arrow_drop_up arrow_drop_down
Supplementen

Supplementen

Voedingssupplementen worden gebruikt om tekorten in je voedingsschema aan te vullen met vitamines, mineralen en kruiden. 

Supplementen bevatten mineralen, vitamines en/of bioactieve stoffen en kunnen voorkomen in poeders, capsules, druppels en drankjes.  Wees voorzichtig met een overdosering van de supplementen, met name Vitamine A, B6 en D en mineralen als calcium, magnesium, zink, koper, jodium en selenium. Er staat op de referentie-inname (RI) vaak hoeveel procent de vitamines of mineralen bijdragen van het product.

Als je al je dagelijkse supplementen voordelig en in één handig zakje wil kijk dan eens naar Vitaily supplementen.

Het lichaam neemt de voedingsstoffen in pillen gemakkelijker op dan de voedingsstoffen in het eten. Om erachter te komen of jouw voedingspatroon voldoende gevarieerd is of dat er toch tekorten ontstaan is het aan te raden een EMB test te laten doen.  

Er zijn speciale groepen mensen die zeker extra suppletie nodig hebben. Dit betreft zwangere vrouwen waar foliumzuur en vitamine D belangrijk zijn om extra te suppleren. Jonge kinderen en ouderen hebben ook baat bij vitamine D. Bij veganisten wordt vaak aangeraden om vitamine B12 te suppleren. Ook is het aan te raden om extra supplementen te gebruiken als mensen een afvaldieet volgen. 

Wees voorzichtig met het aanschaffen van supplementen op internet. Voordat je suppletie wil gaan gebruiken laat je goed informeren. 

Ontdek via verschillende artikelen hoe jij bewust omgaat met voeding, lees het E-book “De volgende stap naar jouw persoonlijke groei” hoe je gezond leeft en leer op welke manier je jouw doelen behaalt.

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét Platform voor Zelfontwikkeling

We hebben een exclusief overzicht gemaakt met de Beste Tools voor de volgende stap in Jouw Persoonlijke Groei.Daarnaast vind je op Jouwpersoonlijkegroei.nl de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, super leerzame Events, en de beste Boeken over Persoonlijke Ontwikkeling.

👉 Tip: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig!

Heel veel succes en vooral plezier met de volgende stap in Jouw Persoonlijke Groei!

Vitaily Korting - Alle supplementen in één! - Kortingscode - Richard de Leth