aantal doorbraken, voordat er een transformatie plaatsvindt.

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez Review | Ervaring + Korting

Dit boek wil laten zien dat er meerdere interpretaties zijn van het leven. Je kunt bijvoorbeeld geloven dat de wereld plat is, dan geloof je dat je dat ook met je eigen ogen bevestiging van hebt. Je wordt dan voor gek verklaard, door iemand die denkt dat de wereld wél rond is. En dit geldt natuurlijk beide kanten op. Door Jan Bommerez door de bomen het bos weer zien! Dat is de uitkomst van het lezen van dit boek. Ben je klaar voor jouw Jan Bommerez transformatie?

De boeken zijn ongekend populair en ontzettend goed ontvangen. Ook heeft Jan Bommerez veel andere schrijvers geholpen met het schrijven van boeken.


Bekijk hier jouw korting met kortingscode: ‘KORTING15’

Cursus leren loslaten reviews

De cursus leren loslaten is al door veel cursisten gevolgd. De reacties zijn zoals verwacht direct lovend! Laten we een paar bekijken.

“Echt transformerend!” – Ervaring online training Leren Loslaten Elsa

“De cursus ‘leren loslaten’ heeft me zeker geholpen om meer bij innerlijke rust te komen” – Ervaring Jan Bommerez Cursus Erwin

“Leren loslaten’ van Jan Bommerez heeft mij enorm veel gebracht en heel veel inzichten gegeven.” – Ervaring Leren Loslaten Cursus Martine

“Dankbaar dat ik mezelf dit mooie geschenk heb gegeven” – Ervaring van Linda met Jan Bommerez

Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez Review | Ervaring + Korting

Herken jij jezelf hierin?

✅ Je wilt eerst gratis lessen volgen, voordat je een hele online cursus koopt;

✅ Je hebt behoefte aan kalmte in je drukke geest die nu vooral van onrust houdt;

✅ Je wilt verschillende oefeningen ontvangen waarmee je kunt leren loslaten;

✅ Je bent toe aan een echte transformatie op dit gebied, want er ontstaan blokkades in je leven waar je tegenaan loopt;

✅ Je wilt een beproefde methode in handen krijgen die duizenden managers al geholpen heeft;

✅ Je bent het zat om online cursussen te volgen die veel beloven, maar weinig resultaat opleveren;

✅ Er zit trauma in je, maar je kan er niet bij en je weet niet hoe je dit zelfstandig moet aanpakken.

Herkenbaar? Dan wil je gegarandeerd meer weten over de online cursussen van Bommerez. Hij heeft al duizenden managers en ondernemers getraind via zijn beproefde methode en die is nu ook voor jou beschikbaar.

Aan de slag met de cursus? Tijdelijk 3 gratis lessen én €15 korting!

De cursus leren loslaten bestaat uit 33 lessen. Alle lessen zijn erop gericht om jou de juiste kennis over de kunst van leren loslaten te verschaffen. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij.

Want wie niet oefent die leert niet. En daarom heeft Jan ook vele verschillende oefeningen bedacht om de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Tijdens het oefenen ervaar je direct meer innerlijke rust. Want de beproefde methode die jij in de praktijk zult toepassen is super krachtig.

En dat zul je gauw genoeg merken!

Ben je iemand die graag bepaalde lessen of oefeningen wil herhalen? Geen probleem! Je hebt namelijk een jaar lang onbeperkt toegang!


Bekijk hier jouw korting met kortingscode: ‘KORTING15’

Drie gratis lessen proberen? Dat kan!

Mocht je geïnteresseerd zijn om deze cursus te volgen, maar je wilt eerst een beetje kijken wat het allemaal inhoudt, dan kun je geheel vrijblijvend drie gratis lessen volgen. Door deze gratis drie gratis lessen kun je het uitproberen. Hierdoor kun je een beetje proeven wat loslaten nou precies is en maak je kennis met FLOW. Daarmee kun je zien of het daadwerkelijk iets voor jou is.

Ben je toch enthousiast geworden en wil je meer dan de drie gratis lessen ontvangen? Dan kun je de cursus aanschaffen op verschillende manieren. Wanneer je de online training aanschaft, krijg je 33 lessen en 1 jaar onbeperkte toegang tot de cursus. Je dient de cursus dan wel in één keer te betalen.

In het geval dat je de cursus leren loslaten in één keer wilt aanschaffen, kost het €144. Mocht je de online training in delen willen betalen, dan moet je gedurende 12 maanden een bedrag van €12,50 betalen. Hier krijg je dan maandelijkse content, in de plaats van alle content in één keer.

Let op: je krijgt €15 korting met deze kortingscode!

We mogen namelijk een exclusieve kortingscode van €15 aan jou geven voor de leren loslaten cursus Jan Bommerez. De korting is tijdelijk geldig en maakt de cursus, in combinatie met de tijdelijke prijsverlaging, een koopje die je eigenlijk niet kunt missen!

Vul bij het afrekenen de kortingscode: “KORTING15” in en je ontvangt €15 korting op de cursus Leren Loslaten. Grijp daarom direct jouw korting en profiteer van nog lagere prijzen! Het is alsof je bijna van Jan Bommerez steelt. Maar gelukkig is Jan meester in het loslaten…

Een jaar lang onbeperkt toegang tot de cursus leren loslaten

Ook is het een enorm pluspunt dat je één jaar lang onbeperkt gebruik kan maken van de cursus in loslaten. Zo kun je altijd bepaalde oefeningen en lessen herhalen.

Heel fijn, want tijdens de leren loslaten cursus van Jan Bommerez gaat een hele nieuwe wereld voor je open. Het is moeilijk om alle opgedane kennis in één keer te onthouden. Maar gelukkig is dat allemaal niet meer nodig.

Ik merk direct beter resultaat in mijn manier van werken. Door bepaalde mindfulness oefeningen dagelijks te doen kan ik beter concentreren op bepaalde taken. Zonder te denken aan taken die ik later die dag of week moet verrichten.

Dit zorgt ervoor dat ik betere kwaliteit lever en vooral meer innerlijke rust voor mezelf ervaar. En dat is eigenlijk onbetaalbaar.

Meest gestelde vragen over de cursus leren loslaten van Jan Bommerez 

Nu je kennis hebt gemaakt met Jan Bommerez en zijn cursus leren loslaten, is de kans aanwezig dat je een of meerdere vragen hebt. De meest gestelde vragen heb ik daarom voor je op een rijtje gezet.

Wat is cursus Leren Loslaten Jan Bommerez?

De cursus Leren Loslaten van Jan Bommerez is een online cursus die een mens loslaten leert. Veel mensen houden vanuit angst vast aan bepaald gedrag, aan bepaalde gewoonten en kunnen deze moeilijk (of niet) loslaten. Dankzij verschillende methodes leert Jan je in zijn cursus hoe loslaten werkt. Je ontvangt o.a. praktische tips en oefeningen voor daadwerkelijke transformatie. Door blokkades aan te pakken en trauma te helen, kun je meer bewustzijn krijgen over hoe je in elkaar steekt. En dat is enorm waardevol als je graag wilt veranderen

Wie is Jan Bommerez?

Jan Bommerez is geboren in Vlaanderen, maar nu woonachtig in Californië. Sinds jaar en dag is Jan gefascineerd door wat mensen die hun stoutste dromen waarmaken, nou echt anders doen dan anderen. Hierdoor is hij zich gaan specialiseren in doorbraak- en transformatieprocessen en heeft hij duizenden managers en ondernemers getraind. De laatste zeven jaar is Jan workshops gaan geven in Nederland en België aan voornamelijk particulieren. Bijna 5.000 mensen hebben hieraan meegedaan. Vooral wegens de zeer positieve mond tot mond-reclame van deelnemers.

Welke boeken heeft Jan Bommerez geschreven?

Jan Bommerez heeft meerdere boeken geschreven. Door de jaren heen heeft Jan diverse bestsellers geschreven waaronder ”FLOW en de kunst van het zakendoen”, “Minder Moeten Meer FLOW” en “Kun je een rups leren vliegen?” Fantastische boeken vol met wijsheid omtrent de kunst van leren loslaten en het behalen van jouw doelen. Moeiteloos leven Jan Bommerez? Absoluut!

» Referenties


1. Coutu, D., & Kauffman, C. (2009). What Can Coaches Do for You? _Harvard Business Review_, January 2009.
https://hbr.org/2009/01/what-can-coaches-do-for-you

» Referenties

Conclusie mijn beste leren loslaten jan bommerez product 2024


Bekijk hier jouw korting met kortingscode: ‘KORTING15’

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Martijn Meeuwis
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Cursus Leren Loslaten Jan Bommerez Review | Ervaring + Korting

Laat een reactie achter