arrow_drop_up arrow_drop_down
Energie

Alles is Energie

Alles is energie.  Alle energie uit de kosmos en van andere personen/dieren heeft invloed op ons, zowel positief als negatief. Het is voor de meeste mensen niet zichtbaar, maar energie is overal. Energie heeft ook invloed op gebeurtenissen uit het verleden. Emoties(energie) wat zich vroeger niet kon uiten is opgeslagen in je systeem en kan bij triggers weer op een krachtigere (niet passende) manier tot uiting komen.  

Buiten dat externe factoren invloed hebben op jouw energie hebben interne factoren dat ook. Denk hierbij aan voedingbewegingmindset, ontspanning, slaap. Andere vormen van energie zijn edelstenen, mineralen, licht en kleuren.  Als je je eigen energielevel wil verhogen kun je mee doen aan de Energie Challenge van Charlotte van Charlie’s Kitchen. 

Ook het E-book kan je meer tips geven over het verhogen van je eigen energie. 

Jouwpersoonlijkegroei.nl is hét Platform voor Zelfontwikkeling

We hebben een exclusief overzicht gemaakt met de Beste Tools voor de volgende stap in Jouw Persoonlijke Groei.Daarnaast vind je op Jouwpersoonlijkegroei.nl de beste Documentaires, inspirerende Podcast tips, super leerzame Events, en de beste Boeken over Persoonlijke Ontwikkeling.

👉 Tip: Deze voedingssupplementen heb je elke dag nodig!

Heel veel succes en vooral plezier met de volgende stap in Jouw Persoonlijke Groei!

Vitaily Korting - Alle supplementen in één! - Kortingscode - Richard de Leth