arrow_drop_up arrow_drop_down
12 januari 2020 

Korting op Meditation Moments

Mijn positieve ervaringen met de Meditation Moments app wil ik graag met je delen

Ik gebruik de Meditation Moments app dagelijks op meerdere manieren. Het meest gebruik de Meditation Moments app zoals je misschien wel zou verwachten om te mediteren. In de app zitten verschillende soorten meditaties die je kan doen.

  • Ontspanning meditaties
  • Slaap lekker meditaties
  • Rust in je hoofd meditaties
  • Inspiratie meditaties
  • Visualisatie meditaties
  • Kinder meditaties

Zelf ben ik erg fan van de slaap lekker meditaties en de visualisatie meditaties uit de Meditation Moments app. Deze meditaties vind ik erg fijn en dragen bij aan een goede nachtrust en geven mij ook nieuwe inzichten. Als ik af en toe een extra meditatie wil doen probeer ik ook wel eens de andere meditaties uit.

Wat ook heel erg gaaf is aan de Meditation Moments app zijn de luisterboeken waaronder het Master your mindset luisterboek van Michael Pilarczyk. Dit boek is bijzonder waardevol als je interesse hebt in persoonlijke ontwikkeling en heeft mij erg veel gebracht. Naast het luisterboek van Master your mindset zitten er nog twee luisterboeken in, namelijk; Think and grow rich en Dansen in de hemel.

In de auto naar werk heb ik de luisterboeken Master Your Mindset en Think and Grow Rich aan één stuk door geluisterd, wat een inspiratie! Zeker een aanrader.

Verder gebruik ik de Meditation Moments app voor de binaural beats (muziek). Met deze binaural beats in combinatie met mijn headphone of oortjes lukt het om nog meer focus te krijgen op momenten dat ik iets wil afmaken. Er zitten ook binaural beats in de app waarmee je juist ontzettend fijn kant ontspannen. Voordat ik de Mediation Moments app had gedownload had ik nog nooit van binaural beats gehoord maar nu zweer ik erbij!

Wat extra tof is omdat ik fanatiek gebruiker ben van de Meditation Moments app, ik een aanbieding op een jaarabonnement met je mag delen.

Met onderstaande link maak je gebruik van de aanbieding en krijg je 20% korting op Meditation Moments.

Meditation Moments korting >>>

 

Nieuw – probeer nu ook de nieuwste ontspanning app Synctuition

Synctuition is de nieuwste app op het gebied van ontspanning en meditatie. Met 3D geluiden, binaural beats en geleide meditatie maak je in slechts 25 minuten je hoofd leeg van negativiteit, stress en angst. Zeker het proberen waard!

->> Probeer nu gratis <<-

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie welke meditatie jouw favoriet is in de Meditation Moments app? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd reageren 🙂

 

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess. Hij heeft passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Martijn neemt jullie mee in zijn verhaal aan de hand van inzichten die hij heeft verkregen door het luisteren van podcasts, het bekijken van documentaires, het lezen van boeken en het volgen van seminars.
Yvonne
Door

Yvonne

op 7 April 2020

Sinds 7 weken mediteer ik met Meditation Moments, ik had eerst een maand abonnement maar sinds 3 weken heb ik een jaar abo genomen. Ook via YouTube volg ik de live meditaties en de maan meditaties van Michael en Cindy. Toen ik begon dacht ik dat het allemaal heel zweverig was maar het tegendeel is waar, het is absoluut niet zweverig en ikzelf heb veel meer rust gekregen in mijn hoofd en lijf. Michael heeft een hele prettige stem die je goed begeleid in de meditaties. Ik kan het dan ook iedereen aanraden, je kan eerst nog de gratis versie uitproberen voordat je een abonnement neemt om te zien of het wat voor jou is. Ik ben blij dat ik ermee begonnen ben. Namasté

Martijn
Door

Martijn

op 13 April 2020

Yvonne, bedankt voor je mooie reactie. Super fijn om te lezen dat het mediteren met de Meditation Moments app je zoveel brengt. Veel meditatie plezier gewenst! Martijn

Reactie plaatsen