0
0
Subtotal:  0,00
Geen producten in je winkelwagen.

In dit artikel

Juizs Review Gezonde Sapjes!

Juizs | Review | Gezonde Sapjes!

In dit artikel

Met een detoxkuur geniet je van tal van gezondheidsvoordelen. Maar, daarvoor heb je wel een écht goede detoxkuur nodig. Is de Juizs detoxkuur een voorbeeld van een goede detoxkuur? Je leest het in deze Juizs review. In deze review vertellen wij je alles over dit merk, over de Juizs sapkuur, over een eventuele Juizs kortingscode en over de Juizs detox ervaringen.

Kort samengevat:

Het beste Juisz product is naar mijn mening de effectieve Juisz sappenkuur van 5 dagen.
✅ Het zijn pure sappen vol gezonde voedingsstoffen en verse ingrediënten;
✅ De 5 daagse sappenkuur bevat maar liefst 45 sapjes en 5 shotjes, vers geperst en ijskoud
❌ Zonder mijn kortingscode is een 5 daagse sappenkuur wat prijzig.


Bekijk meer productinformatie

Wat is Juizs precies?

Juizs is een bedrijf dat zich volledig richt op een heerlijk en koud geperst sapje, smoothies en shots. Deze producten worden thuisbezorgd in de vorm van een los pakket of als een complete detox sapkuur. Indien je voor zo’n complete Juizs detox sapkuur kiest, ben je ook nog van persoonlijke coaching verzekerd.

Door de jaren heen is het aanbod van deze firma aanzienlijk gegroeid. Men is zich ook op andere producten gaan richten en heeft interessante boxen op de markt gebracht. Zo kun je tegenwoordig ook voor een speciale Juizs Balansbox kiezen.

Het unieke aan Juizs is de focus. Deze firma richt zich niet alleen op consumenten, maar ook op zakelijke klanten. Zo kun je bijvoorbeeld voor in je kantoor of kapperszaak de producten van Juizs bestellen.

Juizs Review Gezonde Sapjes!

Het aanbod van Juizs

Zoals eerder in deze review over Juizs al aangegeven, is het aanbod aanzienlijk uitgebreid. Om je hier een indruk van te geven, vertellen we je hieronder graag meer over het huidige aanbod van Juizs.

Detox sapkuur

Met een detox sapkuur van Juizs werk je aan reset van je lichaam. Het is net alsof je een resetknop indrukt, waardoor je lichaam zich volledig op kan ruimen. Alle afvalstoffen die op dit moment nog in je lichaam aanwezig zijn, ruim je met een Juizs detox kuur op.

Het mooie hierbij is dat je uit meerdere sapkuren kunt kiezen. Dit merk biedt een detox sapkuur voor drie dagen, voor 5 dagen en voor 7 dagen aan. Daarbij maakt men ook nog onderscheid tussen twee andere varianten:

 • All day variant. De All Day variant van Juizs is een volledige detox pakket. Dit betekent dat je tijdens deze sapkuur niks anders binnenkrijgt dan vloeibare sapjes, smoothies en shots. Het is wellicht lastiger om deze sapkuur vol te houden, maar je geniet wel van betere gevolgen.
 • Till Dinner variant. De Till Dinner variant van Juizs is een mildere sapkuur. Deze sapkuur is interessant voor als je een zware, fysieke baan hebt of als je intensief wilt blijven sporten. Bij deze sapkuur is het ‘toegestaan’ om nog één koolhydraatarme maaltijd per dag te nuttigen.

Naar welke sapkuur gaat jouw voorkeur uit? Ongeacht voor welke sapkuur je kiest, geniet je ook nog van persoonlijke coaching vanuit Juizs. Door deze persoonlijke coaching is het makkelijker om de detox sapkuur van Juizs vol te houden.

Juizs Review Gezonde Sapjes!

Juizs Shots

Juizs biedt ook meerdere soorten shots aan. Dit zijn kleine flesjes met een inhoud van 60 ml, waarvoor Juizs alleen maar koudgeperste groenten en specerijen gebruikt. Deze shots passen, volgens Juizs zelf, dan ook perfect bij een gezonde levensstijl.

Ook hierbij geldt weer dat je de keuze uit meerdere varianten hebt. Zo kun je voor een speciaal Shot Ginger pakket kiezen, maar ook voor een Shot Antioxidant pakket of een Shot Digestion pakket. In elk pakket vind je in ieder geval 36 stuks terug, waardoor je met één pakket 1 maand vooruit kunt.

Interessant: je kunt ook nog voor een Juizs shots abonnement kiezen. Met dit abonnement krijg je maar liefst 20% korting op de normale prijs. Dankzij deze Juizs korting is het nog interessanter om deze shots eens uit te proberen.

Juizs veggies

Je kunt niet alleen voor shots kiezen bij Juizs, maar ook voor veggies. Dit zijn flesjes met een inhoud van 125 ml, waarbij de inhoud uit uitsluitend groente bestaat. Het groente percentage varieert hierbij tussen de 99 en 109 gram. Dit is enigszins afhankelijk van de smaak waar je precies voor kiest.

Net zoals bij de shots bestel je deze veggies in een pakket van 36 stuks. Met zo’n pakket kun je de gehele maand genieten van de gewenste dagelijkse hoeveelheid groente. Bijkomend voordeel is dat je uit meerdere pakketten kunt kiezen. Een van de meest interessante pakketten is het Probeerpakket. Hiermee kun je op een laagdrempelige manier uitproberen of de Juizs veggies iets voor jou is.

Juizs Review Gezonde Sapjes!

Juizs Balansbox

Enige tijd geleden is Juizs ook nog met de Balansbox op de proppen gekomen. Dit is een box met daarin smoothies, shots en sappen voor één dag. Volgens Juizs is het in meerdere situaties aan te raden om voor deze Balansbox te kiezen:

 • Als je met Intermittent Fasting bezig bent en één dag in de week uitsluitend sapjeswilt nuttigen.
 • Als je na een periode van ongezond eten even een pas op de plaats wilt maken. Met deze Balansbox reinig je je lichaam op de gewenste manier.
 • Als je een detox sapkuur van Juizs uit wilt proberen. Met de Balansbox doe je dit op een laagdrempelige manier en laat je je lichaam hier ook alvast aan wennen.

Zelf sappen pakket samenstellen

Het is bij Juizs ook nog mogelijk om je pakket van/met sappen zelf samen te stellen. Hierbij kun je kiezen uit alle coldpressed juices en smoothies van Juizs.

In totaal kun je uit 3 smaken juices en 4 smaken smoothie kiezen. Hierbij stelt Juizs verder slechts één voorwaarde: het pakket moet uit 20 sappen bestaan. Hoe je dit pakket precies samenstelt, is verder volledig aan jou.

Juizs abonnementen

Wil je liever geen omkijken hebben naar het bestellen van Juizs shots of Juizs cold pressed smoothies? In dat geval is een Juizs abonnement mogelijk interessant voor je.

Je hebt bij Juizs de keuze uit meerdere soorten abonnementen, zoals een kwartaal- en een maandabonnement. Door voor zo’n abonnement te kiezen, geniet je in ieder geval van een flinke korting bij Juizs. Met een kwartaalabonnement op een sapkuur geniet je van een besparing van 30%!

Juizs Review Gezonde Sapjes!

Wat zijn de voor- en nadelen van Juizs? Beter dan een vegetarische maaltijd?

Op een rijtje wat de voor- en nadelen zijn van de sappen van Juizs? Je vindt ze hieronder. 

De voordelen van Juizs

✅ Divers aanbod van gezonde producten. Ongeacht wat je voorkeuren precies zijn, is de kans érg groot dat je bij Juizs de gewenste producten vindt. Met alle dank aan de vele gezonde producten die aangeboden worden.;

✅ Veel koopmogelijkheden. Het is bij Juizs ook ideaal dat je op meerdere manieren de producten kunt kopen. Je kunt voor losse producten kiezen, je kunt een pakket bestellen, je kunt een pakket zelf samenstellen en je kunt een abonnement afsluiten;

✅ Inclusief coaching. Kies je voor een detox sapkuur van Juizs? Dan krijg je ook nog persoonlijke coaching. Dit zorgt ervoor dat je beter en makkelijker de detox sapkuur kunt doorstaan;

✅ Interessante prijzen. Wij kunnen ook stellen dat de prijzen interessant zijn. Als je op Juizs.nl een kijkje neemt, zie je de prijzen direct vermeld staan. Daarnaast kun je ook nog profiteren van een kortingscode van Juizs, waarover later meer. 

De nadelen van Juizs

❌ Alleen op Juizs.nl verkrijgbaar. Het is goed om te weten dat je de producten van Juizs alleen op de eigen website kunt bestellen. Je bent hierdoor volledig afhankelijk van deze webshop.

Juizs Review Gezonde Sapjes!

Wat zijn de Juizs ervaringen?

De Juizs ervaringen zijn overwegend positief te noemen. Er is in ieder geval inmiddels gebleken dat Juizs betrouwbaar is en dat de producten van de gewenste kwaliteit zijn.

Wat we echter enigszins tegen vinden vallen, is de hoeveelheid Juizs ervaringen. Wij zijn bijvoorbeeld op Trustpilot geen ervaringen over dit merk tegengekomen. Wel vind je online meerdere beoordelingen, waaronder op de Instagram-pagina van Juizs.


Bekijk meer productinformatie

Onze eindconclusie over Juizs

Juizs is zonder twijfel een van de beste merken in de wereld van detox sapkuren. Ook in de wereld van shots, veggies en cold pressed juices heeft Juizs inmiddels een prima naam opgebouwd.

Wat wij een groot voordeel vinden, is de veelzijdigheid van dit merk. Het merk biedt meerdere producten aan, onderneemt duurzaam verantwoord en hanteert ook nog interessante prijzen.

Tevens is het ideaal dat je bij Juizs van persoonlijke coaching kunt genieten. Dankzij deze coaching is het makkelijker om de detox sapkuur een stuk beter vol te houden. Doordat je bij Juizs uit veel producten kunt kiezen, kun je altijd de juiste producten vinden. Bekijk op je gemakje het aanbod en sla direct je slag.

Volgende keer houd ik er wel rekening mee dat dat wanneer ik echt een te erg hongergevoel krijg, ik beter kan gaan eten. Het is natuurlijk helemaal aan jezelf of je “all day” op een sapkuurtje kan of toch wel avondeten wil of de tweede dag lunch. Maar heel gezond is het niet om een paar dagen of een heel weekend lang geen vast voedsel te eten. Afwisseling doet hierin echt goed en gewoon ‘s ochtends je ontbijt, in de avond je diner of desnoods elke dag in de middag een stuk fruit eten, geeft je een aanvullende boost.

Juizs Review Gezonde Sapjes!

Meest gestelde vragen over Juizs Detox Kuur

Wat is de beste detox kuur van Juizs?

Wat de beste detox kuur van Juizs is, hangt vooral van je eigen situatie en wensen af. Feit is dat je al enige ervaring met een detox sapkuur moet hebben, aangezien de kortst durende sapkuur al 3 dagen duurt, waarbij je op de derde dag je laatste sap drinkt. Verder kun je nog kiezen voor een sapkuur van 5 dagen of 7 dagen.

Is er een Juizs kortingscode beschikbaar?

Ja, er is online een Juizs kortingscode te vinden. Ga hiervoor naar de website van Juizs en scrol naar de onderkant van de website. Daar kun je op ‘Kortingscode’ klikken, waarna je een overzicht van actuele kortingscodes te zien krijgt.

Hoe werkt een Juizs detox kuur?

Bij aanschaf van een Juizs detox kuur krijg je een compleet pakket geleverd. Je hoeft alleen maar het bijbehorende schema nauwkeurig op te volgen. Daarbij geniet je ook nog van persoonlijke coaching vanuit Juizs. (1)

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis