arrow_drop_up arrow_drop_down
Keto Challenge | Afvallen met de 30 dagen Keto Challenge!
10 april 2020 

Keto Challenge | Afvallen met de 30 dagen Keto Challenge!

Een Keto Challenge met het Keto Dieet kan je helpen met afvallen. Overgewicht tegengaan is een flinke opgave en gewichtsverlies wordt vaak gerealiseerd door het nuttigen van minder calorieën. Wetenschap toont aan dat dit lang niet altijd het gewenste effect oplevert. Gelukkig is er Keto en kan je met een Keto Challenge van bijvoorbeeld 30 dagen – een effectieve methode toepassen om gewicht kwijt te raken. In dit artikel lees je alles over de mogelijkheden van een Keto Challenge.101 Smaakvolle Keto Recepten

Wat is een Keto Challenge?

Het Keto dieet was in eerste instantie ontwikkeld voor epilepsiepatiënten, omdat het de aanvallen bij vooral kinderen sterk verminderd. Later kwam men erachter dat dit dieet ook voor andere doeleinden gunstig uitpakt. Het Keto Dieet is een dieet waarbij je voornamelijk vetten tot je neemt, een beperkte hoeveelheid eiwitten en het liefst zo min mogelijk koolhydraten. Het is zelfs zo dat bij dit dieet 60 tot 80 procent van je totale calorie-inname uit vetten bestaat. De natuurlijke brandstofbron wordt weggenomen waardoor je vet optimaal verbrandt.

Tip! 101 smaakvolle Keto Dieet recepten kookboek. Zitten erg gratis lekkere keto recepten tussen!

Bekijk de video en kom alles te weten over het KETO dieet

Keto Challenge: wat zijn de voordelen?

Deelname aan Keto Challenge van bijvoorbeeld 21, 28 of 30 dagen levert je diverse voordelen op. Ik zet ze voor je op een rij:

✅ Een Keto Challenge dieet schema gaat een hoog insulineniveau tegen.

✅ Omdat je tijdens een Keto Challenge meer vetten eet, vermindert je eetlust. Vet verzadigt beter dan koolhydraten waardoor je gewicht afneemt.

✅ Het zorgt voor een verbetering van de gemoedstoestand.

✅ Het heeft een positieve uitwerking bij ziekten zoals epilepsie, Parkinson en diabetes.

✅ Een toenemend aantal wetenschappers wijzen op de gunstige uitwerking van een koolhydraatarm dieet bij mensen met autisme of depressies.

Neem deel aan de 30 dagen Keto Challenge

Afvallen in 30 dagen en je topfit voelen? Neem deel aan een 21, 28 of 30 dagen Keto Challenge en ontdek zelf de voordelen van een van de meest populaire dieetvormen.

Als je echt succesvol en blijvend wil afvallen kom je al snel uit bij het Keto Dieet. Mijn goede vriend Mitchel heeft recentelijk een Keto programma van 30 dagen ontwikkelt – met een unieke methode om specifieke vetten, keto koolhydraten en de perfecte hoeveelheid eiwitten te consumeren – om SNELLE resultaten te behalen.

Hoe ziet een Keto Challenge dieet schema eruit?

Er zijn allerlei manieren om een Keto Challenge Dieet vorm te geven. Start bijvoorbeeld met een Keto dieet weekschema. Dagelijks mag je niet meer dan 50 gram koolhydraten en je eet geen zoete groenten en fruit. Je eet voornamelijk vette voeding, dierlijke vetten, kwark, yoghurt, en kaas. Een kipgerecht is iets wat je veel tegenkomt bij een Keto Challenge dieet.

Havermout in een Keto dieet is optioneel, maar doe het met mate. Havermout bevat namelijk veel koolhydraten en daarom zit je al snel aan je maximale aantal koolhydraten per dag.

Koffie kun je over het algemeen goed drinken bij een koolhydraatarm dieet. Drink echter zoveel mogelijk speciale Keto koffie om toch aan je dagelijkse hoeveelheid cafeïne te komen. Ook wel bullit proof koffie genoemd.

Tip: klik hier voor 101 Keto recepten pdf met heel veel extra's!

*Twijfel je of het keto dieet of koolhydraatarm dieet verstandig is vanwege een medische aandoening? Neem contact op met je huisarts voor een goed advies.

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét platform voor zelfontwikkeling

Met de 360 graden benadering van Persoonlijke Ontwikkeling delen we inspiratie via Blogs, de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, leerzame Events, mooie Boeken én het Gratis E-book.

Op het platform vind je alles over Voeding, Beweging & SportSlaap, Meditatie, Mindset en Geluk.

👉 TIP: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig en ontdek 's wereld beste Relax App.

Heel veel succes en plezier met de volgende stap in jouw persoonlijke groei!

 

Laat je een reactie achter?

Laat je even weten in een reactie of jij al ervaring hebt met het Keto Dieet? Hiermee kan je anderen inspireren en ik zal altijd persoonlijk reageren 🙂

101 Smaakvolle Keto Recepten

Over de schrijver
Martijn is oprichter van het platform Jouw persoonlijke groei, heeft een relatie met Anouk en vader van Tess en Luka. Hij heeft een passie voor voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. In zijn gratis E-book deelt Martijn de beste 50 Praktische Tips om groei te ervaren . >>Download Gratis<<
Reactie plaatsen

50 Praktische Groei Tips 

Op welk onderdeel zou jij willen groeien?


  • Meer energie?
  • Regelmatiger bewegen?
  • Uitgeruster wakker worden?
  • Bewuster worden van je mindset?
  • De voordelen van meditatie ervaren?
  • Meer geluk ervaren?

Je kan niet op alle gebieden tegelijk groeien.


Door te focussen op één onderdeel maak je de volgende stap in jouw persoonlijke groei.


Download nu het  GRATIS E-book.  

50%
Het E-book: De volgende stap in jouw persoonlijke groei
GRATIS in je mailbox
Ja, ik wil het E-book
50 praktische groei tips download