In dit artikel

Leef Je Mooiste Leven Podcast - Michael Pilarczyk (Podcast Review)

Leef Je Mooiste Leven Podcast – Michael Pilarczyk | Review (2022)

In dit artikel

Vanaf het eerste moment dat ik de Leef je mooiste leven podcast van Michael Pilarczyk had ontdekt ben ik dagelijks al zijn oudere podcasts terug gaan luisteren.

Wat een inspirerende mindset heeft Michael!

De Leef je mooiste leven podcast wordt gehost door Michael Pilarczyk en zijn vriendin Cindy Koeman. Ze nemen je mee in de wereld van persoonlijke ontwikkeling, geluk, geld, bewustzijn, innerlijke rust, spiritualiteit, mindfulness, meditatie en levenskunst.

Een inspirerende podcast voor persoonlijke groei door Michael Pilarczyk. Michael heeft ook regelmatig inspirerende gasten zoals Richard de Leth van OERsterk en Els van Steijn van het boek De fontein.

De Leef Je Mooiste Leven Podcast – Michael Pilarczyk & Cindy Koeman is ook beschikbaar op Podcast Spotify, iTunes (Apple Podcasts) en Google Podcasts.

50 Praktische groei tips
Met mijn 50 gratis tips maak jij de volgende stap in jouw persoonlijke groei!
Vraag nu het E-book aan
Martijn

Martijn

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Leef Je Mooiste Leven Podcast – Michael Pilarczyk | Review (2022)

    Laat een reactie achter