In dit artikel

Kundalini Yoga Club | Review (2021) + Gratis 14 Dagen Proberen!

Kundalini Yoga Club | Review (2023) + Gratis 14 Dagen Proberen!

In dit artikel

Persoonlijke ontwikkeling staat tegenwoordig centraal in het leven van veel mensen. En dat is niet voor niets. Wie zichzelf op persoonlijk, professioneel én spiritueel niveau weet uit te dagen, kan veel meer uit het leven halen. Dit kan bijvoorbeeld bij de Kundalini Yoga Club. Om gelukkig te zijn en een voldaan gevoel te hebben over je leven, moet je niet alleen je menselijke natuur optimaliseren, maar ook je spirituele zelf ontwikkelen. Als mens heb je namelijk niet alleen een lichaam (uiterlijk vertoon), maar ook een innerlijk, een ziel. En die ziel staat voor wie jij bent. Een goed evenwicht tussen beide is van belang. Niet alleen omdat je op die manier meer uit je leven kunt halen en meer zal genieten van de dagelijkse dingen, maar ook omdat het je helpt jezelf beter te accepteren en in je eigen kracht te staan.

Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om hiermee aan de slag te gaan. En toch blijkt dat het voor veel mensen niet duidelijk is hoe zij kunnen starten. Sommige mensen hebben het idee dat zij heel spiritueel van aard moeten zijn, om zichzelf op deze manier te kunnen ontwikkelen. Dat mag, maar het hoeft absoluut niet. Persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit hangen met elkaar samen, maar kunnen ook als afzonderlijke begrippen gezien worden. De kracht zit hem juist in het samenbrengen van deze twee. Wanneer je dat op de juiste manier doet en je voldoende verdiept in deze materie, kun je een gelukkig en voldaan leven leiden. En dat gunt Jasper Kok – oftewel Guru Gian – jou ook met de Kundalini Yoga Club!


Klik hier voor 14 dagen gratis Kundalini Yoga Club

Wie is Guru Gian?

De naam Guru Gian staat voor ‘deler van kennis’. ‘Gu’ staat voor donker en onbewust en ‘Ru’ voor licht en bewust. Guru Gian deelt zijn kennis om mensen vanuit een onbewust en donker leven naar een bewuster en lichter leven te helpen en hen meer geluk te laten ervaren. ‘Guru’ staat tevens voor leraar en ‘Gian’ betekent spirituele kennis of zelfkennis. Als leraar helpt Guru Gian je met de Kundalini Yoga Club de spirituele kennis te ontdekken die al in jezelf aanwezig is, maar waar je tot nu toe wellicht niet goed bij kon komen. Elk mens heeft namelijk zoveel meer in zich dan het uiterlijk doet vermoeden. Het is zijn levensmissie om het licht in mensen aan te wakkeren en naar de oppervlakte te brengen; om het onbewuste bewust te maken.

Maar laat mij eerst wat meer over Guru Gian vertellen. Ik heb namelijk veel van hem geleerd. Zo’n 15 jaar geleden begon zijn spirituele reis. Hij studeerde PhD aan de Universiteit van Maastricht en promoveerde op ondernemerschap. Hij gaf eerst les aan studenten, maar heeft zich vervolgens als economisch adviseur ontwikkeld. Op dat moment had hij het prima voor elkaar; een lieve vriendin, een goede baan en geen financiële zorgen. Hij leefde een fijn leven, maar voelde dat er iets ontbrak. Vaak voelde hij zich energieloos en hij had totaal geen connectie met zijn ziel, met wie hij diep van binnen was. Daarom wist hij dat er iets moest veranderen. Toen hij per toeval in aanraking kwam met Kundalini Yoga, werd er iets aangewakkerd in hem. Hij ging zich steeds meer verdiepen in deze yogavorm en langzaam maar zeker begon hij zijn leven compleet te veranderen.

Inmiddels is Guru Gian al jaren een gepassioneerd beoefenaar van Kundalini Yoga. Deze traditie kent tal van oefeningen en principes, waardoor het een heel breed begrip is. Hierdoor heeft hij geleerd hoe hij vanuit zijn innerlijke energie in zijn eigen kracht kan gaan staan. En daardoor heeft hij zijn leven op allerlei gebieden kunnen veranderen. Naast het zelf uitvoeren van Kundalini Yoga online poses om beter in zijn vel te zitten, helpt hij andere mensen ook om een betere spirituele verbinding te krijgen met zichzelf. Dit doet hij onder andere met de Kundalini Yoga Club. Guru Gian is KRI internationaal gecertificeerd leraar, coach, trainer en therapeut en daarnaast helpt hij ook bedrijven. Het is niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook zeker op professioneel vlak heel belangrijk om vanuit liefde en succes te leven en meer betekenis aan je leven én werk te geven. Met zijn Kundalini Yoga opleiding leert Guru Gian het belang hiervan ook aan anderen.

Kundalini Yoga Club Review (2021) + 14 Dagen Gratis Proberen! Guru Gian

Kundalini Yoga: moeder van alle Yoga’s

Kundalini Yoga is een combinatie van verschillende yogavormen en wordt daardoor ook wel de moeder van alle Yoga’s genoemd. Het is de meest krachtige vorm van yoga en meditatie, gemaakt voor de moderne mens die volop in het leven wil staan. Je hoeft er niet heel lenig en flexibel voor te zijn, dus iedereen kan ermee beginnen. Kundalini Yoga heeft als uitgangspunt dat alles en iedereen in het Universum met elkaar verbonden is. Het hele Universum is daarmee in elk mens aanwezig. Maar ieder mens is op zijn of haar beurt toch maar een heel klein deel van dat enorme Universum.

Dankzij deze yogavorm wordt je lichaam sterker en fitter en zal je merken dat je geest helder, gefocust en meer intuïtief wordt. Het helpt je daardoor om meer in contact te komen met je ware aard, waardoor je beter weet wie je bent en wat je in dit leven wilt bereiken. Tevens helpt Kundalini Yoga je om een krachtige aura te ontwikkelen, zodat je je gevoeligheid als kracht kunt gaan gebruiken. Lees snel verder of de Kundalini Yoga Club ook iets voor jou is!

Wat kan Guru Gian voor jou betekenen?

Als Kundalini Yoga leraar helpt Guru Gian je met de Kundalini Yoga Club om meer succes en voldoening te ervaren in je leven. Daarnaast begeleidt hij je op spiritueel niveau, zodat je meer uit je leven én jezelf kunt halen. Dit doet hij met veel liefde, duidelijke uitleg en een gezonde dosis humor. Want ondanks dat het een serieuze zaak is, weet hij dat je meer voor elkaar krijgt wanneer jij je als leerling op je gemak voelt bij je leraar. Het is daarom zijn doel om jou boven jezelf uit te laten stijgen en je meer in contact te brengen met je ziel. Als je leert wie je diep van binnen bent en wat je allemaal voelt, dan kun je jezelf heel krachtig in de wereld plaatsen. Ik kan het weten, want ik heb het zelf ervaren. Ik heb de verschillende Kundalini cursussen namelijk zelf ook gevolgd! Guru Gian heeft mij Kundalini Yoga gedoceerd volgens de traditie van Yogi Bhajan.

Het is dan ook mijn diepste drijfveer om mensen in hun kracht te zetten. En die van Guru Gian ook! Hij zal daarbij goed naar je luisteren en je zijn vertrouwen schenken, zodat je grote stappen kunt zetten. Omdat hij zowel de lichte als de donkere kanten van het leven kent, kan hij je door middel van zijn ervaring en nieuwsgierigheid de handvatten aanreiken die je nodig hebt om alles uit jezelf te halen.

Kundalini Yoga Club Review (2021) + 14 Dagen Gratis Proberen! Guru Gian

Wetenschappelijk bewezen voordelen

Er zijn tal van wetenschappelijke studies die wijzen op de voordelen die yoga en meditatie met zich meebrengen. Iemand die mediteert en/of yoga beoefent, groeit in het bewustzijn. Wanneer je deze groei doormaakt zonder begeleiding, kan dit nogal een opgave zijn. Iemand bij je hebben met een heldere blik op de situatie en op de emoties die er ontstaan, kan helpen om dit proces beter te ervaren en een plekje te geven. Dat is dan ook precies wat Guru Gian met de Kundalini Yoga Club voor jou kan doen. Wanneer je zelf middenin het proces zit, kun je vaak niet met een objectieve blik observeren. Je emoties en andere subjectieve ervaringen maken dat lastig. Als succesvolle yoga coach heeft Guru Gian die mogelijkheid wel. Hij kan je daardoor meer helderheid en inzichten geven en je begeleiden door deze fase van spirituele groei. Op die manier zal het makkelijker zijn om op koers te blijven en het juiste pad te volgen naar een meer gelukkig en succesvol leven.

De combinatie van yoga en meditatie zorgt ervoor dat je niet alleen innerlijk succes behaalt, maar dit ook uiterlijk ervaart. Wanneer je je van binnen goed voelt, zal je dat merken in je hele leven. Zo ben je bijvoorbeeld beter bestand tegen virussen en infecties en kan negatieve energie je minder snel beïnvloeden. Ook neemt het zelfhelend vermogen van het lichaam toe en wordt je elektromagnetisch veld – oftewel je aura – groter. Je zal over het algemeen positiever worden en het leven met een positieve blik kunnen bekijken. En daardoor zal je een sterkere verbinding voelen met het Universum als geheel én met jezelf. Deze verbinding met jezelf is de basis voor Guru Gian’s manier van werken en ligt ten grondslag aan alle workshops, opleidingen en retraites die hij geeft. Tevens is dit de basis van de Kundalini Yoga Club. Het is tevens de basis voor zijn eigen succesvolle leven. Hij weet namelijk dat succes kan komen en gaan, maar dat je met een stevige fundering als Kundalini Yoga alsnog alle uitdagingen in het leven aan kan. En als het voor hem en mij werkt – en voor de vele mensen die je voorgingen – dan werkt het ook voor jou. (1)

Op naar een mooiere wereld

Hoe mooi zou het zijn als alle mensen ter wereld aan zichzelf zouden werken? Als zij allemaal verantwoordelijkheid zouden nemen voor hun eigen geluk en daar actief mee aan de slag zouden gaan? Hoe zou het voor jou voelen om je alleen nog met zulke succesvolle, gelukkige en positieve mensen te omringen? Dat zou toch ontzettend mooi zijn? Dat zou namelijk betekenen dat niet alleen wij, maar iedereen vanuit zijn of haar eigen kracht zou leven. En dat ieders talent(en) volop benut wordt/worden. Ook relaties zouden opbloeien en er zou minder haat en geweld zijn in de wereld. Bovendien zouden mensen niet zoveel bezig zijn met het wijzen naar anderen of kritiek op anderen te geven, maar zich meer bezighouden met het ontwikkelen van zichzelf. Als je je gaat richten op je eigen kracht en talent, dan kun je optimaal genieten van dit leven. En het mooie is dat je hiermee direct het goede voorbeeld geeft aan je omgeving. Wanneer jij lekker in je vel zit en je goed voelt, straal je dat namelijk uit en zullen anderen dat ook opmerken. De Kundalini Yoga Club kan hier zeker aan bijdragen.

Kundalini Yoga Club Review (2021) + 14 Dagen Gratis Proberen! Guru Gian

Kundalini Yoga Club ervaringen

Nu vraag je je misschien af hoe andere mensen de Kundalini Yoga Club ervaren hebben. Wat hebben zij voor voordelen gehaald uit de workshop(s), opleiding(en) en/of retraite(s) die zij bij Jasper Kok en de Kundalini Yoga Club volgden? Hoe vonden zij het om hem als hun Guru te hebben en het proces samen met hem te doorlopen? Ik zal je alvast enkele voorbeelden laten zien van hun Kundalini Yoga ervaringen.

“Yoga is voor mij inmiddels een essentieel onderdeel van mijn leven. Het is heerlijk dat ik eenvoudig kan loslaten wat niet belangrijk is.”- Kundalini Yoga Club ervaring van Benjamin – Media Specialist.

“Voor mij is Guru Gian een bron van inspiratie en positieve energie. Hij heeft immense kennis en motiveert en inspireert elke keer weer. Een aanrader!”- Kundalini Yoga Club ervaring van Gijs – Ondernemer.

“Het laat je ontwaken op alle niveaus: je lichaam, je geeft, je energie en je spiritualiteit. Guru Gian doceert met diep respect, enorme kennis en vanuit zijn hart.” – Kundalini Yoga Club ervaring van Barbara – Consultant.

Wil je meer lezen over Guru Gian en de Kundalini Yoga Club? Hij heeft een gratis e-book beschikbaar gesteld, waarin hij je meeneemt op zijn persoonlijke reis en zijn ervaringen en kennis deelt over Kundalini Yoga. Download het gerust!

Zie hieronder de ervaring van Kundalini Yoga Club Kirsten:

Kundalini Yoga Club voor beginners

Wellicht heb je nog geen ervaring met yoga of meditatie en is de spirituele wereld jou nog redelijk onbekend. Ook dan ben je van harte welkom bij de Kundalini Yoga Club online. De beste manier om het te leren, is namelijk door het gewoon te doen. Dankzij de online omgeving kun je deze vorm van yoga geheel op je eigen tempo en op een veilige manier ervaren. Zelfs als je van plan bent om maar één keer per week mee te doen, is dat ook helemaal prima. Als Guru heeft Jasper Kok al meer dan 10.000 uur ervaring in deze vorm van yoga en meditatie, dus hij weet precies hoe hij jou kan helpen. Het is aan jou om te bepalen hoe snel je wilt gaan en hoe actief je gebruikmaakt van het programma. Daardoor is het Kundalini Yoga Club programma geschikt voor iedereen, ook voor Kundalini Yoga beginners!

Kundalini Yoga Club Review (2021) + 14 Dagen Gratis Proberen! Guru Gian

Kundalini Yoga Club

De Kundalini Yoga Club is onderdeel van het Gian Instituut; een erkend opleidingsinstituut, gecertificeerd door CRKBO. Dit is wat je zoal van de Kundalini Yoga Club kunt verwachten:

 • Een inleiding met do’s and don’ts tijdens het beoefenen van Kundalini Yoga;
 • Achtergrondinformatie over deze vorm van yoga en de geschiedenis ervan;
 • Een warming-up naar keuze bij de Kundalini yoga oefeningen, op basis van de tijd die je hebt en je persoonlijke voorkeur;
 • Technische uitleg over de Kundalini Yoga online oefeningen en poses;
 • Yoga op verschillende niveaus, voor zowel beginners als gevorderden in de Kundalini Yoga Club;
 • Iedere week nieuwe oefeningen en meditaties, zodat je kunt blijven groeien;
 • Extra meditaties, zoals een volle maan meditatie in de Kundalini Yoga Club
 • Kundalini Boosters, waarmee je in een korte tijd toch lekker je dag kunt starten en je energie een boost geeft;
 • Elke maand een gastles van een gastdocent(e) met veel ervaring;
 • Online Kundalini Yoga wat je kan vergelijke met Kundalini Yoga Netflix;
 • Tot de Kundalini Yoga Club krijg je toegang waar en wanneer je maar wilt, via al je apparaten én via de Kundalini Yoga Club App;
 • Een online community waar je vragen kunt stellen aan en ervaringen kunt delen met Guru Gian en zijn team;
 • Regelmatig nieuwe Kundalini Yoga serie en Kundalini boosters;
 • Ieder kwartaal een 11-daagse challenge (zoals de gratis challenge: 5x flexibele rug);
 • Een adviesgesprek om te bepalen wat de ideale Kundalini Yoga practice is voor jou!

Kundalini Yogi 1.0

Ben je er helemaal klaar voor om Kundalini Yoga in je leven toe te passen met de Kundalini Yoga Club? Tijdens de online training ‘Kundalini Yoga 1.0’ leer je de basis van deze yogavorm én meditatie in slechts 14 stappen. Wanneer je alles wilt leren over deze eeuwenoude yogatechniek en je je graag verder verdiept in deze wondere, maar oh-zo-belangrijke, spirituele wereld, dan is de training absoluut een aanrader. Het is namelijk dé manier om je chakra’s te openen, je lichaam te ontgiften en te helpen ontspannen, maar ook om je intuïtie en zenuwstelsel te versterken. In deze online training worden stap voor stap de belangrijkste technieken van Kundalini Yoga uitgelegd. Zo ervaar je zelf – in je eigen tempo – wat het voor je kan doen. En ik kan je vertellen; dat is veel meer dan je momenteel denkt! De Kundalini Yogi 1.0 training was mijn kennismaking met de Kundalini Yoga Club en ik heb daar nog geen moment spijt van gehad.

Ben je er klaar voor? Dan kun je de Kundalini Yoga Club ervaren!

Maak gebruik van de Kundalini Yoga aanbieding, zodat ook jij je mooiste leven kunt gaan leven. Je kunt bijvoorbeeld een maandabonnement kiezen of een kwartaal abonnement op de Kundalini Yoga Club, welke allebei op elk moment opzegbaar zijn. Op die manier krijg je onbeperkt toegang tot de community en kun je vele Kundalini Yoga mantra’s en lessen volgen. Wist je dat je met een maandabonnement al voordeliger uit bent dan wanneer je een yoga-abonnement bij een sportschool of yogaschool afsluit? De prijs is zo laag, dat je zelfs met het volgen van één yogales per week nog alles uit je abonnement haalt!

Het meest voordelig is een jaarabonnement, waarbij je nog eens twee maanden extra gratis toegang krijgt tot de complete beleving. Wanneer je gaat inloggen bij Kundalini Yoga Club, kom je in de online omgeving terecht. Daar vind je alle tools en informatie om je op weg te helpen. Bovendien staan er allerlei extra’s, tips en andere voordelen op je te wachten én is deze online omgeving helemaal in het Nederlands ingericht. Dankzij het enorme aanbod raak je hier niet snel uitgekeken. Er wordt bovendien steeds weer nieuwe content toegevoegd. En wil je een bepaalde les opnieuw volgen, omdat je hem zo fijn vond? Dan kan dat altijd!

Leuk om te weten: een deel van je Kundalini Yoga Club abonnementsgeld wordt geschonken aan een goed doel. Hierdoor heb je er niet alleen zelf wat aan, maar help je ook je medemens. Het goede doel waar Guru Gian aan doneert is Library of Teachings; een online database waarin alles over Kundalini Yoga terug te vinden is. Dankzij deze database is het mogelijk om de technieken en informatie over deze yogavorm over de hele wereld te verspreiden én van generatie op generatie door te geven. Hoe mooi is dat?!

Nu 14 dagen gratis uitproberen!

Maak gebruik van de best Kundalini Yoga aanbieding, om te kijken of het iets voor jou is. Probeer nu 14 dagen gratis Kundalini Yoga Club, zonder dat je je betaalgegevens hoeft achter te laten. Schrijf je in en ontvang direct je inloggegevens, zodat je van start kunt gaan. Zodra je ingelogd bent kun je onbeperkte yoga- en meditatiesessies volgen. Deel dit gratis online Kundalini Yoga cadeau ook met je vrienden en vriendinnen, zodat zij de geweldige voordelen van deze yogavorm zelf kunnen ervaren!


Klik hier voor 14 dagen gratis Kundalini Yoga Club

Niet goed? Geld terug!

Jasper biedt je als Kundalini Yoga Club lid overigens ook 100% garantie. Als het abonnement uiteindelijk toch niets voor jou blijkt te zijn, dan kun je gewoon opzeggen en geeft hij je geld zelfs terug. Je hoeft er niet eens een reden voor op te geven, als je maar binnen 14 dagen een mailtje stuurt om het aan hem door te geven. Hij staat namelijk 100% garant voor de online Kundalini Yoga Club en voor alle informatie en lessen die je daar terugvindt. Ik weet wat voor moois hij je kan bieden dankzij deze yogavorm en dat jij ook een heel mooi leven kunt leiden wanneer je deze kennis toepast op je eigen leven! Guru Gian heeft online Kundalini Yoga gedoceerd aan inmiddels duizenden mensen. De online Kundalini Yoga Club is de Kundalini Yoga Netflix van Nederland! We schreven ook een interessante review over Yoga Nidra en Happy with Yoga.

Kundalini Yoga Club Review (2021) + 14 Dagen Gratis Proberen!

Volg een Kundalini yoga retraite

Wil je eens een Kundalini Yoga retraite volgen? Guru Gian organiseert regelmatig zulke leuke, inspirerende sessies die enkele dagen duren. Tijdens deze dagen ga je helemaal op in de Kundalini ervaring en heb je de volledige focus op je eigen proces en groei. Door deelnemers wordt zoal gezegd dat deze retraites kracht geven, een rustige geest brengen en het lichaam versterken. Er ontstaat passie, liefde, dankbaarheid en commitment om ermee door te blijven gaan. “En daarmee commitment aan mezelf, aan het volledige leven en een steeds groter wordend vertrouwen”, zegt een deelnemer bijvoorbeeld. De Kundalini Yoga retraites bieden volgens deelnemers veel ruimte om in de natuur te wandelen en zo de opgedane inzichten en ervaringen te verwerken. “Een retraite op een toplocatie en met heerlijke en gezonde voeding.” Bovendien wordt de sfeer in de groep als erg fijn en vertrouwd ervaren.

Zelf Kundalini Yoga coach worden?

Wil je graag andere mensen helpen en de kennis van deze yogavorm verder verspreiden in de wereld? Zie je het zitten om zelf Kundalini Yoga coach te worden? Meld je dan aan voor de Kundalini Yoga Coach opleiding en ontdek nóg meer over deze prachtige vorm van yoga en meditatie. Als coach van een Kundalini Yoga opleiding online kun je niet alleen je eigen leven en dat van je cursisten mooier maken, maar draag je tegelijkertijd bij aan een mooiere, meer liefdevolle wereld. Ervaar alvast een voorproefje door deze gratis online videotraining te volgen. De Kundalini Yoga club scoort hoog in het beste yoga online onderzoek!


Klik hier voor 14 dagen gratis Kundalini Yoga Club

Meer yoga voor jouw gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan naast yoga ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzureneiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Persoonlijk ben ik fan van om yoga online te doen. Er zijn verschillende platforms waarmee je gewoon thuis yoga kan beoefenen. Denk bijvoorbeeld aan YogaTV, Happy With Yoga of de Kundalini Yoga Club. Dit is ideaal als je wilt beginnen met yoga in jouw eigen vertrouwde omgeving. Je hebt enkel een abonnement nodig en je eigen yoga matras.

Mocht je wat meer de diepte op willen ingaan kijk dan eens naar yoga nidra of kundalini yoga. Mocht je de smaak echt te pakken hebben kan je je altijd nog inschrijven voor een yoga opleiding.

Wil je meer weten over al deze dingen voor jouw gezondheid? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart jouw aankopen doen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Meest gestelde vragen over de Kundalini Yoga Club

Heb je na het lezen van dit artikel over de Kundalini Yoga Club nog vragen? Ben je bijvoorbeeld benieuwd of je korting kunt krijgen en of Guru Gian wel betrouwbaar is? Dan raad ik je aan om nog even verder te lezen!

Is de Kundalini Yoga Club voor iedereen bedoeld?

Ja, iedereen kan meedoen met de Kunalini Yoga Club. Dat komt doordat er ook aandacht besteed wordt aan verschillende ervaringsniveaus. Zo kun je meedoen als beginner, als je werkelijk nog nooit iets met yoga of meditatie hebt gedaan. Maar je kunt ook op een hoger niveau meedoen, bijvoorbeeld wanneer je weleens mediteert of dit al dagelijks toepast en er meer over wilt leren. Dat geldt zowel voor meditatie als voor yoga.

Is er Kundalini Yoga Club korting beschikbaar?

Als je wilt kun je Kundalini Yoga Club korting krijgen. Dit doe je door een jaarabonnement te nemen. Dan krijg je namelijk boven op dat jaar 2 maanden gratis lidmaatschap. Bovendien kun je Kundalini Yoga Club eerst 14 dagen gratis uitproberen. Zo weet je zeker of het iets is voor jou en kun je de omgeving eerst even verkennen voordat je je ergens op vastlegt. Ik raad je sowieso aan om dat te doen.

Is Guru Gian betrouwbaar?

Ja, Guru Gian is zeker betrouwbaar. Zijn echte naam is Jasper Kok en hij heeft al 10.000+ uur ervaring in yoga en meditatie. Hij kan jou goed helpen en dat wil hij ook, omdat dat zijn missie is. Er is daarom geen reden waarom je deze man niet zou kunnen vertrouwen. Guru Gian helpt je om grote stappen in je leven te zetten en heeft veel ervaring en kennis. Daardoor reikt hij je de tools aan die je hiervoor nodig hebt en leer je zo om alles uit jezelf te halen.

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Kundalini Yoga Club | Review (2023) + Gratis 14 Dagen Proberen!

Laat een reactie achter