In dit artikel

Levensbazen Community | Review (2021) + 35% Kortingscode!

Levensbazen Community | Review (2023) + 35% Kortingscode!

In dit artikel

Wil jij graag meer van het leven genieten, het onderste uit de kan halen en weer plezier beleven? Dan zitten wij op één lijn. Zelf heb ik namelijk al van jongs af aan de droom om écht iets van mijn leven te maken.

Vraag jij je af op welke manier je dat het beste kunt doen? Die vraag heb ik mezelf ook gesteld. Uiteindelijk ben ik in aanraking gekomen met de Levensbazen community. De term ‘Levensbaas’ sprak mij direct aan. Waarom? Ja, dat kan ik niet zo goed uitleggen. Laat ik het erop houden dat dit vooral een gevoelskwestie was.

Enfin, enige tijd geleden werd ik lid van de Levensbazen Community. Nu ik al een tijdje deel uitmaak van deze community, heb ik besloten om mijn mening met je te delen. In deze Levensbazen community review lees je dan ook alles wat je moet weten over deze community. Ik geef je graag feitelijke informatie, maar deel ook mijn persoonlijke ervaring met je. Zo krijg je een beter beeld van wat de community precies inhoudt en kun je zelf bepalen of de community ook iets is voor jou. Lees snel verder!


Klik hier voor 35% korting met Kortingscode: ‘GROEI’

Een echte Levensbaas worden

Heb jij ook de ambitie om alles uit het leven te halen? Zoals je in de inleiding van deze Levensbazen community review al hebt gelezen, geldt dit ook voor mij. Ik wist echter niet zo goed hoe ik dit moest aanpakken en waar ik moest beginnen.

Totdat ik met de Levensbazen community in aanraking kwam. Dankzij deze community heb ik nieuwe inzichten gekregen, nieuwe mensen ontmoet en ben ik aan mezelf gaan werken.

Wil jij dat ook graag? Meld je dan, net als ik, aan voor de Levensbazen community. Graag vertel ik je hieronder meer over de verschillende onderdelen van deze community.

De Community

Wanneer je lid wordt van de Levensbazen Community, kom je in contact met andere Levensbazen. Je ontmoet inspirerende mensen, maakt vrienden voor het leven en leert veel nieuwe dingen. Je kunt namelijk veel nieuwe dingen leren door in contact te komen met inspirerende en gemotiveerde mensen.

Levensbazen is een volledig besloten platform. Dit betekent dat alleen leden toegang hebben tot de community. Je hoeft hierdoor niet bang te zijn voor eventuele pottenkijkers of negatieve mensen die je onderuit proberen halen. Het tegenovergestelde is namelijk waar. Alle deelnemers van deze community streven namelijk dezelfde doelen na, namelijk het beste uit jezelf en het leven halen! Dan is er geen ruimte voor negativiteit.

Binnen de Levensbazen community krijg je ook toegang tot de live sessies genaamd Community Talks en Coaching. Tijdens deze live sessies krijg je ruimte om je vragen te stellen en met andere leden in contact te komen. Verder kun je de vragen van andere Levensbazen aanhoren, inclusief de antwoorden die vanuit de Community gegeven worden. Deze sessie vindt twee keer per maand plaats.

Wat ik van de community van Levensbazen vind? Ik ben zeer tevreden! De community heeft een goede sfeer, bestaat uit inspirerende mensen en de content is erg interessant. Op dit moment ben ik overigens nog steeds met veel plezier lid van deze community.

Een ander interessant onderdeel van de Levensbazen community is het maandelijkse thema. Dit betekent dat er iedere maand een specifiek thema centraal staat. Elke maand wordt er veel aandacht besteed aan het thema van dat moment. Het leuke hierbij is dat je zelf ook kunt stemmen op het thema van de volgende maand!

levensbazen-community-review-35-kortingscode

Levensbazen Academy

Ook krijg je via de Levensbazen community toegang tot interessante en leerzame content. Dit gedeelte wordt de Levensbazen Academy genoemd en bestaat uit handige tools, leuke video’s en leerzame cursussen. Hieronder heb ik meer informatie over de onderdelen van de Academy op een rijtje gezet:

✅ Cursus Introductie Platform en Levensbazen. Met deze cursus krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het platform. Ook leer je wat een Levensbaas precies is;

✅ Cursus Kern van Levensbazen. In deze cursus wordt besproken wat de kern van Levensbazen is, wat de drijfveer is en ontdek je waarom ook jij een Levensbaas moet worden;

✅ Cursus How To Mastermind. Ook met deze cursus doe je een hoop informatie op. Zoals de naam van de cursus al enigszins doet vermoeden, heeft deze cursus betrekking op het menselijk brein;

✅ Levensbazen Toolbox;

✅ Interviews met Experts;

✅ Workshopreeks met Experts.

Al met al vind ik de Academy van de Levensbazen community zeer uitgebreid én interessant. Je kunt hier een hoop kennis en inspiratie opdoen. Zoals in de gehele Levensbazen community staat ook in de Academy persoonlijke ontwikkeling centraal. Ik ben fan!

levensbazen-community-review-35-kortingscode

Word lid van een Mastermind

Ook heb je bij de Levensbazen community de mogelijkheid om ingedeeld te worden in een Mastermind.  Een Mastermind is een groep van 4 tot 6 personen met wie je een hechte band op kunt bouwen. Wanneer je aangeeft dat je graag lid wilt worden van een Mastermind, gaat de Levensbaas voor jou op zoek naar een geschikte Mastermind.

levensbazen-community-review-35-kortingscode-

Wie heeft de Levensbazen community opgericht?

Toen ik voor het eerst met de Levensbazen community in aanraking kwam, was ik niet alleen benieuwd naar de inhoud, maar ook naar wie de community had opgericht. Ik kon hier in het begin echter geen duidelijk antwoord op krijgen. Het enige wat ik online kon vinden, is dat de bedrijven CareerVision en Rolo Mental Coaching partners zijn van de Levensbazen Community.

Of deze bedrijven daadwerkelijk bij hebben gedragen aan de ontwikkeling van de Levensbazen community durf ik niet met zekerheid te zeggen.

Inmiddels weet ik dat de oprichters van de Levensbazen community Tim van der Horst en Léon Polman zijn.

Dit zijn dus de oprichters van de Levensbazen community! Naast de oprichters, zijn dit ook de personen die je kunt aanspreken als je vragen hebt.

Mijn persoonlijke ervaringen met de Levensbazen community

Ben ik met veel plezier lid van de Levensbazen Community? Ja, dat is absoluut het geval! Om meerdere redenen ben ik te spreken over deze community:

✅ Het is méér dan alleen een community. Persoonlijk vind ik het erg prettig dat de Levensbazen community meer is dan alleen een community. Dankzij de Academy is ook een plek waar je veel kunt leren.

✅ Een gezellige sfeer. In de community voel ik me volledig op mijn plek. Dat komt vooral doordat er sprake is van een fijne sfeer en omdat er geen negativiteit heerst. Alle leden zijn vriendelijk en behulpzaam. Hierdoor ben ik trots dat ik onderdeel ben van de community.

✅ Prima prijs. Ook ben ik van mening dat de Levensbazen community prima prijzen hanteert. Hieronder vertel ik je daar graag iets meer over.

Wat kost de Levensbazen community?

Spreekt mijn ervaring met de Levensbazen community je aan en ben je daardoor ook geïnteresseerd om lid te worden van deze community? Dan heb ik goed nieuws voor je: het lidmaatschap is niet prijzig!

In onderstaande tabel vind je meer informatie over de kosten:

Wanneer je lid wilt worden van de Levensbazen community heb je keuze uit twee lidmaatschappen. Kies je voor het voordeligste lidmaatschap, dan betaal je €7,99 per maand.

Het uitgebreide lidmaatschap kost €14,99 per maand. Bij beide lidmaatschappen moet je rekening houden met een instapbedrag van €46,99. Zelf moest ik even wennen aan het instapbedrag maar hierdoor is de kwaliteit van de community juist super hoog. Neem dus van mij aan dat het instapbedrag zeker de moeite waard is en om je tegemoet te komen heb ik nog een kortingscode voor 35% korting voor je.

Niet tevreden? Geld terug!

Ben je niet tevreden met het lidmaatschap? Dan kun je dit melden bij Tim en Léon. Je krijgt dan je volledige investering terug. Sterker nog, zij geven aan dat je zelfs 120% van jouw totale investering terug krijgt. Maar geloof mij, zover gaat het echter niet komen.

Ik ben er namelijk van overtuigd dat ook jij ontzettend blij zult zijn met de Levensbazen community. Weinig andere communities kunnen tippen aan de sfeer en de mogelijkheden van de Levensbazen Community!

Korting workshops + community met Kortingscode

Wil jij graag workshops volgen van de Levensbazen community mét een beetje korting? Dat kan met mijn unieke kortingscode die voor zowel de workshops als voor de community geld. Deze kan je apart van elkaar verzilveren. 

Gebruik hiervoor mijn kortingscode: ‘GROEI’ en ontvang 35% op de workshops. 

Conclusie Levensbazen Community

Je hebt kunnen lezen welke voordelen bij het lidmaatschap van de Levensbazen community komen kijken. Zo kan jij direct in contact komen met een inspirerende groep mensen, die een heel fijne sfeer met zich mee brengt. En dat allemaal voor de allerlaagste prijs.

Graag wil ik je eraan herinneren dat je gebruik kan maken van mijn unieke kortingscode: ‘GROEI’, waarmee jij 35% korting kan ontvangen op zowel de workshops én het lidmaatschap van de community. Meld je vandaag nog aan!


Klik hier voor 35% korting met Kortingscode: ‘GROEI’

Meer voor jouw persoonlijke groei

Wil jij de volgende stap maken in jouw persoonlijke groei? Focus je dan naast persoonlijke ontwikkeling ook op je gezondheid en verdiep je in geldzaken.

Lees bijvoorbeeld boeken over persoonlijke ontwikkeling of over spiritualiteit en volg de beste trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Mooie voorbeelden hiervan zijn de breathwork opleiding of het Antivirus van Tibor.

Persoonlijk ben ik heel erg van leren op mijn eigen tempo. Een online leeromgeving zoals 365 Academy, Brein TV, Unbreakable Academy, MindsetFlix, Mindvalley en Gaia sluiten hier perfect op aan. Als je meer de hoek van NLP op wilt gaan kijk dan eens bij de beste NLP opleidingen en zie wat NLP College voor jou kan betekenen.

Je kan ook Jeugdtrauma Online Training of leren loslaten met Jan Bommerez of kiezen voor Hypnose Instituut Nederland (HIN). HIN scoorde erg goed in ons overzicht over beste hypnose opleiding.

Als je het fijn vindt om deel te nemen aan ceremonies probeer dan eens een truffel ceremonie of zweethut ceremonie bij bijvoorbeeld Eagle Lodges. Je komt dan wat meer in de buurt bij retraites. Erg effectief is mijn ervaring!

Andere opties om je te laten inspireren is een abonnement op het Manifestatie Magazine, een cursus minimalisme, cursus geluk of blader door het Mentali interactief werkboek. En wil je echt next level gaan bezoek dan seminars zoals Maximum Potential, Buitengewoon Leiderschap of join de communties van Levensbazen of Motivated Minds.

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je ontwikkeling en gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart aan de slag. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke keuze jij gaat maken!

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Levensbazen Community | Review (2023) + 35% Kortingscode!

Laat een reactie achter