In dit artikel

Juice Factory | Review | Gezonde Sapjes!

Juice Factory | Review | Gezonde Sapjes!

In dit artikel

Juice Factory is al jaren dé plek waar gezondheid en gemak hand in hand gaan. En hoewel we allemaal weten dat we dagelijks genoeg groente en fruit moeten eten, lijkt het soms onmogelijk om dat in ons drukke schema te passen. Te veel gedoe, te weinig tijd, je kent het wel…

Maar dat is waar Juice Factory om de hoek komt kijken. Met een assortiment van ultragezonde shots, detoxkuren én dagelijkse sapjes, biedt Juice Factory voor iedereen wel een geschikt sapje aan. Wil je weten wat mijn eerlijke Juice Factory review is? Je leest het in dit artikel! 

Key Takeaway

Detoxen met The Juice Factory is een goede keuze, als je het mij vraagt!
✅ Divers aanbod voor een gezonde levensstijl, want je kunt uit tal van sappen, boxen en shots kiezen;
✅ Scherpe prijzen in vergelijking met veel andere aanbieders van detox kuren (en er zijn regelmatig acties/kortingen);
❌ Veel product omschrijvingen zijn nogal beperkt op de website. We hadden liever gezien dat The Juice Factory iets uitgebreider/transparanter over haar producten zou schrijven.


Klik hier voor de beste deal

Over Juice Factory

Terug naar de natuur; dat is één van de kernwaarden van Juice Factory. Deze producent van supergezonde sapjes weet als geen ander hoe een menselijk lichaam kan opknappen door elke dag voldoende groenten en fruit binnen te krijgen, zoals pompoen en limoen. Om meer mensen te helpen aan een gezonde levensstijl, zijn de mensen achter Juice Factory meer en meer gaan produceren. Inmiddels is er een heuse webshop en bestellen meer mensen dan ooit deze verse én gezonde sappen. 

Bij The Juice Factory werken ze volgens het gegeven dat jouw lichaam het allerbeste verdient. Daarom is er een breed scala aan gezonde sappen om uit te kiezen. Of je nu op zoek bent naar een detox kuur, dagelijkse sapjes of gewoon een gezonde aanvulling op je dagelijkse voeding: Juice Factory biedt het aan. Wat het bedrijf écht uniek maakt is de mogelijkheid voor juice op maat. Deze custom made sappen zijn zo gemaakt dat ze jouw lichaam perfect aanvullen en ondersteunen waar nodig. Je kunt de ingrediënten zelf kiezen en Juice Factory maakt jouw sapje geheel op bestelling. 

Juice Factory  Review Gezonde Sapjes!

Juice Factory detox kuur

Bij Juice Factory kun je uit diverse detoxkuren kiezen, namelijk 1, 3, 5 of 7 dagen. Juice Factory adviseert om voor een 7-daagse kuur te gaan, omdat je dan de beste resultaten zult behalen. Door de sapkuur langer vol te houden dan slechts 1 of 3 dagen, krijgen je verteringsorganen meer tijd om te herstellen en zal je uiteindelijk meer gewicht verliezen. Bovendien zal je lichaam wennen aan niet-eten, waardoor het makkelijker wordt om het vol te houden. 

De eerste dagen van de detox kuur zijn vaak het zwaarst, maar na een aantal dagen ervaar je al veel minder dat ‘schreeuwende hongergevoel’. Door het volgen van een langere kuur zal je lichaam bovendien gewend raken aan minder eetmomenten per dag, waardoor je het afvalproces goed kunt doorzetten zonder te veel snackmomenten. Wil je met Juice Factory een paar kilo’s kwijtraken, dan is een detox kuur dus een uitstekende manier om dat te doen. Jij durft je zonder moeite aan het eind van de week te wegen.

Een lange detoxkuur kan echter, in het bijzonder voor beginners, een zware opgave zijn. Heb je nog helemaal geen ervaring met detoxen, dan kan een meerdaagse detox te zwaar zijn voor jou. Je kunt dan beter kiezen voor een eendaagse of driedaagse detox. Houd er ook rekening mee dat hoe langer je detox periode is, des te langer je lichaam daarna weer moet wennen aan vaster voedsel. Je kunt immers niet voor altijd alleen maar sapjes blijven drinken. Het is een tijdelijke oplossing.

Juice Factory  Review Gezonde Sapjes!

Juice Factory daily verse sappen

Heb jij ook weleens het idee dat je lichaam wel wat extra vitamines kan gebruiken, maar lukt het niet met een extra appeltje per dag? Geen zorgen: je bent niet de enige. Het is namelijk hartstikke lastig om dagelijks genoeg groente en fruit binnen te krijgen, dat weten we allemaal. Toch is het belangrijk om hierop te letten, omdat het eten van voldoende groente en fruit bijdraagt aan een gezond leven. Zo verklein je bijvoorbeeld het risico op diverse, nare aandoeningen. In groenten en fruit zitten namelijk belangrijke voedingsstoffen, zoals vitaminen, voedingsvezels en mineralen. Maar wist je dat het verhitten van groenten op hoge temperaturen wel tot 50% van deze voedingsstoffen kan laten verdwijnen?

Geen paniek, want met de daily juices van Juice Factory krijg je wél alle benodigde groenten en fruit binnen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het kookproces. Deze sappen zitten echt boordevol goede voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond lichaam. Alle sappen worden met de grootste zorg samengesteld en geproduceerd, zodat er nagenoeg geen voedingsstoffen verloren gaan. En dát proef je!

Juice Factory shots

Ben jij op zoek naar een snelle, gezonde, energie boost? Dan zijn de Juice Factory shots precies wat je nodig hebt. Ze zitten boordevol vitaminen en voedingsstoffen en dus zijn ze perfect voor een extra dosis energie op een drukke dag. Deze shots zijn gemaakt van alleen de beste ingrediënten, zodat jij erop kunt vertrouwen dat je lichaam de voedingsstoffen krijgt die het nodig heeft. 

Dus waar wacht je nog op? Probeer de Juice Factory shots zelf en ontdek hoe ze jouw dag een stuk gezonder en energieker kunnen maken. Je zal je zowel fysiek als mentaal beter voelen!

Ginger boost

Gember shotjes zijn niet alleen heerlijk, ze zijn ook nog eens supergezond. Zo heeft gember een positief effect op je maag- en darmstelsel. Het stimuleert namelijk de aanmaak van maagzuur en enzymen, waardoor voedsel beter verteerd wordt. Gember kan daarbij helpen bij onder andere misselijkheid en zure oprispingen. Een ander voordeel van gember is dat het een natuurlijke ontstekingsremmer is – die zelfs preventief kan werken. Mensen met onder andere gewrichtspijn en huidproblemen kunnen dus een verbetering merken als ze hun dag beginnen met een gembershotje. En alsof dat nog niet genoeg is, kan gember ook nog eens helpen bij het versterken van het immuunsysteem. Het bevat stoffen die infecties bestrijden en de weerstand van het lichaam verhogen.

Tip: Voor sommigen kan een puur Juice Factory gembershotje iets te heftig zijn. Aan deze smaak moet je namelijk best wel wennen. Je kunt hem gerust aanlengen met water om hem wat minder scherp te maken. 

Juice Factory  Review Gezonde Sapjes!

Carrot boost

Heb je wel eens gehoord van wortel shots? Deze kleine, krachtige drankjes zitten propvol vitaminen, mineralen en andere goede stofjes. Ze zijn de ideale manier om je lichaam een boost te geven. Maar waarom zijn shots met wortel erin eigenlijk zo gezond? Allereerst zijn wortels een rijke bron van vitaminen en mineralen, zoals vitamine A, C, K en kalium. Een wortel shot is dus een uitstekende manier om je dagelijkse behoefte aan deze essentiële voedingsstoffen binnen te krijgen.

Daarnaast bevatten wortels antioxidanten, zoals carotenoïden, die helpen bij het bestrijden van ontstekingen en het versterken van je immuunsysteem. Bovendien zijn ze goed voor je ogen en huid. Wortels bevatten ook vezels, die goed zijn voor je spijsvertering. Een wortel shot kan helpen om de spijsvertering te stimuleren en obstipatie te voorkomen. Het kan zelfs de opname van voedingsstoffen verbeteren. Tot slot kunnen wortel shots een positieve bijdrage leveren aan het gewichtsverlies. Wortel bevat namelijk weinig calorieën en veel vezels, waardoor je je langer vol voelt. Dit kan ervoor zorgen dat je minder snel naar ongezonde snacks grijpt.

De wortelshots van The Juice Factory zijn aangevuld met limoen, sinaasappel, peer, gember en kaneel. Deze toevoegingen zorgen voor een frisse en prikkelende toets bij iedere slok. 

Spicy boost

Ben jij niet bang voor een beetje spice, dan is de Juice Factory Spicy Boost wel wat voor jou. Deze 60ml shots zitten namelijk boordevol vitaminen en mineralen. De basis van deze shots bestaat uit gember en kurkuma. Beide stoffen zijn ontzettend goed voor je lichaam. Zo geven ze je een giga immuunsysteem boost, kunnen ze ondersteunen bij maag- en darmklachten én dragen ze bij aan een gezonde en goed werkende spijsvertering. De toevoeging van peer en komkommer geeft niet alleen een frisse kick, je profiteert ook van de vitaminen en mineralen. Deze spicy boost is afgetopt met peper en dat heeft een hele positieve werking op je spijsvertering. 

Tip: Zijn deze shots iets te heftig voor je, dan kun je ze aanlengen met wat water. 

Juice Factory  Review Gezonde Sapjes!

Pear boost

Als je houdt van de frisse smaak van peer, dan zijn de Juice Factory pear shots iets voor jou. De frisse ondertoon van peer en limoen, samen met het frisse van munt en het pittige van gember, zorgt voor een ware smaaksensatie in je mond. Maar ook de rest van je lichaam merkt het. Peren zijn namelijk hartstikke gezond: ze zijn een bron van vezels, zitten boordevol vitaminen, zijn een natuurlijke bron van antioxidanten én bevatten heel weinig calorieën! Combineer dit met de positieve effecten van gember en limoen (bron van vitamine C) en je hebt een boost waar je ‘u’ tegen zegt. 

Mix shots

Weet je nog niet welke shots je favoriet zijn of vind je ze allemaal heel lekker? Ga dan voor de mix shots. Je krijgt dan een variatie van bovenstaande shotjes thuisgestuurd. 

Juice Factory custom sappen 

Uniek aan Juice Factory is de mogelijkheid om zelf je sapjes samen te stellen. Kies simpelweg uit de vele ingrediënten en geniet. De voordelen van zelf je sappen samenstellen is dat je 1) precies weet wat erin zit. Heel handig voor iedereen die allergisch is voor bepaalde groenten- en fruitsoorten. En 2) je weet zeker dat je het sapje lekker vindt. 

Als je zo’n custom juice bestelt, dan moet je er rekening mee houden dat je bestelling de volgende dag pas wordt geleverd. Dit heeft te maken met het feit dat jouw sapje op bestelling wordt gemaakt en daarna moet worden ingevroren. Kies je trouwens voor minder dan 4 ingrediënten, dan wordt je sapje aangevuld met appel. 

YouTube video

Juice Factory reviews en ervaringen

Op reviewplatformen kan ik geen Juice Factory reviews en ervaringen vinden, maar via Google zijn die er wel! Hieronder staat een bundeling van deze reviews. 

Klanten zijn over het algemeen enorm te spreken over Juice Factory. Niet alleen worden de heerlijke, verse sapjesgeroemd; ook de klantenservice en het brede aanbod worden als zeer positief beoordeeld. De detoxkuren krijgen het compliment dat ze zeker voor herhaling vatbaar zijn en ook over de bezorging van de Juice Factory sapjes zijn klanten positief. Een enkeling benoemt dat de sapjes niet gekoeld waren tijdens de verzending en dat de verpakking kletsnat was bij aankomst. Maar goed, het kan overal wel een keer mis gaan. Andere mensen benoemen juist dat deze Juice Factory sapjes een uitstekende maaltijdvervanger zijn en dus goed kunnen helpen bij het afvallen. 

De voor- en nadelen van Juice Factory

Op een rijtje wat de voor- en nadelen zijn van de sappen van Juice Factory? Je vindt ze hieronder. 

De voordelen van Juice Factory

✅ Met gemiddeld 500 gram groente per sapje zijn deze Juice Factory sapjes supergezond;   

✅ Van shots tot detoxkuren en van gezonde dagelijkse sappen tot custom juices;

✅ Maximaal behoud van alle gezonde voedingsstoffen door een speciaal productieproces;

✅ Uitsluitend gebruik van de hoogste kwaliteit groenten en fruit. 

De nadelen van Juice Factory

❌ De sappen, shots en detox kuren van Juice Factory zijn aan de prijzige kant. 

Juice Factory kortingscode 

Ik heb mijn best gedaan voor een kortingscode, maar helaas is er op dit moment geen Juice Factory kortingscode beschikbaar. Wellicht komt er in de toekomst wel één, dus houd mijn website goed in de gaten. 


Klik hier voor de beste deal

Detox- en Sapkuur aanbieders

Op het gebied van sapkuur aanbieders zijn er een aantal toppers die ik graag wil bespreken. Zo bestel je bij Sapje altijd 100% biologische, natuurlijke sappen met 400 gram groenten per sapje. Om je te laten zien wat de verschillen zijn tussen verschillende aanbieders op dit gebied, schreef ik ook reviews over JuiceXpress, Juice Brothers, Zuss & Sap, Dr. Veggie, Dr. Blend, Frecious, The Juice Factory, Juizs en Sapmeesters.

Juice Factory  Review Gezonde Sapjes!
Juice Factory  Review Gezonde Sapjes!

Meest gestelde vragen over The Juice Factory

Wil je meer weten over Juice Factory? Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Profiteer ervan!

Wat is de beste detox kuur dieJuice Factory biedt? 

Wat de beste detoxkuur is van Juice Factory, hangt af van je ervaring en persoonlijke voorkeuren. Zelf raadt Juice Factory aan om de 7-daagse detoxkuur te doen, omdat je dan het snelste en meeste resultaat behaalt. Zo’n week detoxen kan echter voor onervaren detoxers heel moeilijk of zelfs helemaal niet vol te houden zijn. Heb je nog nooit een detox kuur gevolgd, dan kun je het beste kiezen voor een eendaagse of driedaagse detox kuur. Op die manier raak je bekend met detoxen en houd je het bij een volgende poging langer vol.

Is er een Juice Factory kortingscode die ik kan gebruiken?

Of er nu een geldige Juice Factory kortingscode is die je kunt gebruiken? Helaas is er op dit moment geen Juice Factory kortingscode te vinden die geldig is. Dat betekent natuurlijk niet dat die er nooit zal komen. Als er een Juice Factory kortingscode beschikbaar komt, dan vind je die op deze website. 

Hoe werkt de Juice Factory detox kuur precies?

Hoe een detoxkuur van Juice Factory werkt, is heel simpel. Je drinkt gedurende de detox periode alleen maar de sapjes van Juice Factory. Je eet daarnaast helemaal geen vast voedsel. Dat kan voor nieuwe detoxers dus even wennen zijn. Het is dan ook belangrijk dat je begint met een kuurlengte waarvan je weet dat je het kan volhouden, anders heb je geen fijne detox ervaring en dat is zonde. (1)

Picture of Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (Ervaringsdeskundige)

Martijn Meeuwis (1988), ervaringsdeskundige en oprichter van Jouwpersoonlijkegroei.nl, is partner van Anouk en trotse vader van Tess en Luka. Zijn passie ligt bij voeding, sport (crossfit), mindset en meditatie. Ontdek zijn top 50 praktische tips voor persoonlijke groei in zijn gratis E-book. Volg Martijn ook op LinkedIn, Facebook en Instagram. Voor opmerkingen of vragen, mail martijn@jouwpersoonlijkegroei.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Martijn Meeuwis