Page content

Hoe jij een gelukkig leven leidt

Hoe jij een gelukkig leven leidt

Wat betekent geluk? Wat is geluk voor jou? Ben jij gelukkig? Hoe brengen scherven geluk? Wie stelt zichzelf al die vragen niet?

Hoe wordt geluk bepaald?

Geluk komt voort uit de volgende factoren; een gezond lichaam, een gezonde mind, gezonde relaties en een gezonde business.

Een gezond lichaam kan je creëren door goed voor jezelf te zorgen. Neem de juiste voeding die bij je past en zorg voor voldoende beweging.

Ook kan je zelf invloed hebben op een gezonde mind, dit kan bijvoorbeeld door middel van meditatie. Mindset kan je zien als jouw taal, want je gedrag is namelijk het gevolg van jouw mindset.

Met een gezonde relatie wordt bedoelt relaties en verhoudingen op het gebied van liefde, familie en vrienden. Een positieve houding heeft niet alleen invloed op jouw geluk maar ook op dat van jouw directe omgeving!

De laatste factor die invloed heeft op geluk wordt omschreven als een gezonde business. Dit kan je ook lezen als: voldoening uit je werk halen.

Hoe word je gelukkig? Lees alles wat over dit thema gaat en neem een kijkje bij het aanbod events, boeken, podcasts en documentaires op het ‘Jouw persoonlijke groei’-platform.