In dit artikel

Koolhydraatarm Weekmenu | Review (2021) + Korting en Ervaringen!

Gratis Koolhydraatarm Weekmenu | Review (2023) | BGreat!

In dit artikel

Mijn Koolhydraatarm Weekmenu Review is één van de eerste reviews over dit, op het moment van schrijven, relatief nieuwe product van Bgreat.nl

Koolhydraatarm eten is tegenwoordig helemaal trending en iedereen kent wel iemand die op deze manier eet.

Het is daarom ook niet gek dat koolhydraatarm eten haar kracht al meer dan eens bewezen heeft. Of dit digitale product je kan helpen om je doelen te bereiken, dat ontdek je op deze pagina.

Gratis Koolhydraatarme Weekmenu’s

Ik krijg van zoveel mensen de opmerking dat ze wel graag koolhydraatarm willen eten maar dat ze telkens tegen een gebrek aan inspiratie aanlopen.

Online zijn er super veel koolhydraatarme recepten te vinden maar de meeste recepten zijn te ingewikkeld om te maken.

De volgende irritaties komen vaak naar boven:

 • Teveel verschillende ingrediënten
 • Zoeken in de supermarkt
 • Te ingewikkelde bereidingswijzen
 • Te duur

Maar hoe zit het dan met het gratis Koolhydraatarm Weekmenu? Zijn de recepten uit dit boek eenvoudiger te bereiden? Bevatten deze recepten minder ingrediënten? Je ontdekt het in mijn Koolhydraatarm Weekmenu Review..

Wie schreef dit receptenboek?

Waarschijnlijk weet je al wel wie het gratis Koolhydraatarme Weekmenu schreef, toch wil ik je nog even wat achtergrondinformatie geven over de auteur.

Het Koolhydraatarme Weekmenu is ontwikkelt door Timo Breemen van Bgreat.nl. Bgreat is een website boordevol informatie over gezonde voeding en beweging.

Ook zie ik dat Timo behoorlijk wat artikelen heeft geschreven over verschillende koolhydraatarme recepten.

Dus mocht je, je afvragen of dit allemaal vertrouwd is, dat is het 100%

Wat is het gratis Koolhydraatarm Weekmenu precies?

Het gratis koolhydraatarm weekmenu is een receptenboek met koolhydraatarme recepten voor 30 dagen. Je vind er recepten voor zowel ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes.

Wat ik zo makkelijk vind aan receptenboeken als het Koolhydraatarm weekmenu is dat alles overzichtelijk in één boek staat.

Zo vind je er naast de tientallen recepten ook bereidingswijzen, weekmenu’s die per dag zijn uitgewerkt en de voedingswaarden van elk gerecht.

Enkele feiten over het Koolhydraatarm weekmenu:

 • Ruim 94 pagina’s dik
 • Samengestelde weekmenu’s
 • Uitgebreide informatie bij elk gerecht
 • Detox schema
 • 6 eetmomenten per dag
 • Boodschappenlijstjes per week
 • Je krijgt hem meteen na bestelling in je mailbox en kunt hem openen op al je apparaten

Naast het 94 pagina’s tellende ebook krijg je er ook nog enkele gratis bonussen bij. De gratis bonussen bij digitale producten zijn eerder regel dan uitzondering.

De verschillende bonussen

Bgreat heeft ervoor gekozen om de volgende gratis bonussen aan het Koolhydraatarm weekmenu toe te voegen:

#1: Boodschappenlijstjes

Zoals gezegd, boodschappenlijstjes. De boodschappenlijstjes zijn super eenvoudig. Je krijgt 1 lijstje per week zodat je snel klaar bent en niet 3 keer per week naar de supermarkt hoeft.

#2: Droog Train Revolutie

Wil je meer weten over de voeding die geschikt is voor een droog lichaam? Dat vind je allemaal in deze tweede bonus.

Naast voeding is training natuurlijk minstens net zo belangrijk voor het trainen van een droog lichaam. Als je wilt gaan trainen om een droog lichaam te krijgen wordt er doorverwezen naar het Droog Trainen Protocol Vrouwen.

Droog Trainen Protocol Vrouwen is een digitaal product wat de nadrukt legt op oefeningen die je kunt doen om je lichaam in optimale shape te trainen. Je kan ook eens kijken naar Fitcooking.

#3: Mindset video

De derde bonus beslaat een videoreeks met voor ongeveer een week aan video’s. Het zijn video’s die je proberen te helpen om je mindset te trainen.

Niet heel gek want veel mensen halen hun doelen nooit omdat ze niet de juiste mindset hebben.

#4: Vetverlies, hoe werkt het?

Deze laatste bonus krijgt de naam ‘hoe werkt vetverlies’ en is een ebook. Eigenlijk gaat het in dit ebook alleen om het verliezen van buikvet.

Natuurlijk wel super interessant want niemand heeft graag teveel vet rondom zijn of haar buik.

Gratis Koolhydraatarme weekmenu als .pdf

Het gratis Koolhydraatarm weekmenu is een digitaal product, je krijgt dus geen boeken thuisgestuurd maar ontvangt alles in de mailbox als .pdf bestanden.

Sommige mensen geven de voorkeur aan een fysiek boek maar een e-book heeft enkele voordelen ten opzichte van een fysiek boek:

 • Meteen te downloaden na aanschaf
 • Makkelijk te openen op al je apparaten
 • Eenvoudig uit te printen
 • Tips over supplementen zoals ashwagandha en kurkuma.

Gratis Koolhydraatarm Weekmenu Review

Wie doet het niet, reviews checken voordat een product word aanschaft. Daarom hier mijn persoonlijke bevindingen met het Koolhydraatarm weekmenu.

Ik heb het product aangeschaft en helemaal uit gepluisd, ik kwam tot verschillende conclusies die ik hieronder deel.

 • Alles word stap-voor-stap uitgelegd wat het Koolhydraatarm weekmenu een erg makkelijk boek maakt.
 • Alle informatie die je nodig bent om koolhydraatarm te eten (en af te slanken) staat erin. Niets op aan te merken
 • De recepten zien erg goed uit en zijn niet bijzonder moeilijk om te bereiden.
 • Het koolhydraatarm 50 dagen menu pdf is een perfecte start voor een gezond leven.
 • Koolhydraatarm eten werkt echt. Zelf heb ik een periode koolhydraatarm gegeten en viel ik 5 kilo af in 3 weken tijd.

Gratis Koolhydraatarm Weekmenu ervaringen en reviews van anderen?

Maar wat zeggen andere mensen dan over dit gratis Koolhydraatarme weekmenu van Bgreat.nl?

Wat me meteen opvalt is dat er super veel gereageerd word op de artikelen van Bgreat.nl, dat geeft wel aan dat de artikelen als erg waardevol worden beschouwd.

Hieronder zie je enkele reacties van mensen die met het Koolhydraatarme weekmenu aan de slag zijn gegaan of dit willen gaan doen.

Vergelijkbare producten?

Zijn er nog vergelijkbare producten te vinden? Op internet staat heel veel gratis informatie over koolhydraatarme recepten maar toch valt het tegen voor wat betreft receptenboeken.

Het Koolhydraatarm 50 dagen programma van Niels Bosman is eigenlijk het enige digitale receptenboek wat ik kan vinden en vergelijkbaar is met het Koolhydraatarm weekmenu.

Voor- en Nadelen op een rij

Om deze gratis Koolhydraatarm weekmenu review af te sluiten en je een helder overzicht te geven van alle plus en minpunten hier nog even op een rij:

 • Laagdrempelig en helder uitgelegd
 • 1,5 tot 3 kilo afslanken per week is absoluut mogelijk
 • Voor 30 dagen aan recepten en maar liefst 6 eetmomenten per dag
 • check30 dagen geld terug garantie
 • Het is een digitaal product, je ontvangt dus niets thuis
 • Er is geen magische knop naar een slank lichaam. Welke methode je ook gebruikt, het kost moeite.
 • Koolhydraatarm blijven eten vergt discipline

Klik hier voor het gratis Koolhydraatarm Weekmenu >>

Meer koolhydraatarme info voor je gezondheid!

Wil jij meer doen voor je gezondheid? Focus je dan ook op andere voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen en spoorelementen, omega 3 vetzuren, eiwitten, fytonutriënten (planten, kruiden en specerijen) en superfoods.

Persoonlijk ben ik enorm fan van het koolhydraatarme dieet. Het mindere van koolhydraten heeft echt enorm veel voordelen voor je gezondheid zoals je in onze blogs kan lezen.

Als je hier meer over wilt weten ontdek dan in ieder geval de basis van een koolhydraatarm ontbijt, koolhydraatarme lunch en koolhydraatarm diner. Je kan enorm variëren met bijvoorbeeld een koolhydraatarme ovenschoten, koolhydraatarme tomatensoep, koolhydraatarme pannenkoeken tot aan koolhydraatarme snacks. Mijn favorieten zijn de koolhydraatarme taart, koolhydraatarme mugcake en koolhydraatarme chocolade waar je weer een verrukkelijke koolhydraatarme chocoladecake kan maken.

De meeste informatie haal ik uit de beste koolhydraatarme boeken zoals het koolhydraatarm 50 dagen programma en het koolhydraatarm weekmenu. Mijn inspiratie voor koolhydraatarme ontbijtkoek en een koolhydraatarm brood kwamen hier bijvoorbeeld vandaan.

Wil je meer weten over al deze voedingssupplementen? Lees dan de uitgebreide reviews die ik erover schreef. Daarin ben ik gaan onderzoeken wat de voordelen zijn voor je gezondheid én waar ze het beste kan kopen. Je kan bij al onze partners met een gerust hart je supplementen bestellen. In veel gevallen zelfs met een leuke korting! Ik ben benieuwd welke supplementen jij in huis gaat halen!

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn (Ervaringsdeskundige)

Martijn is oprichter van het platform Jouwpersoonlijkegroei.nl, heeft een relatie met Anouk en is vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In het gratis E-book deelt Martijn de beste 50 praktische tips om groei te ervaren. Download nu gratis >>
Anderen bekeken ook

Geen reacties on Gratis Koolhydraatarm Weekmenu | Review (2023) | BGreat!

Laat een reactie achter