arrow_drop_up arrow_drop_down

Personal Body Plan

Personal Body Plan kan je zien als een personal trainer, voedingsdeskundige en lifestyle coach, samen in één plan en op maat voor jou.

Er zijn allerlei verschillende Personal Body Plans ontwikkeld die zich richten op verschillende doelen, bijvoorbeeld afvallen, fitter worden of spieren opbouwen. Afhankelijk van jouw situatie en beoogde doelen, kies je een Personal Body Plan dat bij jou past.

Het Personal Body Plan focust zich niet alleen op voeding en training, maar ook gedrag en herstel zijn belangrijke punten die meegenomen worden in dit plan. De vier kernelementen optimaliseren (voeding, training, gedrag en herstel) vormt de sleutel tot het bereiken én behouden van het resultaat dat jij voor ogen hebt.

De werking van het Personal Body Plan

Hoe werkt het Personal Body plan dan precies? Door de vier kernelementen te combineren, biedt het Personal Body Plan het totaalpakket om jouw doel(en) te behalen.

Gedrag

Het kernelement gedrag vormt de basis in het Personal Body Plan. Het plan rijkt handvatten aan die helpen bij het omzetten van ongewenst gedrag naar gewenst gedrag. Het plan verkiest duurzame veranderingen in gedrag boven de zogenoemde ‘quick fixes’. Deze duurzame gedragsveranderingen zorgen ervoor dat je een gezonde levensstijl opbouwt waar je gedurende je hele leven profijt van zult hebben.

Voeding

Voeding is onlosmakelijk verbonden met de andere drie kernelementen bij het behalen van gezondheidsdoelen. Het Personal Body Plan helpt bij het vinden van een gezond voedingspatroon dat voor jou werkt. Het houdt rekening met je persoonlijke omstandigheden en voorkeuren en helpt je op deze manier een voedingspatroon te vinden dat bij jou past. Het Personal Body plan is geen dieet: het vinden van een gezond voedingspatroon dat bij jou past en op lange termijn vol te houden is, is de doelstelling.

Training

Het Personal Body Plan ziet dagelijkse beweging als onderdeel van je gezonde levensstijl. Daarnaast wordt krachttraining als een belangrijk element gezien voor het bereiken van je doel(en). Met het uitoefenen van krachttraining, verbeter je de lichaamssamenstelling en wordt het lichaam sterker. Krachttraining is voor lichamelijk doelstellingen uiteraard van belang, maar het heeft ook zo zijn voordelen voor je mentale weerbaarheid.

Herstel

Het belang van herstel van het lichaam is het ondergeschoven kindje in veel plannen die gericht zijn op een gezonde levensstijl. Dit is zonde, want herstel is een belangrijk element om tot een duurzaam resultaat te komen. Slaap, ontspanning en het managen van stress, staan centraal in het Personal Body Plan. Wie voldoende aandacht besteedt aan herstel van het lichaam, kan iedere dag het beste uit zichzelf halen. Hoe beter het herstel, hoe groter de belasting is die je aankunt en hoe gemakkelijker het behalen van doelen gaat.

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét Platform voor Zelfontwikkeling

We hebben een exclusief overzicht gemaakt met de Beste Tools voor de volgende stap in Jouw Persoonlijke Groei.Daarnaast vind je op Jouwpersoonlijkegroei.nl de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, super leerzame Events, en de beste Boeken over Persoonlijke Ontwikkeling.

👉 Tip: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig!

Heel veel succes en vooral plezier met de volgende stap in Jouw Persoonlijke Groei!

Vitaily Korting - Alle supplementen in één! - Kortingscode - Richard de Leth